Anladım canım hakkında hayırlısı olsun, en kısa zamanda yavrularımıza kavuşmak dileğiyle...Denizli'ye gelirsem tanışırız belki bir gün, çok teşekkürler...Cnm buradan dr oraya gonderdigi icin aral beydi..zaten hic bilgimde yokdu orayla ilgili doğru dürüst. .burdaki dr aral beyi ayarlamis..kaan beyi cok duyuyorum bende..evet esleri ikna etmek zor..artik burda olcaz malesf ..
ecet cnm sicak buralar..ama yağmur havasi var biraz serinledi dunde yagdi biraz..bugunler güzel geçiyor ramazan..demek abinler burada..ziyarete gelirsen benim yanimada gel :)
arkadaşlar arkadaşımız d vitamininden bahsetmiş. yurtdışındaki sitelerde araştırmalarda d vitamini ve amh arasında paralellik varmış. bilginiz olsun :)merhaba cnm yazdıklarınızı okudum.ben konyada tedavi görüyorum.ama kaan beyle de iletişime geçtim tavsiyelerini aldım.d vitamini ölçtürdüm çok düşük çıktı.devit 3 kullanıyorum.mutlaka ölçtür derim.devlet hastanesinde dahiliye doktoru yazabiliyor.özelde de yaptırabilirsin.folik asit, omega 3, ace selenyum, c, b12 bu vitaminlerin hepsini içeren bir hap var.eczacı tavsiye etmişti.ben onu kullanıyorum tavsiye ederim.ismi IMOM. koenzim, dhea kullanıyorum.faydası oluyor.benim rezerv düşük çünkü.vücut yeni yeni tepki vermeye başladı.ilaçsız adet olamıyordum çok şükür oldum bu ay.bir de kaan bey çok tavsiye ediyor.prof saraçoğlu da tavsiye ediyor.incir kürü mutlaka deneyin.aslanpençesi de deneyin incir bitince.arı sütü bal polen yiyebilirsinizonu da tavsiye ediyor.b kürlerle Allahın izniyle kendiliğinde bile olur diyor.vesile hangisi olur onu Allah bilir.ramazandan sonra ben de tedaviye başlayacağım.kaan beye gitmeyi çok istiyorum ama niğdedeyim.izmir çok uzak olduğu için gidemiyorum.Rabbim bizlere kolaylık versin.uzun yazdım biraz.hakkınızı helal edin...
doğum kontrol hapı kullanmıştım ben kist olduğunda.o eritiyor 1-2 ayda.Selam kizlar. Benim zannedersem gene kistim olustu. Sogan kurunun disinda bu kisti yok edebilecek bisey varmi? Ben yurtdisinda yasadigim icin surekli doktoruma gidemiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim
tesekkur ederim cnm. Aspire tekrar yaptirmak istemiyorum. Bi de Eylul de tup bebege tekrar baslicam o yuzden sordum. Peki nezaman basladin cnm?doğum kontrol hapı kullanmıştım ben kist olduğunda.o eritiyor 1-2 ayda.
genelde adetin 5. günü başlanıyor.kullandığın ilaca göre değişir.eczacıya sorun...tesekkur ederim cnm. Aspire tekrar yaptirmak istemiyorum. Bi de Eylul de tup bebege tekrar baslicam o yuzden sordum. Peki nezaman basladin cnm?
hurma yiyebilirsiniz.tere de çok faydalıymış bizlere.diğerlerini yapıyorsunuz zaten...Merhaba arkadaşlar
benimde rezervim az cumartesi tedavim başladı elonva mı vuruldum perşembe günü orgalütran vurulacam .. yumurta gelişimi için arı sütü polen kareışımı yiyorum ceviz kaju bademi de eksik etmiyorum ayrıca bugünde kuru incir yemeye başladım önereceğiniz başka birşey var mı ? yumurta sayısı benim için çok önemli pgt ye gidecek embriyolar sağlıklı olanlar transfer edilecek
o doktora gidebilirsiniz.yumurta oluştuğu ay onunla tüp bebek yapabilir...merhaba arkadaşlar.. bugün doktora gittim sis ultrason yaptı bide parça aldı rahimden..ultrasonda bişey çıkmadı çok şükür.alınan parça patolojiye gidecek hayırlısı olsun. gelecek ay tüp bebeğe başlayıp başlamamakta kararsızım sizden yardım istiycem. burda bir arkadaşla tanıştım şuan hamile.. onunda yumurta rezervi azmış ve 1 yıl yumurta takibi yapmış 9 ay yumurtası oluşmamış.en son 1 tane olmuş ve şuan hamile. gittiği doktor her ay yumurta takibi yapmış..bende gittim o doktora doktor umutlu konuştu yumurtaların çok küçük ama geliştirilebilir 3-4 ay takip edecem ilaçlara tepkisine bakacam dedi. hatta hemen tüp bebeğe yönlendiren doktorlara çok şaşırdıben şuan çok kararsızım tüp bebek mi yapayım o doktora mı gideyim bilemedim
hurma ve tereyi ilk kez duydum t.ederimhurma yiyebilirsiniz.tere de çok faydalıymış bizlere.diğerlerini yapıyorsunuz zaten...
benim her ay yumurta oluyo çok şükür ama büyümüyo. bide bahsettiğim doktor kadın doğumcu.ilaçlarla yumurta takibi yapıyo 2 günde bir çağırıp yumurtanın gelişimine bakıyo normal ilişki öneriyomuş. o bahsettiğm arkadaşında yumurtası 22. gün çatlamış yani o zamana kadar takip etmiş.o şekilde hamile kalmışo doktora gidebilirsiniz.yumurta oluştuğu ay onunla tüp bebek yapabilir...
merhaba arkadaşlar.. bugün doktora gittim sis ultrason yaptı bide parça aldı rahimden..ultrasonda bişey çıkmadı çok şükür.alınan parça patolojiye gidecek hayırlısı olsun. gelecek ay tüp bebeğe başlayıp başlamamakta kararsızım sizden yardım istiycem. burda bir arkadaşla tanıştım şuan hamile.. onunda yumurta rezervi azmış ve 1 yıl yumurta takibi yapmış 9 ay yumurtası oluşmamış.en son 1 tane olmuş ve şuan hamile. gittiği doktor her ay yumurta takibi yapmış..bende gittim o doktora doktor umutlu konuştu yumurtaların çok küçük ama geliştirilebilir 3-4 ay takip edecem ilaçlara tepkisine bakacam dedi. hatta hemen tüp bebeğe yönlendiren doktorlara çok şaşırdıben şuan çok kararsızım tüp bebek mi yapayım o doktora mı gideyim bilemedim
hurma ve tereyi ilk kez duydum t.ederim
Zaten çok zaman kaybetmeyi dusunmuyoruz ama doktor umutlu konuşunca kafamiz karıştı ne yapacagimiza hala karar lvermedikgünaydınsevdakusum inşallah hayırlı güzel haberler alırsın, ben de devlet hastanesinde tedavi gördüm ankarada bana da hemen tedaviye başlanmamıştı folikül görseler bile bir çok kişiye de başlamıyorlar orada. Ama diğer taraftan da her ay kontrole geleceksin demişlerdi bana sonuçta biz diğer hastalar gibi değiliz bizim için zaman da çok önemli
Doktorun umutlu olması da çok önemli o da ayrıca motive ediyor insanı ve mutlaka faydası oluyor, benim doktorum da öyle tatlı biri ki hep moralimin en kötü olduğu zamanlarda umut oldu bana, şimdi devlet hastanesinde tüp bebek merkezinde özel hasta bakmadığı için de çok üzülüyorum ondan ayrılacağımaZaten çok zaman kaybetmeyi dusunmuyoruz ama doktor umutlu konuşunca kafamiz karıştı ne yapacagimiza hala karar lvermedik
Evet kesinlikle öyle şimdiye kadar gittiğim doktorlar o kadar ağır konuştu ki kaldırmak kendime gelmek kendimi toparlamak çok zamanimi aldı. Ilk defa bir doktor beni dinleyip rahatlattı ve yeni evli olmamıza rağmen hemen tüp bebeğe yonlendirmeleri hiçbir tedavi uygulamamaları çok şaşırttı doktoru. Ben deniycem tedaviyi dedi.Doktorun umutlu olması da çok önemli o da ayrıca motive ediyor insanı ve mutlaka faydası oluyor, benim doktorum da öyle tatlı biri ki hep moralimin en kötü olduğu zamanlarda umut oldu bana, şimdi devlet hastanesinde tüp bebek merkezinde özel hasta bakmadığı için de çok üzülüyorum ondan ayrılacağıma
Evet kesinlikle öyle şimdiye kadar gittiğim doktorlar o kadar ağır konuştu ki kaldırmak kendime gelmek kendimi toparlamak çok zamanimi aldı. Ilk defa bir doktor beni dinleyip rahatlattı ve yeni evli olmamıza rağmen hemen tüp bebeğe yonlendirmeleri hiçbir tedavi uygulamamaları çok şaşırttı doktoru. Ben deniycem tedaviyi dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?