Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

hadi bakalım gözün aydın :) inşallah kaliteli yumurtaların olur.. canım bu ay incir kürü mü yapmıştın sen?
incir kürünü 1 hafta yapabilmiştim çünkü sonra kendi yumurtamla opuya girince bırakmıştım o da boş tu zaten,sonrada transfere hazırlık olcak diye yapmadım,ama 2 gündür zeytinyağda 2 incir yiyorum arkadaşın tavsiyesiyle

hadi bakalım gözün aydın :) inşallah kaliteli yumurtaların olur.. canım bu ay incir kürü mü yapmıştın sen?

sevdakusum, seni takip ederek bu topiği buldum. umarım kızmadın :) .bende birşeyler paylaşmak istedim. yaşım 36. amh değerim 0,6 ama bizde spermde çok az olduğundan kaliteli embriyolar elde edemiyorum. şimdi 2. kalite için herhengi bir topic ya da yazı bulamadım. buradan da sormak istedim. 2. kalite embriyo ile hamile kalan arkadaş var mı? ya da 2. kalite embriyo transferi olan. ? işin ilginç yani 6,5 yaşında normal yolla olan bir kızım var. doktor şaşkın bu rezerv 6,5 yıl önce ne kadar iyi olabilir ki normal yolla tutmuş dedi. spermde yok denecek kadar az. işte 6,5 yıldır bidaha tutmadı. kalakaldım 2. kalite 2 embriyoya sığındım umud ediyorum.

ne demek canım hiç önemli değil bu topiği bulmana ben vesile oldum sadece..:) canım amh bence güzel biçok kişiye göre iyi. doktor nasıl böyle bir yorum yapmış şaşırdım. benim ki 0.13 olmasına rağmen kimse böyle bişi demedi bana ki 0.01 amh ile hamile kalanlar var. umutsuz olma olur inşallah Rabbim ol dedikten sonra. sadece dua et

Kızlar moralim çok bozuk yaa.. Bu ay Allah nasip ederse bizde tüp bebeğe başlıcaz..stress içerisindeyim.. Olur değil mi bizim de..morale ihtiyacım var..

Kızlar moralim çok bozuk yaa.. Bu ay Allah nasip ederse bizde tüp bebeğe başlıcaz..stress içerisindeyim.. Olur değil mi bizim de..morale ihtiyacım var..
incir kürü yapıp iç sabah akşam,çörek otu ye ezerek,folik asit hapı iç,keçi boynuzu özü ye hayıt tohumu kürü yap bir ay içinde faydası olur canım lütfen yap

incir kürü yapıp iç sabah akşam,çörek otu ye ezerek,folik asit hapı iç,keçi boynuzu özü ye hayıt tohumu kürü yap bir ay içinde faydası olur canım lütfen yap
Şekerim olduğu için incir kurunu yapamiyorum. Çorekotu yağı tableti kullanıyorum ama çok duzenli değil. Hayıt deneyim bir de,çok duydum onuda.aktardan alıyoruz sanırım.çay gibimi demlenecek ?

ne yaptın nasıl oldun bir kan testi yaptırsana

:) tabiiki hicbisey yapamadım dr um bu ay yok, o yüzden bu ayı da pas geçtik, bi yandan iyi oldu ilaçlara tam gaz devam ediyorum bari 3_4 ay düzenli kullanmış olurum. Bu arada da incir kurumun devamını yapıyorum 7 gün ara verdim 21 gün daha yapicam. Kadınlar kulübünün gönüllü kobayi olarak herşeyi yazicam arkadaşlar, hem benim için günlük niteliğinde oluyor yaptıklarımı unutmuyorum hem de burda okuyan varsa biseyleri atlamasinlar diye ayrıntı vermiş oluyorum, inşallah güzel haberler verebilirim, güzel haberler yazmak, okumak dilegi ile :)

Merhaba Rabbim emeklerimizi boş çıkarmışım inşallah.doktorun düzenleyici olarak hangi ilacı verdi ?bende cylo progynova kullanıyorum ama kist yapıyor onun için sordum

merhaba arkadaşlar,bugün iğnelerin 5.günü kontrolüm vardı 3 yumurta 2 ye düşmüş biri 10 mm. diğeri 11 mm.,sadece merional 150 lik ile devam ediyoruz,sizce büyüklükleri nasıl,doktor iyi dedi ama ?

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a embriyoannesi blog diye yazın hemen çıkıyo :)

merhaba arkadaşlar,maalesef yine hüsran,o kadar şeye rağmen büyümedi 2 yumurtam yine 11 mm de kaldı,bi tanesi 13 mm .çarşamba çağırdı yine artık transfere geçicez tek embriyomu duruma göre,çarşamba gittiğimde bakcak 13 olan çatladımı ,transferle bağlantısı varmış ama tam anlayamadım,trasnfer için haftaya olabilir dedi,yumurtalndığı günün 2.günü olması gerekiyomuş benimki 2 .gün embriyosu ama anlayamdaım tam,doğal da önerebilirm dedi.allak bullak oldum yine

Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey yolunda gider, üzülme sakin moralini bozma lütfen herşey olacağına varır bize sadece dua etmek ve doktorlarimiza güvenmek düşüyor allah hakkımızda hayirlisini versin :)

Kızlar cumaya randevu verdi dr um. Adetimin 11. Günü bekliyordu. İnşallah herşey transfer için uygundur da hayırlısıyla olur. Allah hepimize bebeklerimizi nasip etsin inşallah

Canım senin bir tane dondurulmuş embriyon mu vardı? İkincisini mi toplıcaklardı anlamadım da

evet bir tane embriyom var ,2.yi de bulalım dedik ama olmadı ,tek embriyomu alıcam inşallah
Unutmuş olabilirim daha önceden sorduysam özür dilerim canım. Hepimizin hikayesi birbirine benziyor ya inşallah mutlu sonla biter... Benim de tek embriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…