- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
incir kürünü 1 hafta yapabilmiştim çünkü sonra kendi yumurtamla opuya girince bırakmıştım o da boş tu zaten,sonrada transfere hazırlık olcak diye yapmadım,ama 2 gündür zeytinyağda 2 incir yiyorum arkadaşın tavsiyesiylehadi bakalım gözün aydın :) inşallah kaliteli yumurtaların olur.. canım bu ay incir kürü mü yapmıştın sen?
hadi bakalım gözün aydın :) inşallah kaliteli yumurtaların olur.. canım bu ay incir kürü mü yapmıştın sen?
ne demek canım hiç önemli değil bu topiği bulmana ben vesile oldum sadece..:) canım amh bence güzel biçok kişiye göre iyi. doktor nasıl böyle bir yorum yapmış şaşırdım. benim ki 0.13 olmasına rağmen kimse böyle bişi demedi bana ki 0.01 amh ile hamile kalanlar var. umutsuz olma olur inşallah Rabbim ol dedikten sonra. sadece dua etsevdakusum, seni takip ederek bu topiği buldum. umarım kızmadın :) .bende birşeyler paylaşmak istedim. yaşım 36. amh değerim 0,6 ama bizde spermde çok az olduğundan kaliteli embriyolar elde edemiyorum. şimdi 2. kalite için herhengi bir topic ya da yazı bulamadım. buradan da sormak istedim. 2. kalite embriyo ile hamile kalan arkadaş var mı? ya da 2. kalite embriyo transferi olan. ? işin ilginç yani 6,5 yaşında normal yolla olan bir kızım var. doktor şaşkın bu rezerv 6,5 yıl önce ne kadar iyi olabilir ki normal yolla tutmuş dedi. spermde yok denecek kadar az. işte 6,5 yıldır bidaha tutmadı. kalakaldım 2. kalite 2 embriyoya sığındım umud ediyorum.
incir kürü yapıp iç sabah akşam,çörek otu ye ezerek,folik asit hapı iç,keçi boynuzu özü ye hayıt tohumu kürü yap bir ay içinde faydası olur canım lütfen yapKızlar moralim çok bozuk yaa.. Bu ay Allah nasip ederse bizde tüp bebeğe başlıcaz..stress içerisindeyim.. Olur değil mi bizim de..morale ihtiyacım var..
Şekerim olduğu için incir kurunu yapamiyorum. Çorekotu yağı tableti kullanıyorum ama çok duzenli değil. Hayıt deneyim bir de,çok duydum onuda.aktardan alıyoruz sanırım.çay gibimi demlenecek ?incir kürü yapıp iç sabah akşam,çörek otu ye ezerek,folik asit hapı iç,keçi boynuzu özü ye hayıt tohumu kürü yap bir ay içinde faydası olur canım lütfen yap
ne yaptın nasıl oldun bir kan testi yaptırsanaEvet kızlar 2 aydir biesteron kullanıyorum, en son dr a gittiğimde çok ümitli konusmamisti yumurtam hakkında, ben de biraz internetten çoğunlukla burda edindiğim bilgiler tecrübeler doğrultusunda kendimi kobay olarak kulanmaya karar verdim. bir hasimato hastası olarak önce iyotsuz tuz kullanmaya başladım, sonra antioksidan ilaçları araştırdım selenyum, co enzim q 10, balık yağı, c vit,e vit,d vit ampul (15 gün ara ile 1 ampul içtim ) solgarin kadınlar için olan multi vitaminini kullandım,folik asit her gün içtim, bu arada 21 gün incir kuru yaptım. Adetim bayrama denk geldiği için dr um yarın gel bi bakalım dedi, bakalım yarın bu kadar ilaca rağmen bi gelişme olacak mi yoksa sil baştan mi olacak herşey , gelişmeleri yazarım hepimizin allah yardımcısı olsun.
Merhaba Rabbim emeklerimizi boş çıkarmışım inşallah.doktorun düzenleyici olarak hangi ilacı verdi ?bende cylo progynova kullanıyorum ama kist yapıyor onun için sordumCanı ben ali fuat beye gittim bir kere öyle çok övdükleri gibi biri gelmedi ve gitmemeyi tercih ettim. birde çok kalabalık ali fuat bey.dr sinan beylede arkadaşım vasıtasıyla tanıştım pazartesi günü gittim ama tedaviye başlıyamadık 1 tane yumurta vardı birde ben bu ay ilaçla hastalanmıştım.bir ay bekliyelim dedi düzenleyici ilaç verdi sonraki ay tekrar bakalım dedi. Allaha büyük konuşmak istemiyorum ama donasyonu düşünmüyorum. kendi çocuğun olmuyorki sonuçta eşinin ve başka kadının çocuğu oluyor. bilmiyorum bana ters geliyor.
Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey yolunda gider, üzülme sakin moralini bozma lütfen herşey olacağına varır bize sadece dua etmek ve doktorlarimiza güvenmek düşüyor allah hakkımızda hayirlisini versin :)merhaba arkadaşlar,maalesef yine hüsran,o kadar şeye rağmen büyümedi 2 yumurtam yine 11 mm de kaldı,bi tanesi 13 mm .çarşamba çağırdı yine artık transfere geçicez tek embriyomu duruma göre,çarşamba gittiğimde bakcak 13 olan çatladımı ,transferle bağlantısı varmış ama tam anlayamadım,trasnfer için haftaya olabilir dedi,yumurtalndığı günün 2.günü olması gerekiyomuş benimki 2 .gün embriyosu ama anlayamdaım tam,doğal da önerebilirm dedi.allak bullak oldum yine
Canım senin bir tane dondurulmuş embriyon mu vardı? İkincisini mi toplıcaklardı anlamadım damerhaba arkadaşlar,maalesef yine hüsran,o kadar şeye rağmen büyümedi 2 yumurtam yine 11 mm de kaldı,bi tanesi 13 mm .çarşamba çağırdı yine artık transfere geçicez tek embriyomu duruma göre,çarşamba gittiğimde bakcak 13 olan çatladımı ,transferle bağlantısı varmış ama tam anlayamadım,trasnfer için haftaya olabilir dedi,yumurtalndığı günün 2.günü olması gerekiyomuş benimki 2 .gün embriyosu ama anlayamdaım tam,doğal da önerebilirm dedi.allak bullak oldum yine
evet bir tane embriyom var ,2.yi de bulalım dedik ama olmadı ,tek embriyomu alıcam inşallahCanım senin bir tane dondurulmuş embriyon mu vardı? İkincisini mi toplıcaklardı anlamadım da
Unutmuş olabilirim daha önceden sorduysam özür dilerim canım. Hepimizin hikayesi birbirine benziyor yaevet bir tane embriyom var ,2.yi de bulalım dedik ama olmadı ,tek embriyomu alıcam inşallah
rica ederim ne demek,ben de hep karıştırıyorum kişileri ve durumları,senin tedavin nerd,kimdeUnutmuş olabilirim daha önceden sorduysam özür dilerim canım. Hepimizin hikayesi birbirine benziyor yainşallah mutlu sonla biter... Benim de tek embriyo
İzmir İrenbe de ama Dr um dışarıdan. Cemal Posacırica ederim ne demek,ben de hep karıştırıyorum kişileri ve durumları,senin tedavin nerd,kimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?