canım çook umutsuz gördüm senii nolur biraz pozitif düşün hiçbişey net değil belki diğer yumoşta atağ geçmişti bilemeyiz...yarın herşey net olucak hakında hayırlı neyse o olsun..evet bir tane embriyom var ,2.yi de bulalım dedik ama olmadı ,tek embriyomu alıcam inşallah
çook sevindim canım inş üçüde dölenir hemen transferemi gidicen canım..Merhaba kizlarrrr bugün opu oldum. 3 yumurta toplandı. Yarın arayacakalr bakalım nolacak
Eger dollenirse canım embriyolarin durumuna göre Pers pazar arası transfer olacak. Ilk tedavim de yumurta 1 tane ve dollenme olmamıştı ya suan öyle korku heyecan varki inşallah bu sefer transfer yaşarım ve tutunurçook sevindim canım inş üçüde dölenir hemen transferemi gidicen canım..
Maşallah canım inşallah ucu de dollenir :) seni merak ediyordum ki sen mesaj yazdın :)Merhaba kizlarrrr bugün opu oldum. 3 yumurta toplandı. Yarın arayacakalr bakalım nolacak
Inşallah kuzum ya. Bu gece dualar ençok bana umarım yarın güzel haber veririm sizlere. Sen naptin nasılsınMaşallah canım inşallah ucu de dollenir :) seni merak ediyordum ki sen mesaj yazdın :)
canım çok sevindim sonucu yaz mutlaka inşallah hayırlı haberlerle gelirsin..:)Inşallah kuzum ya. Bu gece dualar ençok bana umarım yarın güzel haber veririm sizlere. Sen naptin nasılsın
Üçü de döllenir inşallah canım güzel haberlerin olsunMerhaba kizlarrrr bugün opu oldum. 3 yumurta toplandı. Yarın arayacakalr bakalım nolacak
Amin canım benim inşallahcanım çok sevindim sonucu yaz mutlaka inşallah hayırlı haberlerle gelirsin..:)
biz de canım inan ki diğer topiklerde de güzel haberler alıyorum ama bizim gibilerde duyunca daha mutlu oluyorum..inşallah bu sefer olur..:)Amin canım benim inşallahgüzel haber vermeyi ne çok hayal ediyorum ve duymayi bi bilsen
Sağol canım benim insallahhhjhhÜçü de döllenir inşallah canım güzel haberlerin olsun
Aynen canım bizler tamamen mucizeyiz :) inatla hepimiz güzel haberler verene kadar çalışacağız ☺biz de canım inan ki diğer topiklerde de güzel haberler alıyorum ama bizim gibilerde duyunca daha mutlu oluyorum..inşallah bu sefer olur..:)
Ay canım benim ya. Nasıl içten yazmışsın inşallah kuzum. Iyi ki varsınız cidden hepiniz. . Güzel Haberlerimiz burayı inletir insallahhhhHiç merak etme canım bu gece dualarim sadece sana :) rabbim can versin kan versin embriyolarina inşallah :) benim dr bu ay yurtdışında olacakmis bi dahaki adetimi bekliyoz bakalım kısmet allahım güzel haberler yazmayi nasip etsin sana :)
Güzel şeylere ihtiyacımız var. Opu olmasi ve yumurta olmasi bile hepimize iyi geliyor. :) daha da canlansin inşallah güzel haberler gelsin. Benim tutsun sonra öbür ay sen gel pesimden.Uzun zamandır kimseler yazmiyordu bak sen yazınca canlandı buralar, sanki üzerimizdeki rehavet gitti, ümitlerimiz canlandı allah kimsenin umutlarıni sondurmesin, kucağını bos bırakmasın :) sen de iyi ki varsın canım :)
Canım ben yokum içlerinde,bu ay transferim ...inşallah çok çok güzel haberlerle gelirsin canım,benim dualarımda seninle...Güzel şeylere ihtiyacımız var. Opu olmasi ve yumurta olmasi bile hepimize iyi geliyor. :) daha da canlansin inşallah güzel haberler gelsin. Benim tutsun sonra öbür ay sen gel pesimden.birkadin aldı başını gidiyor zaten İkizlere :) sevdakusum gelecek sonra sunnycat gelecek.. KELEBEK0908 gulneva77 ismini yazamadigim herkes peşpeşe inşallah. Bu arada saydiklarimdan arada hamis kalan var mı
Senin de transferin olsun hayırlı olsun inşallah canım tutunsunlar bebeklerin sana canım ☺Canım ben yokum içlerinde,bu ay transferim ...inşallah çok çok güzel haberlerle gelirsin canım,benim dualarımda seninle...
inşallah canım inşallah. ama ben tüp bebek yapamıyorum şuan imkanlardan dolayı maddi değil. şuan yumurta takibi yapıyorum elimden bu geliyo. bu ay 19. gün doktor iki yumurta görebildi.ama büyümediler. gelecek ay daha etkili ilaçlar deneyelim dedi. bide bana senin ki erken menapoza benzemiyo geçici bir durum gibi geliyo bana dedi. çünkü fsh hep normal çıkıyo.inşallah öyledir. bu ay bidaha fsh baktıracam yine normal çıkarsa başka bir doktora yönlendirecem seni dedi. hakkımızda hayırlısı olsun.Güzel şeylere ihtiyacımız var. Opu olmasi ve yumurta olmasi bile hepimize iyi geliyor. :) daha da canlansin inşallah güzel haberler gelsin. Benim tutsun sonra öbür ay sen gel pesimden.birkadin aldı başını gidiyor zaten İkizlere :) sevdakusum gelecek sonra sunnycat gelecek.. KELEBEK0908 gulneva77 ismini yazamadigim herkes peşpeşe inşallah. Bu arada saydiklarimdan arada hamis kalan var mı
Biliyorum canım senin durumunu. Hadi inşallah geçici bir durumdur canım. Belli mi olur kendiliğinden olur ☺inşallah canım inşallah. ama ben tüp bebek yapamıyorum şuan imkanlardan dolayı maddi değil. şuan yumurta takibi yapıyorum elimden bu geliyo. bu ay 19. gün doktor iki yumurta görebildi.ama büyümediler. gelecek ay daha etkili ilaçlar deneyelim dedi. bide bana senin ki erken menapoza benzemiyo geçici bir durum gibi geliyo bana dedi. çünkü fsh hep normal çıkıyo.inşallah öyledir. bu ay bidaha fsh baktıracam yine normal çıkarsa başka bir doktora yönlendirecem seni dedi. hakkımızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?