Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

evet bir tane embriyom var ,2.yi de bulalım dedik ama olmadı ,tek embriyomu alıcam inşallah
canım çook umutsuz gördüm senii nolur biraz pozitif düşün hiçbişey net değil belki diğer yumoşta atağ geçmişti bilemeyiz...yarın herşey net olucak hakında hayırlı neyse o olsun..

çook sevindim canım inş üçüde dölenir hemen transferemi gidicen canım..
Eger dollenirse canım embriyolarin durumuna göre Pers pazar arası transfer olacak. Ilk tedavim de yumurta 1 tane ve dollenme olmamıştı ya suan öyle korku heyecan varki inşallah bu sefer transfer yaşarım ve tutunur

Hiç merak etme canım bu gece dualarim sadece sana :) rabbim can versin kan versin embriyolarina inşallah :) benim dr bu ay yurtdışında olacakmis bi dahaki adetimi bekliyoz bakalım kısmet allahım güzel haberler yazmayi nasip etsin sana :)

Ay canım benim ya. Nasıl içten yazmışsın inşallah kuzum. Iyi ki varsınız cidden hepiniz. . Güzel Haberlerimiz burayı inletir insallahhhh

Uzun zamandır kimseler yazmiyordu bak sen yazınca canlandı buralar, sanki üzerimizdeki rehavet gitti, ümitlerimiz canlandı allah kimsenin umutlarıni sondurmesin, kucağını bos bırakmasın :) sen de iyi ki varsın canım :)

Güzel şeylere ihtiyacımız var. Opu olmasi ve yumurta olmasi bile hepimize iyi geliyor. :) daha da canlansin inşallah güzel haberler gelsin. Benim tutsun sonra öbür ay sen gel pesimden. birkadin aldı başını gidiyor zaten İkizlere :) sevdakusum gelecek sonra sunnycat gelecek.. KELEBEK0908 gulneva77 ismini yazamadigim herkes peşpeşe inşallah. Bu arada saydiklarimdan arada hamis kalan var mı

Son düzenleme:
Canım ben yokum içlerinde,bu ay transferim ...inşallah çok çok güzel haberlerle gelirsin canım,benim dualarımda seninle...

inşallah canım inşallah. ama ben tüp bebek yapamıyorum şuan imkanlardan dolayı maddi değil. şuan yumurta takibi yapıyorum elimden bu geliyo. bu ay 19. gün doktor iki yumurta görebildi.ama büyümediler. gelecek ay daha etkili ilaçlar deneyelim dedi. bide bana senin ki erken menapoza benzemiyo geçici bir durum gibi geliyo bana dedi. çünkü fsh hep normal çıkıyo.inşallah öyledir. bu ay bidaha fsh baktıracam yine normal çıkarsa başka bir doktora yönlendirecem seni dedi. hakkımızda hayırlısı olsun.

Biliyorum canım senin durumunu. Hadi inşallah geçici bir durumdur canım. Belli mi olur kendiliğinden olur ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…