Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Biliyorum canım senin durumunu. Hadi inşallah geçici bir durumdur canım. Belli mi olur kendiliğinden olur ☺
inşallah canım yaa zor görünüyo kendiliğinden olması ama Allahtan umut kesilmez duaya devam. bide bugün hicri yeni yılbaşımız. bu geceyi duayla geçirelim Rabbim kabul etsin dualarımızı amin..

inşallah canım yaa zor görünüyo kendiliğinden olması ama Allahtan umut kesilmez duaya devam. bide bugün hicri yeni yılbaşımız. bu geceyi duayla geçirelim Rabbim kabul etsin dualarımızı amin..
Aaa tamam canım. Duaya çok ihtiyacım var. Beni yalnız birakmayin:)

Aaa tamam canım. Duaya çok ihtiyacım var. Beni yalnız birakmayin:)
Allahtan umut kesilmez canım benimde yıllrca iki yumurtam olmuyordu geçen adetle iki yumoşum büyüdü ikiside dölendi donduruldu Allah büyük canım mücadalemizi görüyor Rabim mükafatınıda vericek inş..benimde 3 donmuşum oldu ççok şükür bakalım transfer tarihini konuşcam erbil beyle..inş seninde 3 dölensin Rabim kan can versin..

Ay ne güzel canım benim. Hayirlisi ile tutunsunlar sana inşallah. Umarım ben de senin gibi güzel haberler alırım

Tıp bu kadar ilerlemişken,çoğu hastalığa çare bulunup tedavisi varken,alanında bukadar uzman,araştırmacı hekim varken nasıl olurda bu rezerv azlığına çare bulunamıyor,niye tedavi edilemiyor anlamıyorum,tamam sayı çoğalmaz onu anladıkta en azından bizim içinde farklı yollar vardır heralde,olmalı...İSYAAANNN...

Bunu ne kadar çok düşünüyorum bi bilsen. Kök hücre olayının gelmesi zaman alacakmis bizi bulur mu bulmaz

Arkadaşlar merhaba,
bende bu hafta raporumu almış olacağım kısmetse. Ve eğer bir sorun çıkmazsa bu ay ilk tüp bebek denememi yapacağım. Çok zor ve hem maddi hemde manevi emek isteyen süreçler. Hepimiz için hayırlısıyla başarı diliyorum..

Tedavin olumlu olur inşallah. Bende rapor almıştım özelde yaptırdım. Şansın bol olsun inşallah

Tedavin olumlu olur inşallah. Bende rapor almıştım özelde yaptırdım. Şansın bol olsun inşallah

Teşekkür ederim. Bende özelde yaptırmayı düşünmüştüm ancak ilk deneme için vazgeçtim. Rapor sürecinde aynı durumda olanlarla karşılaşıyorsun bir bakıma onların referansı ile bu kararı verdim. Bakalım. Hayırlısı

Hayirlisi olsun canım inşallah zeynep Kamile De mi yaptiracaksin

Canım ben yokum içlerinde,bu ay transferim ...inşallah çok çok güzel haberlerle gelirsin canım,benim dualarımda seninle...
Kelebekcim hic uzulme ne olur.1 yumurtasiyla ne hamile kalanlar var. Insallah bu altin yumurtanin cnm.Allahim duysun sesimizi insallah.Hep inan aklimdasiniz. .

Hayirlisi olsun canım inşallah zeynep Kamile De mi yaptiracaksin

Hayır. Ben İzmit te oturuyorum. Burdaki üniversite hastanesinde yaptıracağım ilk denememi. Hem yakın olduğu için, hemde başarı oranı yüksek miş öyle duydum. Tabi devlet biraz meşakkatli oluyor ancak doktorlarından da memnun kaldım. Tecrubeli bir bir kurum olunca da ilk sefer için böyle bir karar aldım. Ancak benim seviyelerim çok kritik. Amh en son 0,06 çıktı. Sonuç ne olacak hiç bilmiyorum. Sadece umut ediyorum ve bu forumları okuyup duruyorum.

Anladım canım umarım. Güzel olur.. bol şans. Amh a çok takılma düşük amh ile de hamile kalanlar var. Benimde 0.18. Bakalım hepimiz umut ediyoruz

dolaşırken konunuza denk geldım .bende sıızn yolunuzdan gecmiş bırıısyım . o yuzden cok ıyı anlayabılıyorum. sakın caresızlıge kapılmayın arkadaşlar . 2 yıl cocugum olmayınca korktm. tam ıkı yılım dolmadan da doktora gıttım. amh dusuk cıktı . tup bebek denendı. olumsuz oldu . gunlerce agladım . arkasından da hamile kaldım :)bu seferde sevıncten aglaıdm . asla umıtsızlıge kapılmayın . rabbım ol deyınce oluyor...sakın uzulmeyın . rabbım gönlunuze gore versın .

Kendiliginden oldu sanırım ne güzel darısı başımıza inşallah kaçtı amh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…