dolaşırken konunuza denk geldım .bende sıızn yolunuzdan gecmiş bırıısyım . o yuzden cok ıyı anlayabılıyorum. sakın caresızlıge kapılmayın arkadaşlar . 2 yıl cocugum olmayınca korktm. tam ıkı yılım dolmadan da doktora gıttım. amh dusuk cıktı . tup bebek denendı. olumsuz oldu . gunlerce agladım . arkasından da hamile kaldım :)bu seferde sevıncten aglaıdm . asla umıtsızlıge kapılmayın . rabbım ol deyınce oluyor...sakın uzulmeyın . rabbım gönlunuze gore versın .
Kendiliginden oldu sanırım ne güzel darısı başımıza inşallah kaçtı amh
inan amh degerımı tam olarak hatırlayamadım . ama sanırım 0,13 tü. düşüktü yanı.işimi bıle bırakmıştım bunu duyuncA.d yapmadııgm sey kalmadı hayıt suyu arı polenı . karanfıl . en sonda hacıdan meryem ana otu getırttım ve o vesıle oldu sanırım .keısnlıkle uzulmeyın . bunu soylemesı kolay dıyeceksınız fakat sızlerde anlayacaksınız ılerde zamanının oldugunu .dualarım sızınle.Kendiliginden oldu sanırım ne güzel darısı başımıza inşallah kaçtı amh
Çok sevindim canım. Darısı bizlere inşallah ☺ inanıyorum olacak birgün ama ne zaman işte zamanıni bekliyoruzinan amh degerımı tam olarak hatırlayamadım . ama sanırım 0,13 tü. düşüktü yanı.işimi bıle bırakmıştım bunu duyuncA.d yapmadııgm sey kalmadı hayıt suyu arı polenı . karanfıl . en sonda hacıdan meryem ana otu getırttım ve o vesıle oldu sanırım .keısnlıkle uzulmeyın . bunu soylemesı kolay dıyeceksınız fakat sızlerde anlayacaksınız ılerde zamanının oldugunu .dualarım sızınle.
inşallah cnm . umıdınızı hıç kaybetmeyın . duayı da bırakmayın . en kısa ve hayırlı zamanda anne olacaksınız ınşallahİnsan böyle şeyleri duyunca gerçekten mutlu oluyor. benimde şansım var diyorsun. Bizde birde azospermi sıkıntısı var. Tam birisini hazmetmişken diğeri patladı. Kabullenmesi zor süreçler. İnşallah birgün bizde bu topikde birilerine umut oluruz.
inşallah cnm . umıdınızı hıç kaybetmeyın . duayı da bırakmayın . en kısa ve hayırlı zamanda anne olacaksınız ınşallah
Eşinde bir sıkıntı varmiydi peki canımbu arada yaşım da 30. onuda soyleyım . yaştan dolayı da sıkıntı yapmayın ..
bu arada yaşım da 30. onuda soyleyım . yaştan dolayı da sıkıntı yapmayın ..
devlet hastanesınde sperm analızı yaptrmıştık ıyı dedıler . ama zaten doktorumuzda erkek te bı sıkıntı var mı dıye bakmamıştı .soylemedık bıle tahlıl yaptrdıgımızı . senınkı daha onemlı demişti. amh dusuk olunca . doktorumun bana dedıgı tek şey kılom vardı bıraz . yaglanma yumurta etrafında olur buda kalıtelı yumurta uretmene sebep olmaz dedı . bu yuzden dusuk degerın dedı . hemen bır dıyetısyene gıttım 1 ay sonunda 10 kılo vermıştım ve o ay hamıle kaldım . spor da onmelıymış .yanı 0.13 amh degerıyle sporla hamıle kaldımEşinde bir sıkıntı varmiydi peki canım
Tebrik ederim canım seni.. allahım sağlıkla büyümeyi nasip etsin yavruna inşallah ☺devlet hastanesınde sperm analızı yaptrmıştık ıyı dedıler . ama zaten doktorumuzda erkek te bı sıkıntı var mı dıye bakmamıştı .soylemedık bıle tahlıl yaptrdıgımızı . senınkı daha onemlı demişti. amh dusuk olunca . doktorumun bana dedıgı tek şey kılom vardı bıraz . yaglanma yumurta etrafında olur buda kalıtelı yumurta uretmene sebep olmaz dedı . bu yuzden dusuk degerın dedı . hemen bır dıyetısyene gıttım 1 ay sonunda 10 kılo vermıştım ve o ay hamıle kaldım . spor da onmelıymış .yanı 0.13 amh degerıyle sporla hamıle kaldım
degerlere hıc takılma cnm . evet belkı doktora gıtmeyecektın ama ılerdede hamıle kalacaktn . yada kalacaksın . amh dan haberın olmayacaktı.işte bız napıyoruz kendımızı yıpratıp zarar verıp cocuk ıstıyoruz .kadın hormnları beyınle alakalı. yıpratmayın nolur kendınızı . ya tup bebekle yada kendılıgınden olacaktır ınşallahben 32 yaşındayım :) Bu seneye kadar bebek düşünmemiştik. Allahtan karar verince bütün tahlillerimi istemişim yoksa belki haberimiz bile yoktu durumumuzdan. İşte bizimkide fukara avuntusu..
aminnnn cümlemizinkinı canımTebrik ederim canım seni.. allahım sağlıkla büyümeyi nasip etsin yavruna inşallah ☺
degerlere hıc takılma cnm . evet belkı doktora gıtmeyecektın ama ılerdede hamıle kalacaktn . yada kalacaksın . amh dan haberın olmayacaktı.işte bız napıyoruz kendımızı yıpratıp zarar verıp cocuk ıstıyoruz .kadın hormnları beyınle alakalı. yıpratmayın nolur kendınızı . ya tup bebekle yada kendılıgınden olacaktır ınşallah
yolunuza inşallah guzel hayırlı haberlerle devam edeceksıniz. azosperm dıyınce aklıma geldı şimdı . komsum ıkıncı cocuguna 3 yıl hamıle kalamadı . doktora gıttıklerınde esınden kaynaklı olduklarını ögrenmişler .ve doktor tatlıya yuklensın demiş. baklava gıdı tatlılara . adam kılo kıloa baklava yedi :) sonrada ıkızlerı oldu .ben tatlıyla bır baglantı kuramamıştım ama ısterse ,n deneyın bıraz tatlıya yuklenın. baklava vs gıbıBizde tüp bebek şart eşimdeki azospermiden dolayı. Bende hiçbir sıkıntı olmasaydı da yine tüp bebek olacatı. Hayırlısı diyoruz yapacak birşey yok. Evet haklısın moral çok önemli. Zaten üzülmeninde bir faydası yok ki. Olan problemi ortadan kaldırmıyor üzülüp ağlamak. Başı şeyler kader kısmet. Yada biz herşeyi kadere bağlıyoruz böylesi bize iyi geliyor. Bilmiyorum ki. Yaşayıp göreceğiz. Burdaki mutlu haberlerden kendimize pay çıkartıp yolumuza devam edeceğiz.
egerk ankaraya yakınsanız başkent unı prof. hulusi zeynelogluna bır muayene olun derım yakınsanız tabı .yoksa tabıkı her doktorun kendıne gore bır bılgı bırıkımı vardır . ama ben memnundum olumsuz sonuclanmasına ragmen .
Selam kontrolüm vardı. Biri 18 mm ılmuş 10. Gün bugünn riske giremedik bu sefer boş çıkarsa diye. Çatlatma iğnesi verdi yarın için. İlişki önerdi. Transfer sonraki aya kaldı
Inşallah donmuslara gerek bile kalmicak çatlak yumosu da çalışın ☺Selam kontrolüm vardı. Biri 18 mm ılmuş 10. Gün bugünn riske giremedik bu sefer boş çıkarsa diye. Çatlatma iğnesi verdi yarın için. İlişki önerdi. Transfer sonraki aya kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?