Kızlar aradılar.. 3 yumurtadan 1i döllenmis. Bölünme durumu devam ederse gidişata göre yarın haber verecekler. Umarım bölünmeyle devam eder kızlar korkuyorum
inşallah güzel gelişir cnm dua edelimKızlar aradılar.. 3 yumurtadan 1i döllenmis. Bölünme durumu devam ederse gidişata göre yarın haber verecekler. Umarım bölünmeyle devam eder kızlar korkuyorum
Inşallah gelişimi devam eder. Transfer olacak duruma gelir canımBence çok güzel bir haber. Evt şansımız teke inmiş oluyor ama devamda ediyor aynı zamanda. :)
Amin canım inşallah .. hiç dollenmiyordu buna da şükür birde gelişir ise süper olurinşallah güzel gelişir cnm dua edelim
Bu sefer başaracak allahın izniyle :) o da bi mucize olup annesinin göbeğine yerleşecek inşallah :) güzel düşün güzel olsun :)Amin canım inşallah .. hiç dollenmiyordu buna da şükür birde gelişir ise süper olur
Ah canım benim inşallah kuzum ya yine beklemedeyim yani bekle bekle bitmiyor :)Bu sefer başaracak allahın izniyle :) o da bi mucize olup annesinin göbeğine yerleşecek inşallah :) güzel düşün güzel olsun :)
Amin canım inşallah .. hiç dollenmiyordu buna da şükür birde gelişir ise süper olur
2. Denemem canım. Ilk deneme anadolu sağlık merkezindeoldu aydın Arıcı. 1 yumurta çıktı ama bostu döllenmedi şimdi Dr um ulun Uluğ özel muayenesi var. Islemleri dışarda yapıyor canım. 3 aydır ulun hocam bana vitaminler falan kullandi hemen başlamadı qenzjm 10 biesteron D3 Vit e Vit B12 Vit gibiİnşallah gelişir. Bence gelişir :) Bu arada kaç kez denemen oldu? Hangi merkezle çalışıyorsun?
2. Denemem canım. Ilk deneme anadolu sağlık merkezindeoldu aydın Arıcı. 1 yumurta çıktı ama bostu döllenmedi şimdi Dr um ulun Uluğ özel muayenesi var. Islemleri dışarda yapıyor canım. 3 aydır ulun hocam bana vitaminler falan kullandi hemen başlamadı qenzjm 10 biesteron D3 Vit e Vit B12 Vit gibi
Öyle deme benim kendi başıma kullandığım ilaçları anlatsam burdan oraya yol olur :) ben de bu ay baslayacak tim ama dr um yurtdışına gittiği için hiç bişey yapamadim bütün ilaçları kullanmaya devam ediyom :)
Öyle deme benim kendi başıma kullandığım ilaçları anlatsam burdan oraya yol olur :) ben de bu ay baslayacak tim ama dr um yurtdışına gittiği için hiç bişey yapamadim bütün ilaçları kullanmaya devam ediyom :)
canım devam eder inşallah merak etme benim ilki de aynen böyledi 3 taneden 1 i döllendi ve donduruldu,güzel haber alıcan inşallahKızlar aradılar.. 3 yumurtadan 1i döllenmis. Bölünme durumu devam ederse gidişata göre yarın haber verecekler. Umarım bölünmeyle devam eder kızlar korkuyorum
Inşallah kuzum dua edin banacanım devam eder inşallah merak etme benim ilki de aynen böyledi 3 taneden 1 i döllendi ve donduruldu,güzel haber alıcan inşallah
Sağol canım inşallah veririm güzel haber. Benim sağ da yumurta oluşmuyordu hiç. Bu dollenen sağda çıktı. Faydası var bencede ama 3 ay falan kullanmak lazım Dr a danis mutlaka canım.Anadolu sağlık merkezi ve Ulun beyi bende duymuştum olumlu anlamda. Q ten ve dhea yı bende kullanmak istedim aslında. Faydası olduğunu okumuştum. Ancak kendi başıma başlamak mantıklı gelmedi. Zaten olursa bua ayın sonuna doğru olur deneme. Olmazsa bir sonrakinde bende danışıp bu destekleri kullanmak istiyorum. Sadece balık yağı, ve folic asit kullanıyorum. Bide bal, polen, arısütü. Demekki faydası olmuş. İlke göre yumurta sayın artmış. yarın güzel haberlerini bekliyoruz. :)
Sağol canım inşallah veririm güzel haber. Benim sağ da yumurta oluşmuyordu hiç. Bu dollenen sağda çıktı. Faydası var bencede ama 3 ay falan kullanmak lazım Dr a danis mutlaka canım.
Yok canım ne ilki :) 4. Deneme olacak bi de kendiliğinden dış gebeligim var :) bu ay bişey yapmadığımız iyi oldu ne yalan söyleyeyim 1 ay daha kullanma fırsatım oldu ilaçları :) dr umun gittiğine sevindim bile denebilir :) ben de ilaçların etkisi olduğunu dusunenlerdenim. Bende bi de hasimato var o un için de extra yapmam gerekenler var. Önümüzdeki ayi iple çekiyorum acaba yaradı mi yaramadı mi diye ilaçlar merak içindeyim. Ben de senin gibi düşünüyordum dr gerek görürse verir diye ama baktım bunun sonu yok ben de gözümü kararttim :) keşke daha önce yapsaydım
Tiroid bezi hastalıği ama daha çok immun sistemi etkiliyor.bende hipertiroidi vardı ameliyat oldum sürekli ilac kullanmak zorundayım daha sonra kalan tiroid bezinin hasimato yaptığını öğrendim bi çaresi yok maalesef hastalığın, sadece dikkat etmek gerekiyor bazı şeylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?