Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Merhaba kızlar benden haberler var
Bölünme olmuş ama 3 e bölünmüş. Bunu istemiyoruz dedi. Eşit bölünme olmalı dedi. Eşit olmazsa transfer olursa tutsa bile sakat olma riski karsimiza çıkıyor dedi.ancak senin yumurta kalitenin iyi bu sefer Sperm den kaynaklı bir sıkıntı var dedi Embriyolog öyle demiş. Bugunde bekliyecegiz bölünme şekline bakılacak duruma göre yarın transfer ya da iptal olacak işlem dedi . Pgt yapalimmi dedim onu yarın duruma göre konuşacağız dedi

Devrim Merhaba,

umudumuz devam ediyor yani:) Umarım düzgün şekilde bölünmeler devam eder ve bu sefer emeklerinin karşılığını alırsın. Ayrıca birşey merak ettim . Tüp bebek yapılırken seçilecek sperm neye göre seçiliyor? Yani sperm kalitesi yada doğru sperm ilgili öngörüyü neye göre yapıyorlar? Tabir olarak belki doğru kelimeyi kullanamamış olabilirim. Anlatabildiğimi umuyorum.

inşallah. Allah bu uğurda mücadele eden kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Düşük de olsa şans devam ediyor canım bakalım kısmet. Imsi yöntemi yapılıyor. Yani spermler büyütüluyor içerinden kuyruk şekil hız olarak en iyi olanlar seçilip yumurtaya enjekte ediliyor.. eşimin Sperm sayısı falan iyi nkmâlde ama Dr diyor ki iyi olsada embriyo olduktan sonra genetik sorun olabiliyor dedi. Şükür yumurta bu sefer kaliteli dolu çıktı. Bakalım yarın gelişim olmazsa pgt yaptırmayı düşünüyorum. Embriyo ya Genetik tst

Teşekkür ediyorum cevabın için. PGT yi duymuştum. burdan bir hasta konya ya pgt için 5 embriyo gönderdiğini söylemişti. her yerde yapılmıyor sanırım. Tüp bebek merkezlerinde bakabiliyorlar mı? 5 embriyo için 5.000 tl ödediğini söyledi Hamileydi ben gördüğümde :)

Genelde tüp bebek lab hepsinde yapılıyor ama bi teknik var onun olmasi lazim. Evet embriyo başına bin TL gibi bir tutarı var. Ben de de 1 tane var eğer olmazsa yaptırım diğerine temkinli başlarım diyorum canım

Harikasiniz yaa valla şu başarı hikayelerinizi okuyunca nasıl gaza geliyorum nasıl umitleniyorum nasıl moralim düzeliyor anlatsam inanmazsiniz :) öncelikle tebrik ederim allah kucağında göstersin sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat olsun inşallah sonra da teşekkür ederim buraya yazıp bizi umitlendirip destek olduğunuz için :) allah bin kere razı olsun allah tüm isteyenlere nasip etsin :)

Amin inşallah. Buradan okuyup çok ağladım Allahım bana da ver diye çok yalvardım. Bir de duyarsız bir eşim vardı. Ama olacağına hep inandım. Allahıma binlerce kez şükür olsun. Allahım isteyen uğraşan herkese nasip etsin

Devrim Merhaba,

durum nedir haber geldi mi?

Merhaba canım. Bir tedavi daha burada son buldu birazdan Dr umlq görüşmeye gideceğiz . Bakalım napalım kısmet den ötesine geçilmiyor
Canım ne olursun çok fazla yıpratma kendini, bak bu aşamaya kadar gelmesi de çok güzel, pes etmeyeceksin zamanı gelince mutlaka olacak

Canım ne olursun çok fazla yıpratma kendini, bak bu aşamaya kadar gelmesi de çok güzel, pes etmeyeceksin zamanı gelince mutlaka olacak
Amin canım inşallah napalım. En azından döllenme oldu sonunda öyle avutuyorum kendimi. Pes etmek yok tabi ki gücümüz yetene kadar devam kuzum

Bence sen gene ilaçlarını kullanmaya devam et demekki doğru yoldasın, hatta doğru yoldayız :) ben de hiç aksatmadan iciyom antioksidanlari vitaminleri hatta kocamın ihtiyacı yok ama kendimi yalnız hisstemeyeyim diye kocama da iciriyom :) zavallim hiç itiraz etmeden içiyor :)

Kızlar erkeklerin değerleri ne kadar normal olsa da bir gün bir günü tutmayabiliyormuş o zaman doktor öyle demişti. O yüzden ben erkekler içinde faydalı diye yazılan çinko vs takviyelerle bi de doktorun takviye olur kullanmasından zarar gelmez diye tavsiye ettiği neofortil diye bi vitamini kavga dövüş içirmiştim eşime :) Bir de yine erkeklerin sigara içmemesi çok çok önemli. Doktorum öyle söylemişti. Biz bir taraftan çabalarken elimize geçeni yeyip içerken tedavinin tam onlara ihtiyaç duyulan gününde onlarında değerlerinin iyi olması gerek

Sağol canım :) ben de solgarin erkekler için olan vitaminini aldım bi de omega 3 ve coenzim q10 veriyorum bi tüp bebek tedavi parası da bu antioksidanlara gidiyor maalesef aşırı pahalı

Sağol canım :) ben de solgarin erkekler için olan vitaminini aldım bi de omega 3 ve coenzim q10 veriyorum bi tüp bebek tedavi parası da bu antioksidanlara gidiyor maalesef aşırı pahalı
Maddi olarak da çok yıpratıyor bu tedaviler gerçekten, sonrada bizim gibiler çok pimpirikli oluyor şimdi kim ne test dese bana yaptırıyorum, demin de çamaşır makinamın bozulduğunu öğrendim battım gittim valla diyorum :) Allah sağlık versin parayı da ne yapalım demekki çıkacağı var ki çıkıyor

Eşim biraz sorunlu olduğu için ben gidip birsürü para kıyıp kim ne dediyse alıyordum. Ona da yok saçına faydası olur yok cildine faydası olur diye zar zor içiriyordum. Bide öyle düşün en azından içiyormuş seninki bi de içilmeyip de kalınca benim canım ne kadar sıkılıyordu düşün halimi

İtiraz etmiyor ama hatırlatmadan da icmiyo :) naapalim yaa buna da şükür :) inşallah ise yariyodur yaptıklarım, inşallah ben de senin gibi ikiz sahibi olurum :) allah sağlıkla kucağında göstersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…