Merhaba kızlar benden haberler var
Bölünme olmuş ama 3 e bölünmüş. Bunu istemiyoruz dedi. Eşit bölünme olmalı dedi. Eşit olmazsa transfer olursa tutsa bile sakat olma riski karsimiza çıkıyor dedi.ancak senin yumurta kalitenin iyi bu sefer Sperm den kaynaklı bir sıkıntı var dedi Embriyolog öyle demiş. Bugunde bekliyecegiz bölünme şekline bakılacak duruma göre yarın transfer ya da iptal olacak işlem dedi . Pgt yapalimmi dedim onu yarın duruma göre konuşacağız dedi
inşallah. Allah bu uğurda mücadele eden kimsenin emeğini boşa çıkarmasınCanım şimdi senin mesajını okudum her söylediğini ben de kalbimin en derininde hissettim. Takviminde bebeğinin yaklaşık ağırlığı 8 gr yazıyor ya kendimi tutamadım ağlıyorumKıyamam ben onlara. Ben artık hissetmeye başladım hatta şimdi hangisi bilmiyorum tekme bile atıyor birisi :) İnşallah sağlıkla doğsunlar inşşallah buradan bana destek olan sizler de emeklerinizin karşılığını alırsınız, isminizle rumuzunuzla hep dualarımdasınız
Düşük de olsa şans devam ediyor canım bakalım kısmet. Imsi yöntemi yapılıyor. Yani spermler büyütüluyor içerinden kuyruk şekil hız olarak en iyi olanlar seçilip yumurtaya enjekte ediliyor.. eşimin Sperm sayısı falan iyi nkmâlde ama Dr diyor ki iyi olsada embriyo olduktan sonra genetik sorun olabiliyor dedi. Şükür yumurta bu sefer kaliteli dolu çıktı. Bakalım yarın gelişim olmazsa pgt yaptırmayı düşünüyorum. Embriyo ya Genetik tstDevrim Merhaba,
umudumuz devam ediyor yani:) Umarım düzgün şekilde bölünmeler devam eder ve bu sefer emeklerinin karşılığını alırsın. Ayrıca birşey merak ettim . Tüp bebek yapılırken seçilecek sperm neye göre seçiliyor? Yani sperm kalitesi yada doğru sperm ilgili öngörüyü neye göre yapıyorlar? Tabir olarak belki doğru kelimeyi kullanamamış olabilirim. Anlatabildiğimi umuyorum.
Düşük de olsa şans devam ediyor canım bakalım kısmet. Imsi yöntemi yapılıyor. Yani spermler büyütüluyor içerinden kuyruk şekil hız olarak en iyi olanlar seçilip yumurtaya enjekte ediliyor.. eşimin Sperm sayısı falan iyi nkmâlde ama Dr diyor ki iyi olsada embriyo olduktan sonra genetik sorun olabiliyor dedi. Şükür yumurta bu sefer kaliteli dolu çıktı. Bakalım yarın gelişim olmazsa pgt yaptırmayı düşünüyorum. Embriyo ya Genetik tst
Genelde tüp bebek lab hepsinde yapılıyor ama bi teknik var onun olmasi lazim. Evet embriyo başına bin TL gibi bir tutarı var. Ben de de 1 tane var eğer olmazsa yaptırım diğerine temkinli başlarım diyorum canımTeşekkür ediyorum cevabın için. PGT yi duymuştum. burdan bir hasta konya ya pgt için 5 embriyo gönderdiğini söylemişti. her yerde yapılmıyor sanırım. Tüp bebek merkezlerinde bakabiliyorlar mı? 5 embriyo için 5.000 tl ödediğini söyledi Hamileydi ben gördüğümde :)
Harikasiniz yaa valla şu başarı hikayelerinizi okuyunca nasıl gaza geliyorum nasıl umitleniyorum nasıl moralim düzeliyor anlatsam inanmazsiniz :) öncelikle tebrik ederim allah kucağında göstersin sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat olsun inşallah sonra da teşekkür ederim buraya yazıp bizi umitlendirip destek olduğunuz için :) allah bin kere razı olsun allah tüm isteyenlere nasip etsin :)herkes merhaba
ben de fsh ve amh mağduruyum. azalan rezerv durumuyla karşı karşıyayım.
geçen sene ağustosun 26sında başlayan serüvenimde ağırlıklı olarak fsh ile uğraştım. en son nisan ayında
FSH 28,59
LH 9,26
PROLAKTİN 16
E2 24 idi
AMH ise geçen sene Ekim ayında 0,54 çıktı ve bir daha baktırmadım.
ocak ayında 27,35 FSH ile bir denemem oldu 1 yumurta görüldü ilaçla 2 oldu ikisi de döllendi ama kimyasal sonuçlandı. nisan ayında 28,59 FSH ile denemeye başladık ama yumurtalar büyümedi ve iptal oldu. o günden sonra kendimi 1000 km bakımına aldım diyebilirim.
doktorum Omega 3, DHEA, Coenzim Q10 kullanmamı önermişti. ben bunların yanına içeriği bana iyi gelir dediğim ne bulduysam aldım ve denedim. Ayrıca bir de agnucaston tablet aldım ve her sabah kahvaltıdan sonra 1 adet içtim.
bunların dışında aktardan hayıt otu, aslan pençesi, civan perçemi aldım.
sabah kahvaltıdan 1 -2 saat sonra 1 fincan testere dişli aslan pençesi kaynatıp içtim. akşamları 1 fincan hayıt otu kaynatıp içtim. bazı günler canım çay istediğinde de akşam üstü saat 4-5 gibi 1 tane yeşil çayın içine serçe parmak tırnağım kadar civan perçemi atıp içtim. tabletleri uzun süredir kullandım ama çayları 1,5 ay hiç aksatmadan devam ettim.
FSH 9,58
LH 2,80
E2 26,37
olmuştu ve bu benim tedavim için yeterliydi. muayenede 3 yumurta görüldü ilaçla 5 oldu. 3 ü döllendi 2 si transfer oldu 1 i tuttu.
Allahım inşallah devamını görmemi nasip eder. buraya paylaşıyorum çünkü çok ağladım çok yalvardım. sürekli okudum araştırdım. inşallah sizler de şu FSH illetiyle baş edersiniz arkadaşlar. Asla pes etmeyin
Harikasiniz yaa valla şu başarı hikayelerinizi okuyunca nasıl gaza geliyorum nasıl umitleniyorum nasıl moralim düzeliyor anlatsam inanmazsiniz :) öncelikle tebrik ederim allah kucağında göstersin sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat olsun inşallah sonra da teşekkür ederim buraya yazıp bizi umitlendirip destek olduğunuz için :) allah bin kere razı olsun allah tüm isteyenlere nasip etsin :)
Merhaba kızlar benden haberler var
Bölünme olmuş ama 3 e bölünmüş. Bunu istemiyoruz dedi. Eşit bölünme olmalı dedi. Eşit olmazsa transfer olursa tutsa bile sakat olma riski karsimiza çıkıyor dedi.ancak senin yumurta kalitenin iyi bu sefer Sperm den kaynaklı bir sıkıntı var dedi Embriyolog öyle demiş. Bugunde bekliyecegiz bölünme şekline bakılacak duruma göre yarın transfer ya da iptal olacak işlem dedi . Pgt yapalimmi dedim onu yarın duruma göre konuşacağız dedi
Merhaba canım. Bir tedavi daha burada son bulduDevrim Merhaba,
durum nedir haber geldi mi?
Canım ne olursun çok fazla yıpratma kendini, bak bu aşamaya kadar gelmesi de çok güzel, pes etmeyeceksin zamanı gelince mutlaka olacakMerhaba canım. Bir tedavi daha burada son buldubirazdan Dr umlq görüşmeye gideceğiz . Bakalım napalım kısmet den ötesine geçilmiyor
Amin canım inşallah napalım. En azından döllenme oldu sonunda öyle avutuyorum kendimi. Pes etmek yok tabi ki gücümüz yetene kadar devam kuzumCanım ne olursun çok fazla yıpratma kendini, bak bu aşamaya kadar gelmesi de çok güzel, pes etmeyeceksin zamanı gelince mutlaka olacak
Sağol canım üzülür toplar kalkariz napalımÇok üzüldümne diyelim takdiri ilahi ışte kismetten öteye geçilmiyor allah yardımcımız olsun canım üzme kendini
Kızlar erkeklerin değerleri ne kadar normal olsa da bir gün bir günü tutmayabiliyormuş o zaman doktor öyle demişti. O yüzden ben erkekler içinde faydalı diye yazılan çinko vs takviyelerle bi de doktorun takviye olur kullanmasından zarar gelmez diye tavsiye ettiği neofortil diye bi vitamini kavga dövüş içirmiştim eşime :) Bir de yine erkeklerin sigara içmemesi çok çok önemli. Doktorum öyle söylemişti. Biz bir taraftan çabalarken elimize geçeni yeyip içerken tedavinin tam onlara ihtiyaç duyulan gününde onlarında değerlerinin iyi olması gerekBence sen gene ilaçlarını kullanmaya devam et demekki doğru yoldasın, hatta doğru yoldayız :) ben de hiç aksatmadan iciyom antioksidanlari vitaminleri hatta kocamın ihtiyacı yok ama kendimi yalnız hisstemeyeyim diye kocama da iciriyom :) zavallim hiç itiraz etmeden içiyor :)
Maddi olarak da çok yıpratıyor bu tedaviler gerçekten, sonrada bizim gibiler çok pimpirikli oluyor şimdi kim ne test dese bana yaptırıyorum, demin de çamaşır makinamın bozulduğunu öğrendim battım gittim valla diyorum :) Allah sağlık versin parayı da ne yapalım demekki çıkacağı var ki çıkıyorSağol canım :) ben de solgarin erkekler için olan vitaminini aldım bi de omega 3 ve coenzim q10 veriyorum bi tüp bebek tedavi parası da bu antioksidanlara gidiyor maalesef aşırı pahalı
Eşim biraz sorunlu olduğu için ben gidip birsürü para kıyıp kim ne dediyse alıyordum. Ona da yok saçına faydası olur yok cildine faydası olur diye zar zor içiriyordum. Bide öyle düşün en azından içiyormuş seninki bi de içilmeyip de kalınca benim canım ne kadar sıkılıyordu düşün halimiSağol canım :) ben de solgarin erkekler için olan vitaminini aldım bi de omega 3 ve coenzim q10 veriyorum bi tüp bebek tedavi parası da bu antioksidanlara gidiyor maalesef aşırı pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?