Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Merhaba canım. Bir tedavi daha burada son buldu birazdan Dr umlq görüşmeye gideceğiz . Bakalım napalım kısmet den ötesine geçilmiyor
Canım ne oldu,bölünmemi gerçekleşmedi daha sonra,bende de aynı olmuştu ama insan toparlıyor kendini hemen,yeni tedavilere yelken açıyor bende öyle oldu.

Merhaba canım. Bir tedavi daha burada son buldu birazdan Dr umlq görüşmeye gideceğiz . Bakalım napalım kısmet den ötesine geçilmiyor
canım benim herşeyin hayırlısı Allah güç kuvvet versin sabır versin. yeniden toparlanıp bidahaki tedaviye inşallah

Amin canım inşallah napalım. En azından döllenme oldu sonunda öyle avutuyorum kendimi. Pes etmek yok tabi ki gücümüz yetene kadar devam kuzum
canım sana bakmaya girdim. üzüldüm. canım pes etmek yok yin yeniden. şu esnada arı sütü bal polen kullan lütfen. dhea kullandın mımbilmiyorum onu kullan quenzim q10 kullan. dualarım seninle...

canım sana bakmaya girdim. üzüldüm. canım pes etmek yok yin yeniden. şu esnada arı sütü bal polen kullan lütfen. dhea kullandın mımbilmiyorum onu kullan quenzim q10 kullan. dualarım seninle...
Canim hepinizin desteği benim için o kadar önemli ki.. sagolun valla. 3 aydır dhea qenzjm kullanıyorum devam edeceğim ve arı sütü polen bal da baslayacagim. Olumsuz haberi alıp yıkılıp ertesi gün tekrar naapabilirim diye araştırmaya başlıyoruz :) çünkü pes etme gibi birsey söz konusu değil. Inşallah hepimizin olumsuz denemeleri geride kalır gerçekten ve güzel haberler alırız hepimiz.

kızlar bişey sorcam yardımcı olun nolur çok üzgünüm. bugün benim adetimin 34. günü. en son 25. günü doktora gittiğimde yumurtam 8mm kadardı büyümedi yani büyümediği için doktor progestan verdi adet olayım diye. ilacı kullandım dün akşam peçeteye leke geldi çok az adet oluyorum dedim ama hala gelen giden yok geçen ay da böyle olmuştu doktor adet söktürücü vermişti. noluyo bana menapoza mı girdim artık ben yaa niye böyle oldu adetlerim. kullandığım ilaçlar mı böyle yaptı ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen..

Yok cnm menopoza girdigini zannetmiyorum. Bende de oyle olmustu.Bikac gun bekle gelir cnm.Stres yapma lutfen.

Kuzum geçen ay konuşmuştuk senle boşa panik yapıyorsun menapoz değil bu. Bir dönem olabiliyor normal benimde öyleydi ya sonra güzel olmaya başladı tekrar.ilaclar yapıyor canım moralini bozma

Merhaba, ben de bu ay 2. tedavime başlayacaktım hala adet olamadım. 26 günde bir olurken 42. gün hafif lekelenme oldu o kadar. Doktorum 2 küçük kistim olduğunu ve sonraki ay başlamamız gerektiğini söyledi 2.tedavi öncesi kullanmam için climara bant verdi adetin 8. Günü yumurtlama testi yapıp pozitif görünce 10. Günü bant tak dedi. Adet olmadan nasıl olacak ben de anlamadım. Benzer bir durum yaşayan var mı arkadaşlar?

Kuzum geçen ay konuşmuştuk senle boşa panik yapıyorsun menapoz değil bu. Bir dönem olabiliyor normal benimde öyleydi ya sonra güzel olmaya başladı tekrar.ilaclar yapıyor canım moralini bozma
evet tatlım geçen ay konuşmuştuk ama bu ay da böyle olunca iyice endişelenmeye başladım yeni tedaviye nasıl başlayacağız bilmiyorum halbuki kendimi yeni tedaviye çok hazırlamıştım iyi olacak herşey diye böyle olunca endişeleniyor insan

8. günü mü oluyo yumurtlaman canım

Haklısın çünkü inan aynısını yaşadım. Bekle biraz tam söküldugu zaman başladığı gün sayılıyor çünkü. Kanama gelsin 2. Gün ver testlerini üzülme nolur inan bana menapoz la alakası yok

inşallah canım çok sağol moral oldu bana durumumu anlatacak kimse olmadığı için daha çok endişeleniyor insan bi başına aklına her türlüsü geliyo malesef

hımm benim adetlerim kendimi bildim bileli hep gecikir hep düzensizdir canım. ama böyle leke halinde olmazdı hiç. hamilelik testi yaptın mı peki
Yaptım 2 kez negatif. Benim de düzensizdi ama 23/28 arası mutlaka olurdum. Tedaviye başlarken böyle aksilik olması çok yıpratıyo insanı. Psikolojik midir nedir anlamadım. Keşke geçen ay başlasaydım tedaviye diyorum. Şans işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…