- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 83
- 39
evet kesinlikle öyle. tam tedaviye odaklanıyorsun olumlu düşünmeye çalışıyorsun sonra böyle aksilikler olunca daha yıpratıcı oluyo. vardır bi bildiği Allahımın hayırlısı olsunYaptım 2 kez negatif. Benim de düzensizdi ama 23/28 arası mutlaka olurdum. Tedaviye başlarken böyle aksilik olması çok yıpratıyo insanı. Psikolojik midir nedir anlamadım. Keşke geçen ay başlasaydım tedaviye diyorum. Şans işte.
Rahat ol kuzum düzene girecek merak etmeinşallah canım çok sağol moral oldu bana durumumu anlatacak kimse olmadığı için daha çok endişeleniyor insan bi başına aklına her türlüsü geliyo malesef
Ca im canini sıkma ne olur insan korkuyor ama menopozun belirtisi adet degilmis. Bana ilk erken menopoz teshisi koyduklarinda iki gozum iki cesme agladim ama ben gunu gunune hatta saati saatine adet goruyorum diye doktorlar hep ayni seyi soylediler senede bir adet gorup degerleri normal olan insanlar var diye. Hakkaten de oyle benim bir arkadasim yeni dogum yapti ikinci cocuguna ilk kizi da 5 yasinda falan hic dogru duzgun adrt gormuyormis zaten ve ilk dogumumdan sonra neredeyse hic olmuyor diyordu ve bunu dedikten sonra ikinciye hamile kaldi ve bebegini dogurdu. İlaclar ve stres cok etkiliyor o yuzden kafani rahatlaracak seyler yapdoktor 2. yada 3. gün gel fsh bakalım dedi ne zaman gidecem peki ben anlamadım adet oldum mu olmadım mı
Canim Allah razı olsun sizlerden çok rahatlattiniz beni artık daha olumluyum inşallah güzel olacakCa im canini sıkma ne olur insan korkuyor ama menopozun belirtisi adet degilmis. Bana ilk erken menopoz teshisi koyduklarinda iki gozum iki cesme agladim ama ben gunu gunune hatta saati saatine adet goruyorum diye doktorlar hep ayni seyi soylediler senede bir adet gorup degerleri normal olan insanlar var diye. Hakkaten de oyle benim bir arkadasim yeni dogum yapti ikinci cocuguna ilk kizi da 5 yasinda falan hic dogru duzgun adrt gormuyormis zaten ve ilk dogumumdan sonra neredeyse hic olmuyor diyordu ve bunu dedikten sonra ikinciye hamile kaldi ve bebegini dogurdu. İlaclar ve stres cok etkiliyor o yuzden kafani rahatlaracak seyler yap
Canim Allah razı olsun sizlerden çok rahatlattiniz beni artık daha olumluyum inşallah güzel olacak
Hayırlı olsun canım benim. Inşallah sıkı sıkı tutunsunlar sana duaların seninle ☺Günaydın kızlar bugün transferim olacak dua edin bana olur mu çok heyecanlıyım
canım benim adet gecikmelerim en başından beri var fsh normal ama amh çok düşük.gecikme endişelendirmiyo böyle ardaki lekelenmeler ilk defa oluyo bir tüp bebek denememden sonra adetimde çok değişiklikler oldu hem miktarı azaldı hemde ne ağrı ne sızı hiçbişey hissetmiyorum adet olunca. normalde adet olduktan sonra bi rahatlama olur bende olmuyo hiç hep adet olmuyorum gibi hissediyorum bu ilaçlar benim dengemi bozdu eminim.düzelir inşallah..Sevda kuşu merhaba, bende de ilk durumumu fark ettiğimde adet gecikmesi ile doktora gitmiştim. 3 ay süreyle normal zamanında hep atmalar oldu. Bu işde ilk belirtiler bunlar ancak direk menapoza girilmez diye düşünüyorum. Çünkü benimde fsh ve amh anormal seviyelerde menapoza giriyorsun demedi doktorlar. Hatta bu ay ilk tüp bebek denememi yapacağız.
canım benim adet gecikmelerim en başından beri var fsh normal ama amh çok düşük.gecikme endişelendirmiyo böyle ardaki lekelenmeler ilk defa oluyo bir tüp bebek denememden sonra adetimde çok değişiklikler oldu hem miktarı azaldı hemde ne ağrı ne sızı hiçbişey hissetmiyorum adet olunca. normalde adet olduktan sonra bi rahatlama olur bende olmuyo hiç hep adet olmuyorum gibi hissediyorum bu ilaçlar benim dengemi bozdu eminim.düzelir inşallah..
Sağol canım inşallah tutunur tek embriyo benim ki O küçücük parlak ışık o kadar güzeldi ki anlatamamHayırlı olsun canım benim. Inşallah sıkı sıkı tutunsunlar sana duaların seninle ☺
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun.. benimde 33 yaş amh 0.18 2 başarısız denemem var. Quennzim biesteron etkili ama 3 ay en az kullanman lazım canım. Ben hiç yapmadım şimdi yapmayı düşünüyorum çaylar incir kuru gibi takviyeler de yapmayı. Inşallah ilk denemede bebeğin kavusursun canimArkadaslar merhaba benimde yumurta rezervim cok az 30 yasımdayım amh 0.5 fsh 7.5 kasimda ilk tup bebek denememize baslayacagiz coenzmq omega ve elevite basladim 1 haftadir cok agladim ve ne yapm gerektigini bilmiyorum tavsiyeleriniz var mi olmamasindan cok korkuyorum
Tesekkur ederim canim bende dusunuyorum kürleri ama ters bir durum olur diyede korkuyorum zaten 4 ay kadar havuz uöntemi denenecek tabi yumurtam olursa sen ne kadar suredır denıyorsun umarım en kısa zamanda hepberaber kavuşuruz bebegimizeMerhaba canım öncelikle geçmiş olsun.. benimde 33 yaş amh 0.18 2 başarısız denemem var. Quennzim biesteron etkili ama 3 ay en az kullanman lazım canım. Ben hiç yapmadım şimdi yapmayı düşünüyorum çaylar incir kuru gibi takviyeler de yapmayı. Inşallah ilk denemede bebeğin kavusursun canim
Ben ilk denemyi nisan da yaptım ASM de. 1 yumurta çıktı ama boştu. 2m deneme yeni bitti 3 yumurta toplandı 1 i döllendi. Ama olmadı canım. Kasım gibi ilaçsız yapacağız doğal tüp bebek bakalım hayırlısıTesekkur ederim canim bende dusunuyorum kürleri ama ters bir durum olur diyede korkuyorum zaten 4 ay kadar havuz uöntemi denenecek tabi yumurtam olursa sen ne kadar suredır denıyorsun umarım en kısa zamanda hepberaber kavuşuruz bebegimize
Havuz denemedinizmi canım bende çok yabancıyım bu konulara ultrasonda ilaçsız iki yumurtam vardı buay ilaçla iğneyle artıyormu toplanan yumurta sayısı sanırım zor bir surece hazırlıklı olmalıyım dr yaşın genç umutlu ol dediBen ilk denemyi nisan da yaptım ASM de. 1 yumurta çıktı ama boştu. 2m deneme yeni bitti 3 yumurta toplandı 1 i döllendi. Ama olmadı canım. Kasım gibi ilaçsız yapacağız doğal tüp bebek bakalım hayırlısı
Yok canım zar zor yumurta oluyor ondan havuz yapmadık. Igne artırıyor normalde sayıyı ama işte bizlere çok iyi gelmiyor. Sayinartsa da içi boş olabiliyor yumurtaların. Inşallah senin güzel olur. Dr un kimHavuz denemedinizmi canım bende çok yabancıyım bu konulara ultrasonda ilaçsız iki yumurtam vardı buay ilaçla iğneyle artıyormu toplanan yumurta sayısı sanırım zor bir surece hazırlıklı olmalıyım dr yaşın genç umutlu ol dedi
Ben mustafa bahceciyle başlayacağım bu yola önce Allaha sonra ona guveniyorum o sağlıklı yumurtayı bir gün bulacağız inşallah canım senin dr kimYok canım zar zor yumurta oluyor ondan havuz yapmadık. Igne artırıyor normalde sayıyı ama işte bizlere çok iyi gelmiyor. Sayinartsa da içi boş olabiliyor yumurtaların. Inşallah senin güzel olur. Dr un kim
Inşallah canımBen mustafa bahceciyle başlayacağım bu yola önce Allaha sonra ona guveniyorum o sağlıklı yumurtayı bir gün bulacağız inşallah canım senin dr kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?