tebrik ederim canım Allah kucağına almayı da nasip etsin. biraz bahseder misin kendinden tedavi aşamalarındanmerhaba çok çok yeni hamileyim 4 yıl uğraştım allahın izniyle bebeğimi kucağıma alırım inşallah.sizlere de tavsiyem yılmayın ve mücadele edin.3.denememde oldu doktorum mustafa bahçeci idi.
canımmmm Rabbim mükafatını vermiş yaşadığın sıkıntıların.Rabbim devamını getirsin maşallah diyeyim..ben 4 yılda 3 kez denedim.13 kere yumurtam toplandı.genelde 1-2 en çok 3 yumurtam oldu.bazen anormal döllendi bazen embiryonun 2.gün gelişmesi durdu ,bazen embiryo oldu ama orta kalite idi.ama yılmadım sürekli yumurta verdim ve gittikçe daha kaliteli yumurta vermeye başladım.sonunda 10 yumurtaya ulaştık 2 si çok iyi idi 4.gün transfer oldu ve tutundu.henüz daha kandan belli keseyi görmeyi allah nasip eder inşallah.
bu arada düşük rezervli biri olduğum için doğal siklusu denedim .şöyle söyliyim çok az doz ilaç ,hormon alarak kaliteli 1 taneye ulaşmaya çalıştık.bence birazda böyle başarılı olduk.çünkü ben çok hormon alsam 2 tane yumurtam gelişiyordu doktorumla dedik ki az dozla 1 tane olsun hem daha ekonomik hem daha sağlıklı embiro olsun.
ben çok iradeli oldum,yağdan kilo verdim,sağlıklı beslendim,aklıma gün içinde olumsuz fikirler geliyordu beynim bana senin çocuğum olmaz ,ben anne olamam gibi olumsuz kodlar gönderiyordu.bunlar aklıma gelince hemen tersini olumlusunu kurdum ve o yıpranmış psikolojiden sıyrıldım.spora başladım kan dolaşımım hızlandı.günde 2.5-3 litre limonlu su içtim.akşam 10.30 gibi uyudum sabahları erken kalktım.tavuk,sucuk,salam ve bunlarla ilgili pizza,hamburger gibi hazır gıda asla tüketmedim.
kendimi ne kadar ihmal ettiğimi gördüm ve bakımlı olmaya çalıştım.
beni üzen kıran insanları sildim kopardım hayatımdan eğer çıkaramayacağım biri ise de bana bu konuda soru sormasını engelledim.
bu bir sınav ve ben dersime bu sefer çok iyi çalışacağım dedim.
4444 kere salahatı tefriciye okuduk yaklaşık 30 kişiye böldük dua ettik allah nasip ederse dedik oldu.
doğal siklus 2600 idi sanırım ilaçlarım da en çok 400 tutuyordu.fulya bahçeci de ilk denememdi mustafa bahçeci gerçekten bu işi biliyor.
biraz uzun yazdım ama tabi yaşadıklarımın inanın ki çok daha fazla idi :)
hepinize bol şans iyi haberlerinizi bekliyorum
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin, Allahım sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin inşallah. Az önce aşağıdaki resmi gördüm sonra senin mesajını okudum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.ben 4 yılda 3 kez denedim.13 kere yumurtam toplandı.genelde 1-2 en çok 3 yumurtam oldu.bazen anormal döllendi bazen embiryonun 2.gün gelişmesi durdu ,bazen embiryo oldu ama orta kalite idi.ama yılmadım sürekli yumurta verdim ve gittikçe daha kaliteli yumurta vermeye başladım.sonunda 10 yumurtaya ulaştık 2 si çok iyi idi 4.gün transfer oldu ve tutundu.henüz daha kandan belli keseyi görmeyi allah nasip eder inşallah.
bu arada düşük rezervli biri olduğum için doğal siklusu denedim .şöyle söyliyim çok az doz ilaç ,hormon alarak kaliteli 1 taneye ulaşmaya çalıştık.bence birazda böyle başarılı olduk.çünkü ben çok hormon alsam 2 tane yumurtam gelişiyordu doktorumla dedik ki az dozla 1 tane olsun hem daha ekonomik hem daha sağlıklı embiro olsun.
ben çok iradeli oldum,yağdan kilo verdim,sağlıklı beslendim,aklıma gün içinde olumsuz fikirler geliyordu beynim bana senin çocuğum olmaz ,ben anne olamam gibi olumsuz kodlar gönderiyordu.bunlar aklıma gelince hemen tersini olumlusunu kurdum ve o yıpranmış psikolojiden sıyrıldım.spora başladım kan dolaşımım hızlandı.günde 2.5-3 litre limonlu su içtim.akşam 10.30 gibi uyudum sabahları erken kalktım.tavuk,sucuk,salam ve bunlarla ilgili pizza,hamburger gibi hazır gıda asla tüketmedim.
beni üzen kıran insanları sildim kopardım hayatımdan eğer çıkaramayacağım biri ise de bana bu konuda soru sormasını engelledim.
4444 kere salahatı tefriciye okuduk yaklaşık 30 kişiye böldük dua ettik allah nasip ederse dedik oldu.
doğal siklus 2600 idi sanırım ilaçlarım da en çok 400 tutuyordu.fulya bahçeci de ilk denememdi mustafa bahçeci gerçekten bu işi biliyor.
ben de çalışıyorum seni anlıyorum izin al gel git zor ama ben hep şunu düşündüm ben evlat sahibi olmayı istiyorum kimseden çekinmiycem ve çok izin kullandım şansını zorla kendi kısmetin için sonradan işler geçer gider müdürler amirler memurlar hepsi değişir ama sen bu yaşta kalmayacaksın onun için bence 2 saat yol gitsen dahi olsa zorla git bul uğraş .raporlarını doktorlara gönder aldığın cevaplara göre bir adet döneminde başka bir şehre bile gidebilirsin.canımmmm Rabbim mükafatını vermiş yaşadığın sıkıntıların.Rabbim devamını getirsin maşallah diyeyim..bizden de dualarını esirgeme ben doğuda ilçedeyim ve çalışıyorum o yüzden tedavi şansım olmuyo.. Allah o şansı bize de nasip eder inşallah
haklısın canım ama kimse bilmediği için durumumu izin almak da zor oluyo rapor almak çok stresli oluyo daha önce 1 tüp bebek denedim ömrümden ömür gitti okulda sıkıntı yaşadım rapor almakta sıkıntı yaşadım ve sonuç negatif oldu transferim oldu embriyom da kaliteliydi ama çok gergin sıkıntılı bir süreçti ondan negatif oldu sanırımben de çalışıyorum seni anlıyorum izin al gel git zor ama ben hep şunu düşündüm ben evlat sahibi olmayı istiyorum kimseden çekinmiycem ve çok izin kullandım şansını zorla kendi kısmetin için sonradan işler geçer gider müdürler amirler memurlar hepsi değişir ama sen bu yaşta kalmayacaksın onun için bence 2 saat yol gitsen dahi olsa zorla git bul uğraş .raporlarını doktorlara gönder aldığın cevaplara göre bir adet döneminde başka bir şehre bile gidebilirsin.
Çok güzel bir başarı hikayesi daha. ☺inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım. Bende 2 başarısız deneme sonrası doğal tüp bebek yapacağız. Önümüzdeki ay ilaçsız kendi yumurta toplanacak bakalım inşallah güzel netice alırım bendeben 4 yılda 3 kez denedim.13 kere yumurtam toplandı.genelde 1-2 en çok 3 yumurtam oldu.bazen anormal döllendi bazen embiryonun 2.gün gelişmesi durdu ,bazen embiryo oldu ama orta kalite idi.ama yılmadım sürekli yumurta verdim ve gittikçe daha kaliteli yumurta vermeye başladım.sonunda 10 yumurtaya ulaştık 2 si çok iyi idi 4.gün transfer oldu ve tutundu.henüz daha kandan belli keseyi görmeyi allah nasip eder inşallah.
ben 4 yılda 3 kez denedim.13 kere yumurtam toplandı.genelde 1-2 en çok 3 yumurtam oldu.bazen anormal döllendi bazen embiryonun 2.gün gelişmesi durdu ,bazen embiryo oldu ama orta kalite idi.ama yılmadım sürekli yumurta verdim ve gittikçe daha kaliteli yumurta vermeye başladım.sonunda 10 yumurtaya ulaştık 2 si çok iyi idi 4.gün transfer oldu ve tutundu.henüz daha kandan belli keseyi görmeyi allah nasip eder inşallah.
günler geçtikçe aramızdan birileri mutlu haberle ayrılıyor.bu çok güzel bir şey.benimde doğal siklusla yumurtam toplandı çok pozitiftim hemşireler ay hormonların çok güzel çıkıyor dedikçe kendimi çok daha iyi hissetim uğraşmaya devam dedim.mutlaka bol su iç her gün en azından evinde 1 saat yürü internetetn bir video var 1 saatte 3 km diye olduğum yerde yürüdüm mesela kan dolaşımım artsın diye ılık suyla duş aldım dersine iyi çalış ödevinden 100 al :)Çok güzel bir başarı hikayesi daha. ☺inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım. Bende 2 başarısız deneme sonrası doğal tüp bebek yapacağız. Önümüzdeki ay ilaçsız kendi yumurta toplanacak bakalım inşallah güzel netice alırım bende
ederim tabi ki allah yardımcın olsun ve allah sana da nasip etsin.sen de sağlıklı beslen biraz spor bol su bağırsakların çalışsın sakın olumsuz düşünme olumsuz her şey şeytan işidir de ve yoluna bak kimseyi kafana takma.başarılarTebrikler.. çok sevindim.:) Allah bebeklerini sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin.. bende yarın tedaviye başlıyorum. dua edersen çok mutlu olurum. Hamilelerin duası kabul olur:)
Tamam hocam söz ☺ yürüyüş hareket güzel bende ama su yok. Aklıma gelmiyor hiç zorlamam lazım kendimi. Senin havuz mu yapıldı canımgünler geçtikçe aramızdan birileri mutlu haberle ayrılıyor.bu çok güzel bir şey.benimde doğal siklusla yumurtam toplandı çok pozitiftim hemşireler ay hormonların çok güzel çıkıyor dedikçe kendimi çok daha iyi hissetim uğraşmaya devam dedim.mutlaka bol su iç her gün en azından evinde 1 saat yürü internetetn bir video var 1 saatte 3 km diye olduğum yerde yürüdüm mesela kan dolaşımım artsın diye ılık suyla duş aldım dersine iyi çalış ödevinden 100 al :)
canımmmm Rabbim mükafatını vermiş yaşadığın sıkıntıların.Rabbim devamını getirsin maşallah diyeyim..bizden de dualarını esirgeme ben doğuda ilçedeyim ve çalışıyorum o yüzden tedavi şansım olmuyo.. Allah o şansı bize de nasip eder inşallah
ederim tabi ki allah yardımcın olsun ve allah sana da nasip etsin.sen de sağlıklı beslen biraz spor bol su bağırsakların çalışsın sakın olumsuz düşünme olumsuz her şey şeytan işidir de ve yoluna bak kimseyi kafana takma.başarılar
evet ya beni bazı kız arkadaşlarım 2 ayda bir arayıp bebek var mı kontrolü yapardı.sanki onlara kaldı bir güzel paylarını verdim.kimileri meraklı ama soramıyor imada bulunuyor böyle yüzlerine şunu dedim benim çocuğum olmuyor tedavi oluyorum benimki uzun bir tedavi böyle kaldılar ve bu sefer vicdan yapıp üzülme falan filan diye saçmaladılar hiç takmadım.herkese dedim benim çocuğum olmuyor ben rahatladım onlar da susmak zorunda kaldı.hatta sorun ne dediklerinde sorun 40 tane dedim.sonra kendi hayatımı yaşamaya başladığımı farkettim meğer saklandıkça onlar beni kovalıyormuş ,sıkıştırıyormuş ,utanıyormuşum. halbu ki allahın testi belki bu gurur yapmak bir tek ona mahsus belki oradan deniyor.Canım böyle düşünmen beni çok üzdü. Çalışmak bu iş için engel olmamalı. Bende çalışıyorum. Müdürüme durumumu söyledim. gerekirse Genel Müdürümede söylerdim. Hatta benim aileme, arkadaşlarıma, eşimin annesine bile söyledim. İlk önce söylemek istemedim. Söylenmeyecek birşey gibi hissettim. Ama sonra bundan kurtuldum. Olumsuz bir tepki can sıkıcı bir durum yaşamadım ama yaşasaydım da çok önemli değil insanların ne düşündükleri. Beni anlamayacağını düşündüklerimle bu konuyu konuşmuyorum sadece. Eşimde de bunu sağladım eşimde azospermi biliyorsun. İlk önce oza üzüldü ama şimdi bakıyorum oda normalleştirmiş kafasında. Bunu rahatça dile getirebiliyor artık. Sen şartlarını daha iyi bilirsin ve değerlendirirsin mutlaka ancak bir kez daha düşünüp fırsatları tekrar gözden geçirmeni çok isterim. Yarın bu konu ile ilgili pişmanlıkların seni daha çok üzebilir ve hiçbirşey buna değmez bence.
su mutlaka içmelisin kısırlıkta bağırsak sorunları da tetikliyor.içine limon damlat ılık su günce 2-3 litre evet havuz hemde her ay 1 tane 1 tane ilerlerdik :)Tamam hocam söz ☺ yürüyüş hareket güzel bende ama su yok. Aklıma gelmiyor hiç zorlamam lazım kendimi. Senin havuz mu yapıldı canım
inşallah olur canım benim transfere doğru gittiğini görürsen salahatı tefricye okuyun 4444 tane bitince 2 rekat namaz kılıp dua et ben yaptım arkadaşımda benim için yaptıÇok teşekkür ederim. Bu ilk denemem olacak. Umarım sonuç güzel olur. Olmasada birdahakine , diğerine, inancımı hiç kaybetmiyorum. Allah bu konuda bizlerin yardımcısı bence sadece vermemiz gereken bir sınavımız var o kadar.
canım aynı fikirdeyim ama ben eşimi ikna edemiyorum söylemek için anneme söylemek için bile ne kadar uğraştım en son izin verdi ama benim haberim yokmuş gibi davran annen benim ona söylediğimni bildiğimi bilmesin diye. bana kalsa söylerim önümü açmak için ama eşimi ikna edemiyorum..Canım böyle düşünmen beni çok üzdü. Çalışmak bu iş için engel olmamalı. Bende çalışıyorum. Müdürüme durumumu söyledim. gerekirse Genel Müdürümede söylerdim. Hatta benim aileme, arkadaşlarıma, eşimin annesine bile söyledim. İlk önce söylemek istemedim. Söylenmeyecek birşey gibi hissettim. Ama sonra bundan kurtuldum. Olumsuz bir tepki can sıkıcı bir durum yaşamadım ama yaşasaydım da çok önemli değil insanların ne düşündükleri. Beni anlamayacağını düşündüklerimle bu konuyu konuşmuyorum sadece. Eşimde de bunu sağladım eşimde azospermi biliyorsun. İlk önce oza üzüldü ama şimdi bakıyorum oda normalleştirmiş kafasında. Bunu rahatça dile getirebiliyor artık. Sen şartlarını daha iyi bilirsin ve değerlendirirsin mutlaka ancak bir kez daha düşünüp fırsatları tekrar gözden geçirmeni çok isterim. Yarın bu konu ile ilgili pişmanlıkların seni daha çok üzebilir ve hiçbirşey buna değmez bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?