Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

su mutlaka içmelisin kısırlıkta bağırsak sorunları da tetikliyor.içine limon damlat ılık su günce 2-3 litre evet havuz hemde her ay 1 tane 1 tane ilerlerdik :)
Selam bende bahçecideyim ama Güvenç beyde,bende aynı durumdayım,9 aydır her ay gittim ama sadece 1 embriyo elde ettik donduruldu o da ilk ayda geçen şubatta,ondan sonra hep tek yumurta,yada 2 idi büyümedi,3 kez tek yumurtalar boş çıktı,ya anormal döllendi,ya hiç yumurta görülmedi bazı ay ,amh 0,42 geçen yıl,artık bu ay tek embriyomu alıcam 2.gün dondurulmuştu.ne güzel sen başarmışsın hayırlı olsun inşallah.benimde havuz oldu ama başaramadık 2. Yi koymaya yanına.maddi olarakta çok zorlandık,napcamı şaşırdım,herşeyi yaptım bitkisel bir umut.

Kızlar herkese merhaba,bizde 1 yıl evvel tüp tedavisine başladık.1.89 olan amh şu anda 0.80 e indi.İlk tedavide 11 yumurta 2 olgun 1 i döllendi 1 iyi kalite transfer edildi tutmadı.İkinci denemede 3 yumurta 1 olgun oda döllenmedi..
3.tedaviye başlıyoruz kasımda.Tabiki korkularım var kötü sonuç almaktan çok korkuyorum.Acaba ilk tedaviye yumurtalıklar en iyi cevabı mı veriyor?gani 2/3/4.denemede yanıt giderek kötü oluyor sanırım

Bu arada kızlar tıp çok ilerliyor.Yumurta hücresi donduruluyor artık ya da dokusu.2/3 yıla yeni gelişmeler olacak düşük rezervli olan hastalara umut ışığı bunlar.Bizde çok geç kalmadan yumurta değil de hücre ya da dokusunu dondurmak istiyoruz..İleri tarihte çocuk sahibi olabilmek adına

Canim bende şu şişesi hediye istiyorum o zaman :) dediklerinizi yapacağım kızlar bol su ☺

Ne kadar benziyoruz canım ama allahtan umut kesilmez :)

Suan böyle bir işlem yaptiriliyormu hiç duymadım cnm

Ayy bunları duyunca umut doluyor içim darısı başimiza.. Kucağına da alırsin inş.

kızlar doktor adet olayım diye progestan vermişti bittikten sonra 10 gün üçünde adet olacaksın dedi bugün 13. gün biteli hala adet olmadım fikri olan var mı ya da başına gelen

Günaydın kızlar adet gördüm maalesef doğalından da gelmedi iğneyle rağmen.bahçeci yolları gözüktü yine...

Günaydın kızlar adet gördüm maalesef doğalından da gelmedi iğneyle rağmen.bahçeci yolları gözüktü yine...

Cnm ya ne desem ne soylesem bos. Biz zorlarin kadiniyiz. Allah bu cabalarini gorecek cnm. Sakin pes etme. Ben de reglimi bekliyorum. Kasimin basinda olmam lazim. Ondan sonra tekrar Bahcecinin yollari. o yokus yokmu o yokus stresimi orayi yururken atiyorum

pes etmek yok,doktorum benden vazgeçip ümidi kesmediği sürece ben o yolları aşındırmaya devam;-))cuma gitcem bakalım,hakkımızda hayırlısı

kızlar bahçecide hangi doktora gidiyorsunuz banada erken menopoz teşhisi konuldu. ben 3aydır kendiliğimden adet görüyorum ve her yumurtam oluyor 18 20 mmye kadar kendiliğinden büyüyor. halit fırat erdene giden varmı aranızda kimi önerirsiniz lütfen yardımcı olun

Ben bahçecideyim Güvenç beye gidiyorum.memnunum çok

Sen tekrar amh baktıtdınmı belki değerin yükselmiştir.birde hiç ilaç aldınmı

Sen tekrar amh baktıtdınmı belki değerin yükselmiştir.birde hiç ilaç aldınmı
daha önce 2 kere baktırmştm 0.01di evet aldım düzenli adet görnek için ama uzun zamandır kullanmıyrm. bana bu teşhis koyuldğu günden beri benm her zmn yumurtm oluyordu ama ozamanki doktorum bnm talihsizliğim oldu hatta düzenli adette görnekteydim bana tüp bebek denemedi bile söylemedide yeni uyandım akıllandım

canım bende aynı derten muzdaribim şiddetle erbil yağmuru tavsiye ediyorum onun üstüne doktor tanımam.. fulya bahçecide kendisi..bdnim zar zor yumurta büyüyordu bazen hiç yumurtam olmuyordu ama uyguladıüı tedavi sayesinde 3 donmuş emriyom var önce Allahın izni sonra erbil beyin vesilesiyle inş hamişte kalırım..

Kızlar transfer adet başlangıcındanmı sayılıyor,yoksa 2.gün doktora gidiyoruz ya 2.gündenmi sayılıyor,kaç gün sonra oluyor,2.embriyosu benim

tünaydın kızlar,kontrolüm vardı bugün estoferm ve coraspin başladı doktor,12 kasımda kontrolüm var eğer rahim kalınlığı iyiyse ilave ilaç vercekmiş,transferi kaç gün sonra yapar 15 ine kadar olurum herhalde dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…