Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

peki bişey daha sorcam,benim transferimden yaklaşık 4 yada 5 gün sonra nişanımız var üst üste 2 gün bıursada gitmem gerek,haliyşe topuklu ayakkabı vs,ayakta kalıcam biraz,napsam doktor sakıncası yok dedi ama ben kararsız kaldım transferi öbür ayamı ertelesem ne dersiniz,zaten 3 gün izin alıp işten işe döncem sonra,

Canim sen bilirsin ama gitme bence zaten calisiyorsan da izin al evde dinlenerek gecir ilk haftani bence

Kızlar merhaba benim tüp bebek denemem kimyasalla sonuçlanıyor değerim 7,38 çıktı... Doktorum ilaçlara devam et pztesi tahlili tekrarla dedi ama umutlu konuşmadı

Kızlar merhaba benim tüp bebek denemem kimyasalla sonuçlanıyor değerim 7,38 çıktı... Doktorum ilaçlara devam et pztesi tahlili tekrarla dedi ama umutlu konuşmadı
Nasıl canım hep mi kimyasal oluyor
Dur moralini bozma inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir değerin allahtan umut kesilmez canım

Nasıl canım hep mi kimyasal oluyor
Dur moralini bozma inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir değerin allahtan umut kesilmez canım
İnşallah canım ama birkaç yere de baktım 20 üzeri olsaydı biraz umutlu olabilirdim pazartesiye kadar... Daha önceden de kimyasal oldu onda tüp bebek değildi çatlatma iğnesi vs kullanmıştım.

Arkadaslar benim de yumurta rezervim cok az bir dusuk bir de dawn sendromlu gebeligim var su anda da tup bebek deniyorum uc yumurtam olustu bugun ikinci gun ve iki tanesi dollenmis insallah en azindan birtanesi bolunur ve transfer olabilir tabi trasfer olursa bir de tutup tutmayacagi da belli degil rabbim bu yolda mucadele eden herkesin yar ve yadimcisi allahtan umit kesilmez takdiri ilahi dualarimizi birbirimiden esirgemeyelim

Inşallah güzel sonuç alırsın cnm son olsun bu umarım

Amh kaç tedavi nerde canım
Amh iki yil once 0,90 idi en son dort ay once 2,30 cikti fakat catlamayan y. urta vardi ondan dolayi dedi dr bir daha da yaptirmadim 0,90 amh ile iki defa dogal gebelik yasadim fakat biri dustu biri de dawn ile sonuclandi son care de tup denemeye karar vedik ondan da cok umitli degilim fakat yarin en azindan onun da pismanligini yasamamak adina deniuyorum ziraven buyuk pismanligim yedi yil suren vajinusmus hastasiyim bu arda yumurta rezervim bitme duzeyine gelmis kisacasi yasanmasi mimkunken yadayamadiklarim icin cok pismanim anne olabilecekken su an olamiyorum ve bu azap beni hergun bitiriyor hayattaki en buyuk ve tek hatam bu nasil bu kadar cahil olabildim hala aklim almiyor drum da art osman devrelioglu

Bu kdar olumsuz olma amh in çok düşük değil ve kendiliğinden bile bi şekilde gebelik sağlıyorsun. Üzülme lütfen. Benim amh 0.18 2 tüp denedim transfer aşamasına bile gidemedim. Bu ay sonu tekrar doğal tüp bebek denicsz bu sefer. Sen içini ferah tut olacak inan buna öncesi bitti ileriye bak

Tesekkurler canim benim insallah rabbim hepimizin yuzunu guldurecek umudumuz hep canli tutmak zorundayiz ve guclu olmaliyiz ki bu zorlu yolda ilerleyebilelim

tüp bebek öncesi laparoskopi ve histereskpopi olan varmı ..zararları oldumu rerzerve
Yok canım olmuyor, ben laporoskopi ve histeroskopiye uygun olmayan bir miyom aldırdım myomektomiyle. Zaten bu tür bir operasyona ihtiyacın varsa zaten erteleme, erteleyip vakit kaybetme. Ben olmak istemedim başta histeroskopi benzeri başka bir operasyon geçirdim saçma salak bişeydi ve 1 yılıma mal oldu. Zaten tüp bebek hastasıysan bu operasyonlar önerildiyse operasyon sırasında içeride gördükleri yapışıklıklar, tıkanıklıklar, küçük kitleler varsa onları da halledip çıkıyorlar

Arkadaslar iki yumurtam da normal bolunmeye devam etmis biraz once drumla gorustum yarin tranfer yapicaz dedi ne olur benim icin dua edin cok ihtiyacim var dualariniza insallah hayirlisi ile bu kez insallah son bulsun cektigim sikintilar rabbim benim ve isteyen hic kimsenin kucagini bos birakmasin allahtan umut kesilmez umit ettigimiz surece variz

canım benim dualarımız seninle hayırlısıyla olacak umudunu kaybetme iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…