Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

peki amh düşermi sonuçta işlem yapılcak yani rezerv azalırmı sizce

peki amh düşermi sonuçta işlem yapılcak yani rezerv azalırmı sizce
Canim amh radyasyon gibi agir travmalarda dusuyor o kadar kolay dusmuyor. Birde bizim amh dusuklugumuz genelde genetik. Ben tum tahlillerimi saklayan birisiyim. Aslinda duzenli doktor kontrokune de gidiyordum. Bana ilk erken menopoz dediklerinde gittigim ilk dr elinde ne tahlil varsa getir demisti dosyami aldim goturdum. 2000 yilinda benim fshim 10un ustunde cikmis lh vs hepsi isaret etmis o tahlilin ustune doktor yildiz isareti koymus soru isareti cizmis. Sonraki tahlillerimde de fshim hep yuksek cikmis ama cocukluk bekar olmak ultrason sonuclarimin iyi olmasi yuzunden doktorlar hic uyarmamis beni. Ne zamanki ben bebek icin doktora gittim o zaman ogrendim. Fshim yuksek cikip ultrasonda folikul goremeyince amh bakildi. Yani bizimki genetik canim

kızlar merhaba.bende 3. tedavim için mustafa bahçeciden randevu aldım.ama kararda veremedim erbil yağmur ve güvenç beyide iyi diyorlar.

kızlar merhaba.bende 3. tedavim için mustafa bahçeciden randevu aldım.ama kararda veremedim erbil yağmur ve güvenç beyide iyi diyorlar.
Can'ım hepsi alanında iyiler,tedavin hayırlı olsun.ben Güvenç beydeyim ve çok başarılı,hastasıyla empati kurabilen,harika bir doktor,bende 3 dr arasında kararsız kalmıştım ama yakınımda olan arkadaşlarımında tavsiyesiyle Güvenç beyi tercih ettim,başta tereddütlerim oldu ama iyikide onu seçmişim diyorum,çok rahatım çünkü

Bu arada kızlar benim bu ayki transfer iptal oldu,hapı bıraktık,iki gündür kasık Ağrı'm var gittim bugün .enfeksiyon var muhtemelen dedi,muayenede bile çok zorlandım,dr bu durumda transfer yapamayız dedi,hatta antibiyotiğe rağmen geçmezse yatırmam lazım dedi...

inşallah doğru tercih yapmışımdır.hakkımızda hayırlısı olsun.benimde yumurta rezerv az malesef ve çoookk korkuyorum.

inşallah doğru tercih yapmışımdır.hakkımızda hayırlısı olsun.benimde yumurta rezerv az malesef ve çoookk korkuyorum.
Birkere için rahat olsun bahçeci klinik doğru bir tercih zaten,Mustafa beyde çok iyidir,benimde rezerv az,9 aydır gidip geliyorum .daha transfer olmadım.

Birkere için rahat olsun bahçeci klinik doğru bir tercih zaten,Mustafa beyde çok iyidir,benimde rezerv az,9 aydır gidip geliyorum .daha transfer olmadım.
hayırlısı olsun.Allah emeklerinin karşılığını versin.sonucu güzel olsun.havuzmu uygulandı.umarım benim okadar uzun sürmez.il dişindan geleceğim.

Evet havuz uygulandı,ilk başladığımda 3 yumurtadan 1 i döllendi,donduruldu ,sonraki aylarda 5 kez opu oldum boş çıktı,tek yumurta oluyodu.yada kist olup yumurta olmuyodu.benim uzun sürdü bunlardan dolayı hep terslik oldu,herkesin böyle olmaz tabi.seninde hayırlı olsun Can'ım tedavin.

amin canım.içerde kaç tane birikti.amh testin kaçtı.benim amh 0.7 di.en son tedavimde 3 yumurtadan biri döllenmişti.ama oda olmadı.13 yıllık evliyim.yaşsımda 35.şuana kadarda hiç hamilelik olmaması umutsuzluğa düşürüyor beni.birde bahçecide denemek istedim.umutla umutsuzluk arasında kaldım.ama vazgeçemedim tedaviye devam etme kararı aldım.hakkımızda hayırlısı olsun.mucizeler bizide bulsun

hakında hayırlsıs olsun canım bende erbil yağmra gidiyorum bizim gibi rezervi az olan hastalarda çok başarılı bir doktor..genelde havuz uygulanıyor canım şans daha artmış oluyor emriyo fazla olunca tutnma şansı yüksekmiş..bende şehir dışından geliyorum zor oluyor ama herşey bebiş için..

hakında hayırlsıs olsun canım benimde ağrılarım varr nedense canım ya doktora gitmem gerek benimde.. bahçecide yatış oluyormu enfeksiyon olduğunu nasıl anladı canım..

hakında hayırlsıs olsun canım benimde ağrılarım varr nedense canım ya doktora gitmem gerek benimde.. bahçecide yatış oluyormu enfeksiyon olduğunu nasıl anladı canım..
Valla geçmezse yatırım dedi bahceci de vardır demekki yoksa nereye yatırcakki. Usgde baktı bişey yok. Jinekolojik muayenede yaptı. Kasıklarımı filan muayene etti. Ordan anladı heralde görünen bişey yok ama ara ara bastırdığı yerler ağrıdı. Zor muayene etti o kadar sancım vardı. Antibiyotik içicem bakalım olmadı pazartesi gitcem smear filan yapsın

ya benim fsh 7.30 sorun yok fsh iyi ama amh düşük benim de doktor acil tüp bebek diyor ve yumurtalarım kalitesiz çıkıyor .negatif oluyor tüp bebek denemelerim bu açıdan histereskopi yapıp rahime bakıcak işte bişeymi var rahimde diye

evet rahimle alakalı bi sıkıntım yok ama doktor bi bakalım yinede neden tutmuyor araştırmak istiyor .

fsh degerım 9,75 kızlar bu ıkıncı ayıma gırdım tedavıde gecen ayda klomen kullandım bu ayda klomen kullanıorum

önce merkez konusunda karar veremedim şimdi ise doktor.mustafa beye randovu aldım ama erbil bey hakkında çok olumlu şey okudum.mustafa beyin tedavi sırasında olmaması kararsız bıraktı.karar veremedim henüz.hakkımızda hayırlısı olsun.

Ben de Mustafa beye gidiyorum. Orda Kubra Hnm daha cok giriyor.Cok memnun um. Evet cok kalabalik cok bekliyorum bi de cok aciklama yapmiyolar. Buna ragmen ben memnunum. Gittikleri yol yöntem dogru arkadasim.Onlara birak kendini yeter..

Cok gecmis olsun cnm. Ya cnm senin sanki ara vermen dinlemen gerekiyor gibime geliyor.Doktor ne diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…