- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
Regli oldunmu bu arada?Valla geçmezse yatırım dedi bahceci de vardır demekki yoksa nereye yatırcakki. Usgde baktı bişey yok. Jinekolojik muayenede yaptı. Kasıklarımı filan muayene etti. Ordan anladı heralde görünen bişey yok ama ara ara bastırdığı yerler ağrıdı. Zor muayene etti o kadar sancım vardı. Antibiyotik içicem bakalım olmadı pazartesi gitcem smear filan yapsın
amin canım.içerde kaç tane birikti.amh testin kaçtı.benim amh 0.7 di.en son tedavimde 3 yumurtadan biri döllenmişti.ama oda olmadı.13 yıllık evliyim.yaşsımda 35.şuana kadarda hiç hamilelik olmaması umutsuzluğa düşürüyor beni.birde bahçecide denemek istedim.umutla umutsuzluk arasında kaldım.ama vazgeçemedim tedaviye devam etme kararı aldım.hakkımızda hayırlısı olsun.mucizeler bizide bulsun
Çok teşekkür ederim Can'ım,aralık ayına bıraktık şimdilik transferi .bu durumda transfer yapamayız dedi,enfeksiyonda varsa eğer,antibiyotik başladık pazartesine kadar geçmezse gitçem kontrole,ama hafifledi gibi şuanda.Cok gecmis olsun cnm. Ya cnm senin sanki ara vermen dinlemen gerekiyor gibime geliyor.Doktor ne diyor?
Evet Can'ım Regl oldum 9 gün evvel hatta transfere hazırlık için estoferm başlamıştık dün 8.gündü ilacın ama bıraktırdı doktor,bu durum olmasaydı kasım 15,16 da transferim olcaktıRegli oldunmu bu arada?
Gecmis olsun canim sen daha yolun badindasin o zaman. Sana tavsiyem ne diyorlarsa hepsini yaptir ofis, histeroskopi, rahim filmi, genetik tarama vs vs. Genel tetkikleri yaptirmadan cumburlop tup bebek yapip sonra sonuc olumsuz olunca hadi sana histetoskopi yapalim genetik bakalim diyen cok dr var. Ama olan sana oluyor vaktin emegin psikolojin gidiyorya benim fsh 7.30 sorun yok fsh iyi ama amh düşük benim de doktor acil tüp bebek diyor ve yumurtalarım kalitesiz çıkıyor .negatif oluyor tüp bebek denemelerim bu açıdan histereskopi yapıp rahime bakıcak işte bişeymi var rahimde diye
Gecmis olsunCok gecmis olsun cnm. Ya cnm senin sanki ara vermen dinlemen gerekiyor gibime geliyor.Doktor ne diyor?
Canım gitmekte fayda var bende geçen aylarda ameliyat oldum kitle alındı göğsümden.Şükür temiz çıktı düzenli kontrole gidicekmişim.Genel cerraha gidiceksin bunun için...Diğer sorunu tam anlayamadım ama benim tüp bebek doktorum erkektiSelamlar,meme muayenesini hangi branş yapıyor,aylardır hormon alıyorum ve tedbir amaçlı muayne olmak istiyorum ve bişey daha,tüp bebek doktoruna(erkek)jinekolojik muayne olabilen varmı?
Benim tüp bebek Dr um meme muayenesi de yapıyor hormon ilaclarindan dolayı. Her tedavi öncesi bakıyorCanım gitmekte fayda var bende geçen aylarda ameliyat oldum kitle alındı göğsümden.Şükür temiz çıktı düzenli kontrole gidicekmişim.Genel cerraha gidiceksin bunun için...Diğer sorunu tam anlayamadım ama benim tüp bebek doktorum erkekti
Canim meme kanseri ve kitle riski yapıyor. Meme ucu benimde öyle olur korkma hassasiyetyapiyor önemli olan eline kontrol et kitle olup olmaması
Yok benim de çok acıyor meme ucu. Ama kontrol et memelerini hep duzenliiyi canım bende bikaç gündür nedenini düşünüyorum inşallah önemli bişey yoktur
tamam canımYok benim de çok acıyor meme ucu. Ama kontrol et memelerini hep duzenli
Ultrasonla da bakıyorsa sorun yok tabiiBenim tüp bebek Dr um meme muayenesi de yapıyor hormon ilaclarindan dolayı. Her tedavi öncesi bakıyor
Şüpheli birsey görürse yönlendiriyor. Çok şükür birsey yok inşallahUltrasonla da bakıyorsa sorun yok tabii
Allah korusun çok şükürŞüpheli birsey görürse yönlendiriyor. Çok şükür birsey yok inşallah
Benim tüp bebek doktorum ilk gittiğimde 9 ay evvel meme muaynesi yapmıştı şaşırmıştım ne alaka diye.Benim tüp bebek Dr um meme muayenesi de yapıyor hormon ilaclarindan dolayı. Her tedavi öncesi bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?