Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Regli oldunmu bu arada?

Insallah olacak cnm.Ben de 10 yildir evliyim ektopik hamilelik ic kanama tuplerimin alinmasi derken burdayim. Amh 0.19.Buna ragmen havuz yöntemiyle 5 yumurtam birikti.Transferi bekliyorum.Bu surec zor insallah senin de mucize yumurtalarin olcak.Allah yardimcin olsun

Cok gecmis olsun cnm. Ya cnm senin sanki ara vermen dinlemen gerekiyor gibime geliyor.Doktor ne diyor?
Çok teşekkür ederim Can'ım,aralık ayına bıraktık şimdilik transferi .bu durumda transfer yapamayız dedi,enfeksiyonda varsa eğer,antibiyotik başladık pazartesine kadar geçmezse gitçem kontrole,ama hafifledi gibi şuanda.

Gecmis olsun canim sen daha yolun badindasin o zaman. Sana tavsiyem ne diyorlarsa hepsini yaptir ofis, histeroskopi, rahim filmi, genetik tarama vs vs. Genel tetkikleri yaptirmadan cumburlop tup bebek yapip sonra sonuc olumsuz olunca hadi sana histetoskopi yapalim genetik bakalim diyen cok dr var. Ama olan sana oluyor vaktin emegin psikolojin gidiyor

kızlar merhaba adetın 3 gunu usg sonucum degerlendırebılırmınız d3 uterus normal görünümde endline düzenli sağ overde 1-2 antral folıkül sol over uterusun üzerinde 3-4 antral folikül birde kılolu oldugum ıcın bunu yazmıs obezite nedenıyle suboptimal degerlendırıldı bu sonuclara gore durumum nedir sızın fıkırlerınız benım ıcın degerlı

Selamlar,meme muayenesini hangi branş yapıyor,aylardır hormon alıyorum ve tedbir amaçlı muayne olmak istiyorum ve bişey daha,tüp bebek doktoruna(erkek)jinekolojik muayne olabilen varmı?

Selamlar,meme muayenesini hangi branş yapıyor,aylardır hormon alıyorum ve tedbir amaçlı muayne olmak istiyorum ve bişey daha,tüp bebek doktoruna(erkek)jinekolojik muayne olabilen varmı?
Canım gitmekte fayda var bende geçen aylarda ameliyat oldum kitle alındı göğsümden.Şükür temiz çıktı düzenli kontrole gidicekmişim.Genel cerraha gidiceksin bunun için...Diğer sorunu tam anlayamadım ama benim tüp bebek doktorum erkekti

Benim tüp bebek Dr um meme muayenesi de yapıyor hormon ilaclarindan dolayı. Her tedavi öncesi bakıyor

iyi canım bende bikaç gündür nedenini düşünüyorum inşallah önemli bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…