Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Işte kist varmı diye bakıyorlar cnm
Evet öyleymiş,peki sana her tedavidemi bakıyor,bana ilk başladıktan sonra bidaha demedi kontrol yaptır filan diye.ben her ay almıştım hormon .napsam sence?dün sordum genel cerrah varmı tanıdık diye acıbadem Fulya da ünlü bir Prof.var dedi bununla ilgili.

Canım 1 kere denedik beraber daha onda kontrol yaptı şimdi bu ay sonu 2. Olacak ama bu sefer hormon almicam bilmiyorum muayene eser mi eğer sen üst üste çok aldiysan hormon bence bi kontrol olman da fayda var

Selam tekrar uzun bir aradan sonra :) tekrardan başladık tüp bebeğe ama şimdi de östrojen hormonum çok düşük çıktı 5 in altında fsh ve lh normal, pazartesi tekrar gel tahlilleri tekrarlayalim dedi şimdi ne olacak merak ediyorum. Daha önce östrojen normaldi gene ertelenir mi acaba

kızlar merhaba adetın 3 gunu test ve usg sonuclarım aranızda bılen varsa yorumlarsa tesekkur ederım yasım 33 bu arada tıup bebege baslanacak sızce bu sonuclarla ne olur amh 0,49 Fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 , d3 uterus normal görünümde endline düzenli sağ overde 1-2 antral folıkül sol over uterusun üzerinde 3-4 antral folikül

Hayırlı olsun tedavin, inşallah herşey yolunda gider :) amh ve tsh düşük gibi geldi bana ama ultrason sonucunla birlikte değerlendirileceği için en doğru bilgiyi gene doktorun verecektir, inşallah güzel haberlerle gelirsin :)

Kızlar bende başladım tedaviye :) mini tüp yapicaz dedi dr um. Klomene başladık bu arada incir kurune başladım, antioksidanlara devam :) 2-3 yumurta görünüyor dedi, büyük ihtimalle havuz yapicaz gelişmeleri yazarım :)

Amh düşük cnm ama fsh düşük olduğu için inşallah olan yumurtaların kaliteli olacaktır. Bizim durumumuzda zaten az yumurta oluyor ama fsh düşük olması güzel en azından az da olsa olan yumurta kaliteli olur ☺

Hayırlı olsun canım çok sevindim ben de adet olmayı bekliyorum bizde doğal tüp bebek yapacağız inşallah bakalım neler olacak ☺

Canım benim inşallah bu tedavide yüzümüz güler artık :) sana da havuz mu yapacaklar herhangi birşey söyledi mi doktorun

Canım benim inşallah bu tedavide yüzümüz güler artık :) sana da havuz mu yapacaklar herhangi birşey söyledi mi doktorun
Söylemedi canım bakalım aşama aşama karar vereceğiz herseye dedi. Igne vermicem dedi. Ama eger doğal oluşan 2 yumurta olurda 5. Gün düşük doz iğne verebilirim çok az dedi ikisi de büyüsün diye.. daha hic döllenme olmadı ya benim transfer aşamasını hiç konusamadik

Hadi hayırlısı canım :) inşallah herşey yolunda gider hayirli haberler veririz birbirimize bana da iğne vermedi 5 gün klomen kullanıp cumartesi kontrole gidicem

Kadınlar kulübünün kobayiyim ben yazmaz olur muyum hiç :) bakalim antioksidanlar vitaminler gerçek mi yoksa birer safsata mi :) sende habersiz bırakma bizi, allaha emanet ol canım öpüyorum :)

Kadınlar kulübünün kobayiyim ben yazmaz olur muyum hiç :) bakalim antioksidanlar vitaminler gerçek mi yoksa birer safsata mi :) sende habersiz bırakma bizi, allaha emanet ol canım öpüyorum :)
Bana fayda gösterdi bakalım bu ay sa gösterecek mi kullanmaya devam ☺ sende allaha emanet ol canım öptüm kocaman güzel anne adayını

Merhaba arkadaslar beni hatirladiniz mi bilmiyorum fakat iki hafta once falan buraya yazmistim cok sukur test suonucum pozitif uc yumuryadan iki tanesi dollendi ve birtanesi transfer oldu cok umtsizdim trasferden sonra ertesi gun ise gittim hic yatmadim ise gittim ve ikinci gun de hapsirik tiksirik burun ve goz akintisi ama oyle boyle hapsurmak degil felaket hayatta tutmaz dedim cok sukur oldu fakat bundan sonrasi da onemli tabi bundan once yasadiklarimdan sonra sevinemiyorum bile korkudan ve sanirim kucagima alana kadar da sevinemiycem sanirim insallah bebegim bana tutunur sonrasinda amniyosentezim de temiz cikar biloyorsunuz bizim durumumuz normal tup bebek hastalarindan daha sikintili fakat inanmak basarmanin yarisidir hep olumlu dusunmek zorundayiz yoksa bu yolda ilerleyemeyiz ve mucadelemizi son ana kadar vermek zorundayiz buraya bunlari yazmamin sebebi belki bir arkadasima umut olurum diye zira cetin bir yoldayiz ve ufacik bir umit bizlerin yolumuzda daha emin adimlarla ilerlememizi sagliyor ve su an bu yaziyi okuyorsaniz biloyorum ki hepiniz ufacik bir olumlu haber alabilmek icin okiyorsunuz ayni benim de yaptigim gibi arkadaslar rabbim insallah hepimizin gonlunun miradini verir kucaklarimizi bos birakmaz ben isteyen tum herkes icin tum kalbimle dua ediyorum ne olur dualarimizi birbirimizden esirgemeyelim imkansiz diye birsey yoktur rabbim ol derse olur bizim de imtihanimiz bu ne yapalim ondan gelene raziyiz

Merhaba canım çok ama çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah darısı bizlere. ☺ yazın umut oldu olmaz mı en ufak güzel bir haber gelir diye gözüm umutla sitede.. hiç korkma gönlünü ferah tut kuzum inşallah bundan sonra hamileliğin çok güzel geçecek ve sağlıkla annesine kavuşacak bebisin O oliviera

Kızlar bugün Dr.a gittim kontrole,adetin 2.günü. Yumurta goremediğini söyledi. Geçen ayda ertelemistik o yüzden yinede başladık tedaviye. Yarın ignelerime baslicam. Gelişir mi sizde yumurtalar sonradan gorunur mu? Varmı bu durumu yaşayan..

Canim aynı durumu yaşadım 2. Gün hiç yoktu ama 4. Gün 3 tane vardı olur hiç korkma ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…