- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
Evet öyleymiş,peki sana her tedavidemi bakıyor,bana ilk başladıktan sonra bidaha demedi kontrol yaptır filan diye.ben her ay almıştım hormon .napsam sence?dün sordum genel cerrah varmı tanıdık diye acıbadem Fulya da ünlü bir Prof.var dedi bununla ilgili.Işte kist varmı diye bakıyorlar cnm
Hayırlı olsun tedavin, inşallah herşey yolunda gider :) amh ve tsh düşük gibi geldi bana ama ultrason sonucunla birlikte değerlendirileceği için en doğru bilgiyi gene doktorun verecektir, inşallah güzel haberlerle gelirsin :)kızlar merhaba adetın 3 gunu test ve usg sonuclarım aranızda bılen varsa yorumlarsa tesekkur ederım yasım 33 bu arada tıup bebege baslanacak sızce bu sonuclarla ne olur amh 0,49 Fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 , d3 uterus normal görünümde endline düzenli sağ overde 1-2 antral folıkül sol over uterusun üzerinde 3-4 antral folikül
Amh düşük cnm ama fsh düşük olduğu için inşallah olan yumurtaların kaliteli olacaktır. Bizim durumumuzda zaten az yumurta oluyor ama fsh düşük olması güzel en azından az da olsa olan yumurta kaliteli olur ☺kızlar merhaba adetın 3 gunu test ve usg sonuclarım aranızda bılen varsa yorumlarsa tesekkur ederım yasım 33 bu arada tıup bebege baslanacak sızce bu sonuclarla ne olur amh 0,49 Fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 , d3 uterus normal görünümde endline düzenli sağ overde 1-2 antral folıkül sol over uterusun üzerinde 3-4 antral folikül
Hayırlı olsun canım çok sevindim ben de adet olmayı bekliyorum bizde doğal tüp bebek yapacağız inşallah bakalım neler olacak ☺Kızlar bende başladım tedaviye :) mini tüp yapicaz dedi dr um. Klomene başladık bu arada incir kurune başladım, antioksidanlara devam :) 2-3 yumurta görünüyor dedi, büyük ihtimalle havuz yapicaz gelişmeleri yazarım :)
Söylemedi canım bakalım aşama aşama karar vereceğiz herseye dedi. Igne vermicem dedi. Ama eger doğal oluşan 2 yumurta olurda 5. Gün düşük doz iğne verebilirim çok az dedi ikisi de büyüsün diye.. daha hic döllenme olmadı ya benim transfer aşamasını hiç konusamadikCanım benim inşallah bu tedavide yüzümüz güler artık :) sana da havuz mu yapacaklar herhangi birşey söyledi mi doktorun
Inşallah canım dualarim bizimle allah yardimcimiz olsun ☺ haberdar et canımHadi hayırlısı canım :) inşallah herşey yolunda gider hayirli haberler veririz birbirimize bana da iğne vermedi 5 gün klomen kullanıp cumartesi kontrole gidicem
Bana fayda gösterdi bakalım bu ay sa gösterecek mi kullanmaya devam ☺ sende allaha emanet ol canım öptüm kocaman güzel anne adayınıKadınlar kulübünün kobayiyim ben yazmaz olur muyum hiç :) bakalim antioksidanlar vitaminler gerçek mi yoksa birer safsata mi :) sende habersiz bırakma bizi, allaha emanet ol canım öpüyorum :)
Canim aynı durumu yaşadım 2. Gün hiç yoktu ama 4. Gün 3 tane vardı olur hiç korkma ☺Kızlar bugün Dr.a gittim kontrole,adetin 2.günü. Yumurta goremediğini söyledi. Geçen ayda ertelemistik o yüzden yinede başladık tedaviye. Yarın ignelerime baslicam. Gelişir mi sizde yumurtalar sonradan gorunur mu? Varmı bu durumu yaşayan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?