- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
Gözün aydın Can'ım,dediğin gibi herbirimize umut oluyor her güzel haber,Allah sağlıklı bir hamilelik geçirip sonunda kucağına almayı nasip etsin inşallah...benimde bu ay transferim olacak ama dediğin gibi benimde umudum yok nedenseMerhaba arkadaslar beni hatirladiniz mi bilmiyorum fakat iki hafta once falan buraya yazmistim cok sukur test suonucum pozitif uc yumuryadan iki tanesi dollendi ve birtanesi transfer oldu cok umtsizdim trasferden sonra ertesi gun ise gittim hic yatmadim ise gittim ve ikinci gun de hapsirik tiksirik burun ve goz akintisi ama oyle boyle hapsurmak degil felaket hayatta tutmaz dedim cok sukur oldu fakat bundan sonrasi da onemli tabi bundan once yasadiklarimdan sonra sevinemiyorum bile korkudan ve sanirim kucagima alana kadar da sevinemiycem sanirim insallah bebegim bana tutunur sonrasinda amniyosentezim de temiz cikar biloyorsunuz bizim durumumuz normal tup bebek hastalarindan daha sikintili fakat inanmak basarmanin yarisidir hep olumlu dusunmek zorundayiz yoksa bu yolda ilerleyemeyiz ve mucadelemizi son ana kadar vermek zorundayiz buraya bunlari yazmamin sebebi belki bir arkadasima umut olurum diye zira cetin bir yoldayiz ve ufacik bir umit bizlerin yolumuzda daha emin adimlarla ilerlememizi sagliyor ve su an bu yaziyi okuyorsaniz biloyorum ki hepiniz ufacik bir olumlu haber alabilmek icin okiyorsunuz ayni benim de yaptigim gibi arkadaslar rabbim insallah hepimizin gonlunun miradini verir kucaklarimizi bos birakmaz ben isteyen tum herkes icin tum kalbimle dua ediyorum ne olur dualarimizi birbirimizden esirgemeyelim imkansiz diye birsey yoktur rabbim ol derse olur bizim de imtihanimiz bu ne yapalim ondan gelene raziyiz
Olumsuz olma canım güzel olacak ve sana sıkı sıkı tutunacak bebisinGözündeydin Can'ım,dediğin gibi herbirimize umut oluyor her güzel haber,Allah sağlıklı bir hamilelik geçirip sonunda kucağına almayı nasip etsin inşallah...benimde bu ay transferim olacak ama dediğin gibi benimde umudum yok nedense
Hayırlı olsun tedavin canım inşallah bi mucize haberini de senden okuruz :)Gözündeydin Can'ım,dediğin gibi herbirimize umut oluyor her güzel haber,Allah sağlıklı bir hamilelik geçirip sonunda kucağına almayı nasip etsin inşallah...benimde bu ay transferim olacak ama dediğin gibi benimde umudum yok nedense
İnşallah Can'ım ya,bizi bizden başka anlayan yok maalesef,hepimiz aynı durumdayız bu tipikte ve güzel haberler almaya ihtiyacımız var,inşallah sende bu yolda kazanan olursun ve tabiki diğer tüm isteyen arkadaşlar...Olumsuz olma canım güzel olacak ve sana sıkı sıkı tutunacak bebisin
Aynen öyle canım. Her okuduğum mucize kendi haberim gibi sevindiriyor beni. Sıramizi bekliyorum hepimiz birer birer mutlu haberler yazacagiz buna yürekten inanıyorum. Dibe düşeni umutsuz olanı biz kaldiracagiz ayağaİnşallah Can'ım ya,bizi bizden başka anlayan yok maalesef,hepimiz aynı durumdayız bu tipikte ve güzel haberler almaya ihtiyacımız var,inşallah sende bu yolda kazanan olursun ve tabiki diğer tüm isteyen arkadaşlar...
İnşallah Can'ım ya,çok yıprandım 1 yıldır sürüncemede kaldı hep...Allahtan dr çok iyi de sabırla uğraşıyor benle,inşallah yola devam eder benle sonuç olumsuzda olsa.Hayırlı olsun tedavin canım inşallah bi mucize haberini de senden okuruz :)
Ayy gerçekten mi.. Çok sevindim bunu duyduğuma ya.. Allah kavustursun cumlemizi inş. Bebeklerimize :)Canim aynı durumu yaşadım 2. Gün hiç yoktu ama 4. Gün 3 tane vardı olur hiç korkma ☺
Bana mi sordun canım ? Şekerim olduğundan tereddüt ettim ama yapsam mi ki kuru ?İncir kuru yaptın mi hiç canım, bende çok ise yaramisti
Evet benimde 2 keresinde 2.günü yoktu iğnelere başladık ama yine ve 3 tane gördü sonra ama 1 i büyüdü opuya kadar ve boş çıktı,bi kerede adet değilken yani adetin 18.günü filan baktı vardı ,belli olmuyo yani hiç kafana takma Can'ım.Ayy gerçekten mi.. Çok sevindim bunu duyduğuma ya.. Allah kavustursun cumlemizi inş. Bebeklerimize :)
Kur değilde her gece 2 tane inciri zeytinyağına batır 24 saat sonra ye yerine yeni 2 incir koy 4 5 gün yap bunuBana mi sordun canım ? Şekerim olduğundan tereddüt ettim ama yapsam mi ki kuru ?
Tşk ederim canım..Hayrlisiyla olur inş. Hepimizin..Evet benimde 2 keresinde 2.günü yoktu iğnelere başladık ama yine ve 3 tane gördü sonra ama 1 i büyüdü opuya kadar ve boş çıktı,bi kerede adet değilken yani adetin 18.günü filan baktı vardı ,belli olmuyo yani hiç kafana takma Can'ım.
Yapayım evet bunu.. Yarın mi baslamam lazım ?Kur değilde her gece 2 tane inciri zeytinyağına batır 24 saat sonra ye yerine yeni 2 incir koy 4 5 gün yap bunu
Varsa evde incir şimdi koy zeytinyağına yarın akşam yersin. Yoksa yarın al koy ertesi gün ye canım. Inciri ortadan aç içine girsin zeytinyağıYapayım evet bunu.. Yarın mi baslamam lazım ?
Tamam canım,yarın alıp yapayım..cokkk sagoll..Varsa evde incir şimdi koy zeytinyağına yarın akşam yersin. Yoksa yarın al koy ertesi gün ye canım. Inciri ortadan aç içine girsin zeytinyağı
Rica ederim canım. Şekerin var diye dedim bu daha hafif incir kürü sana dokunabilir. ☺☺ hadi güzel haberlerini bekliyoruzTamam canım,yarın alıp yapayım..cokkk sagoll..
Evett bi sefer denedim,şerbet gibi tatlı oldu korktum icmeye..bu daha hafif evet..faydasi da olan bisey yapmak istiyorum. Şifa Allah tan..inşallah cumlemiz muradımız erelim :)Rica ederim canım. Şekerin var diye dedim bu daha hafif incir kürü sana dokunabilir. ☺☺ hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Meraba canim bende adetimi bekliyorum uc bes gune gelir.tup bebege baslicaz.bu inciri bende baslasam bi zarari olurmu senceVarsa evde incir şimdi koy zeytinyağına yarın akşam yersin. Yoksa yarın al koy ertesi gün ye canım. Inciri ortadan aç içine girsin zeytinyağı
Canim ben ignlerle beraber yapmıştım 12 mm falan olunca bırakmıştim bana etkisi güzel oldu ama dikkatli yap fazla uzun süre değil 5 gün yeter. Çatlar falan yumoslar aman ☺Meraba canim bende adetimi bekliyorum uc bes gune gelir.tup bebege baslicaz.bu inciri bende baslasam bi zarari olurmu sence
Benim ilk denemem olacak o yuzden basima ne gelicek onuda bilmiyorum oyuzden sordum zarari falan olurmu diye.bende bu aksam koyayim zeytinyagina en iyisi 3-5 gun kullanayim yeterCanim ben ignlerle beraber yapmıştım 12 mm falan olunca bırakmıştim bana etkisi güzel oldu ama dikkatli yap fazla uzun süre değil 5 gün yeter. Çatlar falan yumoslar aman ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?