Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Gözün aydın Can'ım,dediğin gibi herbirimize umut oluyor her güzel haber,Allah sağlıklı bir hamilelik geçirip sonunda kucağına almayı nasip etsin inşallah...benimde bu ay transferim olacak ama dediğin gibi benimde umudum yok nedense

Son düzenleme:
Olumsuz olma canım güzel olacak ve sana sıkı sıkı tutunacak bebisin

Hayırlı olsun tedavin canım inşallah bi mucize haberini de senden okuruz :)

Olumsuz olma canım güzel olacak ve sana sıkı sıkı tutunacak bebisin
İnşallah Can'ım ya,bizi bizden başka anlayan yok maalesef,hepimiz aynı durumdayız bu tipikte ve güzel haberler almaya ihtiyacımız var,inşallah sende bu yolda kazanan olursun ve tabiki diğer tüm isteyen arkadaşlar...

Aynen öyle canım. Her okuduğum mucize kendi haberim gibi sevindiriyor beni. Sıramizi bekliyorum hepimiz birer birer mutlu haberler yazacagiz buna yürekten inanıyorum. Dibe düşeni umutsuz olanı biz kaldiracagiz ayağa

Ayy gerçekten mi.. Çok sevindim bunu duyduğuma ya.. Allah kavustursun cumlemizi inş. Bebeklerimize :)
Evet benimde 2 keresinde 2.günü yoktu iğnelere başladık ama yine ve 3 tane gördü sonra ama 1 i büyüdü opuya kadar ve boş çıktı,bi kerede adet değilken yani adetin 18.günü filan baktı vardı ,belli olmuyo yani hiç kafana takma Can'ım.

Tşk ederim canım..Hayrlisiyla olur inş. Hepimizin..

Rica ederim canım. Şekerin var diye dedim bu daha hafif incir kürü sana dokunabilir. ☺☺ hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Evett bi sefer denedim,şerbet gibi tatlı oldu korktum icmeye..bu daha hafif evet..faydasi da olan bisey yapmak istiyorum. Şifa Allah tan..inşallah cumlemiz muradımız erelim :)

Varsa evde incir şimdi koy zeytinyağına yarın akşam yersin. Yoksa yarın al koy ertesi gün ye canım. Inciri ortadan aç içine girsin zeytinyağı
Meraba canim bende adetimi bekliyorum uc bes gune gelir.tup bebege baslicaz.bu inciri bende baslasam bi zarari olurmu sence

Meraba canim bende adetimi bekliyorum uc bes gune gelir.tup bebege baslicaz.bu inciri bende baslasam bi zarari olurmu sence
Canim ben ignlerle beraber yapmıştım 12 mm falan olunca bırakmıştim bana etkisi güzel oldu ama dikkatli yap fazla uzun süre değil 5 gün yeter. Çatlar falan yumoslar aman ☺

Canim ben ignlerle beraber yapmıştım 12 mm falan olunca bırakmıştim bana etkisi güzel oldu ama dikkatli yap fazla uzun süre değil 5 gün yeter. Çatlar falan yumoslar aman ☺
Benim ilk denemem olacak o yuzden basima ne gelicek onuda bilmiyorum oyuzden sordum zarari falan olurmu diye.bende bu aksam koyayim zeytinyagina en iyisi 3-5 gun kullanayim yeter

Arkadaslar iyi dileklerinize cok tesekkur ederim yilmak ve umutsuzluga kapilmak yok bol bol dua edicez rabbimin izni ile insallah hepimizin kucagi dolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…