Canim hayirli ugurlu olsun cok cok sevindim. Ne guzel burada da paylasmissin Allah tamamina da erdirsin insallah dogumunu da paylasirsin. Ben de basta D devrim82 olmak uzereArkadaslar iyi dileklerinize cok tesekkur ederim yilmak ve umutsuzluga kapilmak yok bol bol dua edicez rabbimin izni ile insallah hepimizin kucagi dolacak
Can'ım çok sağol,bende aralıkta transfer olcam inşallah bakalım yarın gitçem yine herşey yolundaysa bant yada estoferm başlıcam yine.ilk denemede gol atcam mı acaba Seninde az kalmış hayırlısıyla gelsin bebiş.Canim hayirli ugurlu olsun cok cok sevindim. Ne guzel burada da paylasmissin Allah tamamina da erdirsin insallah dogumunu da paylasirsin. Ben de basta D devrim82 olmak uzereKELEBEK0908 , @sevdakusum, computertchr ve Kanatsizkus in de guzel haberlerini almadan bir yere gitmiycem :) tabi kayip kizlar sekerpancari ve ensu da hep dualarimda insallah onlarin da guzel haberlerini alirim.
Vefakar arkadaşım benim ☺☺ bugün hastalandim pazartesi gideceğim Dr a bakalım. Haberleri yazarım. Dikkat et ikizlerimize güzel annisCanim hayirli ugurlu olsun cok cok sevindim. Ne guzel burada da paylasmissin Allah tamamina da erdirsin insallah dogumunu da paylasirsin. Ben de basta D devrim82 olmak uzereKELEBEK0908 , @sevdakusum, computertchr ve Kanatsizkus in de guzel haberlerini almadan bir yere gitmiycem :) tabi kayip kizlar sekerpancari ve ensu da hep dualarimda insallah onlarin da guzel haberlerini alirim.
Vefakar arkadaşım benim ☺☺ bugün hastalandim pazartesi gideceğim Dr a bakalım. Haberleri yazarım. Dikkat et ikizlerimize güzel annis
İnsallah 2016 bizim yilimiz olsun kizlar :) 1 ocakta mujdelerle dolsun burasiCan'ım çok sağol,bende aralıkta transfer olcam inşallah bakalım yarın gitçem yine herşey yolundaysa bant yada estoferm başlıcam yine.ilk denemede gol atcam mı acaba Seninde az kalmış hayırlısıyla gelsin bebiş.
ensu hamile yazini tesaduf gordum haber vereyim dedimCanim hayirli ugurlu olsun cok cok sevindim. Ne guzel burada da paylasmissin Allah tamamina da erdirsin insallah dogumunu da paylasirsin. Ben de basta D devrim82 olmak uzereKELEBEK0908 , @sevdakusum, computertchr ve Kanatsizkus in de guzel haberlerini almadan bir yere gitmiycem :) tabi kayip kizlar sekerpancari ve ensu da hep dualarimda insallah onlarin da guzel haberlerini alirim.
Çok sevindim canım. Inşallah sıkı sıkı tutunacaklar sana ☺kızlar selam,kontrolden çıktım herşey yolun dedi dr.estrofem ile başladık bakalım 1.12 de kontrol ondan sonra transfer inşallah.
Sağol canım, tek taşım benim o, şansa ihtiyacım olacak0yyyy n güzel haber çok sevindim.canim. hadi
Çok sevindim canım. Inşallah sıkı sıkı tutunacaklar sana ☺
. Allah yardimcin olsun canım, inşallah teker teker yazicaz buraya; biz de bir zamanlar çok uğraştık ama emeklerimize değdi diye.. ben de yarın dr a gidicem bakalım ne diyecek çok merak ediyorumSağol canım, tek taşım benim o, şansa ihtiyacım olacak
Hep beraber doktordayiz bu ay desenize :) pazartesi de benim günüm. Allah yardimcin olsun canım, inşallah teker teker yazicaz buraya; biz de bir zamanlar çok uğraştık ama emeklerimize değdi diye.. ben de yarın dr a gidicem bakalım ne diyecek çok merak ediyorum
Aynen öyle. Biz zaten senle biri bişey yazmasin hemen cevaplayan ikili oldukBurası sessizlesince çok sıkıcı oluyordu zatenbol bol haberlesicez desene
Hadi bakalım senden de güzel haberler alıcaz inşallah.Hep beraber doktordayiz bu ay desenize :) pazartesi de benim günüm
Eveeet ben de haberim olmadan yazmistim o an :) sonra ogrendim ki bebisimiz geliyormusensu hamile yazini tesaduf gordum haber vereyim dedim
Gayet iyi Sayı önemli değil bizim için canım kalitesi önemli inşallah ikisi de güzel güzel dolu dolu buyurKızlar doktordan geldim 2 tanecik yumurtam var uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim doğrusu, iğne verdi bugün yap pazartesi tekrar kontrole gidicem bu arada incir kurune devam
AmiiiiiinGayet iyi Sayı önemli değil bizim için canım kalitesi önemli inşallah ikisi de güzel güzel dolu dolu buyur
Nasıl ya ben kilo alıyorum o kadar tatlı incir nasıl beceriyorsun kilo vermeyi ☺Bu arada da bi soru sorayım incir küru yaparken zayıflayan var mi aranızda, bu 4. İncir kuru yapisim her seferinde zayifliyorum, çok iyi bişey tabiiki benim için ama çok merak ediyorum başka kullananlarda da böyle bişey oluyor mu sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?