Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Arkadaslar iyi dileklerinize cok tesekkur ederim yilmak ve umutsuzluga kapilmak yok bol bol dua edicez rabbimin izni ile insallah hepimizin kucagi dolacak
Canim hayirli ugurlu olsun cok cok sevindim. Ne guzel burada da paylasmissin Allah tamamina da erdirsin insallah dogumunu da paylasirsin. Ben de basta D devrim82 olmak uzere KELEBEK0908 , @sevdakusum, computertchr ve Kanatsizkus in de guzel haberlerini almadan bir yere gitmiycem :) tabi kayip kizlar sekerpancari ve ensu da hep dualarimda insallah onlarin da guzel haberlerini alirim.

Can'ım çok sağol,bende aralıkta transfer olcam inşallah bakalım yarın gitçem yine herşey yolundaysa bant yada estoferm başlıcam yine.ilk denemede gol atcam mı acaba Seninde az kalmış hayırlısıyla gelsin bebiş.

Vefakar arkadaşım benim ☺☺ bugün hastalandim pazartesi gideceğim Dr a bakalım. Haberleri yazarım. Dikkat et ikizlerimize güzel annis

Vefakar arkadaşım benim ☺☺ bugün hastalandim pazartesi gideceğim Dr a bakalım. Haberleri yazarım. Dikkat et ikizlerimize güzel annis
İnsallah 2016 bizim yilimiz olsun kizlar :) 1 ocakta mujdelerle dolsun burasi

Kızlar doktordan geldim 2 tanecik yumurtam var uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim doğrusu, iğne verdi bugün yap pazartesi tekrar kontrole gidicem bu arada incir kurune devam
Gayet iyi Sayı önemli değil bizim için canım kalitesi önemli inşallah ikisi de güzel güzel dolu dolu buyur

Bu arada da bi soru sorayım incir küru yaparken zayıflayan var mi aranızda, bu 4. İncir kuru yapisim her seferinde zayifliyorum, çok iyi bişey tabiiki benim için ama çok merak ediyorum başka kullananlarda da böyle bişey oluyor mu sevgiler

Nasıl ya ben kilo alıyorum o kadar tatlı incir nasıl beceriyorsun kilo vermeyi ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…