Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Valla bilemiyorum ki, artik vücut neye nasıl tepki vereceğini şaşıriyor herhalde, ben 8_9 incirle yapıyorum akşam yemeğinden önce ve gece yatmadan önce içiyorum bi de gündüz de icmiyorum yani eşim bile diyo incir kurune mi başladın zayiflamandan belli diye. Zararı olmayacağını bilsem her ay yaparım biraz maliyetli ama olsun artık

Tesekkurler canim guzel dileklerin icin darisi insallah tum isteyen arkaddaslarin basina olur

Bana hersey kilo yapıyor suan ilaçlar vitaminler kürleri

canım öncelikle sayın çok iyi ben yazın hiç yumurtam olmadığı için tedaviye başlayamadım. önceki tüp bebek tedavimde 1 yumurtam vardı döllendi transferim de oldu ama tutmadı. inşallah olur canım dualarını eksik etme. bizde edelim inşallah. bide inir kürüyle ben kilo aldım zayıflayanı ilk defa görüyorum :))

Sağol canim benim dualarla ayaktayız zaten allaha siginmaktan başka çaremiz yok, allahım uzatılan elleri geri çevirmesin inşallah. Valla ben de anlamadım zaten kilo aldirsaydi yanmistim zayıf değilim sonucta

Sağol canim benim dualarla ayaktayız zaten allaha siginmaktan başka çaremiz yok, allahım uzatılan elleri geri çevirmesin inşallah. Valla ben de anlamadım zaten kilo aldirsaydi yanmistim zayıf değilim sonucta
bende zayıftım tüp bebekten sonra göbek yaptım incir küründen sonrada iyice büyüdü o göbek :)

yaa kızlar 70 gün oldu ben hala adet olmadım ve 4 gündür sanki adetli gibiyim hafif sancım oluyo. niye adet olmuyorum ben en son doktor cyclo progynova verdi çarşamba günü bitti hala adet olmadım. dört gündür oldum olacam diyorum hala olmadım

fıstıkk bi aksilik olmazsa peşinden geliyorum:)) ekim başındaki tedavimde pozitif sonuç aldım hamişim, diğer topikde yazmıştım ama baş ağrım mide bulantım çok olduğu için fazla giremiyorum:) inşallah böyle devam eder.. dokuz haftalık oldu canım.. maşallah seninde doğuma az kalmış sayılır inşallah ikimizde bebişleri kucağımıza alarak rahatlarız.. öptüm canım kendine iyi bak..

Ilac bittikten sonra 10 güne kadar oluyorsun canım bekle biraz daha olursun belirtilerde varsa

Tedavide kullandığım iğneler 600 gr kilo aldiriyormus Dr um öyle dedi ama hormon olduğu için iştah artiriyormus

kızlar allah yardımcınız olsun bende çok sıkıntılar çektim .3 kez tüp 1 iptal 3 aşılama 4 ay iğne tedavisi sonuç yok psikolojim bozulmuştu.Yumurta azlığı ve yüksek fsh vardı.fsh 25 i görmüştü.Yüce Rabbim tekrar tüp bebek deneyeceğimizde hiç beklemediğimiz anda nasip etti .su an 1 ve 3 yaşında iki kızım var.Rabbim isteyen her kadına anneliği tattırsın.

Maşallah canım allah sağlıkla buyunelerini nasip etsin darısı başımıza inşallah ikisi de normal mi oldu ne güzel

bi yerde okumuştum allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş diye . ben hep dua ediyordum .bana iyi geliyordu. şuan şükrediyorum. inş. benim yaşadığım sevincin kat kat fazlasını sizlerde yaşarsınız
Ne kadar güzel bir hikaye allah sana bağışlasın yavrularını, burda olman da ayrıca güzel bize moral verdiğin için sağol allah razı olsun, öpüyorum kuzucuklarini

2. tedaviye başlamak için adeti beklerken folikül kistleri yüzünden adetim gecikmişti. Östrojen bandı, çatlatma iğnesi ve tarlusaldan sonra nihayet adet oldum. İlk kez bu kadar gecikti ve inanılmaz stres oldum. Pozitif düşünmeye rahat olmaya çalışırken üst üste aksilikler çıkınca daha da artıyo insanın stresi. Tarlusaldan sonraki adette başlanmıyormuş tedaviye neden böyle bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…