Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

O bulantilarin bas agrilarinin sebeplerine kurban olurum :) onlar gecicek diger sıkıntılar basliycak ama hepsi guzel agrilar. Allah tamamina erdirsin insallah

Aynen 57 kiloydum 2 tüp bebek ilaçlar falan suan 66 kiloyum
Ben 58 kiloyla tedavilere basladim, ne duyduysam yaptim ve bebisleri ogrendigimde 72 kiloydum. Kaynanamla kilo yuzunden kavga ettim ama hic de kafaya takmadim :) inciri ben cok yedim ama incir, hurma, kuru uzum ve ceviz. İs yerinde cekmecemde evde her yerde bu muhtesem dortluyu surekli yedim. İnciri fazla yemek ostrojenimi ne artiriyor dediler ama bende oyle bi etkisi olmadi degerlerim iyi yonde duzelmisti hep her kontrolde

Tedavide kullandığım iğneler 600 gr kilo aldiriyormus Dr um öyle dedi ama hormon olduğu için iştah artiriyormus
Aslinda ilaclar acayip odem yapiyor inanilmaz bir sislik okuyor. Yani benim oyle olmustu doktor ilaclardan odem bu sislik demisti hakkaren de sonra gecti o sislik

Aslinda ilaclar acayip odem yapiyor inanilmaz bir sislik okuyor. Yani benim oyle olmustu doktor ilaclardan odem bu sislik demisti hakkaren de sonra gecti o sislik
Doğru canım o geçiyor ama qenzjm biesteron falan kilo yapıyor ya kaç aydır içiyorum bu şişlik değil artık kilo :)

Cnm tekrar tekrar cok sevindim.Insallah bizde arkadan gelicez

Kızlar ya adet olunca estrofem kullanmaya devam ediliyomu bi fikriniz varmı.ben bu aksam adet oldum estrofem kullanıyodum.doktorada pazartesi gidicem.napayım içiyimmi acaba

kızlar ben niye adet olmuyorum yaa ne yapmam lazım doktora mı gideyim. bugün biraz yürüdüm eve geldim leke vardı adetim başladı dedim şimdi yine kesildi 2-3 aydır hep böyle oluyo bir kaç lekeden başka gelmiyo çok şişmişim patlıycam çok rahatsız ediyo beni ne yapmam lazım bana birşey söyleyin nolur

Arkadaslar bi konuda sizlere danismak istiyorum. 10 gun once opu oldum. Transfer yapilmadi havuz yapiyoruz.. bugunde adet oldum ama kanama rengi cok koyu.. Bu normalmi acaba. Opudan sonraki adet normal adetler gibi 4-5 gun suruyor mu ki..

Cnm Ben de de havuz uygulandi.5 tane bebisim donduruldu.Ocak gibi insallah transfer

Arkadaslar bi konuda sizlere danismak istiyorum. 10 gun once opu oldum. Transfer yapilmadi havuz yapiyoruz.. bugunde adet oldum ama kanama rengi cok koyu.. Bu normalmi acaba. Opudan sonraki adet normal adetler gibi 4-5 gun suruyor mu ki..

Evet cnm benim de oyle oldu.Kistin var miydi?

Cnm adet sokturucu kullansan?yada doktora git istersen

canım iki defa ilaç verdi adet olayım diye. bi defa progestan kullandım olmadı sonra cyclo progynova verdi o da bitti bugün adet oldum ama çok az hiç gelmiyo patlıycam
Canım bende de aynı sorun olmuştu civanpercemi aslan pençesi içtim 3. Ya da 4. Gün adet oldum istersen bi dene bişey kaybetmezsin ama tadı çok kötü

Canım bende de aynı sorun olmuştu civanpercemi aslan pençesi içtim 3. Ya da 4. Gün adet oldum istersen bi dene bişey kaybetmezsin ama tadı çok kötü
Bugün biraz daha arttı canim çok sukur inşallah daha da artar da rahatlarim. Onlar bana zarar veriyo canım yüzüm çok sivilceleniyo.adetlerim düzenliydi onları içtim kötü oldu böyle. O yüzden herseyi bıraktım kendi haline. Bugün doktora gideceğim inşallah igneye başlar belki hayırlısı olsun hakkimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…