- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
Insallah cnm seninde guzel haberlerini bekliyorum insallah cnm. Maşallah bebislerine az kalmış gün sayiyorsun yani desene, benim de havuz yapılacak bakalım ne zaman transfer olucak inşallah güzel haberlerini yazmak nasip olsun canım iyi bak kendine
Kistim yok canim ama koyu kahve geldi dun bugun yok hic gelmiyor cok koyu oldugu icin normalmi merak ettim senin kac gun gelmisti
ilk tup bebek denememe basladim bu ay canim.. havuz uygulayacagiz ilk defa opu oldum opu sonrasi adet bu canim.. yumurta toplama isleminden sonraki adet transfer olmadigi icin.. Demekki boyle koyu renk oluyormus korktum birazda .. Igneler ilaclar boyle yapti sanirimCnm benimde oyle oldu. Hatta adet ten kesildim zannettim.Tup bebek sonrasi mi adet bu?
Kizlar bende bugun doktora gittim.adetim 3. Gunu sagda 5 antral folikul solda 5 antral folikul gozukuyormus.gonalf 225 lik basladi. Nasil sizce durum
Sagoladın canım.peki e2 kac olması gerekiyorGayet iyi cnm
Ay çok sevindim hayırlı haberlerle gel inşallah, desene buralar iyice canlandımerhaba kızlar bende yarın tüp bebek için görüşmeye gideceğim inşallah. dua edin doktor tedaviye başlasın bu ay da iptal olsun istemiyorum. bu ay tedaviye başlayan çok herhalde topikte :) inşallah 1 ayın sonunda iyi haberler alırız aminnn duayla kalın canlarrr
evet takiplerimi burdaki doktor yapacak inşallah yarın doktor yumurta görür..Ay çok sevindim hayırlı haberlerle gel inşallah, desene buralar iyice canlandı
Canım havuzda 5 dondurulmusum var demişsin kaç kez opuda toplandı bu yumurtalar cok iyi bir rakam insallah bizde o gunleri görürüzGayet iyi cnm
canımcığım sorunu cevaplamak istedim benimde fsh çok değişken en yüksek fsh60 gördüm bende fsh yüksek olduğu zaman genelde yumurta olmaz yada büyümez fsh hayıt otu düşürebilirsin vitaminlerlede yumoşları kaliteli yapabilirsin..ben 3 seneden beri uraşıyorum şu kahrolası fsh çok takmamak gerek aslında stres yapınca fsh tavan oluyor kendimden bilirim..canım ben şuan bahçeci erbil beyin hastasıyım havuz sistemi uygulandı aylarca tedavilerim ertelendi yumurta olmadığı için ama yılmadım inatçı bir kişiliğim vardır bu arada çook şükür 3 emriyom var transfer için gün sayıyorum..Mrb arkadaslar aranıza yenı katıldım benım sorunum erken menopoz.ılacla adet goruyorum sogan kuru denedım suan 2.ıncır kurunu denemekteyım fshm 60 kusur ve tup bebekte olmaz dedı bı kac doktor sızlerden bılgı almak ıstedım.tup bebege basvurmalımıyım bılemedım
canımcığım konuyla alakasız olucak ama tedavin nasıl gidiyor kontrolün ne zaman inş rahim minişin için güzel kalınlaşsın..ben 3 transferimde de 8mm ekadar kalınlaşma oluyordu rahimde nedense inş sende herşey yolunda gider..Aramızda bulunan tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutlarım...
Eki Görüntüle 1698480
canım kontrol cumaydı estrofeme başladık yine 1 aralık ta (12 gün sonra oluyor estrofeme başladıktan sonra)kontrole gitcem o gün söyler heralde rahim kalınlığını,ilk gün söylemedi,kaç olması gerekiyorki?sen estrofemle nar suyuda içiyomuydun ?canımcığım konuyla alakasız olucak ama tedavin nasıl gidiyor kontrolün ne zaman inş rahim minişin için güzel kalınlaşsın..ben 3 transferimde de 8mm ekadar kalınlaşma oluyordu rahimde nedense inş sende herşey yolunda gider..
canım ben opu sonrası hep taze minişlerle transfer olmuştum estrofemi transfer sonrası kullandım nar suyu içtim bana çokta etkili olmadı bende..en az 7mm 12mm arası canım rahim kalın olursa minişin yatğına daha iyi yer ediniyor..canım kontrol cumaydı estrofeme başladık yine 1 aralık ta (12 gün sonra oluyor estrofeme başladıktan sonra)kontrole gitcem o gün söyler heralde rahim kalınlığını,ilk gün söylemedi,kaç olması gerekiyorki?sen estrofemle nar suyuda içiyomuydun ?
Canım havuzda 5 dondurulmusum var demişsin kaç kez opuda toplandı bu yumurtalar cok iyi bir rakam insallah bizde o gunleri görürüz
Cok guzel yaa dort cok iyi bir rakam tek seferde.. Benim 12 kasimda toplandi simdi opudan sonraki ikinci adetimde cagirdi doktorum bakalim neler olacak canim benimde amh 0.34Cnm ilkinde bir ikincinside 4 tane nasil oldu ben de bilmiyorum.Valla ikincisindede 1 bekliyorum. Rabbime sukurler olsun.Simdi transfer asamasindayim.Ama benden tavsiye arkadaslar Biriktirme asamasinda en bikac ay ara verin
Bende cok ise yaradi.insallah sizdede yarar. Simdide insallah transferde yapicam insallah bu da ise yarar vucudu dinlendiriyorum kafami da tabii.Ne zaman rahatlarsam o zaman gidicem.Bu arada 0.19 amh imdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?