- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 83
- 39
teşekkürler tatlım :)Aramızda bulunan tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutlarım...
Eki Görüntüle 1698480
amin canim. cok gecmis olsun. eminim anne olmani saglayacak kadar yumurtan vardir onemli olan geriye kalanlara iyi davranman:) onlari ortaya cikarman... pes etmek yok mücadeleye devam.arkadaşlar bugün doktorla görüşmeye gittim o çok merak ettiğim sorunun cevabını öğrendim en azından. benim rezervim çok az amh 0.13 ama fsh ve diğer değerlerim hep normal çıkıyo. hatta bugün yine değerlerime bakıldı yine normal çıktı maşallah. ben haşimato hastasıyım yeni öğrendim. haşimato bazı hastaların yumurtalarını etkiliyormuş. yumurtalıklar troid bezlerine çok benzediği için bu hastalığın ürettiği antikorlar yumurtaları da troid bezlerine benzetip onları yok etmeye çalışıyormuş. benim yumurtalar ondan dolayı bu kadar azalmış..çok geç farkettik ama yapacak bişey yok. hayırlısı olsun. bu ay bekleyelim gelecek ay başlayalım dedi doktor. hayırlısı olsun Rabbim şifa versin hepimize...
hiç belli olmaz canım artık umudunu kesip adetten kesilip menapoza girdim diyenler hamile kalıyor çok okudum öyle hikayeler. Rabbim nasip ederse neden olmasın yeter ki O ol desin::herkese merhaba bu topige yazmayali uzun zaman olmus.herkese bol sans bol yumurta diliyorum.
bende folikul hic yok.bu ay ari sutu-bal/bal-tarcin-corekotu/hayit basladim.arada da bir iki incir yiyorum. amh 0.1 fsh 40 uzeri.
ne dersiniz yumurtla miyin acaba:))
Evet canım maalesef yapacak birşey yok, ben de hasimatoyum senin gibiarkadaşlar bugün doktorla görüşmeye gittim o çok merak ettiğim sorunun cevabını öğrendim en azından. benim rezervim çok az amh 0.13 ama fsh ve diğer değerlerim hep normal çıkıyo. hatta bugün yine değerlerime bakıldı yine normal çıktı maşallah. ben haşimato hastasıyım yeni öğrendim. haşimato bazı hastaların yumurtalarını etkiliyormuş. yumurtalıklar troid bezlerine çok benzediği için bu hastalığın ürettiği antikorlar yumurtaları da troid bezlerine benzetip onları yok etmeye çalışıyormuş. benim yumurtalar ondan dolayı bu kadar azalmış..çok geç farkettik ama yapacak bişey yok. hayırlısı olsun. bu ay bekleyelim gelecek ay başlayalım dedi doktor. hayırlısı olsun Rabbim şifa versin hepimize...
İnşallah olur canım ne diyelim allahtan ümit kesilmezherkese merhaba bu topige yazmayali uzun zaman olmus.herkese bol sans bol yumurta diliyorum.
bende folikul hic yok.bu ay ari sutu-bal/bal-tarcin-corekotu/hayit basladim.arada da bir iki incir yiyorum. amh 0.1 fsh 40 uzeri.
ne dersiniz yumurtla miyin acaba:))
insallah, bu aralar pozitifim hic yumurtam olmasa da ...umarim kismetimizde vardir arkadasim.hiç belli olmaz canım artık umudunu kesip adetten kesilip menapoza girdim diyenler hamile kalıyor çok okudum öyle hikayeler. Rabbim nasip ederse neden olmasın yeter ki O ol desin::
tesekkur ederim canim, amin.kismetimizde varsa bebislerimizi koklayalim.pamuk tenlerini ope ope doyamayalim:)İnşallah olur canım ne diyelim allahtan ümit kesilmez
tesekkur ederim canim, amin.kismetimizde varsa bebislerimizi koklayalim.pamuk tenlerini ope ope doyamayalim:)[/QUOTE. Ayy ne güzel yazmışsın canım gözlerim doldu valla hormon ilaclarindan midir nedir dengem alt üst olduallah o günleri göstersin inşallah allah daha fazla aratmasin inşallah
inşallah canim sana bana isteyen herkese once mücadele gücü, sonra da bebisler...sinavdan geciyoruz galiba.tembellik eden kaliyo sınıfta. offf yaaa ogrencilik biteli cok oldu:))allahim gucune gitmesin ama yorgunum ama pes etmiycem...Kızlar haşimato hastasının diyenler olmuş. Benim gittiğim hastanede bi arkadaş ta öyleydi. On yıl falan olmamış.tüp bebekle hamileydi şimdi.. :) hayrlisiyla hepimizin olacak inş. :)
sadece çok zayıf dedi başkada bişey söylemedi. prednol verdi en azındaan kalan yumurtalarına zarar vermesin diye bunu kullan dedi. gelecek ay başlayalım tedaviye dedi. bide vitamin verdi.doğum kontrol hapı verdi. gelecek ay inşallah canım o zamana kadar kendime iyi bakmalıyım. bide bitkisel kullanayım mı dedim. kullanma dedi özellikle senin gibi hastalara ters tepebilir sakın kullanma dedi. incir kayısı ceviz bunlar olur da diğer ne olduğunu bilmediğiniz otları kullanmayın dedi. ben zaten bunu tecrübe etmiştim. bundan 2 ay önce hayıt tohumu ve civanperçemi kullandım adetlerim kesildi ara ara lekelenmelerim oldu yüzümde bir sürü sivilce çıktı aynaya bakamıyordum. bıraktım aradan 2 ay geçti 1 haftadır aynaya bakabiliyorum yüzüm temizlendi biraz çok şükür.Evet canım maalesef yapacak birşey yok, ben de hasimatoyum senin gibiyumurtaların hakkında hiç birşey söylemedi mi
Canim nar suyunu dikkatli icin mumkunse hic icme bence. Bir doktor arkadasim dusuk yapmisti. Bana soyledigi grio okmustum cok fazla nar suyu tukettim meger k da rahim duvarini inceltiyormus doktor oldugum halde bilmiyordum demisti. O gunden beri ne kadar sevsemde nardan uzak duruyorum. Yesil mercimek, maydonoz, yesil sogan da tuketmemek gerekiyormus. Ben bol bol ananas yemistim. O kadar cok ananas yedim ve suyunu ictim ki anlatamam.canım kontrol cumaydı estrofeme başladık yine 1 aralık ta (12 gün sonra oluyor estrofeme başladıktan sonra)kontrole gitcem o gün söyler heralde rahim kalınlığını,ilk gün söylemedi,kaç olması gerekiyorki?sen estrofemle nar suyuda içiyomuydun ?
Ananas transferden sonra değilmiydi tutunmaya yardımcı olsun diye?ok nar suyuna hiç bulaşmayım,zaten benim rahim duvardı iyi diyodu dr.her kontrolde evvelki aylar,bakalım salı belli olcakCanim nar suyunu dikkatli icin mumkunse hic icme bence. Bir doktor arkadasim dusuk yapmisti. Bana soyledigi grio okmustum cok fazla nar suyu tukettim meger k da rahim duvarini inceltiyormus doktor oldugum halde bilmiyordum demisti. O gunden beri ne kadar sevsemde nardan uzak duruyorum. Yesil mercimek, maydonoz, yesil sogan da tuketmemek gerekiyormus. Ben bol bol ananas yemistim. O kadar cok ananas yedim ve suyunu ictim ki anlatamam.
Ananasa tutunma icin iyi diyorlar ama cok iyi bir antioksidanmis. Birde ben soyle dusundum sonunda ananas hap degil yer yemek etki etsin. Oncesinde yemeye basladim ki icinde ne varsa vucudumda depolansin tutunma zamaninda da ise yarasin diye dusundum :)) hazir ananas sulari konserveleri meyvesi o kadar cok yedim ki anlatamamAnanas transferden sonra değilmiydi tutunmaya yardımcı olsun diye?ok nar suyuna hiç bulaşmayım,zaten benim rahim duvardı iyi diyodu dr.her kontrolde evvelki aylar,bakalım salı belli olcak
Ok bende başlayın ozaman muhtemelen haftaya transfer olurum ,günde ne kadar yenir ananas 1 dilim mi öyle okudum sankiAnanasa tutunma icin iyi diyorlar ama cok iyi bir antioksidanmis. Birde ben soyle dusundum sonunda ananas hap degil yer yemek etki etsin. Oncesinde yemeye basladim ki icinde ne varsa vucudumda depolansin tutunma zamaninda da ise yarasin diye dusundum :)) hazir ananas sulari konserveleri meyvesi o kadar cok yedim ki anlatamam
Yiyebildigin kadar ye bence. Meyveleri fazla yemenin en buyuk sıkıntısı seker. Seker sorunun yoksa bence gunde bi kac dilim rahat yersin. Bol bol da su ic bu arada su da cok onemliOk bende başlayın ozaman muhtemelen haftaya transfer olurum ,günde ne kadar yenir ananas 1 dilim mi öyle okudum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?