İkizler erken dogarmis dr gun veremiyor ne kadar kalsa kardir diyor. Pazartesi kontrolum var eli kulaginda artik :)b12 fazlaca al bari vermiştir doktorun zaten.ee kolaymı iki can var içinceinşallah bizede nasip olur..kaç aylıkken alcak sezeryandr demi
sağlıkla kucakla inş.yaşın kaçdı ankaradamısınİkizler erken dogarmis dr gun veremiyor ne kadar kalsa kardir diyor. Pazartesi kontrolum var eli kulaginda artik :)
35 ve ankaradayım :) Sen ?sağlıkla kucakla inş.yaşın kaçdı ankaradamısın
Yasal olarak en fazla 2 tane transfer oluyormus sanirim. Bide 2 den fazla transfer olursa hepsinin tutma ihtimalini de degerlendir :) muhtemelen zaten diken ustunde bir hamilelik gecireceksin bi de hepsinin transfer olup tuttugunu dusunsene :) isin bi de kardes faktoru var hamilelik uzun bir surec ileride onlari transfer ettiririm dersen maddi gucun de varsa hazir her opuda en az bir tane bugunlerde toplanabiliyorsa bir yada iki kere daha dene derdim cok fazla degil cunku yasimizda ilerledi 35 olduk calismiyorsan kendini psikolojik olarak da hazir hissettiginde transferini ol bence. Aslinda burda kizlardan biri vardi sanirim 10 kadar toplanmisti onun mesajlarina bi bak istersen neden o kadar cok toplatmis.Haydi bakalım şimdi ben ne yapicam hep birlikte karar verelim kocam hiç yardımcı olmuyorben de en yakın arkadaşlarıma danisayim dedim benim iki tane orta kalite dondurulmusum var doktorum birkaç tane daha donduralim diyo ama gene de kararı bize yani bana bırakıyor şimdi sizce transfer yaptirsak mi yoksa bi kaç tane daha mi dondursak kafam allak bullak oldu
merhaba,bence çokça toplayıp beşinci güne kalan en sağlıklarını transfer ettirmek,daha da iyisi onlara genetik test yaptırmak en iyisi ve ekonomik olaniHaydi bakalım şimdi ben ne yapicam hep birlikte karar verelim kocam hiç yardımcı olmuyorben de en yakın arkadaşlarıma danisayim dedim benim iki tane orta kalite dondurulmusum var doktorum birkaç tane daha donduralim diyo ama gene de kararı bize yani bana bırakıyor şimdi sizce transfer yaptirsak mi yoksa bi kaç tane daha mi dondursak kafam allak bullak oldu
Teşekkürler canım o zaman bi kez daha toplayalım bakalımmerhaba,bence çokça toplayıp beşinci güne kalan en sağlıklarını transfer ettirmek,daha da iyisi onlara genetik test yaptırmak en iyisi ve ekonomik olani
O zaman bi kez daha toplayalım bakalım, bu adette gidicem bakalım ne diycek, bu arada aç tavuk kendini buğday ambarinda görurmüş kocam da diyo ki belki üç tane transfer eder ben de diyom ki ucu de tutarsa kesinlikle aldırmamYasal olarak en fazla 2 tane transfer oluyormus sanirim. Bide 2 den fazla transfer olursa hepsinin tutma ihtimalini de degerlendir :) muhtemelen zaten diken ustunde bir hamilelik gecireceksin bi de hepsinin transfer olup tuttugunu dusunsene :) isin bi de kardes faktoru var hamilelik uzun bir surec ileride onlari transfer ettiririm dersen maddi gucun de varsa hazir her opuda en az bir tane bugunlerde toplanabiliyorsa bir yada iki kere daha dene derdim cok fazla degil cunku yasimizda ilerledi 35 olduk calismiyorsan kendini psikolojik olarak da hazir hissettiginde transferini ol bence. Aslinda burda kizlardan biri vardi sanirim 10 kadar toplanmisti onun mesajlarina bi bak istersen neden o kadar cok toplatmis.
ben transfer yaptırmanı tavsiye ederim.tutmazsa yine denersin o zaman.3-4 biriktirip hepsini koydursan sıkıntı olabilir.ama 3 tane koyacaksa o zaman toplat derim.benim 2 dondurulmuşum olsa hiç düşünmem transfer yaptırırdım...Haydi bakalım şimdi ben ne yapicam hep birlikte karar verelim kocam hiç yardımcı olmuyorben de en yakın arkadaşlarıma danisayim dedim benim iki tane orta kalite dondurulmusum var doktorum birkaç tane daha donduralim diyo ama gene de kararı bize yani bana bırakıyor şimdi sizce transfer yaptirsak mi yoksa bi kaç tane daha mi dondursak kafam allak bullak oldu
Yaa öyle mi dersin? Hesaplarıma göre bu hafta sonu adet olucam bakalım doktorum ne diyecek. Yok canım geçen normal tüp bebek yapmıştı onda üç tane yumurtam dondurulmustu ucunu de cozdurduler bi tanesi boşa gitti, sanmıyorum üç tane transfer edeceğini yani. Kafamda deli sorularben transfer yaptırmanı tavsiye ederim.tutmazsa yine denersin o zaman.3-4 biriktirip hepsini koydursan sıkıntı olabilir.ama 3 tane koyacaksa o zaman toplat derim.benim 2 dondurulmuşum olsa hiç düşünmem transfer yaptırırdım...
Haydi bakalım şimdi ben ne yapicam hep birlikte karar verelim kocam hiç yardımcı olmuyorben de en yakın arkadaşlarıma danisayim dedim benim iki tane orta kalite dondurulmusum var doktorum birkaç tane daha donduralim diyo ama gene de kararı bize yani bana bırakıyor şimdi sizce transfer yaptirsak mi yoksa bi kaç tane daha mi dondursak kafam allak bullak oldu
Ayy çok güldüm deli yaSorma bu ara b12 bitti bende. Yazdiktan sonra benim amh fena degilmis aslinda dedim kalktim sonucuma baktim :) 0.4u gorunce hatirladim
Ben de diğer forumlarda okuduğum kadarıyla çoğu kişide ise yaramış inşallah sende de ise yarar arkadaşım, tedavin hayırlı olsun inşallahDr j dediği igneyi bugün aldım saizen mi ne onu. Cumartesi dozunu ayarlicak 40 gün kullanacağım kızlar. Bakalım araştırdım baya kişide olumlu sonuç vermiş. Inşallah bana da verir
Allahım dolu bir yumurta içine de can ver nolursjn
Cok guzel canım inşallah dolu ve kaliteli olurlar transfere kadar gıderler cok sevındımKızlar solda da 20 mm bitane çıktı bugünsağdaki de 17 mm olmuş bu gece çatlama ignesi vuracam c.tesi opu dualarinizda unutmayin
37 ben denizli deyim35 ve ankaradayım :) Sen ?
Ne için şimdi bu iğneDr j dediği igneyi bugün aldım saizen mi ne onu. Cumartesi dozunu ayarlicak 40 gün kullanacağım kızlar. Bakalım araştırdım baya kişide olumlu sonuç vermiş. Inşallah bana da verir
Allahım dolu bir yumurta içine de can ver nolursjn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?