Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

b12 fazlaca al bari vermiştir doktorun zaten.ee kolaymı iki can var içince inşallah bizede nasip olur..kaç aylıkken alcak sezeryandr demi
İkizler erken dogarmis dr gun veremiyor ne kadar kalsa kardir diyor. Pazartesi kontrolum var eli kulaginda artik :)

Haydi bakalım şimdi ben ne yapicam hep birlikte karar verelim kocam hiç yardımcı olmuyor ben de en yakın arkadaşlarıma danisayim dedim benim iki tane orta kalite dondurulmusum var doktorum birkaç tane daha donduralim diyo ama gene de kararı bize yani bana bırakıyor şimdi sizce transfer yaptirsak mi yoksa bi kaç tane daha mi dondursak kafam allak bullak oldu

Yasal olarak en fazla 2 tane transfer oluyormus sanirim. Bide 2 den fazla transfer olursa hepsinin tutma ihtimalini de degerlendir :) muhtemelen zaten diken ustunde bir hamilelik gecireceksin bi de hepsinin transfer olup tuttugunu dusunsene :) isin bi de kardes faktoru var hamilelik uzun bir surec ileride onlari transfer ettiririm dersen maddi gucun de varsa hazir her opuda en az bir tane bugunlerde toplanabiliyorsa bir yada iki kere daha dene derdim cok fazla degil cunku yasimizda ilerledi 35 olduk calismiyorsan kendini psikolojik olarak da hazir hissettiginde transferini ol bence. Aslinda burda kizlardan biri vardi sanirim 10 kadar toplanmisti onun mesajlarina bi bak istersen neden o kadar cok toplatmis.

merhaba,bence çokça toplayıp beşinci güne kalan en sağlıklarını transfer ettirmek,daha da iyisi onlara genetik test yaptırmak en iyisi ve ekonomik olani

O zaman bi kez daha toplayalım bakalım, bu adette gidicem bakalım ne diycek, bu arada aç tavuk kendini buğday ambarinda görurmüş kocam da diyo ki belki üç tane transfer eder ben de diyom ki ucu de tutarsa kesinlikle aldırmam allahım ya sanki tuttu da ucun besin hesabını yapiyoz

ben transfer yaptırmanı tavsiye ederim.tutmazsa yine denersin o zaman.3-4 biriktirip hepsini koydursan sıkıntı olabilir.ama 3 tane koyacaksa o zaman toplat derim.benim 2 dondurulmuşum olsa hiç düşünmem transfer yaptırırdım...

Yaa öyle mi dersin? Hesaplarıma göre bu hafta sonu adet olucam bakalım doktorum ne diyecek. Yok canım geçen normal tüp bebek yapmıştı onda üç tane yumurtam dondurulmustu ucunu de cozdurduler bi tanesi boşa gitti, sanmıyorum üç tane transfer edeceğini yani. Kafamda deli sorular

Dondurulmuşun olması avantaj olmaz mı? Benim opuda 3 tane toplandı, biri boş çıktı. 2 tane 3.gün 3.kalite transfer edildi negatif sonuç aldım. Şimdi keşke hemen transfer edilmeseydi diyorum. Dondurulmuşum olsaydı bu kadar ara vermez folikül çıkacak mı boş mu dolu mu fsh yükselir mi düşer mi diye stres yaşamazdım. Allah'ın dediği olacak sonunda elbet ama tedbirli garantili düşünmekte fayda var. Özellikle de 5.gün olması çok önemli sanırım.

Dr j dediği igneyi bugün aldım saizen mi ne onu. Cumartesi dozunu ayarlicak 40 gün kullanacağım kızlar. Bakalım araştırdım baya kişide olumlu sonuç vermiş. Inşallah bana da verir
Allahım dolu bir yumurta içine de can ver nolursjn

Ben de diğer forumlarda okuduğum kadarıyla çoğu kişide ise yaramış inşallah sende de ise yarar arkadaşım, tedavin hayırlı olsun inşallah

Ne için şimdi bu iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…