Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım benim akıntım da yok denecek kadar azaldı. o yüzden acaba yumurtam erken mi çatladı diye şüpheleniyorum. perşembe akıntım çok iyiydi. dün kasık ağrısıyla birlikte azaldı. şu anda da adet olacakmışım gibi sancım var. bugün adetimin 20. günü. pazartesi opum var. inşallah yumilerim erken çatlamamıştır.

yok canım çatlamamıştır korkma bende hiç akıntı yoktu çok azdı

yok canım çatlamamıştır korkma bende hiç akıntı yoktu çok azdı
canım benim inşallah çatlamamış olmasını o kadar çok istiyorum ki. zaten zar zor yumim oluşuyor. yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. bu gece 1 de çatlatma iğnemi yapıcam. adet olucakmışım gibi kasıklarımda ağrı var. bari bir tane embriyom oluşsa o kadar mutlu olucam ki. canım benim için de dua et.

inşallah tatlım dua çok önemli yalvar yakar iste Allahımdan verir inşallah hepimizin bigün olacak inanıyorum ben bu sefer olmazsa başka zaman olacak diye düşünüyorum ben inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla olur hepimizin ki

Amin canım benim.

Canim aradılar mi nasilmis yumurtalar inşallah güzel bölünürler ve sıkı sıkı tutunurlar sana.

Allah razı olsun canım inşallah döllenir benim umudum var çünkü önceki denemede 1 tane vardi döllendi ve 1. kaliteydi. benim fsh henüz yükselmedi o yüzden kaliteli oluyo inşallah bu seferde olur..
Gozun aydin canim. İnsallah bunlar da dollenir sana bebis olarak geri donerler :)

Canim aradılar mi nasilmis yumurtalar inşallah güzel bölünürler ve sıkı sıkı tutunurlar sana.
aramadılar canım pazartesi ararız büyük ihtimalle salı transfer olur kendinizi ona göre hazırlayın dediler. bi sıkıntı olsaydı ararlardı dimi aramadılar hala
Gozun aydin canim. İnsallah bunlar da dollenir sana bebis olarak geri donerler :)
inşallah ablacımm ikisi de döllenirse ikisini transfer edecekler biliyor musun belki benim de ikizim olur

Hayirlisiyla insallah ikiside dollenmistir bolunmustur annelerine de sıkı sıkı tutunurlar

Heyecanlı bekleyisler başladı desene allahım inşallah bu sefer guldursun yüzünü dualarım seninle canım bize güzel haberler ver

Merhabalar kızlar ben ebeyim.fsh 89 a kadar cikti amh 0.1 den küçük. 3 yildir tup bebek icinuuğraşıyorum hic follikul olmuyordu olsa bile encok 2 tane falan ama o ayda fsh yuksek oldugu için tedavi olmuyordu.kendimde ebe olduğum için bu sureci 3 yildir cok kotu gecirdim lustral ilacina basladim.aglamalar kendimi maf etmeler...gecen ay surekli aglayip aci cektigim icin evlatlık alma fikrimizi öne alarak bir bebegin hayatini kurtarmak icin evlatlık almaya karar verdik zaten bizim olsada biz herhalukarda alacaktik beklemenin bir anlami yoktu.neyse basvurduk 5 yil evli olma sarti var 30 yasindan kucuk oldugumuz icin haziranda 5 yilimiz olunca sıraya koyacaklar bizi.bu arada 27 yasindayim.son aylarda adet olamadigim icin duphosan kullaniyordum.dr kontrol de demesin mi 4 follikul var bu benim icin şok gelişme.evlatlik alma fikri ne kadar hayirli ki hemen boyle bir mucize yasandi.cok sukur Allahima.yarin opu var dua edin ne olur.3 yumurta buyuyor biri 17mm oldu diğer ikisi 14mm ye yakin ilk defa tedavi şansım oldu.vesile olan haziranda basvuracagimiz yavrum oldu inanin ki

canım diğer sayfada yazdım ççok mutlu oldu iş yarın üç tane nur topu yumoşların toplansın üçüde sağlıklı dölensin tutnsun sana canım..dualarımız seninle canım...yarın güzel haberler alman dileği ile

Ne güzel bi şeye niyetlenmissiniz, rabbim iyi niyetinizin karşılığını versin. İnşallah yumurtaların dolu olur, dollenir ve sağlıklı evlatlarını olur. Dualarim seninle canım güzel haberlerini de okumak nasip olsun..

çok güzel bir niyet gerçekten.yumurtalarınızı gelişmesine çok sevindim inşallah 3ü de kaliteli olur, döllenir ve size tutunur.Rabbim kolaylık versin...

Computertchr arkadasim cok sagol Allah razı olsun inşallahrabbim anne baba olmayi nasip etsin aminn

Cok tesekkur ederim gulnevacimm ve betülcüm Allah razi olsun inşallah iilk defa böyle oldu Allahım büyük inşallah olur hayırlısı ile.hepimizin kucaği dolar inşallah bu yil :)
Canim niyetinin karşılığı allah sana bu mutluluğu nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…