İnşallah kaliteli olurlar canım. .Kızlar solda da 20 mm bitane çıktı bugünsağdaki de 17 mm olmuş bu gece çatlama ignesi vuracam c.tesi opu dualarinizda unutmayin
inşallah çok kaliteli olurlar cnm.soldakini görememişler miydi öncedenKızlar solda da 20 mm bitane çıktı bugünsağdaki de 17 mm olmuş bu gece çatlama ignesi vuracam c.tesi opu dualarinizda unutmayin
Hadi inşallah canım güzel haberlerle gelKızlar solda da 20 mm bitane çıktı bugünsağdaki de 17 mm olmuş bu gece çatlama ignesi vuracam c.tesi opu dualarinizda unutmayin
Yumurtalar a iyi geliyormuş canım . Aslında Turner olan çocuklara veriliyor ama erisginlerde de iyi geliyormuş canımNe için şimdi bu iğne
Canim benim dualarim seninle inşallah güzel haberlere gel :)Kızlar solda da 20 mm bitane çıktı bugünsağdaki de 17 mm olmuş bu gece çatlama ignesi vuracam c.tesi opu dualarinizda unutmayin
Haydi bakalım şimdi ben ne yapicam hep birlikte karar verelim kocam hiç yardımcı olmuyorben de en yakın arkadaşlarıma danisayim dedim benim iki tane orta kalite dondurulmusum var doktorum birkaç tane daha donduralim diyo ama gene de kararı bize yani bana bırakıyor şimdi sizce transfer yaptirsak mi yoksa bi kaç tane daha mi dondursak kafam allak bullak oldu [/ş[/QUOTE
Embriyoların 5 güne gitmesi çok önemli az sayıdaki embriyo ile bunu yapmıyorlar risk çünkü bu sebeple tekrar tekrar toplat ve 3.günden sonraki gelişimlerine bak mutlaka sağlıklı embriyoyu bulacaksın arkadaşım
Rahat ol canim ayni durumlari bende yasadim bazen sizliyordu yaniyordu kizariklik oluyordu bazen hicbirsey olmuyordu hic bi sikintim olmadiIki gundur cetrotide iğnesi vuruluyorum. Igneden sonra o bölgede yanma oluyordu. Bugün üçüncü günüm. Yine cetrotide yaptım kendime. Fakat bu defa hic yanma olmadı. Sizce iğneyi yanlış yapmış olabilir miyim?
canım peki kasık ağrın olmuş muydu? kasık ağrım hareket halindeyken rahatsız etmiyor. uzandığım zaman hissediyorum kasık ağrımı. bu benim ilk tedavim. inşallah yumurtlama ağrısı değildir. bu şekilde olması normal mi değil mi bilmiyorum.Rahat ol canim ayni durumlari bende yasadim bazen sizliyordu yaniyordu kizariklik oluyordu bazen hicbirsey olmuyordu hic bi sikintim olmadi
Benim opuya 2 gun kala kasik agrim olmustu canim ama catlama olmadi.. zaten bir yumurtam vardi bende korkmustum cetrodite catlatmasini engelliyor rahat olmak en onemli sey ama yapamiyoruz bunu istecanım peki kasık ağrın olmuş muydu? kasık ağrım hareket halindeyken rahatsız etmiyor. uzandığım zaman hissediyorum kasık ağrımı. bu benim ilk tedavim. inşallah yumurtlama ağrısı değildir. bu şekilde olması normal mi değil mi bilmiyorum.
Çatlamamışlardır ilaçlar ağrı yapıyor sapasağlam yumurtalarım geleceğini düşünbenimde üç gün var opuya. iki yumurtam var. onlarda çok zor oluştu. şimdi sevinemiyorum bile. çatladılar mı acaba diye korkuyorum. inşallah çatlamamışlardır.
İnşallah yarın hayırlı haberler alırsın canım.. Benim opu olalı 11 gun oldu hala ara ara sancı oluyor yumurtalıklarımda ve adette olmadım normalmi acaba bana 10 gun dediler ama hicbir belirti yok adet icin
bilmiyorum canım benim adetim hep gecikir ama ilaç kullanınca hemen oluyorum birkaç gün daha bekle bakalım hayırlısıİnşallah yarın hayırlı haberler alırsın canım.. Benim opu olalı 11 gun oldu hala ara ara sancı oluyor yumurtalıklarımda ve adette olmadım normalmi acaba bana 10 gun dediler ama hicbir belirti yok adet icin
Aaa gerçekten mi canım çoook sevindim inşallah herşey yolunda gider bundan sonra da
inşallah güzel döllenir ve kaliteli olurlar.dualarımdasın cnm...
inşallah tatlım ikisi de döllenirse ikisini yerleştirecekmişAaa gerçekten mi canım çoook sevindim inşallah herşey yolunda gider bundan sonra da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?