Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Iki gundur cetrotide iğnesi vuruluyorum. Igneden sonra o bölgede yanma oluyordu. Bugün üçüncü günüm. Yine cetrotide yaptım kendime. Fakat bu defa hic yanma olmadı. Sizce iğneyi yanlış yapmış olabilir miyim?

Rahat ol canim ayni durumlari bende yasadim bazen sizliyordu yaniyordu kizariklik oluyordu bazen hicbirsey olmuyordu hic bi sikintim olmadi

Rahat ol canim ayni durumlari bende yasadim bazen sizliyordu yaniyordu kizariklik oluyordu bazen hicbirsey olmuyordu hic bi sikintim olmadi
canım peki kasık ağrın olmuş muydu? kasık ağrım hareket halindeyken rahatsız etmiyor. uzandığım zaman hissediyorum kasık ağrımı. bu benim ilk tedavim. inşallah yumurtlama ağrısı değildir. bu şekilde olması normal mi değil mi bilmiyorum.

Benim opuya 2 gun kala kasik agrim olmustu canim ama catlama olmadi.. zaten bir yumurtam vardi bende korkmustum cetrodite catlatmasini engelliyor rahat olmak en onemli sey ama yapamiyoruz bunu iste

benimde üç gün var opuya. iki yumurtam var. onlarda çok zor oluştu. şimdi sevinemiyorum bile. çatladılar mı acaba diye korkuyorum. inşallah çatlamamışlardır.

benimde üç gün var opuya. iki yumurtam var. onlarda çok zor oluştu. şimdi sevinemiyorum bile. çatladılar mı acaba diye korkuyorum. inşallah çatlamamışlardır.
Çatlamamışlardır ilaçlar ağrı yapıyor sapasağlam yumurtalarım geleceğini düşün

ağrım dün vardı. 13 saat sürdü. şu an ağrım yok. akıntımda çok azaldı.

İnşallah yarın hayırlı haberler alırsın canım.. Benim opu olalı 11 gun oldu hala ara ara sancı oluyor yumurtalıklarımda ve adette olmadım normalmi acaba bana 10 gun dediler ama hicbir belirti yok adet icin

İnşallah yarın hayırlı haberler alırsın canım.. Benim opu olalı 11 gun oldu hala ara ara sancı oluyor yumurtalıklarımda ve adette olmadım normalmi acaba bana 10 gun dediler ama hicbir belirti yok adet icin
bilmiyorum canım benim adetim hep gecikir ama ilaç kullanınca hemen oluyorum birkaç gün daha bekle bakalım hayırlısı

Arkadaslar opu olali 11 gun oldu ve ben hala adet olmadim hicbir belirtim en fazla kac gun beklemeliyiz bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim sizler kac gunde oldunuz

Aaa gerçekten mi canım çoook sevindim inşallah herşey yolunda gider bundan sonra da

inşallah güzel döllenir ve kaliteli olurlar.dualarımdasın cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…