Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kızlar çok mutluyum Ohhh yaaa ikiside döllenme durumları gayet iyiymiş çok sukur inşallah tutunmalari da iyi olur dualariniz için Allah razı olsun darısı size olsun inşallah
Oh çok şükür canım Ayy desene transfere doğru gidiyorsun maşallah canım, seninle gün saymaya basliycaz desene

Oh çok şükür canım Ayy desene transfere doğru gidiyorsun maşallah canım, seninle gün saymaya basliycaz desene
Evet tatlım inşallah yaaa çok ihtiyacım var duaya duayla olacak inşallah hepimiz teker teker hamiş olacağız insallah
Harika bir haber canim insallah hepimiz bu yil annelik duygusunu tadariz gozun aydin
İnşallah tatlım inşallah hepimizin arka arkaya güzel haberlerini veririz inşallah

Kızlar cok sagolun bir tane dolu cikti inşallah dollenir yarabbim sen cok büyüksün :)
arkadasim senin icinde cok sevindimiinşallah tutar seninki de :)
Maşallah canım hadi şimdi de senden güzel haberler bekliyoruz benim ki daha bitmedi bide transfer sonrası var ama inşallah o da güzel olur iyi düşünelim iyi olsun

Kızlar çok mutluyum Ohhh yaaa ikiside döllenme durumları gayet iyiymiş çok sukur inşallah tutunmalari da iyi olur dualariniz için Allah razı olsun darısı size olsun inşallah
Ayy çok şükür. Dualarimizin ilk kısmı kabul oldu hadi bakalım iyi haberler gelmeye devam etsin insallah

KELEBEK0908 nerelerdesin canım herşey yolundadır inşallah, duydun mu pit pitlari
Çok şükür yolunda Can'ım,bugün ilk kontrolüm vardı keseyide gördük,kalp atışınıda son dakikada duyduk,on gün sonra yine çağırdı dr.bu arada üşütmüşüm nezle,baş Ağrı'sı hepsi var,halsizim çok.

Cnm cok ama çok sevindim.Allah tamamini erdirsin.Taze anne optum seni

Cok tesekkur ederim gulnevacimm ve betülcüm Allah razi olsun inşallah iilk defa böyle oldu Allahım büyük inşallah olur hayırlısı ile.hepimizin kucaği dolar inşallah bu yil :)
Dilerim hepsi döllenir ve annesine simsiki tutunurlar.Rabbim gonlunuze gore versin

Kizlar embiyolog dediki suqn takip ediyoruz yarin tekrar arayacagiz suan olumsuz bir duruk yok yuzde 50 yuzde 50 dedi iyimi acaba

Çok şükür canım çoook sevindim,geçmiş olsun bol bol dinlen, iyi bak bebisimize annesi inşallah sağlıklı sıhhatli bi hamilelik geçirirsin canım öpüyorum seni. Allaha emanet olun ikiniz de

Evet dündü ama döllenme oldu demedi ki yaaaa yarini bekleyecez dedi korkuyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…