Canim beni aramadilar daha yaa korkmaya başladımsevdakusum canım dualarim seninle inşallah yarın güzel haberler ver bize
Oh çok şükür canım Ayy desene transfere doğru gidiyorsun maşallah canım, seninle gün saymaya basliycaz deseneKızlar çok mutluyum Ohhh yaaa ikiside döllenme durumları gayet iyiymiş çok sukur inşallah tutunmalari da iyi olur dualariniz için Allah razı olsun darısı size olsun inşallah
Harika bir haber canim insallah hepimiz bu yil annelik duygusunu tadariz gozun aydinKızlar çok mutluyum Ohhh yaaa ikiside döllenme durumları gayet iyiymiş çok sukur inşallah tutunmalari da iyi olur dualariniz için Allah razı olsun darısı size olsun inşallah
Evet tatlım inşallah yaaa çok ihtiyacım var duaya duayla olacak inşallah hepimiz teker teker hamiş olacağız insallahOh çok şükür canım Ayy desene transfere doğru gidiyorsun maşallah canım, seninle gün saymaya basliycaz desene
İnşallah tatlım inşallah hepimizin arka arkaya güzel haberlerini veririz inşallahHarika bir haber canim insallah hepimiz bu yil annelik duygusunu tadariz gozun aydin
Maşallah canım hadi şimdi de senden güzel haberler bekliyoruz benim ki daha bitmedi bide transfer sonrası var ama inşallah o da güzel olur iyi düşünelim iyi olsunKızlar cok sagolun bir tane dolu cikti inşallah dollenir yarabbim sen cok büyüksün :)
arkadasim senin icinde cok sevindimiinşallah tutar seninki de :)
Ayy çok şükür. Dualarimizin ilk kısmı kabul olduKızlar çok mutluyum Ohhh yaaa ikiside döllenme durumları gayet iyiymiş çok sukur inşallah tutunmalari da iyi olur dualariniz için Allah razı olsun darısı size olsun inşallah
çok sevindim cnm inşallah bize de nasip olur...Kızlar çok mutluyum Ohhh yaaa ikiside döllenme durumları gayet iyiymiş çok sukur inşallah tutunmalari da iyi olur dualariniz için Allah razı olsun darısı size olsun inşallah
yarın dölendi haberleriinide alırsın inş canım..Kızlar cok sagolun bir tane dolu cikti inşallah dollenir yarabbim sen cok büyüksün :)
arkadasim senin icinde cok sevindimiinşallah tutar seninki de :)
inşallah tatlım inşallah topik hepimizin güzel haberleriyle şenlenir bizim gibilere umut olur inşallah :)Ayy çok şükür. Dualarimizin ilk kısmı kabul olduhadi bakalım iyi haberler gelmeye devam etsin insallah
Çok şükür yolunda Can'ım,bugün ilk kontrolüm vardı keseyide gördük,kalp atışınıda son dakikada duyduk,on gün sonra yine çağırdı dr.bu arada üşütmüşüm nezle,baş Ağrı'sı hepsi var,halsizim çok.
Çok şükür yolunda Can'ım,bugün ilk kontrolüm vardı keseyide gördük,kalp atışınıda son dakikada duyduk,on gün sonra yine çağırdı dr.bu arada üşütmüşüm nezle,baş Ağrı'sı hepsi var,halsizim çok.
Dilerim hepsi döllenir ve annesine simsiki tutunurlar.Rabbim gonlunuze gore versinCok tesekkur ederim gulnevacimm ve betülcüm Allah razi olsun inşallah iilk defa böyle oldu Allahım büyük inşallah olur hayırlısı ile.hepimizin kucaği dolar inşallah bu yil :)
Çok şükür canım çoook sevindim,geçmiş olsun bol bol dinlen, iyi bak bebisimize annesi inşallah sağlıklı sıhhatli bi hamilelik geçirirsin canım öpüyorum seni. Allaha emanet olun ikiniz deÇok şükür yolunda Can'ım,bugün ilk kontrolüm vardı keseyide gördük,kalp atışınıda son dakikada duyduk,on gün sonra yine çağırdı dr.bu arada üşütmüşüm nezle,baş Ağrı'sı hepsi var,halsizim çok.
Canim dollenme olmus ozaman senin opun dunmu olmustuKizlar embiyolog dediki suqn takip ediyoruz yarin tekrar arayacagiz suan olumsuz bir duruk yok yuzde 50 yuzde 50 dedi iyimi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?