Dollenme olmustur ozaman canim gelisimine bakacaklardir yarin yada öbürgün dondurmak icin ararlarEvet dündü ama döllenme oldu demedi ki yaaaa yarini bekleyecez dedi korkuyorum yaa
canım dölenme olmuştur şimdi bölünmesini takip edicekler dondurmayı düşünmüyormusun canım donmuş emriyonun tutnması yüzdesi daha fazla..havuz yapıp emriyo biriktirsen benim gibi..Inşallah arkadaşım eger dollenirse transfer yapacaklarrr :)
Gerçekten mi AyyKızlar Allah razı olsun dualariniziçin. Transferi yapıldı 2 tane embriyo transfer edildi biri çok iyi biri de iyiymiş. İnşallah tutar duayla kalın..:)
Aaaa super canim cok sevindim hadi bakalim simdi bekleme zamaniKızlar Allah razı olsun dualariniziçin. Transferi yapıldı 2 tane embriyo transfer edildi biri çok iyi biri de iyiymiş. İnşallah tutar duayla kalın..:)
Canim hadi bakalim 2 hafta sonra seninde transferin olur ozaman hayirlisi olsun simdiden :) bu yil hizli basladik insallah hepimiz mutlu sona ulasacagiz Allah in izniyleGerçekten mi Ayysevdakusum valla sürprizlerle dolusun maşallah sana, dualarimiz bu gece sana canım inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana. Geri sayım başladı desene
İnşallah arkadaşım allah razı olsun, hakkımızda hayırlısı artık.Canim hadi bakalim 2 hafta sonra seninde transferin olur ozaman hayirlisi olsun simdiden :) bu yil hizli basladik insallah hepimiz mutlu sona ulasacagiz Allah in izniyle
Evet tatlimm çok sukur çok dua ettim ediyorum da inşallah olur doktor çok olumlu konuştu inşallah güzel olacak. Embriyomun resmini de aldım o hali bile çoook tatlıGerçekten mi Ayysevdakusum valla sürprizlerle dolusun maşallah sana, dualarimiz bu gece sana canım inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana. Geri sayım başladı desene
Evet canım darısı sizlere inşallahAaaa super canim cok sevindim hadi bakalim simdi bekleme zamanikacinci gun embriosu oldu simdi..
Sağol tatlim hadi sende bebisini al da birlikte gün sayalimGulnevacimm eger dollenirse transfer yapacaklarrr hemen havuz yaptirmayacam hayırlısı bakalım.
sevdakusum cok sevindim inşallah tutar canimm inşallah benimde olur transferberaber gun sayariz..
Kun fe yekun duasini okumak gerekiyormuş bide 707 ya varis okuyalim kizlar.
betul 80 arkadasim hayırlısı olsun inşallah hakkinda.
Canim icini ferah tut Allah im nasip edecekse olur sen bundan sonra dikkat et kendine ay cok heyecanli insallah bizim icinde dua edin bu asamalara bizlerde gelelim canimEvet canım darısı sizlere inşallah3.gün Embriyosu tatlım. Kızlar bugün yola kapalıydi özel aracimizla gidemedik otobüsle gittik çok usudum eve geldim 3 saattir anca isinabildim.inşallah zarar vermez
inşallah tutunur ikisi de.Rabbim yardımcın olsun...Kızlar Allah razı olsun dualariniziçin. Transferi yapıldı 2 tane embriyo transfer edildi biri çok iyi biri de iyiymiş. İnşallah tutar duayla kalın..:)
güzel haberler almak çok iyi.bize de dua edin arkadaşlar.benim hep iptal oldu tedaviler.dua edin de benim de gelişsin yumurtalar tedaviye başlayınca inşallah.henüz hiç transfer aşamasına gidemedim.yumurta bulamadık henüz...
Benimde bu ay ilk defa yumurta bulamadı Dr. Adette olmadım.öyle bekliyorum.. İnş. Bir dahaki ay yuzumuzu guldurur RabbimBenim de folikül yok bu ay ilk defa. Gelişir inşallah, hiç bu kadar umutsuz olmamıştım yine de iyimser bakmaya çalışıyorum.
inş.tutar cnm..Kızlar Allah razı olsun dualariniziçin. Transferi yapıldı 2 tane embriyo transfer edildi biri çok iyi biri de iyiymiş. İnşallah tutar duayla kalın..:)
seni çok iyi anlıyorum cnm benimde öyle oluyor..allah yardmcımız olsun..güzel haberler almak çok iyi.bize de dua edin arkadaşlar.benim hep iptal oldu tedaviler.dua edin de benim de gelişsin yumurtalar tedaviye başlayınca inşallah.henüz hiç transfer aşamasına gidemedim.yumurta bulamadık henüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?