Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Merhaba arkadaşlar forumu tesadüfen okudum aynı mücadele yolunda olduğumuzu görünce yazmadan duramadım bende bu ay ilk defa tüp bebek denemesi yaptım iki yumurta oluştu bir embriyo transfer edildi cuma günü sonucu belli olacak inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ama çok zor bir yol Allah hepimizin yardımcısı olsun hepinizden güzel haberler gelsin ....

Merhabalar, yaşım 36, AMH sonucum 0,16 geldi çok düşük yani. FSH 16, E2 36. Ankara da tüp bebek merkezi öneriniz var mı? DHEA biesteron ve agnucaston, saf arı sütü kullanan ve yakınlarda alan var mı?

Arkadaşım yaşlarımız yakın ben novaarta başladım.. önerir mıyım tam bılmıyrum acıkcası bu benım 4. demem olacak ve cok yer dolaştım hepsi aynı empatı kuran yok...her kes parasına bakıyr cok az konuşıyr ve aynı yontem

Benim ücretler hakkında hiç fikrim yok, ne kadar acaba

Dr. Recai Pabuçcu ve Dr Murat Sönmezeri önerdi bir arkadaşımın akrabası araştıracağım.

Benim de folikül yok bu ay ilk defa. Gelişir inşallah, hiç bu kadar umutsuz olmamıştım yine de iyimser bakmaya çalışıyorum.
Benimde bu ay ilk defa yumurta bulamadı Dr. Adette olmadım.öyle bekliyorum.. İnş. Bir dahaki ay yuzumuzu guldurur Rabbim
seni çok iyi anlıyorum cnm benimde öyle oluyor..allah yardmcımız olsun..
kızlar canlarım sizi çok iyi anlayan biri olarak yazıyorum. benim burdaki diğer yazılarımı okursanız benimde aylardır yumurtamın olmadığını görürsünüz. hatta 2 ay önce adetim 70 gün gecikti doktor iki defa ilaç verdi yine adet olmadım. yani umudunuzu kaybetmeyin hiç üzmeyin kendinizi moral çok çok önemli ve DUA.. bu ay iki yumrtam toplandı ve ikisi de döllendi birinin kalitesi çok iyi biri de iyi dedi doktor.Rabbim inşallah yüzümüze gülecek emeklerimizi boşa çıkarmayacak umudunuzu kaybetmeyin bu ay olmazsa gelecek ay gelecek ay olmazsa ondan sonraki ay illaki olacak. İNŞALLAH

Merhaba arkadaşım çok iyi yapmışsın yazmakla az kalmış sonucunu öğrenmeye inşallah sonucun pozitif çıkar canım, bizi haberdar et kendine iyi bak allaha emanet ol

Canım çok sağol ..burada yazılan iyi birşey ilaç gibi geliyor.. İnş. Bebeğini kucağına alırsın. Bizde arkandan bir bir geliriz inş. Rabbim yardımcımız olsun..bizi ancak biz anlıyoruz ..

Ah canım benim aynıyiz valla. Bi transfer olaydik iyiydi grup coştu inşallah bize de sıra geliyor canım

C Com
Kızlar ben de transfer yaptırmaya karar verdim doktorum da tamam dedi, bu ay hazırlık olacak doğum kontrol hapı verdi önümüzdeki adet te transfer yapacak inşallah bi aksilik çıkmazsa yani
inşallah bi aksilik çıkmaz canım..hayrlısyla transferin our.

hoşgeldin..inşallah güzel haberler verirsin...

Merhabalar, yaşım 36, AMH sonucum 0,16 geldi çok düşük yani. FSH 16, E2 36. Ankara da tüp bebek merkezi öneriniz var mı? DHEA biesteron ve agnucaston, saf arı sütü kullanan ve yakınlarda alan var mı?
aynı benim gibi..ankaradaki yerleri bilmiyorum.dhea ben aldım kullanıyorum.arı sütü ürünleride kullanıyorum..bugünde cenzym alıyorum dr önerdi.allah hepimizin yardmcısı olsun kader arkadşlarım..

işde bizleri anlıyan yok..ben doktordan samimiyet anlayış tecrübe ve konuşmasını isterim .bize bilgi versinler.çoğunun ağzından lafı kerpetenle alcaz.zaten zor vakalarız ..ahh ah allah kolaylıklar versin yardm etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…