malesef çok paralar dönüyor bu işlerde..5000,6000 ve daha fazlasıBenim ücretler hakkında hiç fikrim yok, ne kadar acaba
kızlar canlarım sizi çok iyi anlayan biri olarak yazıyorum. benim burdaki diğer yazılarımı okursanız benimde aylardır yumurtamın olmadığını görürsünüz. hatta 2 ay önce adetim 70 gün gecikti doktor iki defa ilaç verdi yine adet olmadım. yani umudunuzu kaybetmeyin hiç üzmeyin kendinizi moral çok çok önemli ve DUA.. bu ay iki yumrtam toplandı ve ikisi de döllendi birinin kalitesi çok iyi biri de iyi dedi doktor.Rabbim inşallah yüzümüze gülecek emeklerimizi boşa çıkarmayacak umudunuzu kaybetmeyin bu ay olmazsa gelecek ay gelecek ay olmazsa ondan sonraki ay illaki olacak. İNŞALLAH
canım inşallah bizlerinde olur yumurtası..sen ayrıca dhea vitamin falan kullandınmı?kızlar canlarım sizi çok iyi anlayan biri olarak yazıyorum. benim burdaki diğer yazılarımı okursanız benimde aylardır yumurtamın olmadığını görürsünüz. hatta 2 ay önce adetim 70 gün gecikti doktor iki defa ilaç verdi yine adet olmadım. yani umudunuzu kaybetmeyin hiç üzmeyin kendinizi moral çok çok önemli ve DUA.. bu ay iki yumrtam toplandı ve ikisi de döllendi birinin kalitesi çok iyi biri de iyi dedi doktor.Rabbim inşallah yüzümüze gülecek emeklerimizi boşa çıkarmayacak umudunuzu kaybetmeyin bu ay olmazsa gelecek ay gelecek ay olmazsa ondan sonraki ay illaki olacak. İNŞALLAH
ben dhea kullandım ama 5 ay önce bıraktım canım onu kullandıktan sonra olmadı zaten benimki bıraktıktan sonra vücüdüm 3-4 ay sonra toparlanmaya başladı. bana zarar verdi ilaçlar otlar o yüzden hepsini bıraktım oluruna bıraktım stres yapmadım oldu çok şükür. bide benim fsh e2 hep normal çıkıyo zaten sadece rezervim az olduğu için yumurta oluşmuyordu. o da haşimato da kaynaklıymış dedi doktor.canım inşallah bizlerinde olur yumurtası..sen ayrıca dhea vitamin falan kullandınmı?
en önemlisi demi stres..çok üzülüyoruz yıpratıyoruz kendimizi..haşimato neydi cnmben dhea kullandım ama 5 ay önce bıraktım canım onu kullandıktan sonra olmadı zaten benimki bıraktıktan sonra vücüdüm 3-4 ay sonra toparlanmaya başladı. bana zarar verdi ilaçlar otlar o yüzden hepsini bıraktım oluruna bıraktım stres yapmadım oldu çok şükür. bide benim fsh e2 hep normal çıkıyo zaten sadece rezervim az olduğu için yumurta oluşmuyordu. o da haşimato da kaynaklıymış dedi doktor.
haşimato iltihaplı troid canım vucudun bütün fonksiyonlarını bozuyo. troid bezlerinin salgıladığı hormonları yabancı bir madde gibi görüp yok ediyo. yumurtalıklarda troid bezine çok benzediği için onları da yabancı bir madde gibi görüp yok ediyo. benim rezervim ondan azalmış doktorlar öyle söylüyo.en önemlisi demi stres..çok üzülüyoruz yıpratıyoruz kendimizi..haşimato neydi cnm
anladım cnm.geçmiş olsun..düzenli ilacın vardır kullandığın demihaşimato iltihaplı troid canım vucudun bütün fonksiyonlarını bozuyo. troid bezlerinin salgıladığı hormonları yabancı bir madde gibi görüp yok ediyo. yumurtalıklarda troid bezine çok benzediği için onları da yabancı bir madde gibi görüp yok ediyo. benim rezervim ondan azalmış doktorlar öyle söylüyo.
sagol canım evet düzenli ilacım var kullanıyorum. bir doktor nisan ayında bırak demişti bıraktım yazın çok kötü oldum hertarafım şişti ödem oldu sağ ayağım şişti 2 ay ayakkabı giyemiyordum. sonra başka bir doktora gittim ilacı bıraktığım için kızdı bana. ben bilmiyordum ki doktor öyle diyince bıraktım. yeni yeni toparlanıyorum çok şükür.anladım cnm.geçmiş olsun..düzenli ilacın vardır kullandığın demi
aman bırakma o zaman cnm..nerde oturuyorsun hangi dr gidiyorsun cnmsagol canım evet düzenli ilacım var kullanıyorum. bir doktor nisan ayında bırak demişti bıraktım yazın çok kötü oldum hertarafım şişti ödem oldu sağ ayağım şişti 2 ay ayakkabı giyemiyordum. sonra başka bir doktora gittim ilacı bıraktığım için kızdı bana. ben bilmiyordum ki doktor öyle diyince bıraktım. yeni yeni toparlanıyorum çok şükür.
ben maraşın bir ilçesindeyim canım malatya da tedavi gördüm. ama takiplerimi burdaki bir kadın doğum doktoru yaptı. sadece yumurta toplama işlemi ve transfer günü malatyaya gittim. rahat oldu o günlerde şansımıza tatil günlerine denk geldi izin almamıza gerek kalmadıaman bırakma o zaman cnm..nerde oturuyorsun hangi dr gidiyorsun cnm
ha iyi bari bide izin almaya gerek kalmamış..ilk tedavim benimde öyle olmuşdu.bulunduğum yerde kontroller olup,opu ve transfer izmir de olmuşdu..ben maraşın bir ilçesindeyim canım malatya da tedavi gördüm. ama takiplerimi burdaki bir kadın doğum doktoru yaptı. sadece yumurta toplama işlemi ve transfer günü malatyaya gittim. rahat oldu o günlerde şansımıza tatil günlerine denk geldi izin almamıza gerek kalmadı
ben maraşın bir ilçesindeyim canım malatya da tedavi gördüm. ama takiplerimi burdaki bir kadın doğum doktoru yaptı. sadece yumurta toplama işlemi ve transfer günü malatyaya gittim. rahat oldu o günlerde şansımıza tatil günlerine denk geldi izin almamıza gerek kalmadı
Hayirlisi olsun canim insallah guzel sonuclar alirsinDogu fertil mi yoksa benim dr um denızhan deniz aslinda ama egitime gitti ugras bey yapti.1 tane 4 hucreli transfer yapildi bugun ruya gibi ilk defa oluyor kac yildir
evet canım doğu fertil :)) çok sevindim canım benim hadi hayırlısı benim de transferimi uğraş bey yaptı..:)) ayy çok sevindim birlikte gün sayacağız ve aynı yerdeyiz..Dogu fertil mi yoksa benim dr um denızhan deniz aslinda ama egitime gitti ugras bey yapti.1 tane 4 hucreli transfer yapildi bugun ruya gibi ilk defa oluyor kac yildir
hayırlı olsun cnm..inş.güzel haberlerde verirsin..Dogu fertil mi yoksa benim dr um denızhan deniz aslinda ama egitime gitti ugras bey yapti.1 tane 4 hucreli transfer yapildi bugun ruya gibi ilk defa oluyor kac yildir
allah yardmcn olsun cnm kolay değil hepimiz bu dertten muzdaribiz..arkadaşlar 28 yaşındayım . rezerv azlığı nedeniyle yaptıracağım . ilk denemem olacak . istanbul art tıp merkezinde ozan bey yapacak . ayrıca koskocaman nur topu gibi bir çikolata kistim var . daha önce kistler yüzünden bir açık bir laparoskopik ameliyat oldum . o ameliyatlar yüzünden zaten rezerv azlığım oldu . 15 gün var bat a . Yaklaşık 5-6 aydır tedaviye gidiyorum . hep 1 yumurtam oluyor diye erteliyoruz.a ma raporumun süresi bitmek üzere bu ay 1 yumurta olsa da mecbruen yaptıracağım . çom düşük bir ihtimal 1 yumurta ama yine de hevesliyim bakalım . dualarınızı bekliyorum . yumurta oluşsun diye arı sütü bal polen önerdiler onu yiyorum günde 1 kaşık .
Nereden ve ne kadara aldınız bunların içerikleride onemliymiş. Amh sizin kaç acabaaynı benim gibi..ankaradaki yerleri bilmiyorum.dhea ben aldım kullanıyorum.arı sütü ürünleride kullanıyorum..bugünde cenzym alıyorum dr önerdi.allah hepimizin yardmcısı olsun kader arkadşlarım..
Benim de yumurtalarim az ve amh 0.19du.Umidini kaybetme sakin.Ilaçlarla artar bakarsin.Havuz yöntemini tavsiye ederim.Allah yardimcin Olsun.Proteinli beslenmeye calisNereden ve ne kadara aldınız bunların içerikleride onemliymiş. Amh sizin kaç acaba
Sevdakusum transferin olmus cok sevindim.Insallah guzel haberlerle gelirsin.Stres yok bebislerin saglikla sana tutunsunlar insallah.evet canım doğu fertil :)) çok sevindim canım benim hadi hayırlısı benim de transferimi uğraş bey yaptı..:)) ayy çok sevindim birlikte gün sayacağız ve aynı yerdeyiz..
Ayy insallah ikiz olur annesi ben de ikiz istiyorum.Saglikli olsun da..Canim insallah çok istiyorum ikiz olmasını. Sıra sizde tatlım dualarim sizinle inşallah olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?