Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Sonucun insallah iyi olur Seracim.Allahim gonlune gore versin

Merhabalar, yaşım 36, AMH sonucum 0,16 geldi çok düşük yani. FSH 16, E2 36. Ankara da tüp bebek merkezi öneriniz var mı? DHEA biesteron ve agnucaston, saf arı sütü kullanan ve yakınlarda alan var mı?

Merhabalar cnm.Lutfen oncelikle stres yapma. Iyi bir doktorla insallah olur tabii Allahin izniyle.Benim tavsiyem corek otu ve arisutu ve en onemlisi stres yok balik ya da bol protein

Nereden ve ne kadara aldınız bunların içerikleride onemliymiş. Amh sizin kaç acaba
amh 0.15 dhea yı ve coenzym i eczaneden aldım..dhea 140.diğeri 115..arı ürünlerinide foreverden alıyorum..bunların fiatları hatırımda değil.ama pahalı malesef..yeterki iyi gelsin diye kullanıyorum..

hayırlı sabahlar...hayırlı cumalar arkadaşlar..dualarımıza künfeyekün le rabbim kabul etsin inşallah...

iyi günler allah sağlık versin size ve bebeklerinize öncelikle inşallah.. size bi sorum olacaktı , benim amh 0,1 .. tüp bebeğe başlicaz doktorum şimdilik biesteron ve inofolic verdi .. son reglimin 3. gününde de 5 tane folükül gördüğünü söyledi prof. dr. demem şuki size tüp bebekte şansım olurmu .. bide iğnelere geçince daha mı fazla yumurta toplanıyor bu süreci bilmiyorum ve hiç yumurta gelişmezse diye tedirgin oluyorum...

Merhabalar, yaşım 36, AMH sonucum 0,16 geldi çok düşük yani. FSH 16, E2 36. Ankara da tüp bebek merkezi öneriniz var mı? DHEA biesteron ve agnucaston, saf arı sütü kullanan ve yakınlarda alan var mı?
Merhaba yazıları okurken gordum yazınızı benımde yasım 29 amh 0.35 fsh 19,5 bende Ankarada oturuoruyırum Dr. Murat Sönmezere gidiyorum yaklasık 5 aydır cok memnunum çok ıyı bir dr tavsıye ederım benım durumum yumurtalar buyumedıgnden tedavı hep ıptal edılııo 1 ay once cabalarıyla bı yumurta 18mm olunca topladı ama kalıtesız cıktı sımdı 2 ay ara verdık cok hormon yuklemesı oldugundan ... Dr bana biestoron verdı bende eğriçayırın ari sutu bal polen propolıs karısımı aldım çankayada satıs noktası var int arastr hayıt otu ve testere dıslı aslan pencesıde ıcıorum bakalım kontrole gıttfmde faydası olmusmu olmamıs mı gorecem :) umarım yardımcı olabılmısımdr :)

merhaba allah kolaylık versin inşallah ,sizin ultarasonda kaç folükülünüz görünüyor

Cnm bu 4. Denemem olacak sen hangı sehırdesn doktorun kım
anladım canım , ben adanadayım balcalıda yaptırıyorum prof ilgileniyor benimle adetin ilk gününde baktı 5 folükül var yumurtan çalışıyor dedi ... şimdi adetimi bekliyorum tüp bebek yaptırcaz

5 folikül iyi değil mi, mutlu olmalısınız :) Tedavi sırasında görünmeyenler de sürpriz yapıp gelişebiliyo. Tabi önemli olan gelişen foliküllerin opuda dolu çıkması.

5 folikül iyi değil mi, mutlu olmalısınız :) Tedavi sırasında görünmeyenler de sürpriz yapıp gelişebiliyo. Tabi önemli olan gelişen foliküllerin opuda dolu çıkması.
öylemi hiç bilmiyorum ki ancak internete gire gire kendi kendimin moralimi bozuyorum :) .. sizce hepsininde boş çıkması durumu olurmu ?

sizin ultrasonda kaç folükül ve amh değeriniz nasıldı çok soru soruyorum ama anlicağınızı umut ediyorum :)

sizin ultrasonda kaç folükül ve amh değeriniz nasıldı çok soru soruyorum ama anlicağınızı umut ediyorum :)

Tüp bebek öyle bir şey ki bazen hiç umut verilmeyenler kolayca bebek sahibi oluyor, bazen de en şanslı görünenler yıllarca uğraşıyor gördüğüm kadarıyla. Doktoruma aynı soruyu sorduğumda her şey mümkün bilemeyiz hazırlıklı olun her şeye böylece sürprizlere üzülmeyiz demişti.

amh 0.06 ilk tedavimde 2 folikül vardı 3 yumurta toplandı biri boş çıktı. Negatiften sonra ara verdim, bu ay folikül yok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…