- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
Merhaba arkadaşlar forumu tesadüfen okudum aynı mücadele yolunda olduğumuzu görünce yazmadan duramadım bende bu ay ilk defa tüp bebek denemesi yaptım iki yumurta oluştu bir embriyo transfer edildi cuma günü sonucu belli olacak inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ama çok zor bir yol Allah hepimizin yardımcısı olsun hepinizden güzel haberler gelsin ....
Merhabalar, yaşım 36, AMH sonucum 0,16 geldi çok düşük yani. FSH 16, E2 36. Ankara da tüp bebek merkezi öneriniz var mı? DHEA biesteron ve agnucaston, saf arı sütü kullanan ve yakınlarda alan var mı?
amh 0.15 dhea yı ve coenzym i eczaneden aldım..dhea 140.diğeri 115..arı ürünlerinide foreverden alıyorum..bunların fiatları hatırımda değil.ama pahalı malesef..yeterki iyi gelsin diye kullanıyorum..Nereden ve ne kadara aldınız bunların içerikleride onemliymiş. Amh sizin kaç acaba
ben konyada tedavi oluyorum.adet olunca tekrar gideceğim inşallahAmin arkadaşım sağol, bu arada sen nerde tedavi görüyorsun
iyi günler allah sağlık versin size ve bebeklerinize öncelikle inşallah.. size bi sorum olacaktı , benim amh 0,1 .. tüp bebeğe başlicaz doktorum şimdilik biesteron ve inofolic verdi .. son reglimin 3. gününde de 5 tane folükül gördüğünü söyledi prof. dr. demem şuki size tüp bebekte şansım olurmu .. bide iğnelere geçince daha mı fazla yumurta toplanıyor bu süreci bilmiyorum ve hiç yumurta gelişmezse diye tedirgin oluyorum...Arkadaşlar merhaba, ultrosandan geliyorum. İkiz miş :) Önümüzdeki hafta kalp atışlarını duymaya gideceğiz. Umudunuzu yeterki kaybetmeyin. 0,06 ile acaba bebeğim olurmu derken şimdi ikiz bebek bekiyorum. Allah hepimiz için en hayırlı olanı versin inşallah :)
Merhaba yazıları okurken gordum yazınızı benımde yasım 29 amh 0.35 fsh 19,5 bende Ankarada oturuoruyırum Dr. Murat Sönmezere gidiyorum yaklasık 5 aydır cok memnunum çok ıyı bir dr tavsıye ederım benım durumum yumurtalar buyumedıgnden tedavı hep ıptal edılııo 1 ay once cabalarıyla bı yumurta 18mm olunca topladı ama kalıtesız cıktı sımdı 2 ay ara verdık cok hormon yuklemesı oldugundan ... Dr bana biestoron verdı bende eğriçayırın ari sutu bal polen propolıs karısımı aldım çankayada satıs noktası var int arastr hayıt otu ve testere dıslı aslan pencesıde ıcıorum bakalım kontrole gıttfmde faydası olmusmu olmamıs mı gorecem :) umarım yardımcı olabılmısımdr :)Merhabalar, yaşım 36, AMH sonucum 0,16 geldi çok düşük yani. FSH 16, E2 36. Ankara da tüp bebek merkezi öneriniz var mı? DHEA biesteron ve agnucaston, saf arı sütü kullanan ve yakınlarda alan var mı?
merhaba allah kolaylık versin inşallah ,sizin ultarasonda kaç folükülünüz görünüyorMerhaba yazıları okurken gordum yazınızı benımde yasım 29 amh 0.35 fsh 19,5 bende Ankarada oturuoruyırum Dr. Murat Sönmezere gidiyorum yaklasık 5 aydır cok memnunum çok ıyı bir dr tavsıye ederım benım durumum yumurtalar buyumedıgnden tedavı hep ıptal edılııo 1 ay once cabalarıyla bı yumurta 18mm olunca topladı ama kalıtesız cıktı sımdı 2 ay ara verdık cok hormon yuklemesı oldugundan ... Dr bana biestoron verdı bende eğriçayırın ari sutu bal polen propolıs karısımı aldım çankayada satıs noktası var int arastr hayıt otu ve testere dıslı aslan pencesıde ıcıorum bakalım kontrole gıttfmde faydası olmusmu olmamıs mı gorecem :) umarım yardımcı olabılmısımdr :)
Merhaba Allahım hepimizin yardımcısı olsun ultrasyonda en fazla 3 folıkul gozukuo ama buyumuyolarmerhaba allah kolaylık versin inşallah ,sizin ultarasonda kaç folükülünüz görünüyor
Merhaba Allahım hepimizin yardımcısı olsun ultrasyonda en fazla 3 folıkul gozukuo ama buyumuyolarsizde kac folikül var ?[/QUOT amin canım inşallah .. benim ultrasonda 5 tane saydı prof. amh 0,1 tüp bebek yaptırcakmısınız siz
amin canım inşallah .. benim ultrasonda 5 tane saydı prof. amh 0,1 tüp bebek yaptırcakmısınız sizMerhaba Allahım hepimizin yardımcısı olsun ultrasyonda en fazla 3 folıkul gozukuo ama buyumuyolarsizde kac folikül var ?
Cnm bu 4. Denemem olacak sen hangı sehırdesn doktorun kımamin canım inşallah .. benim ultrasonda 5 tane saydı prof. amh 0,1 tüp bebek yaptırcakmısınız siz
anladım canım , ben adanadayım balcalıda yaptırıyorum prof ilgileniyor benimle adetin ilk gününde baktı 5 folükül var yumurtan çalışıyor dedi ... şimdi adetimi bekliyorum tüp bebek yaptırcazCnm bu 4. Denemem olacak sen hangı sehırdesn doktorun kım
Cnm bu 4. Denemem olacak sen hangı sehırdesn doktorun kım[/QUOcanım 4 deneme derken transfer yapılmışmıydı sana hiç ?
canım 4 deneme derken transfer yapılmışmıydı biraz anlatırmısınCnm bu 4. Denemem olacak sen hangı sehırdesn doktorun kım
iyi günler allah sağlık versin size ve bebeklerinize öncelikle inşallah.. size bi sorum olacaktı , benim amh 0,1 .. tüp bebeğe başlicaz doktorum şimdilik biesteron ve inofolic verdi .. son reglimin 3. gününde de 5 tane folükül gördüğünü söyledi prof. dr. demem şuki size tüp bebekte şansım olurmu .. bide iğnelere geçince daha mı fazla yumurta toplanıyor bu süreci bilmiyorum ve hiç yumurta gelişmezse diye tedirgin oluyorum...
öylemi5 folikül iyi değil mi, mutlu olmalısınız :) Tedavi sırasında görünmeyenler de sürpriz yapıp gelişebiliyo. Tabi önemli olan gelişen foliküllerin opuda dolu çıkması.
bu arada cevap verdiğiniz için çook teşekkür ederim :)5 folikül iyi değil mi, mutlu olmalısınız :) Tedavi sırasında görünmeyenler de sürpriz yapıp gelişebiliyo. Tabi önemli olan gelişen foliküllerin opuda dolu çıkması.
sizin ultrasonda kaç folükül ve amh değeriniz nasıldı çok soru soruyorum ama anlicağınızı umut ediyorum :)5 folikül iyi değil mi, mutlu olmalısınız :) Tedavi sırasında görünmeyenler de sürpriz yapıp gelişebiliyo. Tabi önemli olan gelişen foliküllerin opuda dolu çıkması.
sizin ultrasonda kaç folükül ve amh değeriniz nasıldı çok soru soruyorum ama anlicağınızı umut ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?