- 11 Aralık 2014
- 690
- 768
- 103
gelecek ay mutlaka olur folükül,, her ay değişiyor gerçektende. sizin 3 yumurta toplanmış biri boş peki ya diğerleri ?Tüp bebek öyle bir şey ki bazen hiç umut verilmeyenler kolayca bebek sahibi oluyor, bazen de en şanslı görünenler yıllarca uğraşıyor gördüğüm kadarıyla. Doktoruma aynı soruyu sorduğumda her şey mümkün bilemeyiz hazırlıklı olun her şeye böylece sürprizlere üzülmeyiz demişti.
amh 0.06 ilk tedavimde 2 folikül vardı 3 yumurta toplandı biri boş çıktı. Negatiften sonra ara verdim, bu ay folikül yok malesef.
gelecek ay mutlaka olur folükül,, her ay değişiyor gerçektende. sizin 3 yumurta toplanmış biri boş peki ya diğerleri ?
bişey daha var mesela 0,1 amh ' la 0,01 amh aynımı oluyor hangisi daha düşük oluyor ?mesela benim gördüğüm 0,01 'le burada çok hamile kalan var..Tüp bebek öyle bir şey ki bazen hiç umut verilmeyenler kolayca bebek sahibi oluyor, bazen de en şanslı görünenler yıllarca uğraşıyor gördüğüm kadarıyla. Doktoruma aynı soruyu sorduğumda her şey mümkün bilemeyiz hazırlıklı olun her şeye böylece sürprizlere üzülmeyiz demişti.
amh 0.06 ilk tedavimde 2 folikül vardı 3 yumurta toplandı biri boş çıktı. Negatiften sonra ara verdim, bu ay folikül yok malesef.
şehir olarak neredesiniz? benim prof işinde çok iyi tavsiye ederim benim adana balcalı İbrahim hocaDiğerleri 3.kalite olarak 3.gün transfer edildi ancak negatif sonuç aldım.
bişey daha var mesela 0,1 amh ' la 0,01 amh aynımı oluyor hangisi daha düşük oluyor ?mesela benim gördüğüm 0,01 'le burada çok hamile kalan var..
netice olarak 3. kaliteymiş zaten tutma olasılığı düşükmüş diyerek bak bence .. MUTLAKA 1. yada 2. kalite olacaktır CANINI BUNUN için sıkma lütfen..Diğerleri 3.kalite olarak 3.gün transfer edildi ancak negatif sonuç aldım.
diyorum ya 0,01 değeriyle çok fazla sohbet ettim burda.. tüp bebek yaptırmışlar ilkinde tutturmayı başanlarda doktoru iyi olanlar olmuş genellikle...0.01 daha düşük tabi, mucize grubuyuz işte :)
netice olarak 3. kaliteymiş zaten tutma olasılığı düşükmüş diyerek bak bence .. MUTLAKA 1. yada 2. kalite olacaktır CANINI BUNUN için sıkma lütfen..
İnşallah hayırlısı olur cnm ilk denememde oda 1.5 yıl olcak 4 folıkul vardı adetın 2. Gunu ultrasyına gıdıorsun dr duruma gore tedavıye baslıo ıgne verdı dr yumurta gelıstrme ıgnesı bunlar ( gonal-f menapur ) ama yumurtalarım hıc buyumedıgı ıcın tedavım yarıda ıptal edıldı neyse ben o dr icim pek sınmemıstı 3-4 ay dr arastrdım çalısıordm işten ayrldım cunku 2 gunde bır kontroller oluo ve ınsan sadece buna odaklanmak ıstıo arastrmalarımda suankı dr buldum onla ılk tedavımda yıne 3 folıkulum vardı ama yumurtlarım yıne hıcbısekılde tedavıye yanıt vermedıgı ıcın ıptal oldu bı sonrakı ay yıne adetımde gıttım busefer dr dusuk dozdan artırmaya basladı ıgnelerı o ay yıne 3 folıkulumden 1 tanesı ynıt verınce 20gun boyunca ıgne kullandım snra catlatma ıgnesı verdı ve topladı yumurtayı ama kalıtesız cıktı yanı hıc trnsfer olmadı bendrcanım 4 deneme derken transfer yapılmışmıydı biraz anlatırmısın
evet aynen bizimde uğraşımız buymuş diyorum oyalanıyoruz bu dünyada resmenÖyle tabi, zaten sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebek sahibi olacaksam olsun diye dua ediyorum. Her şeyde bir hayır vardır elbet. Elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri.
ne güzel yazmışsın canım teşekkür ederim ... allaha olan tevekkülünü hissettim..inşallah hayırlısıysa bu yıl bebeğin olur ... irtibatta olalımmı bende yakın zamanda tedaviye başlıyorum çünkü daha çok sorularımız olacak :) birbirimizeİnşallah hayırlısı olur cnm ilk denememde oda 1.5 yıl olcak 4 folıkul vardı adetın 2. Gunu ultrasyına gıdıorsun dr duruma gore tedavıye baslıo ıgne verdı dr yumurta gelıstrme ıgnesı bunlar ( gonal-f menapur ) ama yumurtalarım hıc buyumedıgı ıcın tedavım yarıda ıptal edıldı neyse ben o dr icim pek sınmemıstı 3-4 ay dr arastrdım çalısıordm işten ayrldım cunku 2 gunde bır kontroller oluo ve ınsan sadece buna odaklanmak ıstıo arastrmalarımda suankı dr buldum onla ılk tedavımda yıne 3 folıkulum vardı ama yumurtlarım yıne hıcbısekılde tedavıye yanıt vermedıgı ıcın ıptal oldu bı sonrakı ay yıne adetımde gıttım busefer dr dusuk dozdan artırmaya basladı ıgnelerı o ay yıne 3 folıkulumden 1 tanesı ynıt verınce 20gun boyunca ıgne kullandım snra catlatma ıgnesı verdı ve topladı yumurtayı ama kalıtesız cıktı yanı hıc trnsfer olmadı bendrvucudunda cok fazla hormon yuklemesı oldu dınlendırelım senı 2. Adette gel dedı bu ay adet oldugmda gıdıcem kendımce işte arı sutu falan kullanmaya basladım hayıt otu aslan pencesı amac fsh dusurmek cok arastryrm cınku fsh 15 in ızerınde olunca cok zor oluyomus . Aklında hıcbı soru ısaretı olmadan basla hersye inanmak cok onemlı baslarda cok aglıordm ama anladımkı streste cok etkılıo bunları hakkımızda hayırlısı egerki hayırlısı buysa Allahım evlat nasıp eder hepımıze aklına takılan seyler varsa sorabılırsjn yardımcı olmaya calısırım cnm
Öyle tabi, zaten sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebek sahibi olacaksam olsun diye dua ediyorum. Her şeyde bir hayır vardır elbet. Elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri.[/QUOallah dualarını kabul etsin canım evet hayırlısı olsun.. amin inşallah.. ben nasıl ekliceğimi bilmiyorum ama siz beni ekleyin gelişmelerden haberdar ederiz birbirimizi ..
İnşallah cnm emeklerımızın karsılıgını alırız ınsallah irtibatta olalım cnm insan kendısıyle aynı durumdakı kısılerle konusma ıhtıyacı duyuyone güzel yazmışsın canım teşekkür ederim ... allaha olan tevekkülünü hissettim..inşallah hayırlısıysa bu yıl bebeğin olur ... irtibatta olalımmı bende yakın zamanda tedaviye başlıyorum çünkü daha çok sorularımız olacak :) birbirimize
aynen gerçekten öyle yaşanmadan bilinmiyo ya hani bu durumuda sizlerle beraber yaşadığım için en iyi siz beni anlarsınız E tabi ben de siziİnşallah cnm emeklerımızın karsılıgını alırız ınsallah irtibatta olalım cnm insan kendısıyle aynı durumdakı kısılerle konusma ıhtıyacı duyuyo
Aynen cnm ay ben nası eklenır bılmıorumkıaynen gerçekten öyle yaşanmadan bilinmiyo ya hani bu durumuda sizlerle beraber yaşadığım için en iyi siz beni anlarsınız E tabi ben de sizibuarada beni eklermisin ben bilmiyorum eklemeyi .. buarada çamaşır asıp geliyorum
Aynen cnm ay ben nası eklenır bılmıorumkısadece izle dıe bıse vardı ızlıomusum artık senı :)
buarada fsh için ne kullanıyosun canm ? bana bisteron ve inofolic verdi prof. ve fshını bu düşürür dedi ..Aynen cnm ay ben nası eklenır bılmıorumkısadece izle dıe bıse vardı ızlıomusum artık senı :)
aynen '' bir umutt '' sizi iziliyo yazısını görünce bende aynısını yaptım
adım adım hemdehaber verırsın gelısmelerı
Cnm bende biesteron kullanıorm teatrıo verdı bıde o gıda takvıyesıymıs vıtamın gıbı bıse ben biesteronu oncedende kullanmıstm ama pek bı faydasını goremedm herkeste Aynı olmaz ama durum ben iste hayıt otu aslan pencesı ıcıorum fsh ıcın bu ay detaylı bı test yaptrcm adetımde bakalım ınsallah yararbuarada fsh için ne kullanıyosun canm ? bana bisteron ve inofolic verdi prof. ve fshını bu düşürür dedi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?