- 11 Aralık 2014
- 690
- 768
- 103
işe yaramıştır mutlaka 1 yumurta değilmi yakalicaksın mutlaka... hemde yakın zamandaCnm bende biesteron kullanıorm teatrıo verdı bıde o gıda takvıyesıymıs vıtamın gıbı bıse ben biesteronu oncedende kullanmıstm ama pek bı faydasını goremedm herkeste Aynı olmaz ama durum ben iste hayıt otu aslan pencesı ıcıorum fsh ıcın bu ay detaylı bı test yaptrcm adetımde bakalım ınsallah yarar
buarada gelişmelerinden bana haberdar edersen sevinirim .. mesela ben incir kürü yaptım gecen ay adetim 1 ay gecikmişti tarlusalla adet olmuştum..Cnm bende biesteron kullanıorm teatrıo verdı bıde o gıda takvıyesıymıs vıtamın gıbı bıse ben biesteronu oncedende kullanmıstm ama pek bı faydasını goremedm herkeste Aynı olmaz ama durum ben iste hayıt otu aslan pencesı ıcıorum fsh ıcın bu ay detaylı bı test yaptrcm adetımde bakalım ınsallah yarar
Ayy inşallahhhhhh Allahım sesimizi duysun insan en cok neye uzuluo bılıomusun ben bunla sınanıyorum dıosun ama eşimi dusunuorum okadsr onemlı ki destek olması o hep senın saglıgın onemlı dıo Allahım hayırlı evlat nasıp edecekse olur ınsallah dıoişe yaramıştır mutlaka 1 yumurta değilmi yakalicaksın mutlaka... hemde yakın zamandabak hissediyorum görürsün ikimizde birbirimize güzel haber vercez :) buarada omega 3 + Q10 içiyorum sende iç bence yararı var
Ben ıncır kurunu hic denemedım ama sogan kurunu duydum fsh ıcın onuda denemedım gercı :) muhakkak yazarım cnm adet olmayıı beklıırm suan bi olaım gıdeımde yazarım sana :)buarada gelişmelerinden bana haberdar edersen sevinirim .. mesela ben incir kürü yaptım gecen ay adetim 1 ay gecikmişti tarlusalla adet olmuştum..
seni OKADAR İYİ ANLIYORUM ki AYNISINI EVDE BENDE YAŞIYORDUM ama ARTIK,,,,, şunu çok iyi anladım VE oluruna bıraktım negatif olmicaksın OLACAK diceksin olmazsada olmasın dicez ki bak gör OLMAMASI İÇİN HİÇ BİR NEDEN OLMADIĞINI ANLİCAZ .. YAKIN ZAMANDA ........Ayy inşallahhhhhh Allahım sesimizi duysun insan en cok neye uzuluo bılıomusun ben bunla sınanıyorum dıosun ama eşimi dusunuorum okadsr onemlı ki destek olması o hep senın saglıgın onemlı dıo Allahım hayırlı evlat nasıp edecekse olur ınsallah dıocnm bi çok sey içiyorum zaten onuda denerım :)
OK..Ben ıncır kurunu hic denemedım ama sogan kurunu duydum fsh ıcın onuda denemedım gercı :) muhakkak yazarım cnm adet olmayıı beklıırm suan bi olaım gıdeımde yazarım sana :)
Ben ıncır kurunu hic denemedım ama sogan kurunu duydum fsh ıcın onuda denemedım gercı :) muhakkak yazarım cnm adet olmayıı beklıırm suan bi olaım gıdeımde yazarım sana :)[/QU
canım gerçekten omega 3 + Q10 çok önemli bi vitamin bunu düzenli iç annem bile düzenli içiyor düşün yani .. ama bizim için ÇOK DAHA ÖNEMLİ
canım gerçekten omega 3 + Q10 çok önemli bi vitamin bunu düzenli iç annem bile düzenli içiyor düşün yani .. ama bizim için ÇOK DAHA ÖNEMLİBen ıncır kurunu hic denemedım ama sogan kurunu duydum fsh ıcın onuda denemedım gercı :) muhakkak yazarım cnm adet olmayıı beklıırm suan bi olaım gıdeımde yazarım sana :)
iyi günler allah sağlık versin size ve bebeklerinize öncelikle inşallah.. size bi sorum olacaktı , benim amh 0,1 .. tüp bebeğe başlicaz doktorum şimdilik biesteron ve inofolic verdi .. son reglimin 3. gününde de 5 tane folükül gördüğünü söyledi prof. dr. demem şuki size tüp bebekte şansım olurmu .. bide iğnelere geçince daha mı fazla yumurta toplanıyor bu süreci bilmiyorum ve hiç yumurta gelişmezse diye tedirgin oluyorum...
aynne öle cnm olumsuzlukları uzak tutmamız gerekıo kendjmızden omega 3+ Q10 bi bakaım onuda denıyım iletısım halınde olalım yasın kac buarada cnm kac yıllık evlısınseni OKADAR İYİ ANLIYORUM ki AYNISINI EVDE BENDE YAŞIYORDUM ama ARTIK,,,,, şunu çok iyi anladım VE oluruna bıraktım negatif olmicaksın OLACAK diceksin olmazsada olmasın dicez ki bak gör OLMAMASI İÇİN HİÇ BİR NEDEN OLMADIĞINI ANLİCAZ .. YAKIN ZAMANDA ........
teşekkür ederiiim cvp için... pozitif cevab içinn ayrıca :) yazınız gayet mantıklı sağlıklı beslenmeyle herşey olurMerhaba, bence 5 yumurta ise gayet iyi. Bende genelde 2 tane görülüyordu. İlaçları kullanmaya başladığımda 4 tane oldu Ancak yine sadece 2 tanesi olması gereken büyüklüğe ulaştı ve onlar transfer edildiler. Tabiki şansınız olur. Bence bu süreçte en önemli olan olumlu vede moralli olmak. Yıpratıcı bir süreç olduğundan dahada yıpratıcı hale getirmemek gerekiyor. Mesela2 yumurtam oldu sadece diye üzülebilirdim ancak ben 2 yumurtam toplandı diye gerçekten çok sevindim. Sayıya pek takılmamak gerekiyor. Kalitesi çok önemli. sağlıklı beslenmeye gayret edersen faydalı olabilir. Ben öyle yaptım. Ayrıca hiçbirşey dünyanın sonu değil. Bunuda unutmamak gerekiyor. Sonuçta bizden bu dünyaya gelecek bir bden varsa o mutlaka bizi bulacak diye düşünüyorum ben. Şimdiden başarılar :)
33 yaşımdayım canım 3 yıllık evliyim .. ya sen ?aynne öle cnm olumsuzlukları uzak tutmamız gerekıo kendjmızden omega 3+ Q10 bi bakaım onuda denıyım iletısım halınde olalım yasın kac buarada cnm kac yıllık evlısın
Cnm bende 29 yasındaım 6 yıllık evlıım33 yaşımdayım canım 3 yıllık evliyim .. ya sen ?
anladım canım .. eren83 e bi soru sormuştum onu okusana canım ne güzel cvp yazmış... ikiz hamile kendisiCnm bende 29 yasındaım 6 yıllık evlıım
dur sana kopyalayimCnm bende 29 yasındaım 6 yıllık evlıım
Merhaba, bence 5 yumurta ise gayet iyi. Bende genelde 2 tane görülüyordu. İlaçları kullanmaya başladığımda 4 tane oldu Ancak yine sadece 2 tanesi olması gereken büyüklüğe ulaştı ve onlar transfer edildiler. Tabiki şansınız olur. Bence bu süreçte en önemli olan olumlu vede moralli olmak. Yıpratıcı bir süreç olduğundan dahada yıpratıcı hale getirmemek gerekiyor. Mesela2 yumurtam oldu sadece diye üzülebilirdim ancak ben 2 yumurtam toplandı diye gerçekten çok sevindim. Sayıya pek takılmamak gerekiyor. Kalitesi çok önemli. sağlıklı beslenmeye gayret edersen faydalı olabilir. Ben öyle yaptım. Ayrıca hiçbirşey dünyanın sonu değil. Bunuda unutmamak gerekiyor. Sonuçta bizden bu dünyaya gelecek bir bden varsa o mutlaka bizi bulacak diye düşünüyorum ben. Şimdiden başarılar :)Cnm bende 29 yasındaım 6 yıllık evlıım
bunu eren83 yazdı canım .. yani bizdede umut tabiki var allahın izniyle...Merhaba, bence 5 yumurta ise gayet iyi. Bende genelde 2 tane görülüyordu. İlaçları kullanmaya başladığımda 4 tane oldu Ancak yine sadece 2 tanesi olması gereken büyüklüğe ulaştı ve onlar transfer edildiler. Tabiki şansınız olur. Bence bu süreçte en önemli olan olumlu vede moralli olmak. Yıpratıcı bir süreç olduğundan dahada yıpratıcı hale getirmemek gerekiyor. Mesela2 yumurtam oldu sadece diye üzülebilirdim ancak ben 2 yumurtam toplandı diye gerçekten çok sevindim. Sayıya pek takılmamak gerekiyor. Kalitesi çok önemli. sağlıklı beslenmeye gayret edersen faydalı olabilir. Ben öyle yaptım. Ayrıca hiçbirşey dünyanın sonu değil. Bunuda unutmamak gerekiyor. Sonuçta bizden bu dünyaya gelecek bir bden varsa o mutlaka bizi bulacak diye düşünüyorum ben. Şimdiden başarılar :)
hayırlısı olsun inşallah kaçıncı gün transferiydi?merhaba arkadaşlar geçen gün cuma günü sonucu alacağımı yazmıştım benim sonuç negatif
Aynen cnm benım 1 yumurtam toplandıgında bıle cok umıtlıydm onemlı olan sayısı deıl kalıtesı dıe drda solemıstı kalıtelı bı yumurta ve kalıtelı bı sperm yeterlıMerhaba, bence 5 yumurta ise gayet iyi. Bende genelde 2 tane görülüyordu. İlaçları kullanmaya başladığımda 4 tane oldu Ancak yine sadece 2 tanesi olması gereken büyüklüğe ulaştı ve onlar transfer edildiler. Tabiki şansınız olur. Bence bu süreçte en önemli olan olumlu vede moralli olmak. Yıpratıcı bir süreç olduğundan dahada yıpratıcı hale getirmemek gerekiyor. Mesela2 yumurtam oldu sadece diye üzülebilirdim ancak ben 2 yumurtam toplandı diye gerçekten çok sevindim. Sayıya pek takılmamak gerekiyor. Kalitesi çok önemli. sağlıklı beslenmeye gayret edersen faydalı olabilir. Ben öyle yaptım. Ayrıca hiçbirşey dünyanın sonu değil. Bunuda unutmamak gerekiyor. Sonuçta bizden bu dünyaya gelecek bir bden varsa o mutlaka bizi bulacak diye düşünüyorum ben. Şimdiden başarılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?