Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhaba..biesteron,inofolic kullanıncamı fölikül sayısı arttı ?
hayır muayenelerde biesteron ve inofolic kullanmamıştım 5 folükülül var dedi prof. herzaman da böle çıktı.. ama bu ilaçları daha yeni kullanmaya başladım bakalım nasıl olacak..

allah bağışlasın ... sizi anlıyorum ama ben de araştırdım ve demem o oki 0,01 amhla bile hamile kalınıyor yeterki sağlıklı yumurta.. 1 tanede olsa yeterli tüp bebek için ..bakın benimde amh 0,1 ama doktor bana 5 folükül var diyor ..gerisi doktorların yeteneğine kalmış ilaçlarla nasıl tedavi uygulicaklar nasıl olacak görelim yeteneklerini olur canınızı sıkmayın sakın.. sizin toplam 3 folükül mü vardı ?

rica ederim canım...evet rahat biri olmak lazım ama kim napıyorsa gerçekten kendine yapıyor bende öleydim çok üzülürdüm herşeye ama artık üzmüyorum..sizinde üzülmenizi istemem..

hayır muayenelerde biesteron ve inofolic kullanmamıştım 5 folükülül var dedi prof. herzaman da böle çıktı.. ama bu ilaçları daha yeni kullanmaya başladım bakalım nasıl olacak..
5 folikül süper..bende 1yada 2 oluyordu ve büyümüyordu..son zamanlarda oda olmadı :
biesteron bende kullanıyrum.coenzym birde arı sütü ürünleri falan birsürü şey işde..

Bir de bende menapoz korkusu başladı, kanserli gibi hissediyorum kendimi, iyileştirmek istiyorum vücudumu, lütfen yanlış anlamasın kimse....
evet insan ara ara üzülüp böle düşünüp üzülüyor ama şuna inanırsanız rahatlarsınız ben böle yaptım dedimki herkezi allah eşit terazide tartıyor bizimde böle bi rahatsızlığımız var allah bişey veriyorsa boş yere vermezzz demek ki sonu güzel olacak... tamam mı canım böle düşün buna inan ..

5 folikül süper..bende 1yada 2 oluyordu ve büyümüyordu..son zamanlarda oda olmadı :
biesteron bende kullanıyrum.coenzym birde arı sütü ürünleri falan birsürü şey işde..
burda bi arkadaş var eren83 diye ikizlere hamile 0 larda amhla hemde kendisinde 2 yada 3 folükül olurmuş ama ilk tüp bebekte hamile .. yani sayı önemli değil önemli olan kalitesi canım ..

burda bi arkadaş var eren83 diye ikizlere hamile 0 larda amhla hemde kendisinde 2 yada 3 folükül olurmuş ama ilk tüp bebekte hamile .. yani sayı önemli değil önemli olan kalitesi canım ..
evet okudum o msjı çok sevindim..birazda olsa umutlanıyor insan..
benim 1 tüp bebek deneyimim var kimyasal gebelikle sonuçlandı.daha sonrada 5 iptal tedavim var

inşallah olur..ama dr.lar herkese iyi gelmeyebilir diyolar...inş.inş.bizlerde iyi gelenlerden olalım..
doktorlar genelde çok pozitif konuşmayı tercih etmezler canım hep eksisini düşünürler yani olumsuz düşünüp olumlu elde etmek isterler .. hele ki vitamin hapında bile negatif konuşuyorlarsa bunca reçetesiz vitamin alanların vay haline

Çok teşekkürler bana da bir arkadaşım bu doktoru önerdi. Ben önce kendimi bakıma alıp öyle gideyim diyorum, 6 aydır fsh tan haberdarım ama amh 0.16 beklemiyordum nedense. DHEA kaç tablet alıyorsunuz günde?
cnm fsh dusurmek ıcın cabalıorz evet ama beklemek bızım zararımıza oluo çok zaman koyma dhea günde 3 kez alıorum sabah ogle aksam

Haklısınız tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…