- 8 Ocak 2016
- 467
- 703
- 103
hiç canını sıkma yalnız değilsin .. burda bi sürü kişi 0,01 değerlerle bile tüp bebek yaptırıp hamile kalanlar var önemli olan kaliteli 1 tane yumurta elde edebilmek mesela benim değerim 0,1 ve doktorum her ay 5 tane folükül görüyorum diyor ve buda çok iyi bişeymiş.. seninki 0,7 üzülme hiçç boşu boşuna tedavin başladımı?buarada fsh benimde yüksek ama her ay değişiyor biesterona başlattı doktorum adet oluncada tüp bebek için tedavim başlicak hayırlısıyla..Herkese merhaba,yaşım 37, 1,5 yıllık evliyim biraz geç bir evlilik oldu şimdi onun sıkıntılarını yaşıyorum maalesef
Evlendiğimden beri çocuk istiyorum fakat doktora her gittiğimde bekle bekle diyip durdu en son doktorumu değiştim.
Sol tüpüm tıkalı çıktı ahm değerlerim 0,7 çıktı en son fsh yaptırdım 11,89 çıktı bu durumda benim normal yollardan hamile kalma şansım yok... şuan psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Zeynep kamilden randevu aldım ayın 18 inde oraya gitcem bakayım nasıl bir tedevi uygulancak tüp bebek olacak mı ? kafam karma karşık.Sinirlerim çok bozuk sürekli ağlama nöbetleri geçiriyorum ve çalıştığım iş çok stresli işten ayrılmayı düşünüyorum.hiç canını sıkma yalnız değilsin .. burda bi sürü kişi 0,01 değerlerle bile tüp bebek yaptırıp hamile kalanlar var önemli olan kaliteli 1 tane yumurta elde edebilmek mesela benim değerim 0,1 ve doktorum her ay 5 tane folükül görüyorum diyor ve buda çok iyi bişeymiş.. seninki 0,7 üzülme hiçç boşu boşuna tedavin başladımı?buarada fsh benimde yüksek ama her ay değişiyor biesterona başlattı doktorum adet oluncada tüp bebek için tedavim başlicak hayırlısıyla..
Herkese merhaba,yaşım 37, 1,5 yıllık evliyim biraz geç bir evlilik oldu şimdi onun sıkıntılarını yaşıyorum maalesef
Evlendiğimden beri çocuk istiyorum fakat doktora her gittiğimde bekle bekle diyip durdu en son doktorumu değiştim.
Sol tüpüm tıkalı çıktı ahm değerlerim 0,7 çıktı en son fsh yaptırdım 11,89 çıktı bu durumda benim normal yollardan hamile kalma şansım yok... şuan psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
3.gündü arkadaşım çok da umutlu değildim açıkçasıhayırlısı olsun inşallah kaçıncı gün transferiydi?
sana iyi gelecekse ve stresli bi işse nacizane düşüncem sadece tüp bebek için uğraşman işini bi süreliğine ara vermen.. ve buna emin olabilirsin bende senin gibiydim ama gördüm ki boşuna üzülmüşüm nedenmi benim değerimden kötü olan değerlerde bile hamile kalanlar var ve öğrendimki kaliteli 1 tane yumurta elde edebilmek gerçekten boşuna üzülmüşsün artık üzülme ve iyi bi tüp bebek merkeziyle görüş ama prof. konuş derim ben ben böle yapıyorum devlette tedavi oluyorum..Zeynep kamilden randevu aldım ayın 18 inde oraya gitcem bakayım nasıl bir tedevi uygulancak tüp bebek olacak mı ? kafam karma karşık.Sinirlerim çok bozuk sürekli ağlama nöbetleri geçiriyorum ve çalıştığım iş çok stresli işten ayrılmayı düşünüyorum.
tamam bak3.gündü arkadaşım çok da umutlu değildim açıkçası
teşekkür ederiiim cvp için... pozitif cevab içinn ayrıca :) yazınız gayet mantıklı sağlıklı beslenmeyle herşey olurgelişmelerden sizi haberdar etmek isterim.. ,herşey gönlünüzce olsun ..
teşekkür ederim canım çok kibarsın gerçekten tamam tedaviye başladığımda kapındayım (kadınlar klübü cad. eren83 no. olarak yazmaya başlarımrica ederim. bşr faydası olduysa gerçekten çok mutlu olurum ve güzel ve hayırlı haberlerini tabiki takip etmek isterim. :)
canım ya şimdilik şunu merak ediyorum devlette yaptırıyorum ya hani iki embriyo transfer edermi sence ?rica ederim. bşr faydası olduysa gerçekten çok mutlu olurum ve güzel ve hayırlı haberlerini tabiki takip etmek isterim. :)
Çok teşekkürler bana da bir arkadaşım bu doktoru önerdi. Ben önce kendimi bakıma alıp öyle gideyim diyorum, 6 aydır fsh tan haberdarım ama amh 0.16 beklemiyordum nedense. DHEA kaç tablet alıyorsunuz günde?Merhaba yazıları okurken gordum yazınızı benımde yasım 29 amh 0.35 fsh 19,5 bende Ankarada oturuoruyırum Dr. Murat Sönmezere gidiyorum yaklasık 5 aydır cok memnunum çok ıyı bir dr tavsıye ederım benım durumum yumurtalar buyumedıgnden tedavı hep ıptal edılııo 1 ay once cabalarıyla bı yumurta 18mm olunca topladı ama kalıtesız cıktı sımdı 2 ay ara verdık cok hormon yuklemesı oldugundan ... Dr bana biestoron verdı bende eğriçayırın ari sutu bal polen propolıs karısımı aldım çankayada satıs noktası var int arastr hayıt otu ve testere dıslı aslan pencesıde ıcıorum bakalım kontrole gıttfmde faydası olmusmu olmamıs mı gorecem :) umarım yardımcı olabılmısımdr :)
Bu kişiler ankarada mı doktorları kim acaba? Bir de diğer başlıklarda da okuduğum çok düşük amh ta doğal gebelik şansı tüp bebeğe göre daha mı fazlaymış? Hormonlar yumurtaları rasgele seçip büyütüyormuş ama doğal olanda en kalitelisi seçilip büyüyormuş...diyorum ya 0,01 değeriyle çok fazla sohbet ettim burda.. tüp bebek yaptırmışlar ilkinde tutturmayı başanlarda doktoru iyi olanlar olmuş genellikle...
Teşekkürler, ama ben bir stres topuyum, vücuduma zarar verdim işte bu yüzden, sabah akşam hayıt çayı, aslan pençesi, çörek otu yağı, bal, tarçın, zencefil karışımı yaptım diğer destekleri alıcam ve 3 ay vücuduma bakım yapıp öyle gideyim iyi bir doktora diyorum, çünkü bu fsh ve amh ile kaliteli yumurta zor... bir de DHEA yurt dışından sipariş verdik, 4 ay sonra etkisini gösteriyormuş. Her akapunktur yapan yumurtalık için de yapabilir mi bilginiz var mı acaba?Merhabalar cnm.Lutfen oncelikle stres yapma. Iyi bir doktorla insallah olur tabii Allahin izniyle.Benim tavsiyem corek otu ve arisutu ve en onemlisi stres yok balik ya da bol protein
Bu kişiler ankarada mı doktorları kim acaba? Bir de diğer başlıklarda da okuduğum çok düşük amh ta doğal gebelik şansı tüp bebeğe göre daha mı fazlaymış? Hormonlar yumurtaları rasgele seçip büyütüyormuş ama doğal olanda en kalitelisi seçilip büyüyormuş...[/QU
benim bulunduğum şehir adana ben balcalıda yaptırıyorum hocam prof.. siz nerdesiniz bilmiyorum ama iyi bir prof. araştırırsanız eğer mutlaka bulursunuz illa ankara olacak diye bişey yok.. şöyle ki ben 33 yaşında olduğumdan her ay olacakmı diye beklemek çok mantıksız ama eğer 22 ,23 olsaydım 2 yıl daha beklenebilirdi belkiii ama yinede beklemek mantıksız çünkü bizim gibi az rezervi olanlar sağlıklı 1 tane yumurta bulunduğunda,, tüp bebek yapmak en doğrusu diye düşünüyorum ben... zaten 3 yıllık evliyim olmadı , demem o ki mutlaka bazı aylar yumurtam gelişti ama gebelik oluşmadı zaten her ay sağlıklı kadında bile gebe kalma şansı yüzde 25 . daha fazla beklemeden tedaviyle tüp bebeğe geçmenizi öneririm size de..naçizane düşüncem bu, doktorlarda öyle sölüyorlar zaten.. sizin ultrasonda kaç folükül görünüyor ?
benim bulunduğum şehir adana ben balcalıda yaptırıyorum hocam prof.. siz nerdesiniz bilmiyorum ama iyi bir prof. araştırırsanız eğer mutlaka bulursunuz illa ankara olacak diye bişey yok.. şöyle ki ben 33 yaşında olduğumdan her ay olacakmı diye beklemek çok mantıksız ama eğer 22 ,23 olsaydım 2 yıl daha beklenebilirdi belkiii ama yinede beklemek mantıksız çünkü bizim gibi az rezervi olanlar sağlıklı 1 tane yumurta bulunduğunda,, tüp bebek yapmak en doğrusu diye düşünüyorum ben... zaten 3 yıllık evliyim olmadı , demem o ki mutlaka bazı aylar yumurtam gelişti ama gebelik oluşmadı zaten her ay sağlıklı kadında bile gebe kalma şansı yüzde 25 . daha fazla beklemeden tedaviyle tüp bebeğe geçmenizi öneririm size de..naçizane düşüncem bu, doktorlarda öyle sölüyorlar zaten.. sizin ultrasonda kaç folükül görünüyor ?Bu kişiler ankarada mı doktorları kim acaba? Bir de diğer başlıklarda da okuduğum çok düşük amh ta doğal gebelik şansı tüp bebeğe göre daha mı fazlaymış? Hormonlar yumurtaları rasgele seçip büyütüyormuş ama doğal olanda en kalitelisi seçilip büyüyormuş...
Ben ankaradayım, bir kızım var Allah olmayanlara da nasip etsin diye dua ediyorum, geçen sene ikinci olsun dedim, çok kolay hamile kalırım diyordum ama son iki sene işteki durumları kendime stres yaptım gereksiz yere. bağışıklığım sistemim çöktü neredeyse, mayıs gibi kontrole gittim fsh 18, e2 26, her iki tarafta 2 - 3 folikul dedi, 15 gün bakıma aldım kendimi ama 3 ay gerekiyormuş zor geldi, 15 gün kadar önce gittim amh istedi 0.16 tüp bebeğe yönlendirdi. okuduklarımdan bu fsh bu amh bu bakımsız vücutla bu iş bu aşamada zor gibi göründü....benim bulunduğum şehir adana ben balcalıda yaptırıyorum hocam prof.. siz nerdesiniz bilmiyorum ama iyi bir prof. araştırırsanız eğer mutlaka bulursunuz illa ankara olacak diye bişey yok.. şöyle ki ben 33 yaşında olduğumdan her ay olacakmı diye beklemek çok mantıksız ama eğer 22 ,23 olsaydım 2 yıl daha beklenebilirdi belkiii ama yinede beklemek mantıksız çünkü bizim gibi az rezervi olanlar sağlıklı 1 tane yumurta bulunduğunda,, tüp bebek yapmak en doğrusu diye düşünüyorum ben... zaten 3 yıllık evliyim olmadı , demem o ki mutlaka bazı aylar yumurtam gelişti ama gebelik oluşmadı zaten her ay sağlıklı kadında bile gebe kalma şansı yüzde 25 . daha fazla beklemeden tedaviyle tüp bebeğe geçmenizi öneririm size de..naçizane düşüncem bu, doktorlarda öyle sölüyorlar zaten.. sizin ultrasonda kaç folükül görünüyor ?
Bir de bende menapoz korkusu başladı, kanserli gibi hissediyorum kendimi, iyileştirmek istiyorum vücudumu, lütfen yanlış anlamasın kimse....Ben ankaradayım, bir kızım var Allah olmayanlara da nasip etsin diye dua ediyorum, geçen sene ikinci olsun dedim, çok kolay hamile kalırım diyordum ama son iki sene işteki durumları kendime stres yaptım gereksiz yere. bağışıklığım sistemim çöktü neredeyse, mayıs gibi kontrole gittim fsh 18, e2 26, her iki tarafta 2 - 3 folikul dedi, 15 gün bakıma aldım kendimi ama 3 ay gerekiyormuş zor geldi, 15 gün kadar önce gittim amh istedi 0.16 tüp bebeğe yönlendirdi. okuduklarımdan bu fsh bu amh bu bakımsız vücutla bu iş bu aşamada zor gibi göründü....
Desteğiniz için teşekkür ederim.Doktorum sonuçları görünce tüp bebek olur dedi doğal yolla zor dedi.Değerleriniz limitler içinde kim dedi normal yolla hamile kalma şansınız yok diye. Tek tüple de olsa yumurtluyosunuz, zaten normal yolla tek yumurta gelişiyor her ay o da yeterli. Normal yolla da kalabilirsiniz tüp bebek tedavisiyle de. Üzülmek için pek nedeniniz yok sayılır :)
merhaba..biesteron,inofolic kullanıncamı fölikül sayısı arttı ?iyi günler allah sağlık versin size ve bebeklerinize öncelikle inşallah.. size bi sorum olacaktı , benim amh 0,1 .. tüp bebeğe başlicaz doktorum şimdilik biesteron ve inofolic verdi .. son reglimin 3. gününde de 5 tane folükül gördüğünü söyledi prof. dr. demem şuki size tüp bebekte şansım olurmu .. bide iğnelere geçince daha mı fazla yumurta toplanıyor bu süreci bilmiyorum ve hiç yumurta gelişmezse diye tedirgin oluyorum...
Çok teşekkür ederim desteğiniz ve tavsiyeniz için,11 yıldır aynı iş yerindeyim ve artık hiç bişeye tahammülüm kalmadı.Keşke biraz rahat biri olsaydım,ne yaptımsa kendime yaptımsana iyi gelecekse ve stresli bi işse nacizane düşüncem sadece tüp bebek için uğraşman işini bi süreliğine ara vermen.. ve buna emin olabilirsin bende senin gibiydim ama gördüm ki boşuna üzülmüşüm nedenmi benim değerimden kötü olan değerlerde bile hamile kalanlar var ve öğrendimki kaliteli 1 tane yumurta elde edebilmek gerçekten boşuna üzülmüşsün artık üzülme ve iyi bi tüp bebek merkeziyle görüş ama prof. konuş derim ben ben böle yapıyorum devlette tedavi oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?