Son olarak bakılmadı mayıs ayında asistan hekim her iki tarafta 2-3 tane demiştiallah bağışlasın ... sizi anlıyorum ama ben de araştırdım ve demem o oki 0,01 amhla bile hamile kalınıyor yeterki sağlıklı yumurta.. 1 tanede olsa yeterli tüp bebek için ..bakın benimde amh 0,1 ama doktor bana 5 folükül var diyor ..gerisi doktorların yeteneğine kalmış ilaçlarla nasıl tedavi uygulicaklar nasıl olacak görelim yeteneklerini olur canınızı sıkmayın sakın.. sizin toplam 3 folükül mü vardı ?
eğer tüp bebeğe başlicaksanız adetinizde hastaneye gidip tekrar kan verip hormanlarınıza baktırabilirsiniz muayenede olursunuz hem. ? ben her ay fsh baktırdım bazen 4 çıktı bazen 20 bazende 30 çıktı.. ama maddi olarak hazır değildim fakat yine de hormonlarıma baktırdım muayenemi oldum her ay başında... şimdide maddi olarak hazırım adetimi bekliyorum raporumla gidecem hemen tüp bebek için start verilcek prof. hocamın yanında bayan doktorda vardı ona dedimki şansım nedir diye oda bana normal bi insanla aynı şansınız var dedi.. 5 folükül iyi bişey dedi.. fsh 30 olduğu için dediki kadın, biesteronu iç fshını bu düşürecek dedi.. benim anladığım biesteron yumurta kalitesini etkliyor sanırım...ama prof hocam hiç yüzdelik konuşmayı sevmiyor adam..Son olarak bakılmadı mayıs ayında asistan hekim her iki tarafta 2-3 tane demişti
cnm fsh dusurmek ıcın cabalıorz evet ama beklemek bızım zararımıza oluo çok zaman koyma dhea günde 3 kez alıorum sabah ogle aksam[/QUOTE Bugün gnc den trıple fish oıl coq-10 ve oradaki kızın ısrarı ile argınmax 2 kutu aldım aktardan 3 kutu hayıt kapsulu aslan pençesi çayı yeşil çay aldım yabancı bir siteden dhea siparişi verdik. Gnc deki görevli l arjinin günde 4 ya da 6 tane içilecek diyor. Dhea yı da 2 ya da daha fazla aynı anda için etkisi olmaz diyorlar e bi de coenzim var hayıt aç olacak ballı karışım da aç olacak. Nasıl olacak bunlar böyle yahu
Dhea deneysel bir ilaçmış ama bence işe yarıyoreğer tüp bebeğe başlicaksanız adetinizde hastaneye gidip tekrar kan verip hormanlarınıza baktırabilirsiniz muayenede olursunuz hem. ? ben her ay fsh baktırdım bazen 4 çıktı bazen 20 bazende 30 çıktı.. ama maddi olarak hazır değildim fakat yine de hormonlarıma baktırdım muayenemi oldum her ay başında... şimdide maddi olarak hazırım adetimi bekliyorum raporumla gidecem hemen tüp bebek için start verilcek prof. hocamın yanında bayan doktorda vardı ona dedimki şansım nedir diye oda bana normal bi insanla aynı şansınız var dedi.. 5 folükül iyi bişey dedi.. fsh 30 olduğu için dediki kadın, biesteronu iç fshını bu düşürecek dedi.. benim anladığım biesteron yumurta kalitesini etkliyor sanırım...ama prof hocam hiç yüzdelik konuşmayı sevmiyor adam..
bencede etkili bi ilaç neden dersen eğer, prof hocam kolay kolay ilaç vermeyen çok akıllı bi adam.. birde ben 1 yıl önce kullandım ilaç kullanırken değil ama bittikten sonraydı fshım 4 olmuştuDhea deneysel bir ilaçmış ama bence işe yarıyor
Baya karısık oldu :) cnm bılmıorum ben bı faydasını goremedım dıorum ha bunyeden bunyeye degısıordur yada banada fayda etmstr belkıde :/ cnm ben arı sutu karısımı sabah ac karnına aldım hayıt cayını ve aslan pencesını kahvaltıdan 1-2 saat snra ıctm smdı arı sutum bıttı 1 hafta ara vrıp tekrar baslıcam dıer soledklerkn takvıye gıbı bıse oldugundan tok karnına alırsın ama ınternetten arastr sen yıne yanls bıse yapmıyalımDhea deneysel bir ilaçmış ama bence işe yarıyor
inşallah tutunur sıkı sık..Dogu fertil mi yoksa benim dr um denızhan deniz aslinda ama egitime gitti ugras bey yapti.1 tane 4 hucreli transfer yapildi bugun ruya gibi ilk defa oluyor kac yildir
bende aynılarını kullanıyorum canım ama folik asit başlamadım doktor başla demedi. nasıl gidiyor sorusuna cevabım iyi gitmiyor 4 gündür hep ayaktaydımAmimn arkadaşım aminn computertchr Allah razı olsun.
Sevdakusum nasil gidir benim biraz belim agriyor ara ara.ilac olarak estrofem hibor gobekten.crinojel alttan bide progestan kapsül alttan kullaniyirum.dun folik asite basladim bide.sen ne kullaniyorsun.
Hımm peki canım ne kullanıyorsun toz mu başka bişey mi bide spinabifida ne demekSevdakusum ben ebeyim biliyorsun belki.folik asit kullanmamiz sart spinabifida olmasin bebek ve gelişimi güzel olsun diye 3 ay once baslamak gerek ama ben unuttum dun basladim beraver calistigim dr um kullanman lazim dedi o da tup bebek ilk cocugu.
Canim.folik asit cok cok onemli. Bana aylar oncesinden baslatmislardi sanirim 16. Haftaya kadarda kullandim. Ben Folidoce kullandim. Herkese bu markayi veriyorlardibende aynılarını kullanıyorum canım ama folik asit başlamadım doktor başla demedi. nasıl gidiyor sorusuna cevabım iyi gitmiyor 4 gündür hep ayaktaydıminşallah bişey olmamıştır.çok ağır bişey yapmadım ama ani hareket ettimmi bilmiyorum. çünkü ben hep ani hareket ederim herşeyi acele yaparım. farkında olmadan ani bişey yapmış olabilirim. ağrım hiç yok canım benim bazen ara ara adet ağrısına benzer bir ağrı oluyo hafif geçiyo sonra. önceki tüp bebek denememde progestan iğneyle alıyordum.çok fazla ağrım vardı yerimden kalkamıyordum ama bu sefer rahatım ağrım yok şükür.
ben zararı olmaz diye düşünüyorum.eğer aldırmazsanız çocuğun tutunmasını engelliyormuş.zaten tüp bebek tedavisinde tüplere gerek yok.ben ameliyat olmanızı tavsiye ederimMerhaba arkadaslar size bir sorum var,
Benım de rezervim az, amh 0,2 - fsh :14.
İlk denemem basarısız.
Sımdı baska merkeze gittim gorusmeye bana lakoroskopi yapılması gerektıgını 1 tüpümün sıvı dolu oldugunu bu sıvı rahıme aktıgı için embriyo tutmaz tutsada düşük olur dedi. Yani kesin bu amelıyatı olmalısın dıyor.
Benım korkum tüpü tamamen baglayıp çıkaracakmış. Bu durumda benim o taraftaki yumurtalarımda azalma bitme olur mu ? Başından boyle bır amelıyat gecen yumurtasında azalan var mı ?
Benım zaten az oyle bir durumda tamamen biter diye korkuyorum.
2 doktorla gorustum birisi alakası yok diyor ( amelıyat oneren ) digeri yumurtayı azaltabılır dıyor.
İkisi de prof. Ne yapacagımı sasırdım ?
Bilgisi olan varsa yazarsa sevınırım. Tsk
ben zararı olmaz diye düşünüyorum.eğer aldırmazsanız çocuğun tutunmasını engelliyormuş.zaten tüp bebek tedavisinde tüplere gerek yok.ben ameliyat olmanızı tavsiye ederim
Merhaba arkadaslar size bir sorum var,
Benım de rezervim az, amh 0,2 - fsh :14.
İlk denemem basarısız.
Sımdı baska merkeze gittim gorusmeye bana lakoroskopi yapılması gerektıgını 1 tüpümün sıvı dolu oldugunu bu sıvı rahıme aktıgı için embriyo tutmaz tutsada düşük olur dedi. Yani kesin bu amelıyatı olmalısın dıyor.
Benım korkum tüpü tamamen baglayıp çıkaracakmış. Bu durumda benim o taraftaki yumurtalarımda azalma bitme olur mu ? Başından boyle bır amelıyat gecen yumurtasında azalan var mı ?
Benım zaten az oyle bir durumda tamamen biter diye korkuyorum.
2 doktorla gorustum birisi alakası yok diyor ( amelıyat oneren ) digeri yumurtayı azaltabılır dıyor.
İkisi de prof. Ne yapacagımı sasırdım ?
Bilgisi olan varsa yazarsa sevınırım. Tsk
anladım caanım peki ben şimdi başlasam geç kalmış olur muyum. tutmasını engeller miCanim.folik asit cok cok onemli. Bana aylar oncesinden baslatmislardi sanirim 16. Haftaya kadarda kullandim. Ben Folidoce kullandim. Herkese bu markayi veriyorlardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?