Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Son olarak bakılmadı mayıs ayında asistan hekim her iki tarafta 2-3 tane demişti

Son olarak bakılmadı mayıs ayında asistan hekim her iki tarafta 2-3 tane demişti
eğer tüp bebeğe başlicaksanız adetinizde hastaneye gidip tekrar kan verip hormanlarınıza baktırabilirsiniz muayenede olursunuz hem. ? ben her ay fsh baktırdım bazen 4 çıktı bazen 20 bazende 30 çıktı.. ama maddi olarak hazır değildim fakat yine de hormonlarıma baktırdım muayenemi oldum her ay başında... şimdide maddi olarak hazırım adetimi bekliyorum raporumla gidecem hemen tüp bebek için start verilcek prof. hocamın yanında bayan doktorda vardı ona dedimki şansım nedir diye oda bana normal bi insanla aynı şansınız var dedi.. 5 folükül iyi bişey dedi.. fsh 30 olduğu için dediki kadın, biesteronu iç fshını bu düşürecek dedi.. benim anladığım biesteron yumurta kalitesini etkliyor sanırım...ama prof hocam hiç yüzdelik konuşmayı sevmiyor adam..

Dhea deneysel bir ilaçmış ama bence işe yarıyor

bencede etkili bi ilaç neden dersen eğer, prof hocam kolay kolay ilaç vermeyen çok akıllı bi adam.. birde ben 1 yıl önce kullandım ilaç kullanırken değil ama bittikten sonraydı fshım 4 olmuştu

Baya karısık oldu :) cnm bılmıorum ben bı faydasını goremedım dıorum ha bunyeden bunyeye degısıordur yada banada fayda etmstr belkıde :/ cnm ben arı sutu karısımı sabah ac karnına aldım hayıt cayını ve aslan pencesını kahvaltıdan 1-2 saat snra ıctm smdı arı sutum bıttı 1 hafta ara vrıp tekrar baslıcam dıer soledklerkn takvıye gıbı bıse oldugundan tok karnına alırsın ama ınternetten arastr sen yıne yanls bıse yapmıyalım

Amimn arkadaşım aminn computertchr Allah razı olsun.
Sevdakusum nasil gidir benim biraz belim agriyor ara ara.ilac olarak estrofem hibor gobekten.crinojel alttan bide progestan kapsül alttan kullaniyirum.dun folik asite basladim bide.sen ne kullaniyorsun.

bende aynılarını kullanıyorum canım ama folik asit başlamadım doktor başla demedi. nasıl gidiyor sorusuna cevabım iyi gitmiyor 4 gündür hep ayaktaydım inşallah bişey olmamıştır.çok ağır bişey yapmadım ama ani hareket ettimmi bilmiyorum. çünkü ben hep ani hareket ederim herşeyi acele yaparım. farkında olmadan ani bişey yapmış olabilirim. ağrım hiç yok canım benim bazen ara ara adet ağrısına benzer bir ağrı oluyo hafif geçiyo sonra. önceki tüp bebek denememde progestan iğneyle alıyordum.çok fazla ağrım vardı yerimden kalkamıyordum ama bu sefer rahatım ağrım yok şükür.

Sevdakusum ben ebeyim biliyorsun belki.folik asit kullanmamiz sart spinabifida olmasin bebek ve gelişimi güzel olsun diye 3 ay once baslamak gerek ama ben unuttum dun basladim beraver calistigim dr um kullanman lazim dedi o da tup bebek ilk cocugu.

Hımm peki canım ne kullanıyorsun toz mu başka bişey mi bide spinabifida ne demek

Merhaba arkadaslar size bir sorum var,
Benım de rezervim az, amh 0,2 - fsh :14.
İlk denemem basarısız.
Sımdı baska merkeze gittim gorusmeye bana lakoroskopi yapılması gerektıgını 1 tüpümün sıvı dolu oldugunu bu sıvı rahıme aktıgı için embriyo tutmaz tutsada düşük olur dedi. Yani kesin bu amelıyatı olmalısın dıyor.
Benım korkum tüpü tamamen baglayıp çıkaracakmış. Bu durumda benim o taraftaki yumurtalarımda azalma bitme olur mu ? Başından boyle bır amelıyat gecen yumurtasında azalan var mı ?
Benım zaten az oyle bir durumda tamamen biter diye korkuyorum.
2 doktorla gorustum birisi alakası yok diyor ( amelıyat oneren ) digeri yumurtayı azaltabılır dıyor.
İkisi de prof. Ne yapacagımı sasırdım ?
Bilgisi olan varsa yazarsa sevınırım. Tsk

Canim.folik asit cok cok onemli. Bana aylar oncesinden baslatmislardi sanirim 16. Haftaya kadarda kullandim. Ben Folidoce kullandim. Herkese bu markayi veriyorlardi

Selam kizlar insallah hepiniz cok iyisinizdir. Aksam fox haberde izledigim bir haberi sizinle paylasmak istedim. Ankarada olanlar bilir timur gurgan var doktor. Yanlis hatirlamoyorsam medicanadaydi ama baska bir yerde de olabilir. Dogurganlik asisi diye bir asidan bahsetti. Hastanede uzun sure basarisiz tup bebek tedavisi olan hastalarini gosterdiler olumlu sonuclar almislar. Bi arastirmakda fayda var diye dusunuyorum

ben zararı olmaz diye düşünüyorum.eğer aldırmazsanız çocuğun tutunmasını engelliyormuş.zaten tüp bebek tedavisinde tüplere gerek yok.ben ameliyat olmanızı tavsiye ederim

ben zararı olmaz diye düşünüyorum.eğer aldırmazsanız çocuğun tutunmasını engelliyormuş.zaten tüp bebek tedavisinde tüplere gerek yok.ben ameliyat olmanızı tavsiye ederim

Cevabınız için çok tesekkurler. Haklısınız tüplere gerek yok, sadece yumurtalarıma birsey olacak diye korkum var , 3 yumurtamdan 1 adeti döllendi ılk denememde. O da biter dıye korkuyorum.
Sanırım korkunun ecele faydası yok amelıyattan pek kaçışım yok gibi duruyor tüp bebek tutmuyorsa mecburen yapmam gerekecek.
Tekrar tesekkur ederım. Umarım herkes için en iyisi olur.

Cnm oncelikle Allah kolaylık versin.Yapacagin ilk is tupunu yada tuplerini aldirmak.Evet ameliyat biraz yumurtalarini azaltiyor ama böyle tup yaparsan basarisiz oluyosun. Ben yaptim tutmadı once tuplerimi aldirdim sonra tup bebege basladim.Kismetse ben de transfer yaptircam buay

Kizlar histeroskopi den sonra da yumurtalar azalirmi dersiniz ne dersiniz

Canim.folik asit cok cok onemli. Bana aylar oncesinden baslatmislardi sanirim 16. Haftaya kadarda kullandim. Ben Folidoce kullandim. Herkese bu markayi veriyorlardi
anladım caanım peki ben şimdi başlasam geç kalmış olur muyum. tutmasını engeller mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…