Yok canim.tutunmaya bir etkisi yok. Ama kaninda folik asit yetersizligi varsa noral tup defentimi oyle bir rahatsizliga sebep oluyor bebeklerde. Bi kac b vitamini tureviyle birlikte evrensel olan kullanilan bir takviye. O yuzden bebek dusunuyorsan uc ay kadar onceden basliyorsun 14 16. Haftalara kadarda iciriyor doktorlar. Bizim hastanede bismillah deyip tedavie baslayan herkese folik asit ve coraspini direk veriyorlardi. Ben aylarca ictim. Folidoce alabilirsinanladım caanım peki ben şimdi başlasam geç kalmış olur muyum. tutmasını engeller mi
Kizlar histeroskopi den sonra da yumurtalar azalirmi dersiniz ne dersiniz
zararı olmaz cnm.histereskopiyle rahim içinde sorun var mı diye bakılıyor sadece.Kizlar histeroskopi den sonra da yumurtalar azalirmi dersiniz ne dersiniz
rica ederim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...Cevabınız için çok tesekkurler. Haklısınız tüplere gerek yok, sadece yumurtalarıma birsey olacak diye korkum var , 3 yumurtamdan 1 adeti döllendi ılk denememde. O da biter dıye korkuyorum.
Sanırım korkunun ecele faydası yok amelıyattan pek kaçışım yok gibi duruyor tüp bebek tutmuyorsa mecburen yapmam gerekecek.
Tekrar tesekkur ederım. Umarım herkes için en iyisi olur.
Cnm oncelikle Allah kolaylık versin.Yapacagin ilk is tupunu yada tuplerini aldirmak.Evet ameliyat biraz yumurtalarini azaltiyor ama böyle tup yaparsan basarisiz oluyosun. Ben yaptim tutmadı once tuplerimi aldirdim sonra tup bebege basladim.Kismetse ben de transfer yaptircam buay
canım bende inofolic var toz onu kullansam olur mu acabaGünaydın kızlar ben de folidoce kullamaya basladim.spina bifida Allah korusun bebegin sirtinda hani kocamanet olusuyor cok ama cokzor bir hastalik ononu engelliyor.hemen alip kullanin ben okadar gebelerime düşündükleri an başlıyorumama kkendimumuttum :)
Evet doğru..ama insanda ne dusunecegini şaşırıyor caresizlik isdeHiç sanmıyorum. Histeroskopi sadece rahim içinin görüntülenmesi ve rahim içi ile ilgili bir problem varsa müdahale edilmesi değil mi? Yumurtalıklarla ilgisi yok diye biliyorum.
Haklisin..tam ondan sonra hep sorun olduda isde sacmaladim caresizlikden galibazararı olmaz cnm.histereskopiyle rahim içinde sorun var mı diye bakılıyor sadece.
Pgt genetik testmi canım. ? Allahdan ümit kesilmez..yokdan var eden o..yetrki ol desin olur..duadan baska caremiz yok..allah yarfimcimiz olsun. ..Merhaba arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. 4. Denememizi yaptık embiryolar pgt ye ankaraya gitmişti malesef hücresi yokmuş yumurtamin gücü yokmuş bizde anlamadik. Doktorum 500bin hasta tedavi ettim siz ikincisiniz dedibonlar napti die sordugumuzda evine gönderdik dedi çok kötü günler yaşadık ankaradaymis bizim cagremiz bir senedir amerikadan ankaraya gelmiş bu yöntem. Benden ameliyatla yumurtalarimdan hücre alınıp tekrar tüp bebek yapıp emiryolara enjekte edilecekmis ve fiyati da 50bin miş. Garantiside yok tabi olucak mi olmuycak mi die bu olayları yaşarken gene de eşim ve ordaki hemşire transfer yapalim dedi doktorum gerek görmüyorum ama siz bilirdiniz die transfer yapmıştı ve bugün adet oldum. Bi mucize beklerken şimdide neler neler yasicagimi düşünüyorum benim gibi olan yok dimi arkadaşlar
Evet canım pgt de çıktı buPgt genetik testmi canım. ? Allahdan ümit kesilmez..yokdan var eden o..yetrki ol desin olur..duadan baska caremiz yok..allah yarfimcimiz olsun. ..
Canım üzülme allah büyük. .belki başka aylarda öyle cikmicakEvet canım pgt de çıktı buaynen Allahtan ümit kesilmez..
Bizde doktorumuza onu sorduk ama böle olur dediCanım üzülme allah büyük. .belki başka aylarda öyle cikmicak
Cok gecmis olsun Allah sabir versin maddi manevi guc versin sana insallah. Dediin durumu hic duymadim ama bir arkadasim yeni olumlu haber aldi. İkinci denemeseydi o da amasyadan gelip gidiyordu esinde genetik hasar vardi kendinde de polikistik over. Pgt yaptirdi bu denemesinde transfer edilecek emriyo oyle secildi. Ama dedigin gibi senden emriyoya hucre transferi gibi bir seyi hic duymadim. Dundu sanirim haberlerde izledim kadindan kaynakli problemlerde dogurganlik asisi diye bir yontemden bahsettiler. Ankarada timur gurgan yapiyormus bi arastir istersen. Ankarada ve istanbulda cok iyi doktorlar var onlarla en azindan bi gorus dedigin yontem ne kadar guvenilir ve senin icin care olacak mi gorus. Ben de oyle cok yeni bir yontem diye ankarada bi merkezde tedavi oncesi miyom icin rf diye bisey yaptirdim tamamen hikayeymis mesela ve bir yilima mal oldu maddi olarakda bosa giden bir suru para. Allah yardimcin olsunMerhaba arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. 4. Denememizi yaptık embiryolar pgt ye ankaraya gitmişti malesef hücresi yokmuş yumurtamin gücü yokmuş bizde anlamadik. Doktorum 500bin hasta tedavi ettim siz ikincisiniz dedibonlar napti die sordugumuzda evine gönderdik dedi çok kötü günler yaşadık ankaradaymis bizim cagremiz bir senedir amerikadan ankaraya gelmiş bu yöntem. Benden ameliyatla yumurtalarimdan hücre alınıp tekrar tüp bebek yapıp emiryolara enjekte edilecekmis ve fiyati da 50bin miş. Garantiside yok tabi olucak mi olmuycak mi die bu olayları yaşarken gene de eşim ve ordaki hemşire transfer yapalim dedi doktorum gerek görmüyorum ama siz bilirdiniz die transfer yapmıştı ve bugün adet oldum. Bi mucize beklerken şimdide neler neler yasicagimi düşünüyorum benim gibi olan yok dimi arkadaşlar
Madem bu yontem ankarada sana bir tavsiye. Zekai tahir burak devlet hastanesi var. Tup bebek servisinin hocalari var. Soy ismini hazirlamiyorum ama nazife hoca var yaprak hoca var huseyin hoca var. Onlarla gelip bir gorusebilirsin acik acik sorarsin. Hic bir maddi kaygi gutmedikleri icin sana en dogru bilgiyi vereceklerdir.telefonla da arayabilirsin ama yolun ankaraya dusecekse bi gel gorus benceBizde doktorumuza onu sorduk ama böle olur dedigene de başka doktorlarada sorucaz...
Saol canım amin... evet benim gibi olan birileri yok. benim bu deneme de doktorum %80 demişti pgt ile şansım ama embryolar böle geldi ve tranfer bile etmiycekti bütün herşey boşa gitmişti bizim ısrarlarımızla transfer etti ama maalesef ... evet canım ben de duydum doğurganlık aşısı die tekrar tedavi yaparsak kesin söylicem onu doktora.. ankaradaki doktorla eşim görüştü volkan baltacı die bizim embryoları o incelemiş yüksek görüyorum sansınızı demiş ama tabi kesin die bişey yok bi de çok pahalı bi de burdan bi arkadaş da dedi seni deney gibi kullanmak isterler araştır die . aynen benim de kafam karıştıCok gecmis olsun Allah sabir versin maddi manevi guc versin sana insallah. Dediin durumu hic duymadim ama bir arkadasim yeni olumlu haber aldi. İkinci denemeseydi o da amasyadan gelip gidiyordu esinde genetik hasar vardi kendinde de polikistik over. Pgt yaptirdi bu denemesinde transfer edilecek emriyo oyle secildi. Ama dedigin gibi senden emriyoya hucre transferi gibi bir seyi hic duymadim. Dundu sanirim haberlerde izledim kadindan kaynakli problemlerde dogurganlik asisi diye bir yontemden bahsettiler. Ankarada timur gurgan yapiyormus bi arastir istersen. Ankarada ve istanbulda cok iyi doktorlar var onlarla en azindan bi gorus dedigin yontem ne kadar guvenilir ve senin icin care olacak mi gorus. Ben de oyle cok yeni bir yontem diye ankarada bi merkezde tedavi oncesi miyom icin rf diye bisey yaptirdim tamamen hikayeymis mesela ve bir yilima mal oldu maddi olarakda bosa giden bir suru para. Allah yardimcin olsun
Zekai tahirin telefonunu internetten bulabilirsin. doktorlarin isimleri : nafiye yilmaz, yaprak ustun, huseyin yesilyurt. Santralden baglatirsin ama dedigim gibi gelip yuzyuze sonuclarini gostererek gorusmeni tavsiye ederimSaol canım amin... evet benim gibi olan birileri yok. benim bu deneme de doktorum %80 demişti pgt ile şansım ama embryolar böle geldi ve tranfer bile etmiycekti bütün herşey boşa gitmişti bizim ısrarlarımızla transfer etti ama maalesef ... evet canım ben de duydum doğurganlık aşısı die tekrar tedavi yaparsak kesin söylicem onu doktora.. ankaradaki doktorla eşim görüştü volkan baltacı die bizim embryoları o incelemiş yüksek görüyorum sansınızı demiş ama tabi kesin die bişey yok bi de çok pahalı bi de burdan bi arkadaş da dedi seni deney gibi kullanmak isterler araştır die . aynen benim de kafam karıştısenin de dediğin gibi çok araştırmamız lazım canım.. başa gelen çekilir napalım..çok zor ama bi de canım bu söyledin doktorların numarası var mı acaba ya da soy isimlerini bulabilir misin ? Senın de Allahım bebegini kucagına sağ sağlim aldırsın canım az kalmış sanırım.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?