Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

tamam bak ne güzel umudunda yokmuş bu tarafından bak olurmu bidahakine olur inş, sıkma tatlı canını...sorun neydi canım sizin ?
merhaba arkadaşım bizim sorunumuz benim yumurta rezerv azlığı iki yumurta oluştu 1 tane toplandı transfer edildi doktor şimdi dhea verdi bunun yanına sıra q enzim q 10 alıcam ve beslenme desteği çabalar çabalarrrr Rabbim hepimizin yolunu açık etsin

anladım canım çok geçmiş olsun bu işler kısmet işi zamanı var demekki .. sizin ultrasonra kaç folükül görüyor adetliyken bakıldığında ?

Merhaba arkadaşlar dhea içerken incir kürü yapmanın bir sakıncası olurmu ya da yapan varmı ?
canım ben geçen ay incir kürü yaptım adetim gelmedi yani en son adet tarihimden itibaren 45. günümdü hala adet gelmeyince söktürücü içtim.. ama bence faydası var incir kürünün benim neden öyle oldu anlayamadım..yinede yapmayı düşünüyorum bakalım ama öncesinde arı sütü polen bal karışı kullanacam..

ibrahim saraçoğluna mail attım bizim durumumuzdakilere 043-AMH.Alchemilla vulgaris Yayla balı Polen bu ürünü tavsiye ediyorlar siz ne düşünüyorsunuz

ben dün markette bir kavanozda ari sütü bal polen gördüm 60 tl idi dün alamadım .. ama en yakın zamanda alıp kullanacam ..buarada omega Q10 kullanıyorum , biesteronuda dr.um mutlaka iç dedi fshı düşürüyor bu dedi..bu senin sölediğin de iyidir bence ama nerden alabilirz heryerde varmı ki bu ?[/

ibrahim saraçoğluna mail attım bizim durumumuzdakilere 043-AMH.Alchemilla vulgaris Yayla balı Polen bu ürünü tavsiye ediyorlar siz ne düşünüyorsunuz
ben dün markette bir kavanozda ari sütü bal polen gördüm 60 tl idi dün alamadım .. ama en yakın zamanda alıp kullanacam ..buarada omega Q10 kullanıyorum , biesteronuda dr.um mutlaka iç dedi fshı düşürüyor bu dedi..bu senin sölediğin de iyidir bence ama nerden alabilirz heryerde varmı ki bu ?[/

canım bişey sölicem benim amh 0,1 .. prof adetliyken muayene etti beni 5 folükül var dedi.. ama senin amh daha güzel anlamadığım şey nasıl 2 tane folükül varmış??

iki tane gözüktü arkadaşım büyüdüler ama opu da 1 tane yumurta alındı onuda çok anlamış değilim
canım bişey sölicem benim amh 0,1 .. prof adetliyken muayene etti beni 5 folükül var dedi.. ama senin amh daha güzel anlamadığım şey nasıl 2 tane folükül varmış??

saraçoğlunun sitesinde var ben mail attım dönüş yaptılar hemen

bencede etkili bi ilaç neden dersen eğer, prof hocam kolay kolay ilaç vermeyen çok akıllı bi adam.. birde ben 1 yıl önce kullandım ilaç kullanırken değil ama bittikten sonraydı fshım 4 olmuştu

Ben de adanadayim arkadaşım. 2 Şişli memorial negatifim var.2.si bugün belli oldu

Bi daha taa oralara gidemiycem,olacağı varsa burada olsun artık,, Allah ol demedikce zaten olmayacak diyorum..
Sana sorum,bahsettiğin prof kim? Başka denemenyada araştırmanın olduysa adanadan bilgi verebilirmisın bana?

canım öncelikle moral bozukluğunu anlayabiliyorum ama tüp bebek işi şans işi.. birini tanıyorum sorunları yok, embriyoları oldu ama tutmadı.. hemde 2 kez bunun gibi çok örnek var... demem o ki olacağı varsa senin de dediğin gibi burada da(adanada) iyi bir profla neden olmasın olur tabi ama MOralini bozma.. hiiiç canını sıkma benim ilk deneyimim olacak ama maşallah master yaptık bu konuda :) araştıra araştıra ... ama hala yeni bir bilgi öğreniyoruz.. ben rapor çıkarıyorum balcalıda prof. İbrahim hoca var zaten herzaman o ilgileniyor .. inan kısmette varsa iyi bir doktorla olur diyorum yoksa başkentte bi doktor önerdiler ama devlet herzaman daha sağlamdır dedim bu konularda..sizin problem nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…