- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
adana başkentte esra kılıçdaroğlu bulgan isminde prof varmış çok iyi diyorlar.araştırabilirsinizBen de adanadayim arkadaşım. 2 Şişli memorial negatifim var.2.si bugün belli oldu
Bi daha taa oralara gidemiycem,olacağı varsa burada olsun artık,, Allah ol demedikce zaten olmayacak diyorum..
Sana sorum,bahsettiğin prof kim? Başka denemenyada araştırmanın olduysa adanadan bilgi verebilirmisın bana?
ne güzel Rabbim bize de nasip eylesin.tüp bebekle uğraşan birinin hamile haberini almak beni de çok mutlu ediyor.birbirimizin halinden anlayabiliyoruz...Bugün yıllardır bebek için defalarca tüp bebek yaptıran arkadaşım mutlu sona ulastiginin haberini aldım, o kadar mutluyum ki içim içime sığmıyor sanki ben hamileymisim gibi sevindim sevincimi ve umudumu paylaşmak istedim, rabbim herkesin yüzünü guldursun inşallah
tatlım test günüm pazar gününe denk geliyo ama c.tesi yapmayı düşünüyorum. güzel haberler vermeyi çok istiyorum ama test günü yaklaştıkça beni korku saldı
günaydın canm inşallaahhh güzel haberler alırsın benim içime iyi şeyler doğdu yazmayı unutmaa...buarada sorunun neydi anlatabilirmisin ?tatlım test günüm pazar gününe denk geliyo ama c.tesi yapmayı düşünüyorum. güzel haberler vermeyi çok istiyorum ama test günü yaklaştıkça beni korku saldı
Hiç korkma hayatım güzel düşün güzel olsun herşey, ben inanıyorum bu sefer olacak allahın izniyletatlım test günüm pazar gününe denk geliyo ama c.tesi yapmayı düşünüyorum. güzel haberler vermeyi çok istiyorum ama test günü yaklaştıkça beni korku saldı
inşallah tatlım inşallah içine doğan şey doğrudur..günaydın canm inşallaahhh güzel haberler alırsın benim içime iyi şeyler doğdu yazmayı unutmaa...buarada sorunun neydi anlatabilirmisin ?
inşallah inşallah tatlım inşallah arka arkaya hepimizin güzel haberlerini alırız. bu topikteki herkes zor hasta grubu bizim olumlu sonuç almamız biçok kişiye umut olacak inşallah olurHiç korkma hayatım güzel düşün güzel olsun herşey, ben inanıyorum bu sefer olacak allahın izniyle
inşallah canım hayırlısıysa olsun.. tabi okumak isterim canım bugün içersindemi okumam gerekli ?inşallah tatlım inşallah içine doğan şey doğrudur..benim rezervim az canım amh 0.13. ama fsh normal çıktığı için oluşan yumurtalarım kaliteli oluyo çok şükür. tabi çok zor oluyo ama olunca da iyi oluyo. bir tane tüp bebek yaptım geçtiğimiz mart ayında negatifti sonuç. bu ay iki yumurtam büyüdü ikisi de döllendi doktor ikisini de transfer etti test günüm yaklaştı inşallah güzel haberler veririm size de umut olurum inşallah.. bi de 10. tane fatiha okutuyorum canım okumak istermisin ?
cuma gününe kadar tatlım kaç tane okuyabileceksen söyle sayı alıyorum çünküinşallah canım hayırlısıysa olsun.. tabi okumak isterim canım bugün içersindemi okumam gerekli ?
ben okuyabildiğim kadar okuyayım canım not alırım ben.. kaç tane okuduğumu sölerim sana olurmu? mesela yarın sana yazarım.cuma gününe kadar tatlım kaç tane okuyabileceksen söyle sayı alıyorum çünkü
tamam tatlım Allah razı olsunben okuyabildiğim kadar okuyayım canım not alırım ben.. kaç tane okuduğumu sölerim sana olurmu? mesela yarın sana yazarım.
rica ederim canım sendende razı olsun..tamam tatlım Allah razı olsun
canımcığım benimde amh 3 sene önce 0.16 şimdi ne durumda kimbilir şanslısın fsh yüksek değil benim fsh yüksek 60 görmüştüm en son 1 sene önce.. Allahın izniyle hamiş kalıcan canım takipteyim senii bende fatiha bende okuyayım canım sayı yazarım akşama..inşallah tatlım inşallah içine doğan şey doğrudur..benim rezervim az canım amh 0.13. ama fsh normal çıktığı için oluşan yumurtalarım kaliteli oluyo çok şükür. tabi çok zor oluyo ama olunca da iyi oluyo. bir tane tüp bebek yaptım geçtiğimiz mart ayında negatifti sonuç. bu ay iki yumurtam büyüdü ikisi de döllendi doktor ikisini de transfer etti test günüm yaklaştı inşallah güzel haberler veririm size de umut olurum inşallah.. bi de 10. tane fatiha okutuyorum canım okumak istermisin ?
tamam tatlım sağol Allah razı olsuncanımcığım benimde amh 3 sene önce 0.16 şimdi ne durumda kimbilir şanslısın fsh yüksek değil benim fsh yüksek 60 görmüştüm en son 1 sene önce.. Allahın izniyle hamiş kalıcan canım takipteyim senii bende fatiha bende okuyayım canım sayı yazarım akşama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?