Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

adana başkentte esra kılıçdaroğlu bulgan isminde prof varmış çok iyi diyorlar.araştırabilirsiniz

Bugün yıllardır bebek için defalarca tüp bebek yaptıran arkadaşım mutlu sona ulastiginin haberini aldım, o kadar mutluyum ki içim içime sığmıyor sanki ben hamileymisim gibi sevindim sevincimi ve umudumu paylaşmak istedim, rabbim herkesin yüzünü guldursun inşallah

her alp meg diğer topikte yazisiyorduk..bende adanadayim..ve kisla baskentte tedavi görüyorum. .birde orayı arastir derimm. ben ilk denemeli balcalida yaptırmıştı negatif di..ikinciyi baskentte esra hoca ve tayfun hoca yaptı çok şükür bir kizim oldu..3.denememide orda yaptım..transfer sonrası beklemedeyim ışte..dr.umda tayfun bey
..bilgin olsun bir arastir

ne güzel Rabbim bize de nasip eylesin.tüp bebekle uğraşan birinin hamile haberini almak beni de çok mutlu ediyor.birbirimizin halinden anlayabiliyoruz...

tatlım test günüm pazar gününe denk geliyo ama c.tesi yapmayı düşünüyorum. güzel haberler vermeyi çok istiyorum ama test günü yaklaştıkça beni korku saldı
günaydın canm inşallaahhh güzel haberler alırsın benim içime iyi şeyler doğdu yazmayı unutmaa...buarada sorunun neydi anlatabilirmisin ?

günaydın canm inşallaahhh güzel haberler alırsın benim içime iyi şeyler doğdu yazmayı unutmaa...buarada sorunun neydi anlatabilirmisin ?
inşallah tatlım inşallah içine doğan şey doğrudur.. benim rezervim az canım amh 0.13. ama fsh normal çıktığı için oluşan yumurtalarım kaliteli oluyo çok şükür. tabi çok zor oluyo ama olunca da iyi oluyo. bir tane tüp bebek yaptım geçtiğimiz mart ayında negatifti sonuç. bu ay iki yumurtam büyüdü ikisi de döllendi doktor ikisini de transfer etti test günüm yaklaştı inşallah güzel haberler veririm size de umut olurum inşallah.. bi de 10. tane fatiha okutuyorum canım okumak istermisin ?

Hiç korkma hayatım güzel düşün güzel olsun herşey, ben inanıyorum bu sefer olacak allahın izniyle
inşallah inşallah tatlım inşallah arka arkaya hepimizin güzel haberlerini alırız. bu topikteki herkes zor hasta grubu bizim olumlu sonuç almamız biçok kişiye umut olacak inşallah olur

kızlar fatiha dağıtıyorum okuyabilecek olan var mı 10 tane okumanız bile yeterli teşekkür ederim şimdiden

inşallah canım hayırlısıysa olsun.. tabi okumak isterim canım bugün içersindemi okumam gerekli ?

canımcığım benimde amh 3 sene önce 0.16 şimdi ne durumda kimbilir şanslısın fsh yüksek değil benim fsh yüksek 60 görmüştüm en son 1 sene önce.. Allahın izniyle hamiş kalıcan canım takipteyim senii bende fatiha bende okuyayım canım sayı yazarım akşama..

tamam tatlım sağol Allah razı olsun inşallah fsh düşer kaliteli yumoşların olur innnnşallaahhh

kızlar bayadır sizleri takip ediyorum kendiliğinden dış gebelik geçirdim iki defa da denedim ama olmadı dondurulmuş iki embriyom var onları deneyeceğim olmazsa gülneva sen bahçeci de misin bende sizden bilgi almak istiyorum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…