dualarımız seninle tatlım Rabbim yardımcın olsun senin için bir fatiha bir ayetel kürsi okuyorum vaktim olsaydı meryem suresi de okurdum olursa okurum tatlımsevdakuşum inşaallah tutar dua ediyorum hepinize sizde ne olur bana dua edin :)
Daha demin doktordan geldim bakalım hayırlısı adetle başlanacak üçüncü gün dondurulmuş iki tane rabbim can versin bende sana okuyayım fatiha ayetel kürsi ayetel kürsi hatmi var 313 defa çalışıyorum birde önümüzdeki hafta aöf sınavları var kız kardeşim kuran kursu hocası cuma sohbetlerinde dua ettireceğim hepimize :)dualarımız seninle tatlım Rabbim yardımcın olsun senin için bir fatiha bir ayetel kürsi okuyorum vaktim olsaydı meryem suresi de okurdum olursa okurum tatlım
canım benim,,, 30 tane fatiha okudum ellerimi açtım senin için, hayırlısını dileyip allaha yalvardım ... Allah sana inşallah hayırlı evlat nasip eder , tez tazamanda hayırlı haberler alırsın inşallah...inşallah tatlım inşallah içine doğan şey doğrudur..benim rezervim az canım amh 0.13. ama fsh normal çıktığı için oluşan yumurtalarım kaliteli oluyo çok şükür. tabi çok zor oluyo ama olunca da iyi oluyo. bir tane tüp bebek yaptım geçtiğimiz mart ayında negatifti sonuç. bu ay iki yumurtam büyüdü ikisi de döllendi doktor ikisini de transfer etti test günüm yaklaştı inşallah güzel haberler veririm size de umut olurum inşallah.. bi de 10. tane fatiha okutuyorum canım okumak istermisin ?
canım bu arada senin için daha okicam dua... sen oraya 30 yazarsın ama daha da okicam ...kızlar fatiha dağıtıyorum okuyabilecek olan var mı 10 tane okumanız bile yeterli teşekkür ederim şimdiden
allah razı olsun tatlım benim çoook sağolcanım bu arada senin için daha okicam dua... sen oraya 30 yazarsın ama daha da okicam ...
rica ederim canım ..allah razı olsun tatlım benim çoook sağol
Canım 30 tane de ben aldım bu gece okuycam allah kabul etsinkızlar fatiha dağıtıyorum okuyabilecek olan var mı 10 tane okumanız bile yeterli teşekkür ederim şimdiden
Ne güzel canım allah kucağında göstersin inşallah böyle güzel şeyler okuyunca moralimiz yerine geliyor, sağlıklı bi hamilelik diliyorum sana allaha emanet olunKızlar buraya yazayım dedim belki sizlere umut olur diye benimde amh 0.23 tu fsh yüksekti kasımda tup bebek yaptırdım negatif oldu ama Aralık ayında kendiliğinden hamile kaldım Rabbime şükürler olsun.
Allah razı olsun tatlımCanım 30 tane de ben aldım bu gece okuycam allah kabul etsin
Okudum bile canım benimm allah kabul etsin allah senden de razı olsunAllah razı olsun tatlım
allah razı olsun tatlım benim canım bende okucam Allahım seni müjdelendirsin in
Canım bende okucam.. Allahım güzel haberlerle mijdelendirsin seni inşallah..Allah razı olsun tatlım
Canim sevgili yegenim ada hanim 2 yaşında kendileri oyun oynarken Telefonumu vileda nin içine attı
Canim bende okurum seve seve tüm kalbimlekızlar fatiha dağıtıyorum okuyabilecek olan var mı 10 tane okumanız bile yeterli teşekkür ederim şimdiden
Canim bende okurum seve seve tüm kalbimlekızlar fatiha dağıtıyorum okuyabilecek olan var mı 10 tane okumanız bile yeterli teşekkür ederim şimdiden
Ay canım hyirli oldu sağlıkla kucağına al inşallah ne güzel haberlerKızlar buraya yazayım dedim belki sizlere umut olur diye benimde amh 0.23 tu fsh yüksekti kasımda tup bebek yaptırdım negatif oldu ama Aralık ayında kendiliğinden hamile kaldım Rabbime şükürler olsun.
Kocaman öpüyorum yaramaziCanim sevgili yegenim ada hanim 2 yaşında kendileri oyun oynarken Telefonumu vileda nin içine attıneyseki ugrasilar sonucu telefon hayata döndü. Bir süre giremedim bende sizleri özledim ne var ne yok yeni gelişmeler neler bakem
Çok inanıyorum hatta diyim sana 247 çıkacak kan sonucun içime doğuyortatlım test günüm pazar gününe denk geliyo ama c.tesi yapmayı düşünüyorum. güzel haberler vermeyi çok istiyorum ama test günü yaklaştıkça beni korku saldı
Bunlari biliyorum kuzum sevdakusum güzel haber alacak. Senin transferin süper geçecek. Allahım arkadaşının mutluluğunu bizlere de yaşatsin insallahhhhh ada da sizleri öpüyor :))Kocaman öpüyorum yaramaziValla bizde bi gelişme yok sevdayi bekliyoruz güzel haberler için ben de transfer yaptırmaya karar verdim, hazırlık asamasindayim doğum kontrol hapı kullanıyorum kismetse önümüzdeki adette belli olucak ne zaman yapacağı, bi arkadaşımdan güzel haberler aldım yıllardır tüp bebek mücadelesi sonuç verdi şimdi hamile benden bu kadar
Kuzumm maşallah subhanallah allah şansını bahtini açık etsin, kendi gibi güzel bi omur nasip etsin, allahım bizlere de yaşatsin evlat sevgisini, anne olmayı inşallahBunlari biliyorum kuzum sevdakusum güzel haber alacak. Senin transferin süper geçecek. Allahım arkadaşının mutluluğunu bizlere de yaşatsin insallahhhhh ada da sizleri öpüyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?