Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

sevdakuşum inşaallah tutar dua ediyorum hepinize sizde ne olur bana dua edin :)
dualarımız seninle tatlım Rabbim yardımcın olsun senin için bir fatiha bir ayetel kürsi okuyorum vaktim olsaydı meryem suresi de okurdum olursa okurum tatlım

dualarımız seninle tatlım Rabbim yardımcın olsun senin için bir fatiha bir ayetel kürsi okuyorum vaktim olsaydı meryem suresi de okurdum olursa okurum tatlım
Daha demin doktordan geldim bakalım hayırlısı adetle başlanacak üçüncü gün dondurulmuş iki tane rabbim can versin bende sana okuyayım fatiha ayetel kürsi ayetel kürsi hatmi var 313 defa çalışıyorum birde önümüzdeki hafta aöf sınavları var kız kardeşim kuran kursu hocası cuma sohbetlerinde dua ettireceğim hepimize :)

canım benim,,, 30 tane fatiha okudum ellerimi açtım senin için, hayırlısını dileyip allaha yalvardım ... Allah sana inşallah hayırlı evlat nasip eder , tez tazamanda hayırlı haberler alırsın inşallah...

Kızlar buraya yazayım dedim belki sizlere umut olur diye benimde amh 0.23 tu fsh yüksekti kasımda tup bebek yaptırdım negatif oldu ama Aralık ayında kendiliğinden hamile kaldım Rabbime şükürler olsun.
Ne güzel canım allah kucağında göstersin inşallah böyle güzel şeyler okuyunca moralimiz yerine geliyor, sağlıklı bi hamilelik diliyorum sana allaha emanet olun

D devrim82 canım seni de merak ettim herşey yolundadır inşallah haberdar et bizleri arada ses ver özledim valla
Canim sevgili yegenim ada hanim 2 yaşında kendileri oyun oynarken Telefonumu vileda nin içine attı neyseki ugrasilar sonucu telefon hayata döndü. Bir süre giremedim bende sizleri özledim ne var ne yok yeni gelişmeler neler bakem

kızlar fatiha dağıtıyorum okuyabilecek olan var mı 10 tane okumanız bile yeterli teşekkür ederim şimdiden
Canim bende okurum seve seve tüm kalbimle
Kızlar buraya yazayım dedim belki sizlere umut olur diye benimde amh 0.23 tu fsh yüksekti kasımda tup bebek yaptırdım negatif oldu ama Aralık ayında kendiliğinden hamile kaldım Rabbime şükürler olsun.
Ay canım hyirli oldu sağlıkla kucağına al inşallah ne güzel haberler

Kocaman öpüyorum yaramazi Valla bizde bi gelişme yok sevdayi bekliyoruz güzel haberler için ben de transfer yaptırmaya karar verdim, hazırlık asamasindayim doğum kontrol hapı kullanıyorum kismetse önümüzdeki adette belli olucak ne zaman yapacağı, bi arkadaşımdan güzel haberler aldım yıllardır tüp bebek mücadelesi sonuç verdi şimdi hamile benden bu kadar

Bunlari biliyorum kuzum sevdakusum güzel haber alacak. Senin transferin süper geçecek. Allahım arkadaşının mutluluğunu bizlere de yaşatsin insallahhhhh ada da sizleri öpüyor :))

Eklentiler

• IMG_20150920_121145.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 29
Bunlari biliyorum kuzum sevdakusum güzel haber alacak. Senin transferin süper geçecek. Allahım arkadaşının mutluluğunu bizlere de yaşatsin insallahhhhh ada da sizleri öpüyor :))
Kuzumm maşallah subhanallah allah şansını bahtini açık etsin, kendi gibi güzel bi omur nasip etsin, allahım bizlere de yaşatsin evlat sevgisini, anne olmayı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…