- Konu Sahibi Kar perisi
-
Çıktım şimdi doktordan yumurtlama olmuş tabi gebelik daha belli olmaz 10 gün sonra tekrar test yap dedi hersey yolunda dediAmin gerçekten düşünüyorum ve istiyorum bebek bazen de yaşım küçük olduğu için olmuyordur diyorum bilmiyorum ama her konuda tevekkül ediyorum verdiği binlerce nimet için yeterince şükredemiyorken beklettiği bi nimet için tevekkülümü ve inancımı kaybetmiyorum inşallah bi gün ben de anne olabilirim allah isteyen dileyen herkese nasip etsin
Aaa inşallah bebiş olur hamile haberini alırız çok sevindim inşallah muradına erersinÇıktım şimdi doktordan yumurtlama olmuş tabi gebelik daha belli olmaz 10 gün sonra tekrar test yap dedi hersey yolunda dedi
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah en kısa sürede alırız bebiş haberini isteyen herkesin yumurtaların karşımdan büyümüş ama çatlamamiş mı kı
Ayy yaa inşallah hamile kalırsın senin de bebiş haberini alırızAmin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinyumurtaları çatlatacak mısınız dedim gerek yok çatlamak üzere zaten gün aşırı birlikte olun dedi
Amin canım inşallahAmin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinyumurtaları çatlatacak mısınız dedim gerek yok çatlamak üzere zaten gün aşırı birlikte olun dedi
Amin inşallahAaa inşallah bebiş olur hamile haberini alırız çok sevindim inşallah muradına erersin
Yumurta tembelliğiyle pko aynı şey miBana da yumurtalık tembelliği var demişti doktor 4 ay klomen kullandım sonuç alamadık sonra Arı sütü bal polen karışımı denedik başka bi doktora gittiğimde 2 tane yumurtam gelişmişti hem de ilaç kullanmadan ve sen de tembellik yok dedi bana doktor ama ben inanıyorum ki arı sütü bal polen iyi geldi tabi hala hamile kalamadım
Aminn cnm bende de pko var 19 yaşındayım bende erken diye mi olmuyor acaba yaYumurtalık tembelliğim var ve hamile kalamıyorum ben de canımdan bi parça olsun istiyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
En son 4 ay önce tartıldım 88 olmuştumAmin canım inşallahkaç kilosun canım çünkü ilk gittiğim doktor kilolu değilsin yoksa önce zayıflaman gerekecekti demişti yani kilo önemli bi etken
Ne kadarlık evlisin canım ben 2 yıl oldu evleneli 15 aydır istiyoruz bebekAminn cnm bende de pko var 19 yaşındayım bende erken diye mi olmuyor acaba ya
Tam olarak bilmiyorum polikistik çoklu kist mi demekti acaba yanlış yorum yapmak istemiyorumYumurta tembelliğiyle pko aynı şey mi
Benim değil hemen hemen 2 sene olacakNe kadarlık evlisin canım ben 2 yıl oldu evleneli 15 aydır istiyoruz bebek
Evet yumurtalar da olan ufak ufak iyi huylu bir sürü kist yumurtalarımın gelişmesini de önlüyor o yüzden sorudumTam olarak bilmiyorum polikistik çoklu kist mi demekti acaba yanlış yorum yapmak istemiyorum
Hayır canım sadece ilaç kullandım o da cyclo başka ilaç kullanmadım sadece alttan ultrasona girdim şuan kilo vermek için endokrinoloji ye gidicem insülin direnci ölçtürmek için tek odaklı düşünmüşüm hep başka bi sıkıntı var olabilir mi sence sende de vitamin eksikliği falan gibiBenim değil hemen hemen 2 sene olacakhsg çektirdin mi
Hmmm ilk olarak ozaman o kistlerin yok olması gerekiyor ozamanEvet yumurtalar da olan ufak ufak iyi huylu bir sürü kist yumurtalarımın gelişmesini de önlüyor o yüzden sorudum
Benim de kilo vermemHmmm ilk olarak ozaman o kistlerin yok olması gerekiyor ozaman
Değil diye biliyorum canım farkını da çok bilmiyorum ama pko galiba birden fazla kist oluyor yumurtalık tembelliği ise yumurtanın döllenebilecek büyüklüğe ulaşamaması diye biliyorum yumurtanın döllenebilmesi için de n az 18mm olması gerekiyor diye biliyorum canımYumurta tembelliğiyle pko aynı şey mi
Hmm biraz fazla evet canım verebilsen çok iyi olurdu ama inşallah tez zamanda bebeğin olur kuzumEn son 4 ay önce tartıldım 88 olmuştum
4 yıldır zayıflamak için elimden gelenin fazlasını yaptım 70 kiloda başlamıştımgit gide daha çok aldım
Sanırım insülin direnci yüzünden veremiyorum 4 yıl uğraştım ama uğraştıkça daha çok alıyorum aç karnına ölçüm şekerimi 120 çıktı 120 olmaması gerekirdiHmm biraz fazla evet canım verebilsen çok iyi olurdu ama inşallah tez zamanda bebeğin olur kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?