- 3 Eylül 2019
- 537
- 519
- 18
- Konu Sahibi Kar perisi
-
Yok canım bende testler fln hepsi normal çıktı eşimde dedi bir sorun yok sağ tüpüm kapalı pko var adetim düzensiz bu ay femara kullandım ama hiç yumurta gelişmedi iptal etti doktor kilom fln da normal sadece şuan folik asit kullanıyorumHayır canım sadece ilaç kullandım o da cyclo başka ilaç kullanmadım sadece alttan ultrasona girdim şuan kilo vermek için endokrinoloji ye gidicem insülin direnci ölçtürmek için tek odaklı düşünmüşüm hep başka bi sıkıntı var olabilir mi sence sende de vitamin eksikliği falan gibi
Doktor 2 tip tedavisi var dedi biri adeti düzene sokmak kistleri yok etmek 2.si hamileliğe yönelik tedavi Bende hamile kalmak istiyorum diyince yumurta takibine başladı ama hiç gelişmedi yumurtaHmmm ilk olarak ozaman o kistlerin yok olması gerekiyor ozaman
Ya evet ben yumurta takibi yaptırdım ama hiç gelişmedi yumurta en fazla 14mm olup tekrar küçüldüler o yüzden iptal etti doktor femara kullandım şuan adet olmayı bekliyorum o da düzensiz ZatenDeğil diye biliyorum canım farkını da çok bilmiyorum ama pko galiba birden fazla kist oluyor yumurtalık tembelliği ise yumurtanın döllenebilecek büyüklüğe ulaşamaması diye biliyorum yumurtanın döllenebilmesi için de n az 18mm olması gerekiyor diye biliyorum canım
Hsg filmini denediniz mi çoğu doktorlar enbaşta her tedaviden önce bunu istiyorlarYumurtalık tembelliğim var ve hamile kalamıyorum ben de canımdan bi parça olsun istiyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayır yaptırmadım istemedi doktor hiçHsg filmini denediniz mi çoğu doktorlar enbaşta her tedaviden önce bunu istiyorlar
Hayır yaptırmadım istemedi doktor hiç
[/QUOTEtüpl
tüplerde herhangi bi tıkanıklık var mı rahimde şekil bozukluğu ya da herhangi bir şey var mı ona bakıyorlar bn gidip klomen istediğimde tedaviden önce bunları bilmemiz lazım yoksa boşa bir sürü ilaç kullanmış olursun dediHayır yaptırmadım istemedi doktor hiç
Fsh, Lh, prolaktine baktırdın mı canım . Prolaktinin yüksekse de yumurtan gelişmez diye biliyorumYa evet ben yumurta takibi yaptırdım ama hiç gelişmedi yumurta en fazla 14mm olup tekrar küçüldüler o yüzden iptal etti doktor femara kullandım şuan adet olmayı bekliyorum o da düzensiz Zaten
Evet onlara baktılar dediğin gibi prolaktinim yüksekFsh, Lh, prolaktine baktırdın mı canım . Prolaktinin yüksekse de yumurtan gelişmez diye biliyorum
Çekerler eğer biraz ağrıya dayanabilirim diyorsan araştırma hastanelerinden sıra al bekle çektir mutlaka. Özel hastanelerde pahalı biraz özelde çektirirsen çektirmişken anestezili çektir tabi ilk önce doktoruna danışBen istesem çekerler mi Hsg filmini
Sanırım ağrılı bayaÇekerler eğer biraz ağrıya dayanabilirim diyorsan araştırma hastanelerinden sıra al bekle çektir mutlaka. Özel hastanelerde pahalı biraz özelde çektirirsen çektirmişken anestezili çektir tabi ilk önce doktoruna danış
Anladım canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın herşey yolunda giderYok canım bende testler fln hepsi normal çıktı eşimde dedi bir sorun yok sağ tüpüm kapalı pko var adetim düzensiz bu ay femara kullandım ama hiç yumurta gelişmedi iptal etti doktor kilom fln da normal sadece şuan folik asit kullanıyorum
Evet prolaktin 21 olması gerekirken 23tü ilaç içtim normale indi diğer testler normal çıktı fsh flnFsh, Lh, prolaktine baktırdın mı canım . Prolaktinin yüksekse de yumurtan gelişmez diye biliyorum
Cnm bndede yumurta tembelliği vardı ama suan hamileyim .olur inşallah ama doktora git mutlaka klomen iğne vs kullanYumurtalık tembelliğim var ve hamile kalamıyorum ben de canımdan bi parça olsun istiyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amiinn inşallah sendeAnladım canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın herşey yolunda gider
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah doktor cyclo dan başka ilaç yazmıyor acaba istesem yazar mı klomenCnm bndede yumurta tembelliği vardı ama suan hamileyim .olur inşallah ama doktora git mutlaka klomen iğne vs kullan
Prolaktin düşürücü çaylar falan iç canım yararı olurEvet onlara baktılar dediğin gibi prolaktinim yüksek
Eeee iyi o zaman canım bide stres yapma sana diyorum ama zor biliyorum bi stresten uzaklaşmak lazımEvet prolaktin 21 olması gerekirken 23tü ilaç içtim normale indi diğer testler normal çıktı fsh fln
Progesteron um da düşüktü acaba o ay yumurtlamadım mıProlaktin düşürücü çaylar falan iç canım yararı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?