Yumurtası az, amh düşük olanlar cevaplarsa çok sevinirim.
1. Kaç kere opu oldunuz?
2. Vitamin takviyesi aldınız mı?
3. Beslenmenizi nasıl yaptınız?
4. Kaç yumurta toplandı ve döllendi?
Lütfen beni aydınlatır mısınız.
Merhaba yaşınız kaç acaba? Benim de 0.02 amh yaş 33 iki denemedir yumurta çıkmıyor. Transfer aşamasına bile geçemedim.Merhaba canım benim Amh 0,05 ben 4.denemede çok şükür pozitifi gördüm darısı isteyenlere olsun inşallah
Hiç takviye almadım sadece folik asit içiyordum benim ilk üç tüp bebekte 4 yumurta hep toplandı 2 tane dölleniyordu ama ilk tüp bebekte 4 yumurtanın hiçbiri döllenmemişti
4.tüp bebekte 5 adet olgun yumurta toplandı 4 tanesi döllendi çok şükür üç tane blast oldu bir adet 5.günde durdu ve iki tane taze embriyo transferi oldum çok şükür ikisi de tuttu Elhamdulillahbir tane de donduruldu.
Allahtan ümit kesilmez ol der ve olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin
Merhaba yaşınız kaç acaba? Benim de 0.02 amh yaş 33 iki denemedir yumurta çıkmıyor. Transfer aşamasına bile geçemedim.
AminMerhaba canım benim Amh 0,05 ben 4.denemede çok şükür pozitifi gördüm darısı isteyenlere olsun inşallah
Hiç takviye almadım sadece folik asit içiyordum benim ilk üç tüp bebekte 4 yumurta hep toplandı 2 tane dölleniyordu ama ilk tüp bebekte 4 yumurtanın hiçbiri döllenmemişti
4.tüp bebekte 5 adet olgun yumurta toplandı 4 tanesi döllendi çok şükür üç tane blast oldu bir adet 5.günde durdu ve iki tane taze embriyo transferi oldum çok şükür ikisi de tuttu Elhamdulillahbir tane de donduruldu.
Allahtan ümit kesilmez ol der ve olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin
Amin
3. Tedaviye başladım. Amh 0.76. İlk 2 tedaviden dondurulmuş vs yok. Bana umut oldunuz. Yumurtam hep 1 tane çıkıyor. Sürekli vitamin araştırıyorum. Kafayı yiyecek gibiyim. Demek onlar olmadan da oluyor. Teşekkür ederim tek tek anlattığınız için.
Siz İstanbul’da misiniz hangi doktora tedavi oldunuz acaba? Ben şimdi biraz ara verdim maddi manevi mental yoruldum. Duşlarınız için çok teşekkür ederim. Siz de sağlıcakla kavuşun yavrularınıza inşallahBenim yaşım 37 bende her opuda 4 adet toplandı bu sefer 5 adet toplandı Allahım yüzünü güldürsün inşallah dilerim en kısa zamanda bebek müjdesiyle müjdelendirsin Aminumut hala var bence iyi bir ekiple yola devam edin inşallah Rabbim yardımcın olsun
Siz İstanbul’da misiniz hangi doktora tedavi oldunuz acaba? Ben şimdi biraz ara verdim maddi manevi mental yoruldum. Duşlarınız için çok teşekkür ederim. Siz de sağlıcakla kavuşun yavrularınıza inşallah
Igneli tedavi mi oldunuz son olarak onu sorayım sizi de sıkmak istemem.Amin inşallah
Ben Almanya’dayım tedavilerimi burada oldum canım
İstanbul’da Şişli Memorial da tedavi olan arkadaşlarımız vardı çok memnun kalmışlardı eğer oradaysan orayla da bir görüş istersen Allahım inşallah iyi bir ekipe denk getirsin inşallah
Igneli tedavi mi oldunuz son olarak onu sorayım sizi de sıkmak istemem.Bende hapla ilerledi doktor olmadı iki kere boş çıktı yumurtalar.
Amin çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinEstagfurullah canım benim eğer bir nebze olsun yardımım dokunursa ne mutlu bana
Ben hep iğne vurdum 300 doz ondan fazlasını vermiyoruz dediler birde doktorum doğal gebelik uyguladı çok ilaç yüklemedi ben pergoveris kullandım o bana gelmedi doktorum sonra tekrar hormon iğnemi değiştirdi çok şükür önce Allah’ın izniyle sonra doktorların eliyle pozitifi gördüm darısı başına olsun inşallah
Ya benim amh 1.77 ama doktor sadece 2 yumurta var diyor 1 tane de küçük varmış aklım hayalim almadı. Amh düşük de değil. Hep ultrasonlarda amh göre fazla bile yumurta sayardı doktor. Doktora soramadım ama sanırım yumurtalıklarım ilaçlara cevap vermedi. Ya da rezervim sandığımızdan da düşük. Siz taze transfer olmuşsunuz bana da taze transfer uygun gördü ama kafamda soru işaretleri varMerhaba canım benim Amh 0,05 ben 4.denemede çok şükür pozitifi gördüm darısı isteyenlere olsun inşallah
Ya benim amh 1.77 ama doktor sadece 2 yumurta var diyor 1 tane de küçük varmış aklım hayalim almadı. Amh düşük de değil. Hep ultrasonlarda amh göre fazla bile yumurta sayardı doktor. Doktora soramadım ama sanırım yumurtalıklarım ilaçlara cevap vermedi. Ya da rezervim sandığımızdan da düşük. Siz taze transfer olmuşsunuz bana da taze transfer uygun gördü ama kafamda soru işaretleri varsizce de mantıklı mı taze transfer olur da embriyo elde edebilirsek
Merhaba sizinle amh nerdeyse aynı benim yaşım da 39 bu ay başladık tüp bebeğe ama 3-4 yumurta oldu diye iptal ettik siz devam mı ediyorsunuz ?Ya benim amh 1.77 ama doktor sadece 2 yumurta var diyor 1 tane de küçük varmış aklım hayalim almadı. Amh düşük de değil. Hep ultrasonlarda amh göre fazla bile yumurta sayardı doktor. Doktora soramadım ama sanırım yumurtalıklarım ilaçlara cevap vermedi. Ya da rezervim sandığımızdan da düşük. Siz taze transfer olmuşsunuz bana da taze transfer uygun gördü ama kafamda soru işaretleri varsizce de mantıklı mı taze transfer olur da embriyo elde edebilirsek
Ay ne güzel taze transferle hamile kalmışsınızÜzmeyin kendinizi Allahım inşallah yüzünüzü güldürsün kucağınızı boş bırakmasın Amin
Benden fazla yumurta toplanmadığı için taze transferi uygun gördü zaten rahim kalınlığı Progesteron değeri hepsi çok iyiydi onun için bir sakınca görmedi çok şükür taze transferle hamile kaldım tabi her doktor bir değil kimisi uygun görmez birde vücudunuzda hazır olmalı inşallah hakkınızda hangisi hayırlısı ise o olsun
Amh değeriniz güzelmiş aslında en az 10 yumurta toplanması lazım acaba kullandığı ilaçlar mı size gelmiyor yada geç mi başlıyor tedaviye ben her daim reglin 2.günü hormon iğnelerine başladım benim doktorum için 3.gün geç demek tabi ki bebek için bir yumurta bir sperm yeterli ama fazla olsa insanın umudu oluyor inşallah bu sefer her şey umduğunuzdan daha güzel sağlıklı geçsin inşallah Amin
Ediyor valla doktor hiç anlamadım bir de taze transfer düşünüyorum dedi. Tıp fakültesinde tedavi görüyorum Prof işinin ehlidir dedim ama anlamadım da. Siz kaçıncı günü iptal etme kararı aldınız? Evet amh a göre çok az değil mi yumurtalar sizce de neden böyle oldu acaba bizimMerhaba sizinle amh nerdeyse aynı benim yaşım da 39 bu ay başladık tüp bebeğe ama 3-4 yumurta oldu diye iptal ettik siz devam mı ediyorsunuz ?
Ay ne güzel taze transferle hamile kalmışsınızya şöyle ki, ilaçlara yanıt vermedi muhtemelen yumurtalıklarım. Yani yoksa nasıl amh 1.77 gelsin:/ Malesef 4. Günü başlayabildik tedaviye. 3. Günü pazara denk geldi. Onun da etkisi vardır belki bilmiyorum. Yani şuan muhtmelen toplanabilirse 2 yumurta için opu olacağım. Gonalf 225 ve sonra 300 e çıktık bir de. Evet fazla olsa bir moralle girecektim opuya ama nasip kısmet artık.
Bu sabah iptal ettik birlikte buyumemis dedi biri 18 biri 13 biri 15 mm mı neymiş o yüzden şansın düşük olur sürekli toplama içinde maddi imkanım yok diye doger ay yapalım dedi . Gonal f ,450 de 4 kutu bitirdim 18500 onlara verdim gerçi ama bakalım . Catlama iğnesini ol dedi belki kendisi olur diye . İgneyide bir taane Zore buldum bir daha bulamam diye vurmak istemedim kendisi çatlamaz mı acabaEdiyor valla doktor hiç anlamadım bir de taze transfer düşünüyorum dedi. Tıp fakültesinde tedavi görüyorum Prof işinin ehlidir dedim ama anlamadım da. Siz kaçıncı günü iptal etme kararı aldınız? Evet amh a göre çok az değil mi yumurtalar sizce de neden böyle oldu acaba bizim
İnş canım benim sende sağlıkla kucağına al inşİnşallah bir mucize olsun sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah AminRabbim kucağını doldursun Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?