İnş canım benim sende sağlıkla kucağına al inş
İptal etmesi enteresan geldi. Boyutları küçük diyedir belki. Canım iğneyi ne zaman vur dediyse vur. Çatlamazsa kiste dönüşür diğer ay başlayamazsın tüp bebeğe. Sana ne zaman çatlatmaya vur dediyse vur mutlaka.Bu sabah iptal ettik birlikte buyumemis dedi biri 18 biri 13 biri 15 mm mı neymiş o yüzden şansın düşük olur sürekli toplama içinde maddi imkanım yok diye doger ay yapalım dedi . Gonal f ,450 de 4 kutu bitirdim 18500 onlara verdim gerçi ama bakalım . Catlama iğnesini ol dedi belki kendisi olur diye . İgneyide bir taane Zore buldum bir daha bulamam diye vurmak istemedim kendisi çatlamaz mı acaba
Doğru bunu hiç düşünmedim . Yarın sorayım doktora .İptal etmesi enteresan geldi. Boyutları küçük diyedir belki. Canım iğneyi ne zaman vur dediyse vur. Çatlamazsa kiste dönüşür diğer ay başlayamazsın tüp bebeğe. Sana ne zaman çatlatmaya vur dediyse vur mutlaka.
Merhaba. Benim de her seferinde yumurtalar büyüyor ama dejenere oluyor, daha toplanmadan ultrasonda dejenere olduğu görünüyor. Yine de bir umut topluyorlar ancak embriyo oluşturulacak kalitede yumurta değil deniyor. Sizde aynı şekilde mi sorun yaşıyorsunuz?Merhaba yaşınız kaç acaba? Benim de 0.02 amh yaş 33 iki denemedir yumurta çıkmıyor. Transfer aşamasına bile geçemedim.
Merhaba. Ultrasonda bakınca da bir şey demiyorlar. Boyutunu falan söyleyip çatlatma iğnesi başlatıyorlar. Toplama günü toplanıyor işte sonra klasik doktor geliyor boş çıktı diyor. Kısmet diyor. Bir şey anlamadım bende artık. Bir de ben düzenli Regl oluyorum bari bir tane çıkar diye düşünüyorum ama yok. Sizin de mi amh düşük?Merhaba. Benim de her seferinde yumurtalar büyüyor ama dejenere oluyor, daha toplanmadan ultrasonda dejenere olduğu görünüyor. Yine de bir umut topluyorlar ancak embriyo oluşturulacak kalitede yumurta değil deniyor. Sizde aynı şekilde mi sorun yaşıyorsunuz?
Ultrasondan görüldüğünü hiç bilmiyordum. Madem kötü toplamasalar ya bir sürü para her toplamaMerhaba. Benim de her seferinde yumurtalar büyüyor ama dejenere oluyor, daha toplanmadan ultrasonda dejenere olduğu görünüyor. Yine de bir umut topluyorlar ancak embriyo oluşturulacak kalitede yumurta değil deniyor. Sizde aynı şekilde mi sorun yaşıyorsunuz?
Ultrasonda petek görünümü var dedi doktor. Yani yumurta folikülünün simsiyah olması gerekirken ultrasonda sarımsı bir yapıya dönüyor alacalı gibi görünüyor. Tedaviye devam ediyoruz sonra düzelme oluyor onlar da topluyorlar bi umut. Şimdi yine şekilleri güzel görünmüyor ama devam ediyorum ilaçlara. Cuma günü toplama yapacaklar yine. Benim reglim çok çok düzensiz. AMH 1.33Merhaba. Ultrasonda bakınca da bir şey demiyorlar. Boyutunu falan söyleyip çatlatma iğnesi başlatıyorlar. Toplama günü toplanıyor işte sonra klasik doktor geliyor boş çıktı diyor. Kısmet diyor. Bir şey anlamadım bende artık. Bir de ben düzenli Regl oluyorum bari bir tane çıkar diye düşünüyorum ama yok. Sizin de mi amh düşük?
Aslında ultrasonda görünen şey folikülün yapısı. İçini göremiyorlar. Bu nedenle topluyorlar. Folikülün yapısı dejenere oluyor 2 keredir. Yine de ilaca devam ediyorum. Geçenkinde 18-16 mm 2 tane topladılar. İkisi de boş çıktı. Sonra doktorum toplama esnasında yeni oluşan yumurtalar gördüm dedi. Hiç ara vermeden ilaçlara tekrar başladım. Sabah OPU oldum akşam meriofert vurmaya başladım. Şimdi yine kontrole gittim 13mm’nin üzerine çıkınca dejenerasyon başlıyor foliküllerde. Ama ilaçlara devam ettim. Büyüdüler yumurtalar. 2 gün sonra toplayacaklar. Doktora “yine aynı sonuç mu olacak?” diye sorunca “toplayıp laboratuvara göndermeden içlerini bilemeyiz” dedi.Ultrasondan görüldüğünü hiç bilmiyordum. Madem kötü toplamasalar ya bir sürü para her toplama
Anladım sizin amh değeriniz çok güzelmiş. Benim çok çok düşük olduğu için araştırmalarıma göre benim gibilerde zaten boş çok çıkıyormuş. Doluyu bulmaya çalışıyorlar ama hala bulamadık biz.Aslında ultrasonda görünen şey folikülün yapısı. İçini göremiyorlar. Bu nedenle topluyorlar. Folikülün yapısı dejenere oluyor 2 keredir. Yine de ilaca devam ediyorum. Geçenkinde 18-16 mm 2 tane topladılar. İkisi de boş çıktı. Sonra doktorum toplama esnasında yeni oluşan yumurtalar gördüm dedi. Hiç ara vermeden ilaçlara tekrar başladım. Sabah OPU oldum akşam meriofert vurmaya başladım. Şimdi yine kontrole gittim 13mm’nin üzerine çıkınca dejenerasyon başlıyor foliküllerde. Ama ilaçlara devam ettim. Büyüdüler yumurtalar. 2 gün sonra toplayacaklar. Doktora “yine aynı sonuç mu olacak?” diye sorunca “toplayıp laboratuvara göndermeden içlerini bilemeyiz” dedi.
Çok üzücü ya. Hayırlısı olsun. Ben de aynı durumdayım. Allah yardımcımız olsun.3. Tedavimde cumartesi günü 1 yumurta toplandıbugün embriyolog aradı. Döllenmemiş. Sonlandı yani.
Umudunuzu kaybetmeyin. Çok zor biliyorum. Ben daha başındayım ama yumurta dejenere oldu diyince bile kendime gelemedim kaç gün. Ben zannediyordum ki hemen olacak. Şimdi yine dejenere oldu. Daha ikinci aşamaya bile geçemedim. İlk aşamanın yarısında kaldım. Embriyo oluşacak yumurtam bile yok. Bu da bizim imtihanımız belki. Yumurta kalitesi arttıracak şeyler arıyorum şimdi. PRP diye bir yöntem okudum bugün. Kadından alınan kanın rahim için faydalı şekilde geliştirilip anestezi ile rahme enjekte edilmesiymiş. Bunu deneyip güzel sonuçlar alanlar var. Benim 2 gün sonra 2. OPU var. Yumurtalar yine ultrasonda güzel görünmüyormuş. Eğer bunda da boş çıkarlarsa bu PRP yöntemini değerlendireceğim.3. Tedavimde cumartesi günü 1 yumurta toplandıbugün embriyolog aradı. Döllenmemiş. Sonlandı yani
Takviye olarak sadece folik asit kullanıyorum. Daha ilk denemem. Bu acemice oldu biraz. FSH çok yüksek benim 37’lere ulaştığı oluyor bazen. O yüzden adet düzensizliğim var ergenlikten beri. Çözümü de doğum kontrol hapı kullanmak. Bekarken sık sık olmasa da kullanıyordum arada, ama 2 yıldır kullanmıyorum. Eğer bu OPU’da da yumurtalar boş çıkarsa ara verip hem bir diyetisyen ile görüşeceğim hem de dahiliyede değerlerimi ölçtürüp takviye alacağım; demir, d vitamini, b12 vs.. En az bir 3 ay sonra tekrar başlamayı düşünüyorum tüp bebeğe, beslenmemi ve değerlerimi düzeltip. PRP diye bir yöntem varmış. Onu da deneyebilirim belki bir dahaki tüp bebek denememde. Allah’tan ümit kesilmez tek bir yumurtayla bile hamile kalan çok insan var bu platformda, inşallah size de bana da, burada bebek için çabalayıp bekleyen herkese de Allah’ın izniyle kolayından nasip olsunAnladım sizin amh değeriniz çok güzelmiş. Benim çok çok düşük olduğu için araştırmalarıma göre benim gibilerde zaten boş çok çıkıyormuş. Doluyu bulmaya çalışıyorlar ama hala bulamadık biz.
Takviye vs kullanıyor musunuz? Beslenme desteği vs. Bence zamanla toparlarsınız siz. Benim reglim düzenli gene bir işe yaramıyor.
Bazen diyorum senelerce boşa Regl olmuşum. Saati saatine olurdum. Afedersiniz gece yatmadan pedimi takardım sabah uyanınca Regl olacağım diye. O derece. Ama işte bir anlamı yokmuş.
Amin ben de iki sefer denedim şimdi ara verdim. Şu an diyetisyen desteği alıyorum. Koenzim q10 a başladım omega ve magnezyum kullanıyorum. Bir de dolu dolu içerikli bir kolajene başladım hem iç sağlığım hem dış için. Diyetisyen iki hafta sonra kan tahlili istedi. Tüp bebeğe başlarken yaptırmıştım ama vitaminlere tam bakılmamıştı. Onlara da baktıracağım. Beslenmeme elimden geldiğince dikkat ediyorum o şekilde. Eylül ayında yine deneyeceğim ben de.Takviye olarak sadece folik asit kullanıyorum. Daha ilk denemem. Bu acemice oldu biraz. FSH çok yüksek benim 37’lere ulaştığı oluyor bazen. O yüzden adet düzensizliğim var ergenlikten beri. Çözümü de doğum kontrol hapı kullanmak. Bekarken sık sık olmasa da kullanıyordum arada, ama 2 yıldır kullanmıyorum. Eğer bu OPU’da da yumurtalar boş çıkarsa ara verip hem bir diyetisyen ile görüşeceğim hem de dahiliyede değerlerimi ölçtürüp takviye alacağım; demir, d vitamini, b12 vs.. En az bir 3 ay sonra tekrar başlamayı düşünüyorum tüp bebeğe, beslenmemi ve değerlerimi düzeltip. PRP diye bir yöntem varmış. Onu da deneyebilirim belki bir dahaki tüp bebek denememde. Allah’tan ümit kesilmez tek bir yumurtayla bile hamile kalan çok insan var bu platformda, inşallah size de bana da, burada bebek için çabalayıp bekleyen herkese de Allah’ın izniyle kolayından nasip olsun
Prp ye benim doktorum inanmıyor.Takviye olarak sadece folik asit kullanıyorum. Daha ilk denemem. Bu acemice oldu biraz. FSH çok yüksek benim 37’lere ulaştığı oluyor bazen. O yüzden adet düzensizliğim var ergenlikten beri. Çözümü de doğum kontrol hapı kullanmak. Bekarken sık sık olmasa da kullanıyordum arada, ama 2 yıldır kullanmıyorum. Eğer bu OPU’da da yumurtalar boş çıkarsa ara verip hem bir diyetisyen ile görüşeceğim hem de dahiliyede değerlerimi ölçtürüp takviye alacağım; demir, d vitamini, b12 vs.. En az bir 3 ay sonra tekrar başlamayı düşünüyorum tüp bebeğe, beslenmemi ve değerlerimi düzeltip. PRP diye bir yöntem varmış. Onu da deneyebilirim belki bir dahaki tüp bebek denememde. Allah’tan ümit kesilmez tek bir yumurtayla bile hamile kalan çok insan var bu platformda, inşallah size de bana da, burada bebek için çabalayıp bekleyen herkese de Allah’ın izniyle kolayından nasip olsun
Bende 2. OPU sonrası sizin gibi planlama yaptım. Stres yönetimi için de belki yardım alırım. Onun da çok etkisi oluyormuş. Stres yapmamak elde değil ama işte yapıyoruz. İnşallah güzel sonuçlarımız olurAmin ben de iki sefer denedim şimdi ara verdim. Şu an diyetisyen desteği alıyorum. Koenzim q10 a başladım omega ve magnezyum kullanıyorum. Bir de dolu dolu içerikli bir kolajene başladım hem iç sağlığım hem dış için. Diyetisyen iki hafta sonra kan tahlili istedi. Tüp bebeğe başlarken yaptırmıştım ama vitaminlere tam bakılmamıştı. Onlara da baktıracağım. Beslenmeme elimden geldiğince dikkat ediyorum o şekilde. Eylül ayında yine deneyeceğim ben de.
İlk deneme zaten gerçekten çok acemice oluyor. Benim de öyleydi insan doktora gidince hemen olacak veya işte o yumurtalar düzgün çıkacak falan zannediyor. Ama zormuş gerçekten ben yıprandım çok yani.
Neden ki? Nasıl açıklıyor?Prp ye benim doktorum inanmıyor.
ben prp ve egzosom yaptırdım bende hiç bir işe yaramadı kişiden kişiye değişir mi bilmiyorumPrp ye benim doktorum inanmıyor.
merhaba hayırlısı olsun sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimMerhaba canım benim Amh 0,05 ben 4.denemede çok şükür pozitifi gördüm darısı isteyenlere olsun inşallah
Hiç takviye almadım sadece folik asit içiyordum benim ilk üç tüp bebekte 4 yumurta hep toplandı 2 tane dölleniyordu ama ilk tüp bebekte 4 yumurtanın hiçbiri döllenmemişti
4.tüp bebekte 5 adet olgun yumurta toplandı 4 tanesi döllendi çok şükür üç tane blast oldu bir adet 5.günde durdu ve iki tane taze embriyo transferi oldum çok şükür ikisi de tuttu Elhamdulillahbir tane de donduruldu.
Allahtan ümit kesilmez ol der ve olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin
Prp’y benim doktorumda önerdi. Ben araştırdım ama Etkisi kanıtlanmamış. Bazı tüp bebek hekimleri de önermiyor.Umudunuzu kaybetmeyin. Çok zor biliyorum. Ben daha başındayım ama yumurta dejenere oldu diyince bile kendime gelemedim kaç gün. Ben zannediyordum ki hemen olacak. Şimdi yine dejenere oldu. Daha ikinci aşamaya bile geçemedim. İlk aşamanın yarısında kaldım. Embriyo oluşacak yumurtam bile yok. Bu da bizim imtihanımız belki. Yumurta kalitesi arttıracak şeyler arıyorum şimdi. PRP diye bir yöntem okudum bugün. Kadından alınan kanın rahim için faydalı şekilde geliştirilip anestezi ile rahme enjekte edilmesiymiş. Bunu deneyip güzel sonuçlar alanlar var. Benim 2 gün sonra 2. OPU var. Yumurtalar yine ultrasonda güzel görünmüyormuş. Eğer bunda da boş çıkarlarsa bu PRP yöntemini değerlendireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?