Genetik test için ayrı ücret ödeyerek mi baktırdınız hastalıklara benden doktor istemediBunlar testlerde çıkıyor tüp bebekte transfer yapılmadan önce inceleniyor bunlar embriyolar ben anlamadım yani incelendi sonuçlar bu şekil çıktı
Tabiki ücretli 1000 euro ücreti var birçok hastalığa bakılıyor bende 6 tanede 1 tane saglikli emriyo cikti zaten oda tutmadiGenetik test için ayrı ücret ödeyerek mi baktırdınız hastalıklara benden doktor istemedi
Tabiki ücretli 1000 euro ücreti var birçok hastalığa bakılıyor bende 6 tanede 1 tane saglikli emriyo cikti zaten oda tutmadi
Geçmiş olsun merak ettiğim benim 5. Gün Regl m de tedavi oldu sizin ne zaman başladılar
Merhaba, tüp bebek 120000 dendi ilaç hariç, her yumurta toplamada bu parayı tekrar mı veriyorsunuz?Ultrasonda petek görünümü var dedi doktor. Yani yumurta folikülünün simsiyah olması gerekirken ultrasonda sarımsı bir yapıya dönüyor alacalı gibi görünüyor. Tedaviye devam ediyoruz sonra düzelme oluyor onlar da topluyorlar bi umut. Şimdi yine şekilleri güzel görünmüyor ama devam ediyorum ilaçlara. Cuma günü toplama yapacaklar yine. Benim reglim çok çok düzensiz. AMH 1.33
Merhaba benim fsh 21 strese sokuyor beni sizde kaç?Yaa inşallah şifa olur sizeBen bugün 2. OPU’yu oldum. 4 yumurta toplanmış. Yarından itibaren laboratuvar sizi arayacak dediler. Ultrason görünümleri çok iyi değildi ve opudan önce birkaç gün üst üste lekelenmem oldu. Yumurta sayısı az ama inşallah embriyo oluşur, dua ediyorum. AMH 1.33 ama opuya gelemeden yumurtalar büyürken dejenere oluyor. FSH çok yüksek benim, belki de o yüzden böyle oluyor. Toplam 6 yumurtam oluşuyor zaten. Ondan da 4 tanesi toplanmış. Rabbim şifa versin tüm bekleyenlere inşallah Prp hakkında gelişmelerden haberdar ederseniz çok sevinirim
Merhaba FSH çok dalgalanır ve takviyelerle düzene girebilir. Dr unuza danışın bence. Yumurta kalitesini arttıran multi vitaminler düşürebilir örneğin. Ben prowomen ve teatrio kullanıyorum. 3. kutulardayım. Tabi etkisini görmek için tüm dr lar en az 3 ay kullanın diyor.Merhaba benim fsh 21 strese sokuyor beni sizde kaç?
Teşekkürler, yaş kaç? Çok fazla tek transferde pozitif sonuç var ümitleniyorum sonra da böyle ümidimi kaybediyorum, benim eşim yurt dışında aralıkta başlayacağız, martta 39 olacağım, ikinci bir yumurta alımına cesaret edemem embrşyo çok gelişirse sadece ek transfere cesaret ederim sanırım, aylardır vitamin kullanıyorum.Merhaba FSH çok dalgalanır ve takviyelerle düzene girebilir. Dr unuza danışın bence. Yumurta kalitesini arttıran multi vitaminler düşürebilir örneğin. Ben prowomen ve teatrio kullanıyorum. 3. kutulardayım. Tabi etkisini görmek için tüm dr lar en az 3 ay kullanın diyor.
Özel fiyatları çok değişken olmakla birlikte opu ve transferden oluşan bir paket oluyor. Eğer OPU iyi geçmediyse transferin parasını almamaları gerekiyor. Bunları önden konuşmak lazım. Ben 3 OPU oldum bir tanede transfer. Ona göre para aldılar bnden.
Transferim başarısız maalesef. 3 ay vitamin alımı ve dinlenme kararı aldık. Bu ay yeniden başlamayı düşünüyoruz. Kolaylıklar dilerim hepimize.
bende 39 a girdim mart ayında. tek olgun yumurtam çıktı ve hoca hemen transfer etti o da tutmadı. sonra havuz yapalım dedi yani iki defa daha opu oldum. toplam 5 yumurta toplandı ve hiç biri olgun çıkmadı. siz birazda yönlendriyorsunuz aslında dr ları aslında. şimdi mola verdik. nasipTeşekkürler, yaş kaç? Çok fazla tek transferde pozitif sonuç var ümitleniyorum sonra da böyle ümidimi kaybediyorum, benim eşim yurt dışında aralıkta başlayacağız, martta 39 olacağım, ikinci bir yumurta alımına cesaret edemem embrşyo çok gelişirse sadece ek transfere cesaret ederim sanırım, aylardır vitamin kullanıyorum.
valla arkadaşım benimde aynı oldu tek yumurta gözüktü ve hoca istersen opu olma dedi ben yinede istedim yumurta iyi çıkar diye ve çıkmadı. pişman oldum. böylede olabilir ama sizinki iyide çıkabilir. tüp bebek öykünüze göre karar vermek lazım.Merhaba 3 yumurtam görünmüştü adetliyken ama iğneler sadece tek bir yumurtayı büyütmüş tek yumurta ile devam etmeli miyim diğer ayı mı beklemeliyim siz nasıl ilerlediniz arkadaşlar
Doğru siyorsunuz ilk denemem 39 yaşındayımvalla arkadaşım benimde aynı oldu tek yumurta gözüktü ve hoca istersen opu olma dedi ben yinede istedim yumurta iyi çıkar diye ve çıkmadı. pişman oldum. böylede olabilir ama sizinki iyide çıkabilir. tüp bebek öykünüze göre karar vermek lazım.
Sizin amh kaçtı ve kaç folikül saydılar? Benim 7 folikül sayıldı doktor 0.6 amh için iyi gecikmeden başlayalım dedimsizin daha mı azdı.Doğru siyorsunuz ilk denemem 39 yaşındayım
Peki ipne kullandığınızda gelişmiş miydivalla arkadaşım benimde aynı oldu tek yumurta gözüktü ve hoca istersen opu olma dedi ben yinede istedim yumurta iyi çıkar diye ve çıkmadı. pişman oldum. böylede olabilir ama sizinki iyide çıkabilir. tüp bebek öykünüze göre karar vermek lazım.
Amh 0.4 3 folüküş sayıldı şuan sadece iğnelere 1 tanesi cevap verdiSizin amh kaçtı ve kaç folikül saydılar? Benim 7 folikül sayıldı doktor 0.6 amh için iyi gecikmeden başlayalım dedimsizin daha mı azdı.
evet genelde gördükleri kadar cevapta aldılar. ama işte olgun olmayınca anlamı olmadı.Peki ipne kullandığınızda gelişmiş miydi
İnşallah pozitif olur sonuçta kader doktorun dediki 20 yumurta topluyoruz negatif oluyor 1 yumurta topluyoruz pozitif oluyor hayırlısı olsunAmh 0.4 3 folüküş sayıldı şuan sadece iğnelere 1 tanesi cevap verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?