• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtası az olanlar kaçıncı denemede pozitif gördünüz?

merhaba,
32 yaşındayım, amh 0.8, iki kere opu oldum, havuz yöntemi denendi, şimdi transfer oldum, bekleme sürecindeyim.
ben mart ayından beri yaklaşık 3- 4 ay süreyle Omega 3, Coenzim QH, NAC, Cerenad NMN, Ocean Orzax Female Multivitamin kullandım. İdil Hanım var instagramda bulabilirsiniz onun eğitimine katılmıştım ve Kevser Hanım'dan (instagramda var) da bir ay beslenme diyet listesi aldım. Diyette bol protein ve antioksidanlar (yaban mersini gibi) vardı. Hangisinin etkisi oldu bilemiyorum ancak ilk toplamada 2 olgun yumurtam vardı, ikincisinde 6 oldu. İnşallah transferim de benimledir diye her gün dua ediyorum. Belki size de bir faydam dokunur.
İnşallah sizinledir.🙏 NAC hangisini kullandınız acaba ?

Çok doğru söylüyorsunuz ücretler çok uçuk derecede Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏻
Yani belki sık denense Tüp bebek bir ihtimal tutacak bir tane sağlam bir yumurta denk gelecek ama bu her ay denenecek rakamlar değil yüksek rakamlar yani Kaç Kere denenebilir Açıkçası da çok zengin olmak lazım Ben burada bazen okuyorum 5 6 deneyenler varmış Yani bunlar hep maddi olarak yüksek rakamlar Allah herkesin yardımcısı olsun

Yani belki sık denense Tüp bebek bir ihtimal tutacak bir tane sağlam bir yumurta denk gelecek ama bu her ay denenecek rakamlar değil yüksek rakamlar yani Kaç Kere denenebilir Açıkçası da çok zengin olmak lazım Ben burada bazen okuyorum 5 6 deneyenler varmış Yani bunlar hep maddi olarak yüksek rakamlar Allah herkesin yardımcısı olsun
Kesinlikle öyle valla bir kere yaptırabilmek bile bir nimet aslına bakılırsa

Sizin asıl sorununuz neydi özel değilse şuan var mı hiç embriyonuz
Benim Toplam birim bir yom çıktı 2 kalite başka da hiç emriyom yok sorun yaş ve amh düşüklüğü Asıl sorun aslında yumurta kalitesizliği Ben de 8'e yumurtadan 6 embriyo çıktı 5 tanesinde hep kromozom hastalıkları çıktı trozomi 21 , trizomi 18 gibi seyler Eğer zaten pgt yapılmadan transfer edilseydi tutan bebekler hep hastalıklı tutacaktı zaten bir tane sağlıklı olan da tutmadı negatif sonuç

Benim Toplam birim bir yom çıktı 2 kalite başka da hiç emriyom yok sorun yaş ve amh düşüklüğü Asıl sorun aslında yumurta kalitesizliği Ben de 8'e yumurtadan 6 embriyo çıktı 5 tanesinde hep kromozom hastalıkları çıktı trozomi 21 , trizomi 18 gibi seyler Eğer zaten pgt yapılmadan transfer edilseydi tutan bebekler hep hastalıklı tutacaktı zaten bir tane sağlıklı olan da tutmadı negatif sonuç
Aaa peki bunları nasıl anladınız

İnşallah sizinledir.🙏 NAC hangisini kullandınız acaba ?
inşallah, Rabbim kucağımızı boş bırakmasın, sağlıkla mutlulukla herkesin gönlüne göre versin.
swanson nac kullandım, sabah ve öğlen 1 adet şeklinde. eklemeyi unutmuşum doktorum dhea da kullandırdı. yine 3 ay boyunca günde 3 adet kullandım.

merhaba,
32 yaşındayım, amh 0.8, iki kere opu oldum, havuz yöntemi denendi, şimdi transfer oldum, bekleme sürecindeyim.
ben mart ayından beri yaklaşık 3- 4 ay süreyle Omega 3, Coenzim QH, NAC, Cerenad NMN, Ocean Orzax Female Multivitamin kullandım. İdil Hanım var instagramda bulabilirsiniz onun eğitimine katılmıştım ve Kevser Hanım'dan (instagramda var) da bir ay beslenme diyet listesi aldım. Diyette bol protein ve antioksidanlar (yaban mersini gibi) vardı. Hangisinin etkisi oldu bilemiyorum ancak ilk toplamada 2 olgun yumurtam vardı, ikincisinde 6 oldu. İnşallah transferim de benimledir diye her gün dua ediyorum. Belki size de bir faydam dokunur.
Merhaba Kevser hanıma 1 ay gittiniz sonraki toplamada mi yumurta sayınız arttı, benim de hep 1 2 tane yumurtam oluyor ondan merak ettim.

Bunlar testlerde çıkıyor tüp bebekte transfer yapılmadan önce inceleniyor bunlar embriyolar ben anlamadım yani incelendi sonuçlar bu şekil çıktı
Öyle mi ben özel olarak istersek bakıyorlar
Bu embriyolar tüp bebekte değil normal şartlarda tutsaydı hasta tutacaklardı

Zaten özel isterseniz bakıyorlar ona ekstra bir Ücret ödüyorsunuz Bayağı da pahalı bir Ücret ödüyorsunuz
hah tamam şimdi oldu çünkü ben de öyle duymuştum da

Merhaba Kevser hanıma 1 ay gittiniz sonraki toplamada mi yumurta sayınız arttı, benim de hep 1 2 tane yumurtam oluyor ondan merak ettim.
nisan ayında ilk opum oldu onda 2 yumurtam vardı, ağustos ayına kadar kist sebebiyle ertelenip durdu. haziran ortalarında kevser hanımla başladık aslında hala kısmen de olsa devam ediyorum listelerine. ağustos ayındaki opuda 6 yumurtam olmuştu. beslenme mi takviyeler mi yoksa tüp bebek ilaçları mı bilemiyorum ama bana iyi geldiğini gördüm.

nisan ayında ilk opum oldu onda 2 yumurtam vardı, ağustos ayına kadar kist sebebiyle ertelenip durdu. haziran ortalarında kevser hanımla başladık aslında hala kısmen de olsa devam ediyorum listelerine. ağustos ayındaki opuda 6 yumurtam olmuştu. beslenme mi takviyeler mi yoksa tüp bebek ilaçları mı bilemiyorum ama bana iyi geldiğini gördüm.
Çok iyi ya maşallah. Beslenme çok önemli ben de mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum. Belki kendisinden de danışmanlık alırım. Siz de inşallah pozitifi görürsünüz 🥰🤲

Ben de aynı, beslenmesine o kadar dikkat eden bir insandım şok oldum bunları duyunca. 1 yıldır tüp bebek surecindeyim ,aret hocada ilk toplamda 4.tedavimi görüyorum daha hala arada hazmedemiyorum bu süreci ,olmadık anda ağlamaya başlıyorum 😔 ben de bir de çikolata kisti var 🤦‍♀️ ama doktora sordum çok büyük bir engelleyici mi bu diye değil dedi ,umarım da sorun olmaz transfer zamanı. Beslenme çok iyileştirici ama pes etmeyelim güzel sonuçları alacağız inşallah🥰 süreç zor fakat ona bir şey diyemem sağlam bir psikoloji ve sabır gerektiriyor 🙏🏻 memorial a da gitmek istemiştim ben de ama böyle 1 1 her ay uğraşarak çok maliyetli olabilir diye cesaret edemedim 😔 aret hoca yine makul geliyor fiyat olarak ,ilaçlar da pahalıya gelmiyor iğne çoğunlukla olmadığı için.
Fiyat ne kadar acaba bilgi verir misiniz

Merhabalar bu kevser hanım diyetisyen mi tam ismi ne acaba

Back
X