Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Eşim her gün test alalım diyor, hayırlısı geçerse yapcam kuzu
Bence geçmeden yapma canım, ben öyle yaptım pisman da değilim. Bende adet bitiminde hormon testi verdim tekrar degerler hepsi normaldi. Gidip laboratuvar ile konuştum bu kadar farklı olabilir mi diye tatmin edici bir cevap almadim. Yarin dahiliyeye uğrayacam bakalim neler diyecek

Belirti olsa yapardım ama yok işte, bu arada nasıl olmuş ya ilginç, mutlaka git dahiliyeye

İlaçla buyutuldugu ıçın 25 mm den sonra çatlamayıp kiste çevire biliyomuş ondan korkuyodum çok şükür çatladiği çok net belli oluyo testten inşallah güzel sonuçlar alırız hepımız teşekkür ederim

Bilmiyordum o halde pko ciddi bi durum ya, neyseki çatlamış, umarım tez zamanda o haberi almak nasip olur

Hamile değilim bende negatif nasipte yokmuş artık düşünmüyorum gebelik
Hamile değilim bende negatif nasipte yokmuş artık düşünmüyorum gebelik
Canım hayırlısı olsun belli ki üzülmüşsün ama üzüntünün üzerine aniden böyle karar vermek sağlıklı değil, bence biraz daha akışına bırak, kendini yıpratma bak hiç olmayanlar var. Onun dışında her nasip vaktine esirdir lütfen kendini yıpratma.

Teşekkür ediyorum Rabbim sizede nasip eder. İnşallah

valla normalde çatlamayı gördükten 14 gün sonra adet olmak lazım. Ben piki gördüm 6 gün sonra det oldum. Bilmiyorum ne kadar doğru bu testler.

bu arada daha pike çok uzaksın daha devam et

valla normalde çatlamayı gördükten 14 gün sonra adet olmak lazım. Ben piki gördüm 6 gün sonra det oldum. Bilmiyorum ne kadar doğru bu testler.
Benimde kafam karışık ama olmadı diyorum sadece. Bakalım bi doktora gideceğiz eşimle. Duruma göre de artık hareket ederiz. Bi de kdn plus diye bi içecek var sirke. Yorumları çok iyi, onu kullancam bakalım

bu arada daha pike çok uzaksın daha devam et
Yok canım pike uzak olma ihtimalim yok, adetim düzenlidir, iki gün kaldı. Onun dışında akıntı takibi, kasık ağrısı, günlük vücut ısı ölçümü vs hepsi yumurtlama gününü doğruluyor. İlla aynı koyulukta olacak diye bişi yok koşullara bağlı bi durum, idrarım çok seyrek benim, vücut su tutmuyor, bi çeşit hastalık. Onun içinde gittim doktora, böbrek fonksiyonu hızlı dedi. Ve su içme isteğimin önüne çok zor geçiyorum, iki saat öncesinden sıvı alımını bırakıyorum ama öncesinde içtiğim suyu görsen şok olursun bakalım ilaç kullancam su içme sıkıntısının önüne geçmek için.

M Melkit bak yumurtlama testlerimin devamı bu şekildeydi. Bugün sabah kan verdim negatif çıktı biliyordum zaten ama duratest diye bi marka test almış eşim. Yaptım ve yalancı pozitif gördük o vesile ile kan verdim. Ama sağlık olsun kontrollerde göreceğiz sıkıntı varmı yok mu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…