- 9 Ocak 2025
- 192
- 65
- 13
- Konu Sahibi Unconscionable
-
Anladim kuzum hayırlısı olsun günün geçerse eğer test yaparsin, inşallah gönlünce olur
Rica ederimBende alırım bundan sonra Allah razı olsun
Eşim her gün test alalım diyor, hayırlısı geçerse yapcam kuzuAnladim kuzum hayırlısı olsun günün geçerse eğer test yaparsin, inşallah gönlünce olur
Bence geçmeden yapma canım, ben öyle yaptım pisman da değilim. Bende adet bitiminde hormon testi verdim tekrar degerler hepsi normaldi. Gidip laboratuvar ile konuştum bu kadar farklı olabilir mi diye tatmin edici bir cevap almadim. Yarin dahiliyeye uğrayacam bakalim neler diyecekEşim her gün test alalım diyor, hayırlısı geçerse yapcam kuzu
Belirti olsa yapardım ama yok işte, bu arada nasıl olmuş ya ilginç, mutlaka git dahiliyeyeBence geçmeden yapma canım, ben öyle yaptım pisman da değilim. Bende adet bitiminde hormon testi verdim tekrar degerler hepsi normaldi. Gidip laboratuvar ile konuştum bu kadar farklı olabilir mi diye tatmin edici bir cevap almadim. Yarin dahiliyeye uğrayacam bakalim neler diyecek
Anladim canim, hayırlısı olsun senin için belki daha zamanı vardir. Ama regl görürsen 3. Gun mutlaka gidip kanlarina baktır. Bende yarin gideyim bakalim neler diyecekBelirti olsa yapardım ama yok işte, bu arada nasıl olmuş ya ilginç, mutlaka git dahiliyeye
Beni bilglendir mutlaka, merak ederim, tamam balım randevu aldım gideceğimAnladim canim, hayırlısı olsun senin için belki daha zamanı vardir. Ama regl görürsen 3. Gun mutlaka gidip kanlarina baktır. Bende yarin gideyim bakalim neler diyecek
İlaçla buyutuldugu ıçın 25 mm den sonra çatlamayıp kiste çevire biliyomuş ondan korkuyodum çok şükür çatladiği çok net belli oluyo testten inşallah güzel sonuçlar alırız hepımız teşekkür ederimKan garanti sonuçta.
Merhaba, bence çatlamış, pko da kiste dömme olayı 25 mm de olmaz fazla büyümeden kistleşiyor diye biliyorum ben. Bence seninki çatlamış canımcım çok sevimdim yumurtan güzel büyümüşşştabi daha tecrübeli olanlar yazabilir bence kistleşecek boyutu geçmiş yani
Bilmiyordum o halde pko ciddi bi durum ya, neyseki çatlamış, umarım tez zamanda o haberi almak nasip olurİlaçla buyutuldugu ıçın 25 mm den sonra çatlamayıp kiste çevire biliyomuş ondan korkuyodum çok şükür çatladiği çok net belli oluyo testten inşallah güzel sonuçlar alırız hepımız teşekkür ederim
Tabi ki çiçeğimBeni bilglendir mutlaka, merak ederim, tamam balım randevu aldım gideceğim
Malesef evet hastalıgın derecesıne göre degişe biliyo tabı ben ıkı senedır hormonları duzeltmeye ugrasıyorum doktorda çok umutlu konustu bakalım inşallahBilmiyordum o halde pko ciddi bi durum ya, neyseki çatlamış, umarım tez zamanda o haberi almak nasip olur
Hamile değilim bende negatif nasipte yokmuş artık düşünmüyorum gebelikBilmiyordum o halde pko ciddi bi durum ya, neyseki çatlamış, umarım tez zamanda o haberi almak nasip olur
Hamile değilim bende negatif nasipte yokmuş artık düşünmüyorum gebelik
Canım hayırlısı olsun belli ki üzülmüşsün ama üzüntünün üzerine aniden böyle karar vermek sağlıklı değil, bence biraz daha akışına bırak, kendini yıpratma bak hiç olmayanlar var. Onun dışında her nasip vaktine esirdir lütfen kendini yıpratma.Hamile değilim bende negatif nasipte yokmuş artık düşünmüyorum gebelik
Teşekkür ediyorum Rabbim sizede nasip eder. İnşallahCanım hayırlısı olsun belli ki üzülmüşsün ama üzüntünün üzerine aniden böyle karar vermek sağlıklı değil, bence biraz daha akışına bırak, kendini yıpratma bak hiç olmayanlar var. Onun dışında her nasip vaktine esirdir lütfen kendini yıpratma.
Doktora gittin mi herhangi bir sorun vs varmı acabaTeşekkür ediyorum Rabbim sizede nasip eder. İnşallah
valla normalde çatlamayı gördükten 14 gün sonra adet olmak lazım. Ben piki gördüm 6 gün sonra det oldum. Bilmiyorum ne kadar doğru bu testler.Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım, gebelik istiyorum öncesinde buralara gelip sürekli insanların yorumlarını okurdum, ovulasyon testi almaya karar verdim bundan iki ay önce 5 haftalık bir düşük yaşadım. Şimdi ise ovulasyon testi ile takip ederek nokta atışı yapmak istiyorum. 1 temmuz regl başlangıcı idi. Döngü ise 27 gün düzenlidir. Testlere başladım ve foto yükledim umarım doğru yüklemişimdir. sorunum ise ayın 10 unda yumurta akı kıvamında dediğimiz akıntı başladı buna rağmen testlerde pik vs göremiyorum testlerde bi sorun olabilir mi başına gelen varmı? Testleri sabah sekiz dokuz gibi uyanıp ilk idrarı yaptıktan iki saat sonraki idrar ile yaptım. Ayrıca 10. Ve 11. Günü değerlendirdim tabi ancak kafamda soru işaretleri var, bu arada testim innovitanın sattığı aynı hassaslıkta olan arsima testlerden, yani üç gündür azalarak devam eden akıntı var testlerde pik yok. cevaplarınızı bekliyorum kızlar
bu arada daha pike çok uzaksın daha devam etMerhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım, gebelik istiyorum öncesinde buralara gelip sürekli insanların yorumlarını okurdum, ovulasyon testi almaya karar verdim bundan iki ay önce 5 haftalık bir düşük yaşadım. Şimdi ise ovulasyon testi ile takip ederek nokta atışı yapmak istiyorum. 1 temmuz regl başlangıcı idi. Döngü ise 27 gün düzenlidir. Testlere başladım ve foto yükledim umarım doğru yüklemişimdir. sorunum ise ayın 10 unda yumurta akı kıvamında dediğimiz akıntı başladı buna rağmen testlerde pik vs göremiyorum testlerde bi sorun olabilir mi başına gelen varmı? Testleri sabah sekiz dokuz gibi uyanıp ilk idrarı yaptıktan iki saat sonraki idrar ile yaptım. Ayrıca 10. Ve 11. Günü değerlendirdim tabi ancak kafamda soru işaretleri var, bu arada testim innovitanın sattığı aynı hassaslıkta olan arsima testlerden, yani üç gündür azalarak devam eden akıntı var testlerde pik yok. cevaplarınızı bekliyorum kızlar
Benimde kafam karışık ama olmadı diyorum sadece. Bakalım bi doktora gideceğiz eşimle. Duruma göre de artık hareket ederiz. Bi de kdn plus diye bi içecek var sirke. Yorumları çok iyi, onu kullancam bakalımvalla normalde çatlamayı gördükten 14 gün sonra adet olmak lazım. Ben piki gördüm 6 gün sonra det oldum. Bilmiyorum ne kadar doğru bu testler.
Yok canım pike uzak olma ihtimalim yok, adetim düzenlidir, iki gün kaldı. Onun dışında akıntı takibi, kasık ağrısı, günlük vücut ısı ölçümü vs hepsi yumurtlama gününü doğruluyor. İlla aynı koyulukta olacak diye bişi yok koşullara bağlı bi durum, idrarım çok seyrek benim, vücut su tutmuyor, bi çeşit hastalık. Onun içinde gittim doktora, böbrek fonksiyonu hızlı dedi. Ve su içme isteğimin önüne çok zor geçiyorum, iki saat öncesinden sıvı alımını bırakıyorum ama öncesinde içtiğim suyu görsen şok olursunbu arada daha pike çok uzaksın daha devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?