- Konu Sahibi Unconscionable
-
yani uzaksın derken ovulasyonlarında daha piki görmemissin devam et demek istedim. ben 7 temmuzda adet oldum bugun piki gördüm. Bu şekilde düşün ama kullanıp kullanmama konusunda çok kararısızm. Hala korumasız ilişki yapamadım. ha bu ay denicem diyorum bişey çıkıyor. Valla bıktım bende yoruldum. Deneyemedim bi türlü .yarın dişimi çektirip implant yaptırıyorum antibiotik kullanıcam. Ama yinede denesemmi bilmiyorum . Antibiotik sonuçta gebeykende veriliyor . Ama yine korkuyorum işte. Daha hamile değilken denemeye korkuyorum off.Yok canım pike uzak olma ihtimalim yok, adetim düzenlidir, iki gün kaldı. Onun dışında akıntı takibi, kasık ağrısı, günlük vücut ısı ölçümü vs hepsi yumurtlama gününü doğruluyor. İlla aynı koyulukta olacak diye bişi yok koşullara bağlı bi durum, idrarım çok seyrek benim, vücut su tutmuyor, bi çeşit hastalık. Onun içinde gittim doktora, böbrek fonksiyonu hızlı dedi. Ve su içme isteğimin önüne çok zor geçiyorum, iki saat öncesinden sıvı alımını bırakıyorum ama öncesinde içtiğim suyu görsen şok olursunbakalım ilaç kullancam su içme sıkıntısının önüne geçmek için.
Anladım, ben olsam kullanırdım ve denerdim çünkü bebek olsa bile oluşması tutunması vs diyene kadar antibiyotik biterdi zaten, ama kimileri bu konularda aşırı titiz tabi. Bu benim fikrim, istersen doktoruna da danış gebelik planlıyorum sakıncası olur mu diye. İçin rahat eder en azından.yani uzaksın derken ovulasyonlarında daha piki görmemissin devam et demek istedim. ben 7 temmuzda adet oldum bugun piki gördüm. Bu şekilde düşün ama kullanıp kullanmama konusunda çok kararısızm. Hala korumasız ilişki yapamadım. ha bu ay denicem diyorum bişey çıkıyor. Valla bıktım bende yoruldum. Deneyemedim bi türlü .yarın dişimi çektirip implant yaptırıyorum antibiotik kullanıcam. Ama yinede denesemmi bilmiyorum . Antibiotik sonuçta gebeykende veriliyor . Ama yine korkuyorum işte. Daha hamile değilken denemeye korkuyorum off.
Doktoruma sordum sıkıntı olmaz dedi bilgisine güvendiğim başka bir doktora sordum oda yumueta kalitesini düşürebilir bir ay bekle dedi ama yumurta kalitesini düşürse dahi sıkıntı varsa gebelik oluşmazmış yani düşüyor yada tutunmuyormuş ozaman denemekten bişey kaybetmem diye düşünüyorum tutarsa zaten sağlıklıdır.Anladım, ben olsam kullanırdım ve denerdim çünkü bebek olsa bile oluşması tutunması vs diyene kadar antibiyotik biterdi zaten, ama kimileri bu konularda aşırı titiz tabi. Bu benim fikrim, istersen doktoruna da danış gebelik planlıyorum sakıncası olur mu diye. İçin rahat eder en azından.
Bencede öyleDoktoruma sordum sıkıntı olmaz dedi bilgisine güvendiğim başka bir doktora sordum oda yumueta kalitesini düşürebilir bir ay bekle dedi ama yumurta kalitesini düşürse dahi sıkıntı varsa gebelik oluşmazmış yani düşüyor yada tutunmuyormuş ozaman denemekten bişey kaybetmem diye düşünüyorum tutarsa zaten sağlıklıdır.
Merhaba, Anladığım kadarıyla pik yok, görene kadar devam.Selam pcosluyum ovilasyon testi yaptım. Yorumlayabilen var mı. Ayın 10.da ader oldum. Reglim düzensiz ne zaman adet olacağımı bilmiyorum.
Evet bende öyle düşündüm. Dalgalı sanki birgün daha koyu iken diğer gün açık gibi. Akıntımda hiç olmadı.Merhaba, Anladığım kadarıyla pik yok, görene kadar devam.
Evet bende öyle düşündüm. Dalgalı sanki birgün daha koyu iken diğer gün açık gibi. Akıntımda hiç olmadı.
Teşekkür ederim. Yapmaya devam edecem. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Yapmaya devam et, pko diyosun, 20. Günlerde yımurtlamq görenler varmış. Sabırla devam
Henüz olmamış bence de, devam edinSelam pcosluyum ovilasyon testi yaptım. Yorumlayabilen var mı. Ayın 10.da ader oldum. Reglim düzensiz ne zaman adet olacağımı bilmiyorum.
Teşekkür ederim. Öyle yapacam inşallah,Henüz olmamış bence de, devam edin
Yaptıkça gruba atabilirsin, bol şans, umarım yumurtlamayı çabuk görürsünTeşekkür ederim. Öyle yapacam inşallah,
Tek attığım iki saat öncenin,ikinci resim alt alta sıraladım daha iyi yorumlansın diyeYaptıkça gruba atabilirsin, bol şans, umarım yumurtlamayı çabuk görürsün
Hımmm pik yok malesef ya. İncir kürü yapabilir misin belki hızlandırır. Bu arada pko lu bir arkadaşım bioes macunla yumurtlama gördü ve o ay hamile kaldı bir araştır istersen.Tek attığım iki saat öncenin,ikinci resim alt alta sıraladım daha iyi yorumlansın diye
Evet pik yok ta yavaş ilerliyor.Hayıt macunu , civanperçemi, çoban çökerten kullanıyorumHımmm pik yok malesef ya. İncir kürü yapabilir misin belki hızlandırır. Bu arada pko lu bir arkadaşım bioes macunla yumurtlama gördü ve o ay hamile kaldı bir araştır istersen.
Kızlar bilgisi olan vardır diye yazıyorum ben 2 test yaptım ikiside bebetime ilk yaptığımda ikinci çizgi gölge gibi ama görülür şekilde 1 saat sonra bidaha yaptım daha belirgindi suya tuttum dahaa da belirgin oldu yanılma payı var mısır su damlatınca yine rengi koyulastıMerhabalar herkese. 2 ay önce mayıs ayında ben de ilk kez LH testi kullandım ve 30. Gün yumurtladım pcos yok ama adetim hep düzensiz. Kimyasal gebelik oluştu o ay. Geçen ay düzensiz yaptığım için yumurtlamayı kaçırmışım. Daha doğrusu son dakika yaptım ve o günü değerlendirmemiştik daha var sanmıştım meğer o gün çatlama olmuş. Geçen ay 21. Gün yumurtlamış oluyorum. Bu ay ise 3 Temmuz son adet tarihim bugün 25. Gün ve size soruyorum sanki bir kaç gün önce cok koyulaştı ancak hiç pik olmadı ve silikleşmeye baslıyor. Sabah akşam yapiyorum genellikle . Sizce daha var mı yoksa bu ay yumurtlamadım mı 2 hafta önce antibiyotik kullanmıştım etkisi var mıdır bilemedim. Görüşlerinizi bekliyorum
HCG testi mi? Geçen ay bende test yaptım negatif iki saat sonra bir baktım silik çizgi var ama malesef ki negatifti.Kızlar bilgisi olan vardır diye yazıyorum ben 2 test yaptım ikiside bebetime ilk yaptığımda ikinci çizgi gölge gibi ama görülür şekilde 1 saat sonra bidaha yaptım daha belirgindi suya tuttum dahaa da belirgin oldu yanılma payı var mısır su damlatınca yine rengi koyulastı
Bence daha pik yokMerhabalar herkese. 2 ay önce mayıs ayında ben de ilk kez LH testi kullandım ve 30. Gün yumurtladım pcos yok ama adetim hep düzensiz. Kimyasal gebelik oluştu o ay. Geçen ay düzensiz yaptığım için yumurtlamayı kaçırmışım. Daha doğrusu son dakika yaptım ve o günü değerlendirmemiştik daha var sanmıştım meğer o gün çatlama olmuş. Geçen ay 21. Gün yumurtlamış oluyorum. Bu ay ise 3 Temmuz son adet tarihim bugün 25. Gün ve size soruyorum sanki bir kaç gün önce cok koyulaştı ancak hiç pik olmadı ve silikleşmeye baslıyor. Sabah akşam yapiyorum genellikle . Sizce daha var mı yoksa bu ay yumurtlamadım mı 2 hafta önce antibiyotik kullanmıştım etkisi var mıdır bilemedim. Görüşlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?