- Konu Sahibi Unconscionable
-
Yarında net olmazdı bence cuma gelir test ama akşam üstü geliyor kargo cumartesi yapacağım bakalımBence var kuzu, yarın testini tekrarlasan keşke
HAdi bakalım canım, yerinde olsam kan bile vermiştim benYarında net olmazdı bence cuma gelir test ama akşam üstü geliyor kargo cumartesi yapacağım bakalım
Aman aman kaç aydır ikişer defa kan verdim testler hep çizgi çıkardı internetten alıyorum iki aydır artıkHAdi bakalım canım, yerinde olsam kan bile vermiştim ben
Merhaba tekrardan dün ultrasonum vardı doktor sağda 25 mm soldada 16 mm gelişen bir yumurtam oldugunu soyledı 25 mm çatlafı çatlıcak rahmın gebelıge hazır çatlatma iğnesine gerek duymuyorum dedı istersen gine yapalım dedi ben siz nasıl istiyosanız dedım ozaman gerek yok dedı test yaptım çatlamış değilmi yumurtam çok korkuyodum kiste çevirir diyeAman aman kaç aydır ikişer defa kan verdim testler hep çizgi çıkardı internetten alıyorum iki aydır artık
Kan garanti sonuçta.Aman aman kaç aydır ikişer defa kan verdim testler hep çizgi çıkardı internetten alıyorum iki aydır artık
Merhaba, bence çatlamış, pko da kiste dömme olayı 25 mm de olmaz fazla büyümeden kistleşiyor diye biliyorum ben. Bence seninki çatlamış canımcım çok sevimdim yumurtan güzel büyümüşşşMerhaba tekrardan dün ultrasonum vardı doktor sağda 25 mm soldada 16 mm gelişen bir yumurtam oldugunu soyledı 25 mm çatlafı çatlıcak rahmın gebelıge hazır çatlatma iğnesine gerek duymuyorum dedı istersen gine yapalım dedi ben siz nasıl istiyosanız dedım ozaman gerek yok dedı test yaptım çatlamış değilmi yumurtam çok korkuyodum kiste çevirir diye
Merhaba tekrardan dün ultrasonum vardı doktor sağda 25 mm soldada 16 mm gelişen bir yumurtam oldugunu soyledı 25 mm çatlafı çatlıcak rahmın gebelıge hazır çatlatma iğnesine gerek duymuyorum dedı istersen gine yapalım dedi ben siz nasıl istiyosanız dedım ozaman gerek yok dedı test yaptım çatlamış değilmi yumurtam çok korkuyodum kiste çevirir diye
Hayırlısı olsun ben sende olduğuna inanıyorumUnconscionable teste 1 gün kaldı yarın yaparım gelince çıkarsa regl geçinçe belki giderim kana sıcaklarda zor olur gitmem ama duruma göre
Tabi hormonlara baktır gerekirse sende rahim filmi çektir benim canım bişey istemiyor pek yiyemiyorum tatlışeylerde isterdi regl yakın onuda istemiyor sadece su içiyorum geneldeHayırlısı olsun ben sende olduğuna inanıyorumgöreceğiiiizzzz benimde regl belirtileri hafiften geldi canım baharatlı şeyler istiyor kesin regl olcam. Olur olmaz hormon testine gitcem inşallah
Rahim filmini doktorlara söylesem yeni evlisin demezler mi ? Bilemedim kiTabi hormonlara baktır gerekirse sende rahim filmi çektir benim canım bişey istemiyor pek yiyemiyorum tatlışeylerde isterdi regl yakın onuda istemiyor sadece su içiyorum genelde
Hormonlara baktır bakalım sonıca göre önerebilir doktor çünkü benimkiler normaldi bide rahim filmi çektir olmazsa yine aşılama dedi doktorRahim filmini doktorlara söylesem yeni evlisin demezler mi ? Bilemedim ki
Tamam gittiğim zaman söyleyeceğimHormonlara baktır bakalım sonıca göre önerebilir doktor çünkü benimkiler normaldi bide rahim filmi çektir olmazsa yine aşılama dedi doktor
Yıkama jelinden memnunmusun benimde Yengemm aldı mantar vardı geçmişTamam gittiğim zaman söyleyeceğim
Memnunum vallahiYıkama jelinden memnunmusun benimde Yengemm aldı mantar vardı geçmiş
Balım adet olcam sanırım ya belirtim yok çünkü
Ne kadar zaman kaldı adeteBalım adet olcam sanırım ya belirtim yok çünkü
Sevindim canımMemnunum vallahi
3 günNe kadar zaman kaldı adete
Bende alırım bundan sonra Allah razı olsunSevindim canımbende hamileysem alacağım 2 tane daha indirimde olursa fazla bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?