- 13 Temmuz 2025
- 180
- 40
- 13
- Konu Sahibi Unconscionable
-
Ayyy rahim filmi gebeliği kolaylaştırıyor diyorlar, umarım gerek kalmaz yinedeÖyle tabikide zaten olmazsa ki umudum var doktor tüpler kapalı olabilir rahim filmi çektir dedi
BendePeki pcos olmadığımı varsayarak yorum yapabilir misin kafayı yiyorum sabırsızlıktan ve kuruntudanhemşireyim sağlık ocağında kan verdim bugün. Biliyorum erken ama bu halsizlik bulantı ve ağrı durumu şüphelendiriyor aynı regl olcak gibi ama 24 ünde olmam lazım
Yumurtlama olmuş öncesinde siz regl olana kadar ovulasyon testi yapmaya devam edin. Bu saydığınız belirtiler gebelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de. O yüzden bir şey diyemiyorum ama inşallah gebesinizdirBugün yapmadım artık ama dün yapmıştım onu ayrı çekmişim
Aynı regl ağrısı gibi ağrım var karnımda olmadan önceki günlerde olur ya hani, ve koku hassasiyeti mide bulantısı halsizlik var bazen kasıkta belli noktaya batıyor
Eki Görüntüle 3618109
Ya bu güzel haber, hem eğleneceksin hemde stresin azalmış olacak inşallah tutar yaaa
O ne oluyor bilmiyorum kuzuİnşallah canım bakalim güzel şeyler olsun senin için de bu ay farklı olarak inositol denemek istiyorum bide ondan yana şansımızı deneyelim
Canısı yumurta kalitesini arttıran bir takviye. İçerisinde birçok mineral var. Bu forumda inositol kullanıp hamile kalan cok kişiye denk geldim. Tabi hekime danışmadan da kullanmak istemiyorum.O ne oluyor bilmiyorum kuzu
yumurtlama olmuş bitmiş :) hadi hayırlısıMerhababugünki testim böyle kızlar. Üç saat sıvı almadım. G Gokcen5o nurbanu7 seyrana @Clasroomteacher
Anladım kuzu, doktorun reçete ettiği bir ilaç mı yoksa takviye edici gıda olarak mı geçiyor, tabiki mutlaka danış. Bakalım bizi de aydınlatırsın kullanırsanCanısı yumurta kalitesini arttıran bir takviye. İçerisinde birçok mineral var. Bu forumda inositol kullanıp hamile kalan cok kişiye denk geldim. Tabi hekime danışmadan da kullanmak istemiyorum.
Teşekkürler umarım kalitelidiryumurtlama olmuş bitmiş :) hadi hayırlısı
İnşallahYumurtlama olmuş öncesinde siz regl olana kadar ovulasyon testi yapmaya devam edin. Bu saydığınız belirtiler gebelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de. O yüzden bir şey diyemiyorum ama inşallah gebesinizdir
İnşallah canısıİnşallahhaber edicem. Çok erken hissetmeye başladım gibi geliyor ilk gebeliğim olacak inşallah olur hepimiz kolaylıkla sağlıkla gebe kalıp bebeğimizi kucağımıza alalım inşallah
Tabi ki canım danışayım haber edeceğimAnladım kuzu, doktorun reçete ettiği bir ilaç mı yoksa takviye edici gıda olarak mı geçiyor, tabiki mutlaka danış. Bakalım bizi de aydınlatırsın kullanırsan
imşallah canım Allah utandırmasınTeşekkürler umarım kalitelidirve umarım tutar hayırla..
Evet benimki tam olarak tuttu ama çoğu insanın ki tutmuyormuş ve kadının yumurtlama günü her ay değişebiliyormuş doktordan bunu duyunca teste yöneldim ben. Ovulasyon testi, günlük düzenli aynı saatte ateş ölçümü, ek takviyeler vs kullandım. Bir de ben öncesinde takvime çok bakmadım ilk akıntıya bakıyordum ve yumurtladım diyordum fakat test kullanmaya başlayınca ve o akıntıdan dört gün sonra pik olunca anladım ki yumurtlama çok farklı bi olay ve yanlış biliyormuşuz. Bence çocuk istiyorsan sende takip etmelisin insan daha güvende hissediyor inan...Unconscionable ayy burdaki tüm yazıları okudum. Ben bu ay karar verdim artık korunmadık ama bir şeyi de takip etmedim. Ovulasyon surecine de pek hakim değilim bir tane app indirdim oradan bakıyordum. peki senin yaptığın test ile app teki tarihler tutuyor mu
Ayyy rahim filmi gebeliği kolaylaştırıyor diyorlar, umarım gerek kalmaz yinede
Aynen benim arkadaşım da öyle öğrenmişti, ama ben pik olan gün dahil 11 gün sayıp 11. Gün yapacağım testimi. Yani dokuz gün sonraEki Görüntüle 3618155
Mesela en sondakinide yeni yaptım daha silik bilerek yaptım çünki bakacağım 25 de koyulaşma var mı die eğer varsa gebelik testi yapacağım bi arkadaşım da öyle öğrendi gebeliğini
evet evet şimdi kendimi strese sokmayayım bir iki ay app lerdeki tarihlere göre ilerleyeyim diyorum. Sonrasında ovulasyon testi ile takip edeyim. Ben de 34 yaşındayım artık geciktirmek istemiyorum. Ben de anlıyorum bu arada yumurtladığım dönemi hem akıntıdan hem de ateş basmasından :) peki yumurtlama döneminden sonra da ilişkiye devam etmek gerekir mi acabaEvet benimki tam olarak tuttu ama çoğu insanın ki tutmuyormuş ve kadının yumurtlama günü her ay değişebiliyormuş doktordan bunu duyunca teste yöneldim ben. Ovulasyon testi, günlük düzenli aynı saatte ateş ölçümü, ek takviyeler vs kullandım. Bir de ben öncesinde takvime çok bakmadım ilk akıntıya bakıyordum ve yumurtladım diyordum fakat test kullanmaya başlayınca ve o akıntıdan dört gün sonra pik olunca anladım ki yumurtlama çok farklı bi olay ve yanlış biliyormuşuz. Bence çocuk istiyorsan sende takip etmelisin insan daha güvende hissediyor inan...
Vallahi sigarayı içiyorum ya, erken test yapma sebebim sigara zaten, çünkü bırakmam gerek. Onun dışında yumurtlamadan sonraki 11. Gün geldiğinde beklenen adete 3 gün kalmış olacak o yüzden erken gebelik testinde çıkar bence. Beslenmeme çok dikkat ediyorum ama ben esas enfeksiyondan korkuyorum birincisini bu yüzden kaybettim. Bugün bir saat önce kasıklarıma içerden balon şişiriyorlarmış gibi şişkinlik hissettim. Dayanılmaz bir acı değil ama rahatsız edici bir hiz. Aklıma enfeksiyon geldi ama umarım öyle bişi olmaz basit bir şişkinliktir.Bende 10 gün bekleyim diyorum dayanabilirsem dikkat et kendine sigara içiyorsan bırakmayı dene yoğurt süt tüket ciğerlerini temizle çünki bende oğlumda bıraktım kızımda günde 3 tane içtim ve pişman oldum kızım az kilo aldı bende kilo alamadım fazla bunda şimdi azalttım bi kaç güne bırakırım bende vitamin takviyeni kullan alkol alma Allah’ın izni ile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?