Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Yumurtlamaya az kalmış pik oldu olmak üzere

Evet biliyorum o yüzden sordum sana özellikle. Bende yumurtanın iyi olduğunu düşünüyorum bu kadar akıntı, sancı vs bundan

Yumurtlamaya az kalmış pik oldu olmak üzere
Bu arada bence benimki pik olmuştu dün, öyle hissediyorum vücut takibi ile birlikte, ısı takibi de yapmıştım ateş ölçümü, ve kasık ağrısı sağlı sollu, akıntı vs o yüzden bugün ki test silik çıkacak bence bende, eve geldim şimdi yapıp atıyoruuuummm

Hadi at bakalım silik olduysa anla ki çatlamıştır

Henüz pik değil ama yarına olabilir canım baya koyulaşmaya başlamış
Bence yumurtlama oldu bitti, çok koyu çıkmamasının sebebi benim vücudumun su tutmaması, asla idrarım yoğun olmaz benim, ürolojiye gidiyorum kontrole, bu bi sorun değilmiş ama işte malesef su içmeden duramıyorum lavabodan da çıkamıyorum, en net cevabı yarın ki test verecek aslında bakalım belki de senin dediğin gibi olabilir

Yarın daha net olabilir ama sana tavsiyem akşam yapman idrarını tut 1.5 saat su içmesen bile olur çünki benim ve bi çok testte akşamda artıyor lh mesela benim 12 temmuza bah sabah ve akşam arasında baya koyuluk var sabah akşam yapmayı dene daha detaylı ilerler

Eklentiler

• IMG_4990.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 77
Sabah akşam yapıyorum zaten kuzu, akşam yaptıklarımı kağıda yapıştırmıyorum karşılaştırmasını yapıyorum tabiki. Dün akşamki daha koyuydu, bugün öğleden sonra yaptığım test ise bi tık silik geldi bana, dediğim gibi ölçümde yapıyorum her sabah aynı saatte ve dün sabah vücut ısısı fazla idi. Bakalım hayırlısı ya belkide sağlıklı bi yumurta değil ondan tam çıkmıyor bilemiyorum bakıp göreceğiz ama ben yumurtlamanın olduğunu düşünüyorum açıkçası. Akşam yaptığıma bakarım yine. Kafam karıştı şu an

Merhabalar, gördüğüm kadarıyla sondan ikinci gün pik yapmış son gün ise yumurta çatlamış inşallah tutunur bebişiniz.
Merhaba, çok teşekkür ederim bende öyle yorumladım zaten yumurtlama gününü hissediyorum bir önceki gebeliğimde yumurtlama gününü sancılarımdan anlamıştım bazen çok şiddetli oluyor bazen hiç hissetmiyorum ancak bu ayda dün gece sancılandım. Ve dün vücut ısım yükseldi. Umarım tutar, bugünü de değerlendiricem

Çatlama gününün ayrı bir önemi var ben bunu anladım kendimce, kesinlikle değerlendirin her şey gönlünüzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…