- Konu Sahibi Unconscionable
-
Yumurtlamaya az kalmışMerhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım, gebelik istiyorum öncesinde buralara gelip sürekli insanların yorumlarını okurdum, ovulasyon testi almaya karar verdim bundan iki ay önce 5 haftalık bir düşük yaşadım. Şimdi ise ovulasyon testi ile takip ederek nokta atışı yapmak istiyorum. 1 temmuz regl başlangıcı idi. Döngü ise 27 gün düzenlidir. Testlere başladım ve foto yükledim umarım doğru yüklemişimdir. sorunum ise ayın 10 unda yumurta akı kıvamında dediğimiz akıntı başladı buna rağmen testlerde pik vs göremiyorum testlerde bi sorun olabilir mi başına gelen varmı? Testleri sabah sekiz dokuz gibi uyanıp ilk idrarı yaptıktan iki saat sonraki idrar ile yaptım. Ayrıca 10. Ve 11. Günü değerlendirdim tabi ancak kafamda soru işaretleri var, bu arada testim innovitanın sattığı aynı hassaslıkta olan arsima testlerden, yani üç gündür azalarak devam eden akıntı var testlerde pik yok. cevaplarınızı bekliyorum kızlar
Evet biliyorum o yüzden sordum sana özellikle. Bende yumurtanın iyi olduğunu düşünüyorum bu kadar akıntı, sancı vs bundanEvet yumurtlama olurken benim de bu ay çok akıntım ve çok kaşık ağrım oldu büyük ihtimalle yumurta güzel gelişti çok sancı çektim ama ertesi gün geçti sonra da çatlama oldu zaten benim durum görselde
Teşekküler yorumunuz içinYumurtlamaya az kalmışpik oldu olmak üzere
Bu arada bence benimki pik olmuştu dün, öyle hissediyorum vücut takibi ile birlikte, ısı takibi de yapmıştım ateş ölçümü, ve kasık ağrısı sağlı sollu, akıntı vs o yüzden bugün ki test silik çıkacak bence bende, eve geldim şimdi yapıp atıyoruuuummmYumurtlamaya az kalmışpik oldu olmak üzere
Yap bakalım hadi bakarızTeşekküler yorumunuz içinbakalım test yapcam şimdi
Hadi at bakalım silik olduysa anla ki çatlamıştırBu arada bence benimki pik olmuştu dün, öyle hissediyorum vücut takibi ile birlikte, ısı takibi de yapmıştım ateş ölçümü, ve kasık ağrısı sağlı sollu, akıntı vs o yüzden bugün ki test silik çıkacak bence bende, eve geldim şimdi yapıp atıyoruuuummm
YaptıııımmmHadi at bakalım silik olduysa anla ki çatlamıştır
Yaptııımmmm, umarım 12 saatten fazla yaşar yumurtamHadi at bakalım silik olduysa anla ki çatlamıştır
Bence yumurtlama oldu bitti, çok koyu çıkmamasının sebebi benim vücudumun su tutmaması, asla idrarım yoğun olmaz benim, ürolojiye gidiyorum kontrole, bu bi sorun değilmiş ama işte malesef su içmeden duramıyorum lavabodan da çıkamıyorum, en net cevabı yarın ki test verecek aslında bakalım belki de senin dediğin gibi olabilirHenüz pik değil ama yarına olabilir canım baya koyulaşmaya başlamış
Yarın daha net olabilir ama sana tavsiyem akşam yapman idrarını tut 1.5 saat su içmesen bile olur çünki benim ve bi çok testte akşamda artıyor lh mesela benim 12 temmuza bah sabah ve akşam arasında baya koyuluk var sabah akşam yapmayı dene daha detaylı ilerlerBence yumurtlama oldu bitti, çok koyu çıkmamasının sebebi benim vücudumun su tutmaması, asla idrarım yoğun olmaz benim, ürolojiye gidiyorum kontrole, bu bi sorun değilmiş ama işte malesef su içmeden duramıyorum lavabodan da çıkamıyorum, en net cevabı yarın ki test verecek aslında bakalım belki de senin dediğin gibi olabilir
Sabah akşam yapıyorum zaten kuzu, akşam yaptıklarımı kağıda yapıştırmıyorum karşılaştırmasını yapıyorum tabiki. Dün akşamki daha koyuydu, bugün öğleden sonra yaptığım test ise bi tık silik geldi bana, dediğim gibi ölçümde yapıyorum her sabah aynı saatte ve dün sabah vücut ısısı fazla idi. Bakalım hayırlısı ya belkide sağlıklı bi yumurta değil ondan tam çıkmıyor bilemiyorum bakıp göreceğiz ama ben yumurtlamanın olduğunu düşünüyorum açıkçası. Akşam yaptığıma bakarım yine. Kafam karıştı şu anYarın daha net olabilir ama sana tavsiyem akşam yapman idrarını tut 1.5 saat su içmesen bile olur çünki benim ve bi çok testte akşamda artıyor lh mesela benim 12 temmuza bah sabah ve akşam arasında baya koyuluk var sabah akşam yapmayı dene daha detaylı ilerler
Merhabalar, gördüğüm kadarıyla sondan ikinci gün pik yapmış son gün ise yumurta çatlamış inşallah tutunur bebişiniz.Yaptıııımmm
Yaptııımmmm, umarım 12 saatten fazla yaşar yumurtam
Merhaba, çok teşekkür ederim bende öyle yorumladım zaten yumurtlama gününü hissediyorum bir önceki gebeliğimde yumurtlama gününü sancılarımdan anlamıştım bazen çok şiddetli oluyor bazen hiç hissetmiyorum ancak bu ayda dün gece sancılandım. Ve dün vücut ısım yükseldi. Umarım tutar, bugünü de değerlendiricemMerhabalar, gördüğüm kadarıyla sondan ikinci gün pik yapmış son gün ise yumurta çatlamış inşallah tutunur bebişiniz.
Çatlama gününün ayrı bir önemi var ben bunu anladım kendimce, kesinlikle değerlendirin her şey gönlünüzce olsun.Merhaba, çok teşekkür ederim bende öyle yorumladım zaten yumurtlama gününü hissediyorum bir önceki gebeliğimde yumurtlama gününü sancılarımdan anlamıştım bazen çok şiddetli oluyor bazen hiç hissetmiyorum ancak bu ayda dün gece sancılandım. Ve dün vücut ısım yükseldi. Umarım tutar, bugünü de değerlendiricem
Çok teşekkür ederimÇatlama gününün ayrı bir önemi var ben bunu anladım kendimce, kesinlikle değerlendirin her şey gönlünüzce olsun.
İnşallahYaptıııımmm
Yaptııımmmm, umarım 12 saatten fazla yaşar yumurtam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?