- 13 Temmuz 2025
- 180
- 40
- 13
- Konu Sahibi Unconscionable
-
Değerlendirdim valla gerisi Allah'a kalmış15 ve 16 Yumurtan çatlamış değerlendirin iki günü özellikle
Hangi folik asit kullanıyorsunuzBen glifor kullanıyorum hamileliği kolaylaştırıyor, aslında metabolizma yavaşlığı için başlamıştım aynı dönemde iş yerindeki amirimde diyetisyen yönlendirmesiyle kullanmış hamile kalmıştı. Sonra bende o ay sadece bir günü değerlendirmiştim ve hamile olduğumu öğrenmiştim, onu kullanmaya devam ediyorum bir de trendyolda bioes die bi macun var o macunu eşinde kullanabiliyormuş, bi arkadaşım o macun ile hamile kaldı ovulasyon takibi yapıyordu yumurtlamayı görünce macunu bırakıyormuşsun öyle söylemişti. Birde kuru incir tüketiyorum ben bol bol. Sabah kahvaltısından önce bir çay kaşığı çörek otu yutuyorum. Demir takviyesi olan bir folik asit kullanıyorum. Bunlar benim bildiklerim.
GYNO FERRO SANOLHangi folik asit kullanıyorsunuz
Artık günler geçmek bilmeyecek benim geçmiyorDeğerlendirdim valla gerisi Allah'a kalmış
Öyle oluyor haklısın bekleyelim bakalım, ama olmazsa üzülmeyeceğim ben, herşeyde bi hayır vardır..Artık günler geçmek bilmeyecek benim geçmiyor
Hayırlısı ise inşallah canım benimYumurta tamamen çatlamışBugünü de riske atmayıp değerlendirebilirsinn. Diğer gün hiç görünmez ya da aşırı silik görünür diye düşünüyorum. İnşallah sağlıcakla tutunur annesine.
Hayırlısııı arkadaşım bakalım, yorumun için teşekkürlerCanisi dünden bugüne catlaman gerçekleşmiş zaten degerlendirmissin inşallah tutacaktır
Dün oldum sonunda 30. Günde geldi.Hayırlısııı arkadaşım bakalım, yorumun için teşekkürlersen naptın regl oldun mu ?
Hımmm anladım kuzum sevindimde, en azından adet olamama gibi bir sorunumuz yok. Artık adet sonrası yeniden testlere başlarsın. Eylül gibi tedaviye başlarım diyordun ya genelde böyle diyenler son demene de hamile kalıyorlar, umarım seninde öyle olurrrDün oldum sonunda 30. Günde geldi.
Merhaba canım, Pcos olayını pek bilmiyorum testlerde bi farklılık olurmu filan pek bi bilgim yok o yüzden yorum yapmayı doğru bulmuyorum, bilen arkadaşlar daha iyi yorumlayacaktır ben güzel dileklerimle dua edebilirim sadeceMerhabalarbenim de sat 24 haziran bana göre 8-9 temmuz gibi akıntım oldu yumurtlama zamanı gibi ama ovulasyon testlerim biraz karışık çıktı pcos vardı. 8-9-12-14 ünde değerlendirdim iki gündür karın ağrım bulantım halsizliğim var sizce olmuş mudur Eki Görüntüle 3618105
Sağolasın canım, her ay oluyorum cok şükür sadece gün konusunda bazen önce bazen sonra olabiliyor. Bilmiyorum bende o şanslı gruptan olabilecek miyimHımmm anladım kuzum sevindimde, en azından adet olamama gibi bir sorunumuz yok. Artık adet sonrası yeniden testlere başlarsın. Eylül gibi tedaviye başlarım diyordun ya genelde böyle diyenler son demene de hamile kalıyorlar, umarım seninde öyle olurrr
Peki pcos olmadığımı varsayarak yorum yapabilir misin kafayı yiyorum sabırsızlıktan ve kuruntudanMerhaba canım, Pcos olayını pek bilmiyorum testlerde bi farklılık olurmu filan pek bi bilgim yok o yüzden yorum yapmayı doğru bulmuyorum, bilen arkadaşlar daha iyi yorumlayacaktır ben güzel dileklerimle dua edebilirim sadeceumarım hamilesindirrrr
Merhaba 13,14 de çatlama olmus gibi geldi. 15 de de tekrar koyu cikmis bugün yaptınız mi?Merhabalarbenim de sat 24 haziran bana göre 8-9 temmuz gibi akıntım oldu yumurtlama zamanı gibi ama ovulasyon testlerim biraz karışık çıktı pcos vardı. 8-9-12-14 ünde değerlendirdim iki gündür karın ağrım bulantım halsizliğim var sizce olmuş mudur Eki Görüntüle 3618105
24ne daha zaman var aslinda. Ama ovulasyon gerceklesmisse cikadabilir kan sonucunda. Bide rahat olmaya çalışın stres kötü etkiliyor. Sonucunuzu paylasirsaniz bakabilirizPeki pcos olmadığımı varsayarak yorum yapabilir misin kafayı yiyorum sabırsızlıktan ve kuruntudanhemşireyim sağlık ocağında kan verdim bugün. Biliyorum erken ama bu halsizlik bulantı ve ağrı durumu şüphelendiriyor aynı regl olcak gibi ama 24 ünde olmam lazım
Öyle tabikide zaten olmazsa ki umudum var doktor tüpler kapalı olabilir rahim filmi çektir dediÖyle oluyor haklısın bekleyelim bakalım, ama olmazsa üzülmeyeceğim ben, herşeyde bi hayır vardır..
Bugün yapmadım artık ama dün yapmıştım onu ayrı çekmişimMerhaba 13,14 de çatlama olmus gibi geldi. 15 de de tekrar koyu cikmis bugün yaptınız mi?
Ya bu güzel haber, hem eğleneceksin hemde stresin azalmış olacak inşallah tutar yaaaSağolasın canım, her ay oluyorum cok şükür sadece gün konusunda bazen önce bazen sonra olabiliyor. Bilmiyorum bende o şanslı gruptan olabilecek miyimiyi bir şey yumurtlama zamanı tatilde olacağım. Belki takmazsam tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?