Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Hangi folik asit kullanıyorsunuz

Merhabalar benim de sat 24 haziran bana göre 8-9 temmuz gibi akıntım oldu yumurtlama zamanı gibi ama ovulasyon testlerim biraz karışık çıktı pcos vardı. 8-9-12-14 ünde değerlendirdim iki gündür karın ağrım bulantım halsizliğim var sizce olmuş mudur

Dün oldum sonunda 30. Günde geldi.
Hımmm anladım kuzum sevindimde, en azından adet olamama gibi bir sorunumuz yok. Artık adet sonrası yeniden testlere başlarsın. Eylül gibi tedaviye başlarım diyordun ya genelde böyle diyenler son demene de hamile kalıyorlar, umarım seninde öyle olurrr

Merhaba canım, Pcos olayını pek bilmiyorum testlerde bi farklılık olurmu filan pek bi bilgim yok o yüzden yorum yapmayı doğru bulmuyorum, bilen arkadaşlar daha iyi yorumlayacaktır ben güzel dileklerimle dua edebilirim sadece umarım hamilesindirrrr

Sağolasın canım, her ay oluyorum cok şükür sadece gün konusunda bazen önce bazen sonra olabiliyor. Bilmiyorum bende o şanslı gruptan olabilecek miyim iyi bir şey yumurtlama zamanı tatilde olacağım. Belki takmazsam tutar

Peki pcos olmadığımı varsayarak yorum yapabilir misin kafayı yiyorum sabırsızlıktan ve kuruntudan hemşireyim sağlık ocağında kan verdim bugün. Biliyorum erken ama bu halsizlik bulantı ve ağrı durumu şüphelendiriyor aynı regl olcak gibi ama 24 ünde olmam lazım

Merhaba 13,14 de çatlama olmus gibi geldi. 15 de de tekrar koyu cikmis bugün yaptınız mi?

24ne daha zaman var aslinda. Ama ovulasyon gerceklesmisse cikadabilir kan sonucunda. Bide rahat olmaya çalışın stres kötü etkiliyor. Sonucunuzu paylasirsaniz bakabiliriz

Merhaba 13,14 de çatlama olmus gibi geldi. 15 de de tekrar koyu cikmis bugün yaptınız mi?
Bugün yapmadım artık ama dün yapmıştım onu ayrı çekmişim
Aynı regl ağrısı gibi ağrım var karnımda olmadan önceki günlerde olur ya hani, ve koku hassasiyeti mide bulantısı halsizlik var bazen kasıkta belli noktaya batıyor

Ya bu güzel haber, hem eğleneceksin hemde stresin azalmış olacak inşallah tutar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…